... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
...Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα.
Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα, το οποίο είναι θεμελιώδες για την παραγωγή μιας πιο μαλακής και κρεμώδους ρικότας. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εξαιρετικών γλυκών ή τάρτες, αλλά και νόστιμων αλμυρών πιάτων όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους περίπου 2,00 κιλών.
...Η Castelvedere ασχολείται με την παραγωγήσοκολάτας. Η κατασκευή της σοκολάτας είναι οργανωμένη σε δύο γραμμές, εκ των οποίων η μία είναι αυτοματοποιημένη, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη παραγωγή. Παράγουμε σοκολάτα για όλα τα γούστα, ακόμη και σε χαριτωμένες μορφές για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Διατίθεται σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, αυτόματους πωλητές, καφετέριες.
...Φρέσκο βούτυρο, μέλι ακακίας, κρόκοι αυγών από ελεύθερη εκτροφή και γλυκαντικά εσπεριδοειδή από τη Σικελία, είναι μερικά από τα εκλεκτά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του παραδοσιακού πανετόνε και όχι μόνο.
Με ιδιαίτερη προσοχή, η Pastry Chef μας Νίλντε Ντιτσιόλα επιλέγει τις πρώτες ύλες της γης μας για να πειραματιστεί με νέους συνδυασμούς και να δώσει ζωή σε σύγχρονες και καινοτόμες παραγωγές.
- PanPulia Elisir
- Πανετόνε με κόκκινα φρούτα και φιστίκι
- Πανετόνε με αχλάδι και μαύρη σοκολάτα
- Πανετόνε Τριλογία σοκολάτας
- Πανετόνε με αμύγδαλο
- Πανετόνε Μιλάνο Ρίκο...
... γλυκά, καθώς και βιομηχανικές παρασκευές για παγωτό και γιαούρτι.
Γλυκά και σοκολατοποιία με γλυκόριζα από την Καλαβρία και μέντα από το Πιεμόντε.
Είμαστε Πιστοποιημένοι για Βιολογική Παραγωγή, vegan και διατροφικά, FDA, ISO 140001 περιβάλλον. Το 2020 η ιδέα και η έρευνά μας ανέπτυξαν σοκολάτα με βιταμίνες και μέταλλα, σε 6 διαφορετικές εκδόσεις: μύρτιλο με βιταμίνη C, πορτοκάλι και μαγνήσιο...
Βιομηχανία γλυκισμάτων. Παραγωγήσοκολάτας. Σοκολατένια αυγά. Στην επιχείρησή μας, η επεξεργασία της σοκολάτας γίνεται με αγάπη και προσοχή, με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, και απευθύνεται σε όλους τους τύπους σοκολάτας, από την γάλακτος μέχρι την πικρή, περνώντας από την λευκή ή την φουντουκένια. Η Gambarotta srl πραγματοποιεί τις επεξεργασίες της και για λογαριασμό τρίτων: σκόνη κακάο, πικρή σοκολάτα, τζιαντούγια, σοκολατένιο τορρόν, σοκολάτα, σοκολατένια κουφέτα, φουντουκένια, αλειφόμενη σοκολάτα, γλυκίσματα και ζάχαρη, σοκολατένιες πλάκες και σοκολατένια αυγά.
Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μηχανών για την επεξεργασία σοκολάτας και προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Συνεργαζόμαστε με διεθνώς αναγνωρισμένους Μάστερ Σοκολατοποιούς και Ζαχαροπλάστες, οι οποίοι εμπιστεύονται την τεχνογνωσία μας χρησιμοποιώντας καθημερινά τις μηχανές μας στα πολυτελή εργαστήριά τους. Διακρινόμαστε για την μακρά εμπειρία και την βαθιά γνώση της αγοράς. Ο πελάτης είναι η πιο σημαντική...
