... επικάλυψης με ταινία ώστε οι νιφάδες σοκολάτας να πέφτουν πάνω στο προϊόν και να κολλούν στην στρώση ζελατίνης.
•Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται μέσω οθόνης, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
•Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ζελατινοποίησης, που αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.
•Ολοκληρώνονται τρεις παρασκευές σε περιορισμένο χώρο.
Προβλεπόμενη παραγωγή: 18.000 κρουασάν/ώρα...
...Προέρχεται από την πίεση του κακάο ή της πάστας και είναι βασικό συστατικό στην παραγωγήσοκολάτας και ζαχαρωτών προϊόντων. Χρησιμοποιείται επίσης στον τομέα των καλλυντικών.
Δείτε τις τρεις (3) 100% αποδεκατισμένες και δύο (2) φυσικές επιλογές βουτύρου που είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Παρουσίαση:
• Μπλοκ (στερεά) 25 Kg
• Υγρό σε χύμα (Δεξαμενές)
Για περισσότερες...
Οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην Καστουέρα (Εξτρεμαδούρα). Από την ίδρυσή της έχει στραφεί στην παραγωγή δύο προϊόντων μεγάλης παράδοσης στην περιοχή: τον τουρρόν (Turrones Rey) και το λάδι (Aceite Sierra Serena).
ΤΟΥΡΡΟΝΣ ΡΕΥ
Η επιχείρηση διαθέτει γραμμές παραγωγής σκληρού τουρρόν, άλλη για τον μαλακό και άλλη για τα υπόλοιπα τουρρόν, καθώς και τμήμα σοκολάτας, μαζαπανών...
... εξειδικευμένοι στην προμήθεια πρώτων υλών για την παραγωγήσοκολάτας υψηλής ποιότητας που απαιτούν ειδικές ποικιλίες προέλευσης όσον αφορά τη γεύση και την εξαιρετική αρωματική ποιότητα.
Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων:
Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Βούτυρο κακάου, Σκόνη κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας, Μηχανήματα "Bean to Bar", Φλούδα κακάου (κήπος)
Διαθέτουμε διάφορες μορφές και...
... ζάχαρη, καπρίτσια κανέλας, ρολά κρασιού και σφολιάτα. Χρησιμοποιούμε γέμιση από μαλλί αγγέλου για τις πιτούλες, τις μαγιονέζες και άλλα. Χρησιμοποιούμε γέμιση από κρέμες για να φτιάξουμε τους πεπίτους, τη σφολιάτα και τα ρολά. Χρησιμοποιούμε γέμιση σοκολάτας για να φτιάξουμε τη σφολιάτα. Επίσης, παρασκευάζουμε πάστα αμυγδάλου, καρυδιού και κουκουναριού με ζάχαρη και χωρίς ζάχαρη. Πιστεύουμε ότι έχουμε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας.