Ιδρυμένη το 2011 στην Αμπρούτσο, Ιταλία, η Promix Srl είναι σημείο αναφοράς στον τομέα των ημιτελών προϊόντων για αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και πιτσαρίες, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τέχνη με την τεχνολογική καινοτομία για να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Τα ημιτελή μας προϊόντα αναπτύσσονται με ηθική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιώσιμα συστατικά, εξασφαλίζοντας μια καθαρή ετι...
...Ένα γαλλικού στυλ ψημένο ψωμί με προζύμι συνδυασμένο με το αυθεντικό τυρί σαφράν από το αγρόκτημα.
Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια νόστιμη μπάρα ψωμιού με εντελώς παραδοσιακή προέλευση.
Για να φτιάξει το Pain fromager safrané, ο αρτοποιός αναμειγνύει το τυρί σαφράν κομμένο σε μικρά κομμάτια με τη ζύμη που έχει φουσκώσει για 24 ώρες.
Στη συνέχεια, ο αρτοποιός σχηματίζει τα ραβδιά τυριού σαφράν...
...Αυτή είναι μια μίξη για την παρασκευή ψωμιού με προζύμι χωρίς γλουτένη. Τώρα μπορείτε να ψήσετε ψωμί χωρίς γλουτένη χωρίς μαγιά, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φτιάξετε προζύμι χωρίς γλουτένη από τη μίξη μας και να ψήσετε νόστιμο ψωμί χρησιμοποιώντας το! Δεν υπάρχουν γεύσεις, συντηρητικά και άλλες επιβλαβείς προσθήκες τροφίμων στη μίξη. Αυτό το προϊόν...
...Η Μπαγκέτα Charmante είναι ένα ψωμί που έχει παρουσία και κομψότητα. Ψημένη σε φούρνο με πέτρα, τελειωμένη σε αιχμή, με λεπτή χρυσή κρούστα και μια υποτυπώδη επικάλυψη αλευριού, αυτό το ψωμί των 305 γρ. παρασκευάζεται με προζύμι και προετοιμασία. Είναι μια πολύ καλά ενυδατωμένη μπαγκέτα με χαρακτηριστική και έντονη γεύση χάρη στο προζύμι.
REF:C141A
EAN-13:8436017106282
EAN-14:18436017106289...
...Ο προζύμι είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές ζύμης στον κόσμο. Ήδη πριν από 4000 χρόνια, οι Αιγύπτιοι ζύμωναν σιτηρέσιο σε προζύμι για να φτιάξουν αφράτο ψωμί.
Το βιολογικό προζύμι ολικής άλεσης της Lecker προσφέρει σε όλα τα μίγματα και τα ψωμιά ολικής άλεσης εξαιρετική δομή και γεμάτη, φρέσκια γεύση. Και αυτό έχει τους λόγους του.
•100% αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια
Συστατικά: Βιολογικό αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης*
*= από ελεγμένη οικολογική παραγωγή
Αλλεργιογόνα: Γλουτένη
Χορτοφαγικό: Ναι
Βεγκανικό: Ναι...
...Με το Ψωμί Da Cunha, επιδιώκεται μια τέλεια ισορροπία, για να αποκτηθεί ένα ψωμί με φλοιό μέσου πάχους, με αφράτη και συνεπή ψίχα, και ακανόνιστους αερόθολους. Στη διαδικασία παρασκευής μπορούμε να επισημάνουμε τις μακρές ζυμώσεις σε μπλοκ, με προζύμι, σε ξύλινη λεκάνη. Αυτές οι αργές διαδικασίες ζύμωσης είναι απαραίτητες ώστε το ψωμί να εκφράσει τις αρετές μιας μοναδικής πρώτης ύλης (Αυτοχθόνιο γαλλικό σιτάρι).
... ανάπτυξη στον φούρνο και τραγανή κρούστα
Με πολύ αρωματικό τυπικό άρωμα προζυμιού
Το ψωμί σίκαλης είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο υγιεινά δημητριακά στον κόσμο!
Ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία από το αλεύρι σίκαλης είναι η ικανότητά του να σας βοηθά να καταπολεμήσετε τον διαβήτη, τις καρδιοαγγειακές παθήσεις, την αύξηση βάρους, τον καρκίνο, τις φλεγμονώδεις...
Η απόλαυση φέρνει επιτυχία. Και η απόλαυση προέρχεται από καλά υλικά. Τα προϊόντα της Dr. Suwelack προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για επιτυχημένα προϊόντα απόλαυσης των βιομηχανικών μας πελατών.
Αυτό που κάνει την Dr. Suwelack τόσο ιδιαίτερη είναι ο συνδυασμός σταθερά υψηλής ποιότητας και μοναδικής τεχνολογικής και συνταγικής εμπειρίας, που επιτρέπει εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες.
Έτσι ...
... ανθρώπους! Τα ζυμωμένα τρόφιμα όπως το γιαούρτι, το τυρί, τα ζυμωμένα λαχανικά όπως το λάχανο ή το ψωμί με προζύμι τα περιέχουν. Το ζυμωμένο γάλα είναι επίσης πολύ πλούσιο σε αυτά.
Αναβιωμένα Λακτοβάκιλλα και Βιοφιδόβακτήρια: 24 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 δισεκατομμύρια
- Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 δισεκατομμύρια
- Βιταμίνη B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
...Μέγεθος: 26 x 11,5 x 7 εκ.