... συσκευασίες του 1 κιλού, ο καφές σε κάψουλες ή σε σακουλάκια που είναι ικανές να κλείσουν όλο το άρωμα του μείγματος Πεφέ και ο κλασικός καφές αλεσμένος σε μορφή 250 γραμμαρίων διαθέσιμος για τις διάφορες τύπους μείγματος. Η Τορεφαζιόνε Καφέ Πεφέ έχει εξειδικευτεί επίσης στην παραγωγή σοκολατάκια: Cuor di Pefè, ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας που περιέχει μια μικρή φυσαλίδα ζάχαρης και καφέ. Σακουλάκια...
Μηχανές για την παραγωγή φρέσκιας ζύμης, μηχανές ανοιγμάτων για φρέσκια ζύμη, ζυμωτήρια για πιτσαρίες και αρτοποιεία, ζυμωτήρια για ζαχαροπλαστική, μηχανές ανοιγμάτων για ζαχαροπλαστική, μηχανές χύτευσης σοκολάτας, φούρνοι για γαστρονομία και ζαχαροπλαστική, φούρνοι για πιτσαρίες, σοκολατοποιίες, μηχανές για κριθάρι γinseng, παραγωγοί πάγου, ψυγεία για εστιατόρια, ψυκτικοί πάγκοι, μηχανές παγωτού...
... γνωρίζει αμέσως μια θεαματική επιτυχία: αγοράζονται νέες μηχανές, αυξάνεται το προσωπικό και κατατίθεται διεθνώς το σήμα Cioccafè. Ο Μάστερ Σορ Φελίτσε, βοηθούμενος από τα παιδιά του, τον Σαλβατόρε και την Ανναλίσα, αναπτύσσει την Cioccafè των ημερών μας. Η Cioccafè παράγει πραλίνες σοκολάτας διαφόρων ειδών, κόκκους καφέ καλυμμένους με σοκολάτα, αμaretto καλυμμένα με σοκολάτα, σταφίδες αρωματισμένες...
... ιταλική και ευρωπαϊκή νομοθεσία σε συγκεντρώσεις 5/10/15% από ελεγχόμενη βιολογική παραγωγή και προερχόμενο από τη Γερμανία, σε φιαλίδια των 10ml με σταγονόμετρο από γυαλί.
Η εταιρεία ασχολείται επίσης με την ψηφιοποίηση των καταλόγων ιταλικών ή ευρωπαϊκών παραγωγών για πώληση στις κύριες εθνικές και ευρωπαϊκές αγορές, μέσω λεπτομερούς και ακριβούς ανάλυσης των κατηγοριών προϊόντων και των...
Η Ideo Tecnica, από το 1980, σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανές και ολοκληρωμένα συστήματα για την επεξεργασία σοκολάτας και ξηρών καρπών, προσφέροντας λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη, τομέα και αγορά.
Προηγμένες λύσεις για την παραγωγή και το σχηματισμό σοκολάτας και άλλων προϊόντων με βάση ξηρούς καρπούς και κακάο.
Μια προσφορά που εκτείνεται από την επεξεργασία των πρώτων...
Η F.B.F. είναι μια εταιρεία του Ομίλου Bauli, πρωτοπόρος στον τομέα των σνακ στην Ιταλία, ηγέτης στην παραγωγή προϊόντων φυσικά φουσκωτής σφολιάτας. Παράγει και διανέμει κρουασάν, πιτάκια, πλεξούδες, μέχρι τις πιο πρόσφατες ειδικότητες κρουασάν χωρίς ζάχαρη, ψωμάκια με κομμάτια σοκολάτας και διπλά πιτάκια. Στις εγκαταστάσεις της Μητρικής Εταιρείας, η FBF παράγει παντόρο, πανετόνι και κολομβίνες.
