... αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι τάσεις έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Ο κακάος Ζάρνα γίνεται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσουν μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάου, κακάου και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
...Το πλήρες γάλα σε σκόνη είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που παρασκευάζεται μέσω της εξάτμισης του φρέσκου παστεριωμένου πλήρους γάλακτος. Το προϊόν ονομάζεται επίσης Πλήρες γάλα σε σκόνη ανάλογα με την περιοχή.
Το πλήρες γάλα σε σκόνη έχει πολλές χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Χρησιμοποιείται κυρίως στις βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας και παγωτού, καθώς και στη βιομηχανία αρτοποιίας. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή κατεψυγμένων τροφίμων, ροφημάτων με βάση το γάλα, στιγμιαίων σούπες κ.λπ.
... τυριού, σε χάρτινα ποτήρια και στη συσκευασία τροφίμων.
Στη φαρμακευτική βιομηχανία, η παραφίνη χρησιμοποιείται για την επικάλυψη δισκίων.
Η πλήρως επεξεργασμένη παραφίνη εφαρμόζεται στη βιομηχανία κεριών για την παραγωγή κεριών υψηλής ποιότητας και διακοσμητικών κεριών.
Βασισμένη στην υψηλή καθαρότητα και την μη τοξικότητά της, η πλήρως επεξεργασμένη παραφίνη χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών και υγείας. Για παράδειγμα, είναι χρήσιμη για την παραγωγή κρέμας, μάσκες προσώπου, καθαριστικά προσώπου, μάσκαρα, κραγιόν και άλλων ελαίων χεριών και ποδιών.
Καλησπέρα σας,
Η MAIZER είναι παραγωγός διαφημιστικών γλυκισμάτων. Η MAIZER ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή καραμελών με λογότυπο. Οι καραμέλες διατίθενται σε δύο γεύσεις: γάλακτος και κακάο. Η ομάδα της MAIZER μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει για εσάς λογότυπα από σοκολάτα - οποιοδήποτε σχήμα σοκολάτας. Διενεργούμε διανομή: σοκολατάκια, καραμέλες, λουκούμια με εκτύπωση λογότυπου, καραμέλες με...
Το εργοστάσιο σοκολάτας Chocomoco ιδρύθηκε το 1995 και ειδικεύεται στην παραγωγή σοκολατένιων μπάρων, παράγει επίσης γεμιστά καραμέλες, κουβερτούρες και κρέμες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του εργοστασίου είναι η παραγωγή σοκολατένιων μαζών από το μηδέν. Η Chocomoco επεξεργάζεται κακάο, κακάο, ζάχαρη και γάλα σε εξαιρετικά προϊόντα που εξάγει σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο λειτουργεί...