Ιδρυμένη το 2011 στην Αμπρούτσο, Ιταλία, η Promix Srl είναι σημείο αναφοράς στον τομέα των ημιτελών προϊόντων για αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και πιτσαρίες, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τέχνη με την τεχνολογική καινοτομία για να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Τα ημιτελή μας προϊόντα αναπτύσσονται με ηθική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιώσιμα συστατικά, εξασφαλίζοντας μια καθαρή ετι...
... τριμμένο ψωμί. Αλλά ποιο είναι το μυστικό της φρεσκάδας αυτού του ψωμιού; Απλό: φυσικά συστατικά όπως αλεύρι, νερό, αλάτι και προζύμι, επεξεργασμένα με πάθος και δεξιοτεχνία, σύμφωνα με τις διδασκαλίες που προέρχονται από τους παλιούς μάστερ αρτοποιούς.
Η Easymac Srl παράγει μηχανές για τον κόσμο των τροφίμων.
Γραμμές λαμινάρισματος: πλήρεις γραμμές για ψωμί, πίτσα και λαμινάρισμα ζύμης με διάφορες διαμορφώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατάλληλες για ζύμη σφολιάτας, ζύμη με προζύμι και ζύμη ντάνις.
Γραμμές παραγωγής: τα τραπέζια εργασίας μας καλύπτουν τις ανάγκες των τεχνιτών και της βιομηχανίας. Είναι δυνατή η σύνθεση της διαμόρφωσης που...
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...