Αρωματικό φρέσκο ψωμί με τη φόρμα ψωμιού και κέικ Städter από ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας υλικό, για το καλύτερο αποτέλεσμα ψησίματος. Η φόρμα είναι αντικολλητική και ανθεκτική σε προζύμι. Παράδοση σε συσκευασία δώρου με συνταγή. Μέγεθος: 26 x 11,5 x 7 εκ.
... αλευροποιίας, βελτιωτικά αρτοποιίας, μίγματα και προμείγματα, ενσωματώσεις. Όλα αυτά έχουν αναπτυχθεί στο Technical Centre, ένα πραγματικό εργαστήριο καινοτομίας. Αυτά τα προϊόντα είναι σε μεγάλο βαθμό διαμορφωμένα κατά παραγγελία και πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Η επιχείρηση δημιουργεί επίσης μια σειρά διαιτητικών και ευχάριστων προϊόντων για να προβλέψει τις ανάγκες του καταναλωτή του αύριο.
Η Millbäker σας προσφέρει την καινοτόμο τεχνογνωσία της σχετικά με τη βλάστηση των σιτηρών, προκειμένου να σας προτείνει μια πλήρη γκάμα βλαστημένων σπόρων με προζύμι.
... παραδοσιακά παρασκευασμένα βιολογικά ψωμιά και ψωμάκια, καθώς και φυσικά γλυκά βιολογικά αρτοσκευάσματα και βιολογικά βουτυρένια κρουασάν, αλλά και κέικ, τούρτες και άλλα φυσικά γλυκά εδέσματα.
Τα ψωμιά και τα ψωμάκια παρασκευάζονται από εμάς σύμφωνα με την παλιά παραδοσιακή τέχνη με προζύμι σίκαλης και σιταριού - και με δικές μας συνταγές με βιολογικά αλεύρια και πολλές νόστιμες βιολογικές πρώτες...
... τριμμένο ψωμί. Αλλά ποιο είναι το μυστικό της φρεσκάδας αυτού του ψωμιού; Απλό: φυσικά συστατικά όπως αλεύρι, νερό, αλάτι και προζύμι, επεξεργασμένα με πάθος και δεξιοτεχνία, σύμφωνα με τις διδασκαλίες που προέρχονται από τους παλιούς μάστερ αρτοποιούς.
Boulangerie - Pâtisserie Delhaye: Δεν φτιάχνουμε ψωμί «γρήγορα». Από τέσσερις γενιές, που εκτείνονται σε περισσότερα από 140 χρόνια, επιλέγουμε τις καλύτερες αλεύρες που χρησιμοποιούμε σύμφωνα με διαδικασίες που βασίζονται στην τεχνογνωσία, τον σεβασμό στη φύση των πραγμάτων και την αυστηρότητα. Αυτό γίνεται ώστε οι πελάτες μας να διατηρούν τη γεύση του «καλού ψωμιού» και να το εκτιμούν όπως του αξίζει. Τα προϊόντα μας: Το ψωμί του αγρότη, το ψωμί της αββέ, το ψωμί με προζύμι, το ολικής άλεσης ψωμί, το ψωμί ολικής άλεσης, το ψωμί από πίτουρο ...
... νερού από τις Άλπεις και το υψηλής ποιότητας αλεύρι από τους τοπικούς αγρότες κάνουν το χειροποίητο ψωμί μας κάτι μοναδικό. Πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και θάρρος για καινοτομία μας επιτρέπουν να αποφεύγουμε εντελώς τις τεχνητές προσθήκες και τους γαλακτωματοποιητές.
Φυσικά προζύμια & Μακροχρόνια ζύμωση
Η ποιότητα χρειάζεται χρόνο. Πολλά αρτοσκευάσματα της Grimminger παρασκευάζονται με φυσικό...
... κρεοπωλείο: λιανική πώληση ή πακέτα κρέατος από βοδινό, χοιρινό και πουλερικά (κοτόπουλα και πάπιες). Ο φούρνος προσφέρει βιολογικό ψωμί (μαγιά ή προζύμι ψημένο σε ξύλο), καθώς και γλυκά, κρέμες και κις με βάση τα προϊόντα της φάρμας.
Η Easymac Srl παράγει μηχανές για τον κόσμο των τροφίμων.
Γραμμές λαμινάρισματος: πλήρεις γραμμές για ψωμί, πίτσα και λαμινάρισμα ζύμης με διάφορες διαμορφώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατάλληλες για ζύμη σφολιάτας, ζύμη με προζύμι και ζύμη ντάνις.
Γραμμές παραγωγής: τα τραπέζια εργασίας μας καλύπτουν τις ανάγκες των τεχνιτών και της βιομηχανίας. Είναι δυνατή η σύνθεση της διαμόρφωσης που...
Εταιρεία κατασκευής συστατικών για τη βελτίωση της διαδικασίας παρασκευής ψωμιού και ζαχαροπλαστικής στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και του αρτοποιείου. Βιομηχανική παραγωγή ψωμιού και παραδοσιακή αρτοποιία, ανάπτυξη και κατασκευή προσαρμοσμένων συστατικών. Ειδικότητα σε βελτιωτικά για ψωμί, προζύμι και μείγματα ή παρασκευάσματα για την παρασκευή διαφόρων τύπων ψωμιού.
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...