... τα φρούτα, ζελέ και σοκολάτες επικάλυψης) και Sucrea (σειρά αρωμάτων και αρωματικών παστών, κρέμες, σταθεροποιητές για μους και μπαβαρέζες, πυκνωτικά και άλλες ειδικές μίξεις για ζαχαροπλαστική και γαστρονομία); επιπλέον, η Kessler Gmbh (D) με την επωνυμία Kessko (παραγωγή πάστες αμυγδάλου, μαρζιπάν, επικάλυψη σοκολάτας) και Diabella (ημιτελή προϊόντα ζαχαροπλαστικής χωρίς ζάχαρη σακχαρόζης).
... ζαχαροπλαστικής.
Η IRCA προτείνει μια ποικιλία παρασκευασμάτων για ειδικά ψωμιά και εγγυάται την παραγωγή τελικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο άρωμα και τη γεύση των διαφορετικών τύπων ψωμιού που παράγονται.
Στην παρασκευή καθενός από αυτά τα παρασκευάσματα, έχουμε επιλέξει και συνδυάσει με εξαιρετική προσοχή και σοφία τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα για να αποκτήσουμε γεύσεις και αρώματα απλά μοναδικά και απαράμιλλα.
Η εταιρεία έχει αποκτήσει την πιστοποίηση ISO EN9001 και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες.
... αρωματισμένων καφέδων. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Caffè Poli: είναι διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο προϊόν που μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Μπορούμε να προσφέρουμε ένα αποκλειστικό προϊόν, το οποίο εκτιμάται ολοένα και περισσότερο σε όλο τον κόσμο. Από την παραγωγή καφέ με γεύση σοκολάτας, σήμερα αυτή έχει επεκταθεί σε άλλους τύπους: με γεύση γλυκάνισου...
Παραγωγή και συσκευασία αποξηραμένων τροφίμων: σάλτσες, ζυμαρικά με σάλτσα, σάλτσες για ζυμαρικά και ρύζι, λαζάνια με σάλτσα, κοκκώδεις ζωμοί, καρυκευμένο πουρέ, έτοιμες σούπες, μείγμα για βάφλες, έτοιμη σάλτσα βανίλιας και σοκολάτας. Συσκευασίες για σούπερ μάρκετ, catering και βιομηχανία (big bag, σακούλες και χαρτόκουτα). Παραγωγή και συσκευασία και βιολογικών προϊόντων.
Χειροποίητη παραγωγή και επεξεργασία νουγκατίν, σοκολάτας, τραγανών, φιγούρων και σοκολατένιων αυγών, πραλίνων, σοκολατών τρούφας με δυνατότητες προσαρμογής.
Η Packint δραστηριοποιείται από το 1992, άμεσα ή μέσω των σημάτων της σε όλο τον κόσμο, στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών κυμαίνεται από έναν απλό μύλο σφαιρών για μικρή παραγωγήσοκολάτας ή κρεμών μέχρι πλήρως αυτόματες γραμμές μορφοποίησης. Η Packint προσφέρει: μηχανές και εγκαταστάσεις επεξεργασίας για την παραγωγήσοκολάτας, υποκατάστατου, αλειφόμενων...
...1979: Ιδρύεται η Dolce Idea, εργοστάσιο σοκολάτας με χειροποίητη παραγωγή, υπό τη διεύθυνση του Γεννάρη Μποτόνε. Από το 1979, ευχαριστεί τους ουρανίσκους με μια σειρά προϊόντων που συνδυάζουν την ειλικρίνεια της τέχνης με τη φαντασία και την τέχνη της δημιουργίας. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία του Μποτόνε ονομάζεται "Dolce Idea". Αυτό επιβεβαιώνει ότι η σοκολάτα θεωρείται ως πηλός που μπορεί να...
...Η ME.TRA είναι μία από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο που μπορεί να παρέχει μηχανές και ολοκληρωμένα συστήματα για την παραγωγήσοκολάτας και μπισκότων. Συμπαγείς εγκαταστάσεις για την παραγωγήσοκολάτας, compound, κρεμών, καλυμμάτων για παγωτά και αλειμμάτων. Παραγωγή από 50 έως 1000 κιλά/ώρα. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα της δουλειάς μας ξεκινά από τις παραγωγικές και διαχειριστικές διαδικασίες μας: αυτό έχει οδηγήσει εδώ και καιρό στην πιστοποίηση ποιότητας ISO9001.
