...βρόμη), από οσπριοειδή (τριφύλλια, λουζέρνες) και από είδη που αναπτύσσονται φυσικά στις μόνιμες ή προσωρινές μας λιβάδια.
Όποια και αν είναι η συνταγή, συνιστάται να το ξεπλύνετε πριν το ενσωματώσετε στις μαγειρικές παρασκευές.
Ορισμένες συνταγές για να δοκιμάσετε με το μαγειρικό μας χόρτο: Το καμεμπέρ ψημένο με χόρτο, η μπριζόλα χοιρινού ψημένη με χόρτο, το κοτόπουλο με χόρτο, η παννακότα με χόρτο... και πολλές άλλες που μπορείτε να ανακαλύψετε στην καρτέλα μας "Οι συνταγές".
... ψήσιμο νόστιμων μπριζολών.
Τα BBQuh κάρβουνα από Quebracho χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να καούν πλήρως και να είναι έτοιμα για ψήσιμο, αλλά σου παρέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι μπορείς να ψήσεις άνετα και χωρίς πίεση χρόνου. Το Quebracho είναι η σωστή επιλογή για μια ζουμερή μπριζόλα.
Τα BBQuh κάρβουνα από Quebracho είναι φτωχά σε ρύπους και...
...από δρυ (γαλλική δρυς) και επιπλέον 6 μήνες στις φιάλες.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2018 - 2028.
Χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι βαθύ ρουμπινί. Το μπουκέτο προσφέρει τόσο νεανικές όσο και ώριμες νότες. Μυρίζει ώριμα σκούρα κόκκινα και μαύρα φρούτα και σοκολάτα με μια υποψία ξύλου.
Το κρασί είναι ξηρό στο στόμα με βελούδινη υφή και ευέλικτους τανίνες.
Πολύ έντονος και φρουτώδης χαρακτήρας αλλά ακόμα νιώθεις την κομψή φρεσκάδα.
Συνοδευτικά φαγητά: Κατάλληλο για μπριζόλα, τερίνα από άγριο κρέας ή ψητή πάπια. Ταιριάζει επίσης με ζυμαρικά, ριζότο και ώριμα τυριά. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14 - 16° C.
Η AQUITAINE BIOLOGIE είναι εξειδικευμένη εδώ και πάνω από 20 χρόνια στη διανομή βιολογικών κατεψυγμένων προϊόντων για επαγγελματίες. Η μάρκα μας AQUIBIO είναι σήμερα αναγνωρίσιμη και προτιμώμενη από τα βιολογικά καταστήματα, τη μαζική εστίαση και τους μεταποιητές. Η μάρκα AQUABON καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε άγρια ψάρια και θαλασσινά, αλλά όχι βιολογικά. Η AQUITAINE BIOLOGIE διαθέτει κατάλογο ...
... αναμειχθεί με λάδι και ξίδι για να δημιουργηθεί η αρχική πάστα, παρόμοια με ένα πέστο.
Ή μπορείτε να φτιάξετε μια νόστιμη βούτυρο με βότανα για το μπριζόλα.
Για εμάς, είναι το απόλυτο μείγμα μπαχαρικών παντού. Είτε για να καρυκεύσετε λαχανικά και κρέας, είτε για να μαρινάρετε τόφου και φέτα, το Chimichurri είναι πάντα κατάλληλο.
Κάθε παραγγελία παράγεται μόνο μετά από παραγγελία πελάτη για μέγιστη εγγύηση αρώματος.
...Σάλτσα τεριγιάκι για την εκλεπτυσμένη σας γεύση. Ιδανικός συνδυασμός για κρέατα, ψάρια και μπάρμπεκιου. Η τεριγιάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαρινάδα για χοιρινά και μοσχαρίσια μπριζόλα.
Η γλυκόπικρη γεύση θα ταιριάξει επίσης τέλεια με βραστές καθώς και τηγανητές πατάτες.
Τερίγιακι παρασκευασμένο στην Ουκρανία.
...Χονδρική και λιανική πώληση κρέατος και αλλαντικών από βουβάλι Καμπανίας. Μεταξύ των προϊόντων: μπριζόλα T-bone 500 γρ., φλωρεντινός κόψιμο, φέτες, entrecôte, φιλέτο, λουκάνικα, κιμάς, χάμπουργκερ, roast beef σε δίχτυ, ρολό σε δίχτυ, bresaola.
