Η Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 58 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εμπορίας και διανομής φρέσκων και κατεψυγμένων κρεάτων από ιβηρικό χοίρο. Από την ίδρυσή της το 1952, διατηρεί μια σταθερή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της. Η εξέλιξή μας μας έχει επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε τις ε...
...Ο λαιμός μας από Ιβηρικό χοιρινό 75% που τρέφεται με βελανίδια, παρουσιασμένος σε κονσέρβα, περιέχει δύο κομμάτια. Έχει έντονο μπορντό χρώμα με ραβδώσεις από μαργαριταρένιο λίπος, απαλό και λιπαρό άγγιγμα, έντονη και επίμονη γεύση, και ευχάριστο άρωμα. Η αργή φυσική διαδικασία ξηράνσεως και η μαρινάδα από πάπρικα και φυσικά μπαχαρικά που χρησιμοποιεί η οικογένεια εδώ και τρεις γενιές, δίνουν στον λαιμό μας ένα ασύγκριτο μπουκέτο.
SKU: 637000
Βάρος αποστολής: 3 κιλά...
Η Sb-Trading (BVBA) είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ιδρυθείσα το 2016 και εξειδικευμένη στην παγκόσμια πώληση προϊόντων τροφίμων και μη τροφίμων FMCG, συμπεριλαμβανομένων ποτών, γλυκισμάτων και ζαχαρωτών, σκόνης γάλακτος, κρεάτων και άλλων προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων και πολύ δημοφιλών προϊόντων, όπως: - Τρόφιμα: χον...
...Salume DOP με βάση το χοιρινό κρέας, αποκλειστικό της περιοχής του Πιατσέντσα. Το κρέας που προέρχεται από τον λαιμό του χοίρου, γεμισμένο χειροποίητα σε φυσικό έντερο και ωριμασμένο τουλάχιστον 90 ημέρες, έχει γλυκιά και ευχάριστη γεύση και είναι πρωταγωνιστής σε ορεκτικά και απεριτίφ.
...Η κοππά είναι ένα αποξηραμένο χοιρινόλαιμό. Αυτή η χειροποίητη κοππά παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας για αλλαντικά στο Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται μόνο από 3 συστατικά: χοιρινόλαιμό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, η κοππά είναι ένα εμβληματικό αλλαντικό...
...Η Κούπα του νησιού της Ομορφιάς παρασκευάζεται από χοιρινόλαιμό γαλλικής προέλευσης που ωριμάζει για τουλάχιστον 1,5 μήνα. Κάθε κομμάτι ζυγίζει περίπου 350g, με μήκος 12cm.
Συσκευασία: κουτί 5kg για περίπου 14 κομμάτια
Συντήρηση: μέγιστη θερμοκρασία 18°C
Ημερομηνία λήξης: 125 ημέρες...
...Κατεψυγμένος Λαιμός Χοίρου
Ο κύριος στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να διατηρούμε μια μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση. Επίσης, το Κατεψυγμένο Χοιρινό μας σφάζεται ειδικά με το χέρι σύμφωνα με τις ισλαμικές (ΧΑΛΑΛ) και διεθνείς απαιτήσεις. Διατηρούμε αυστηρή συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις για την ανθρώπινη μεταχείριση και σφαγή των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας...
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε.
Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν.
Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονη γεύση.
Ωρίμανση: 14/18 μήνες
Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5
Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
... με κιμά. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε μια μαρινάδα για το λαιμό χοιρινού ή το ψητό χοιρινό, καθώς και νόστιμες τηγανητές πατάτες στυλ εστιατορίου. Επιλεγμένα μπαχαρικά θα σας επιτρέψουν επίσης να ετοιμάσετε πιάτα από τις κουζίνες διαφόρων χωρών, συμπεριλαμβανομένων των εξωτικών.
...Προκουρέρ από αληθινά εξωτερικά χοίρους, απευθείας από τον αγρότη.
Ο προκουρέρ φιλέτο κόβεται από τον λαιμό/ώμο του χοίρου. Είναι όμορφο σκούρο κρέας και ωραία μαρμαρωμένο. Ο προκουρέρ είναι στην πραγματικότητα η ωμοπλάτη, αλλά χωρίς το κόκαλο και συχνά κομμένος πιο λεπτά. Είναι πολύ τρυφερό και ζουμερό κρέας με πολύ γεύση.
Πουλάμε επίσης μεγάλα κομμάτια προκουρέρ για τη σχάρα, για παράδειγμα...