... η γευσιγνωσία και η αγορά όλων των προϊόντων σε τιμές εργοστασίου, καθώς και η επίσκεψη στην παραγωγή για να δείτε πώς φτιάχνονται τα κονφέτι! Ο Ερνέστο Μπρούσα κατασκευάζει επίσης μπομπονιέρες, προσκλήσεις, συσκευασίες και καλάθια δώρων. Ο Ερνέστο Μπρούσα είναι υψηλής ποιότητας κονφετί, χάρη σε μια δεκαετή παράδοση και τον σεβασμό στις αξίες που μεταδόθηκαν από τον ιδρυτή του. Τα Κονφέτι της...
... cialda moka, που σέβεται τις παραδόσεις με σκοπό τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας καφέ. Στην απόλαυση του καφέ προσθέσαμε επίσης την απόλαυση της σοκολάτας, σε αυτή την περίπτωση όμως, "στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αποκλειστικά υψηλής ποιότητας χειροποίητες σοκολάτες που παράγονται κυρίως στο εργαστήριο/εταιρεία μας, στην επαρχία της Σιένα, σύμφωνα με τις οδηγίες μας για τα συστατικά και συσκευασμένες με τις συσκευασίες μας. Η εταιρεία στοχεύει στην παραγωγή, εμπορία και διανομή στην Ιταλία και στο εξωτερικό, καφέ, σοκολάτα και τρόφιμα υψηλής ποιότητας.
...ΠΕΠΕΡΧΟΚ (σοκολάτα και πιπέρι). Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια γκάμα από γκράπες με γεύση δάφνης, φινόκκιου και γλυκόριζας. Ως τελευταία μας καινοτομία, το LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Η παραγωγή μας γίνεται αυστηρά χειροποίητα σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας. Λικέρ γλυκόριζας 25% vol; Κρέμα γλυκόριζας 18% vol. (συστατικά: γάλα; ζάχαρη; αλκοόλ; καθαρή γλυκόριζα); Λικέρ σοκολάτας (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, καθαρή γλυκόριζα, κακάο, φυσικά αρώματα). Φινόκκιετο (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, άγριο φινόκιο). Πολύ ιδιαίτερη είναι επίσης η αρμονική γεύση.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ παραγωγή κλασικού αψέντι με γεύση καφέ και γεύση σοκολάτας με πικάντικη επίγευση και την κλασική κουτάλα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα από το 1999 και βρίσκεται στην επαρχία της Βίτερμπο, ακριβώς στην Τούσκανια, μέσα στο απέραντο πράσινο των λόφων του Λάτσιο.
Η καλοσύνη έχει απλά συστατικά... Η εταιρεία Stringhetto έχει γερά θεμέλια: ιδρύθηκε στο Λεγνάγκο (VR) το 1983, η επιχείρηση φρούτων και λαχανικών έχει εξελιχθεί στην παραγωγή χειροποίητων μαρμελάδων, αλειμμάτων και σοκολάτας, προσφέροντας γνήσια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς την προσθήκη χρωστικών ή πυκνωτικών. Η σταθερότητα αυτής της εταιρείας έγκειται στην επένδυση στην καλοσύνη και το κύρος των πρώτων υλών της, αναπτυσσόμενη με σεβασμό στη γη και στις αρχαίες παραδόσεις, απαραίτητα κριτήρια για ένα προϊόν που ξεχωρίζει στην αγορά.
χειροποίητα μπισκότα το καλύτερο από την παραγωγή των Castelli Romani ντόνατς κρασιού, μπισκότα με αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, μπισκότα σοκολάτας...