...θυμάρι) που απολαμβάνουμε κατά την γευσιγνωσία. Διάφοροι συνδυασμοί είναι δυνατοί εδώ, όπως με μια πιατέλα αλλαντικών, κοτόπουλο με πατάτες φούρνου ή μια ωραία μπριζόλα. Ένα αληθινό αγαπημένο!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Syrah
AOC: Crozes-Hermitage
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2032
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
... βανίλια
Συνοδεία φαγητού-κρασιού κανελόνια με αρνί, στιφάδο βίσον, χάμπουργκερ, ουρά βοδιού με ντομάτα, τάρτα με μαύρο πουλί και μήλα, μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες
Οινοποίηση Οι τεχνικές οινοποίησης του Domaine συνδυάζουν τις πιο σύγχρονες διαδικασίες με τον σεβασμό σε μια ορισμένη παράδοση του Μπορντό. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα
Συσκευασία:Κουτί...
Η ETERNUM είναι μια βελγική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1924 και ειδικεύεται στη δημιουργία, παραγωγή και πώληση μαχαιροπίρουνων και ειδών τραπεζιού από ανοξείδωτο χάλυβα. Παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω του δικτύου διανομέων και τοπικών αντιπροσώπων μας, πραγματοποιούμε το 80% των πωλήσεών μας στο εξωτερικό. Η κύρια έδρα μας βρίσκεται στη Γκενμπλού (Βέλγιο), όπου βρίσκονται επίσης η μονάδα...
... με κιμά. Με τη βοήθειά τους, θα μπορέσετε επίσης να ετοιμάσετε μαρινάδα για χοιρινό ή μπριζόλα στη σχάρα, καθώς και νόστιμες τηγανητές πατάτες που θυμίζουν αυτές από εστιατόριο. Τα επιλεγμένα μπαχαρικά θα σας επιτρέψουν επίσης να ετοιμάσετε πιάτα από την κουζίνα διαφόρων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των εξωτικών.
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... εφαρμοστεί σε όλα τα κορεατικά πιάτα όπως τουρσί και στιφάδο εκτός από το ζωμό, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε δυτικά πιάτα όπως μπριζόλα και ζυμαρικά. Premium καρύκευμα με 27 συστατικά, τα περισσότερα στην Κορέα.","Product Features":" - Μπορείτε να φτιάξετε ζωμό χωρίς άλλα συστατικά σε 1 δευτερόλεπτο\n"}...
...Σε αυτή τη μπαχαρική, τα συστατικά επιλέγονται έτσι ώστε το κρέας στη σχάρα να είναι απίστευτα αρωματικό και ζουμερό. Ανακατέψτε τη μπαχαρική με ελαιόλαδο, αφήστε τη σάλτσα να αρωματιστεί και στη συνέχεια αλείψτε κάθε κομμάτι κρέατος με τη σάλτσα που προκύπτει. Τοποθετήστε το μπριζόλα σε μια σχάρα και τηγανίστε για 5-7 λεπτά. Για να παραμείνει το κρέας ζουμερό, συνιστάται να μην το αγγίζετε κατά...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για το καρύκευμα κρέατος και την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (μπριζόλα, παϊδάκι, λαιμός, κ.λπ.). Μορφή: Βάζο 900g, Δοχείο 200g...
...Πόδια και κομμάτια από τρούφες σε λάδι, προέλευση Γαλλία. Δεν διαψεύδει τη φήμη του ως Βασιλιά των μανιταριών... Βάζο, καθαρό βάρος στραγγισμένο 280 γρ. Ξαναζεσταμένα σε τηγάνι, με σκόρδο και μαϊντανό... μια απόλαυση! Ως συνοδευτικό σε μια ωραία μπριζόλα... και η Κορεζιέν θα ενθουσιαστεί!
... «Angus» και συχνά αποκαλείται «κρέας της απόλαυσης» από τους μεγάλους λάτρεις.
Η σάρκα του είναι εξαιρετικά ζουμερή και έχει έντονη γεύση. Είναι ένα κρέας με χαρακτήρα που παραμένει πολύ λεπτό. Η ιωδίου γεύση του και η ελαφρώς βουτυρώδης υφή το καθιστούν εξαιρετικά εκπληκτικό στο στόμα.
Η τιμή του παραμένει προσιτή, κάνοντάς το ένα πιάτο κατάλληλο για γεύμα με φίλους ή οικογένεια. Τρεις κοπές είναι πολύ διαδεδομένες για το Aberdeen Angus: το faux-filet, το φιλέτο και η μπριζόλα. Ένα κρέας με το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, όποιο κομμάτι κι αν επιλέξετε.
...Συστατικά:
- 84 % Χοντρή μουστάρδα
- Μούστος σταφυλιού
- Ζάχαρη καστανής ζάχαρης
Συμβουλές χρήσης:
Με φιλέτο σκουμπριού, φιλέτο χοιρινού ή μπριζόλα με βούτυρο.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ.