Η Agrisalumeria Luiset είναι μια αγροτική επιχείρηση μικρής αλυσίδας που ειδικεύεται στην εκτροφή χοίρων και στην αντίστοιχη αλλαντοποιία με μετατροπή σε κρέατα και αλλαντικά χωρίς γλουτένη, χαρακτηριστικά του Πιεμόντε. Στο Ferrere (AT), στην περιοχή Monferrato Astigiano, εκτρέφουμε τους χοίρους σε εξωτερικούς χώρους από τους οποίους παράγουμε φρέσκο χοιρινό κρέας όπως παϊδάκια, καπνιστό λαιμό...
... κουκουναριές, τρέφονται με βελανίδια και χόρτα. Το χοιρινό Jabugo το ωριμάζουμε με παραδοσιακό τρόπο με τους ανέμους του Φυσικού Πάρκου Σιέρα ντε Αρασένα και Πίκους ντε Αρόχε για τουλάχιστον 24-36 μήνες. Η φροντίδα και η προσοχή που δίνουμε στο Χοιρινό JABUGO μας επιτρέπει να το προσφέρουμε με την ακριβή του ωρίμανση. Διαθέτουμε επίσης Ιβηρικό Χοιρινό από Σιτηρά, Ιβηρική Παλέτα από Βελανίδι, Ιβηρικό Λαιμό, Μορκόν από Λαιμό Extra, Ιβηρικό Χορίσο, Ιβηρικό Σαλτσιχόν και κομμένα Ιβηρικά αλλαντικά. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της οδού και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
Η δραστηριότητα της Embutidos Bernal επικεντρώνεται σε δύο τομείς. Από τη μία πλευρά έχουμε την Αίθουσα Τεμαχισμού με φρέσκο κρέας από Χοίρο, Αρνί και Βόδι. Το Τερνάσκο και το Φιλέτο από λαιμό Βοδιού είναι τα πιο ξεχωριστά προϊόντα μας. Από την άλλη πλευρά έχουμε το Εργοστάσιο Λουκάνικων. Εδώ η ειδικότητά μας είναι τα λουκάνικα γερμανικού τύπου (μαγειρεμένα και καπνιστά) και το χοιρινό πόδι...
... περιοχής μας. Το Coto Ramos προσφέρει στους πελάτες του τον έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής των ιβηρικών προϊόντων του. Από τη στιγμή που γεννιούνται τα ιβηρικά χοίρια επιλεγμένης ράτσας στη φάρμα μας "el barrero" που εκτείνεται σε περισσότερες από 100 εκτάρια μέχρι τη στιγμή της παράδοσης των επεξεργασμένων και εμπορευόμενων προϊόντων μας μέσω του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος. Στο κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε ιβηρικό χοιρινό από βελανίδια ή από σιτηρά, ιβηρικές παλέτες, λαιμό και άλλα λουκάνικα. Άμεση πώληση από το εργοστάσιο.
... (γαλλικό λαιμό, μπέικον, εντόσθια...), κιμάς, ψυκτική αποθήκη, υποπροϊόντα και παραπροϊόντα. Τα προϊόντα παράγονται χρησιμοποιώντας ντόπια πρώτες ύλες και ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές παραγωγής που επιτρέπουν την προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η εμπορία υπό την προστασία της ονομασίας προέλευσης "γαλλικό λαιμό". Οι διαδικασίες λειτουργίας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001 (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) και ISO 22000 (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ).
... σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ και τη νομοθεσία για την ευημερία των ζώων. Εμπιστευθείτε μας να παραδώσουμε μόνο πουλερικά της υψηλότερης ποιότητας. Τώρα προμηθεύουμε μια ευρεία γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων καλής αξίας και ποιότητας, κατάλληλων για παμπ και εστιατόρια: Μαγειρεμένο στήθος πάπιας Χοιρινές παϊδες Χοιρινόλαιμό Ωμά βασιλικά γαρίδες / Μαγειρεμένες και καθαρισμένες γαρίδες Γαρίδες (μαγειρεμένες, με κεφάλι, με κέλυφος) Χτένια Μύδια...
...λαιμό, φιλέτο, κοιλιά, ζαμπόν για εταιρείες επεξεργασίας κρέατος, χονδρέμπορους, εμπόρους. Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου, σαλάμι, μαγειρεμένου ζαμπόν, ωμού κρέατος, αλλαντικών, φρανκφούρτερ, μπέικον. Παράγωγα όπως εντόσθια, κόκαλα για τροφή κατοικίδιων, χοιρινό δέρμα και δέρμα ψαριού, λέπια ψαριού για παραγωγή κολλαγόνου.