...Τα αρνιά μας εκτρέφονται στη φάρμα μας, όπου έχουν ελευθερία να βόσκουν, και η διατροφή και η ευημερία τους είναι υψίστης σημασίας. Προμηθευόμαστε από μερικές από τις καλύτερες φάρμες στη Σικελία, και εγγυόμαστε ότι τα αρνιά μας εκτρέφονται φυσικά σε εξωτερικούς χώρους, ωριμάζουν για τουλάχιστον 20 ημέρες για επιπλέον τρυφερότητα, και είναι πλήρως καθαρισμένα από οποιοδήποτε πλεονάζον λίπος και ασημένια μεμβράνη, έτοιμα για την κουζίνα. Απολαύστε την πλήρη γκάμα από κορυφαία αρνίσια μπριζόλα και παϊδάκια, αρνίσιες σούβλες και κομμάτια για κατσαρόλα, μαζί με τα Μπιφτέκια Αρνιού και τον Κιμά Αρνιού.
...Gundel Pfannen - Το αυθεντικό από το 1972, εξαιρετικά ανθεκτικό, εξαιρετική καστανή απόχρωση, χαμηλό λίπος στο τηγάνισμα, θερμικά αποθηκευμένο πάτο, χωρίς PFOA.
Θέλετε να ετοιμάσετε μόνο κάτι μικρό; Τότε αυτή η επίπεδη κατσαρόλα 20 εκ. είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Ένα μπριζόλα, δύο ή τρία αυγά, σοτάρισμα κρεμμυδιών, λιώνει μπέικον, μια ρου σέ ή μια μικρή ομελέτα ετοιμάζονται γρήγορα σε...
...Βαρύ, σφυρηλατημένο σίδερο με εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα για το τέλειο μπριζόλα κάτω από τον ανοιχτό ουρανό ή στην κουζίνα του σπιτιού.
Οι τηγάνες σφυρηλατημένου σιδήρου Petromax προσφέρουν μοναδικά γευστικά αποτελέσματα σε όλες τις εστίες και σε ανοιχτή φωτιά! Ήδη με την πρώτη χρήση, σχηματίζεται μια σφραγιστική προστατευτική στρώση λόγω της ειδικής επιφάνειας της τηγάνης. Αυτή η...
...Ο 928°C Original GrillRöster είναι ενδιαφέρον για τον ιδιώτη χρήστη και για τον σεφ. 1 λεπτό από κάθε πλευρά και στη συνέχεια ψήσιμο στη μεσαία σχάρα μέχρι να είναι έτοιμο.
Σε λίγα λεπτά για το τέλειο μπριζόλα, τρυφερό σολομό, ψητό στήθος κοτόπουλου και ό,τι άλλο ταιριάζει στη δημιουργικότητά σας και τη γεύση σας.
Πολύπλευρη χρήση, γρήγορος καθαρισμός
Βάρος: 10 κιλά
Χωρητικότητα μπριζόλες/ώρα: 60
Χωρητικότητα φέτες σολομού/ώρα: 40
Χωρητικότητα λουκάνικα/ώρα: 100...
Ο César Nieto είναι ένα εργοστάσιο αλλαντικών και ζαμπόν που σας προσφέρει τα εξής προϊόντα:
Ιβηρικά ωριμασμένα:
- ζαμπόν από βελανίδι
- λαιμός από βελανίδι
- λωρίδες από βελανίδι
- χορίθο από βελανίδι
- σαλάμι από βελανίδι
- χορίθο βέλα από βελανίδι
- σομπρασάδα από ιβηρικό βελανίδι
- φέτες από βελανίδι
Ιβηρικά φρέσκα:
- κεφάλι από βελανίδι
- μπριζόλα από βελανίδι
- μάγουλο από βελανίδι
- κορώνα από βελανίδι
- αεράκι από βελανίδι
- μυστικό από βελανίδι
- πρέσα από βελανίδι
- πλάσμα από βελανίδι
- φιλέτο από βελανίδι
- κρέας χοίρου ιβηρικού
- ιβηρικό κρέας
- κρεατοψυγείο...
Η SARL Marassé προσφέρει υπηρεσίες κοπής και συσκευασίας κρέατος στο Νότιο Δυτικό τμήμα. Το εργαστήριό μας κόβει και συσκευάζει με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τα κρέατά σας, προκειμένου να σας εγγυηθεί ότι το κρέας είναι έτοιμο προς πώληση και κατανάλωση. Επίσης, μετατρέπουμε τα βοοειδή και τα πρόβατα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας (μπριζόλα, λουκάνικα κ.λπ.)
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε...