...Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Το άρωμα είναι αρκετά έντονο και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Η γεύση είναι γλυκιά και αναζωογονητική με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βόειο και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή του με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους ροφημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή τορρόν.
... φασκόμηλο. Ενισχύει επίσης τη γεύση τους, χωρίς να κυριαρχεί.
Το θυμάρι ταιριάζει εξαιρετικά με κρέατα στη σχάρα, ψάρι και ραγού. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις καλύτερα σε μεσογειακά λαχανικά πιάτα με ντομάτες, μελιτζάνες, πατάτες, κολοκυθάκια και πιπεριές. Και επιπλέον για τη μεσογειακή κουζίνα, σούπες και στιφάδο.
Περιεχόμενο: 20,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 206614...
...
Η βανίλια συνδυάζεται εξίσου καλά με αλμυρά πιάτα. Ιδιαίτερα ως συστατικό σαλτσών για ψάρια και κρέατα. Συνδυάζεται καλά με κανέλα και γαρίφαλα.
<strong>Σημείωση</strong>
Για τα πιάτα χρησιμοποιούνται μόνο οι αρωματικοί σπόροι από τη λωρίδα βανίλιας.
... να χρησιμοποιήσετε τον μαϊντανό σε νιφάδες
Το πικρό του προφίλ ταιριάζει καλά με άλλα λαχανικά. Απλά ανακατέψτε τις νιφάδες με σκόρδο για να τρίψετε τα ψητά κρέατα. Οι νιφάδες μαϊντανού θα προσθέσουν επίσης μια πινελιά πικρίας και αρωματικές νότες στις μαρινάδες σας. Σε σωστές ποσότητες, προσθέτει μια γλυκιά, σχεδόν πικάντικη, βοτανική γεύση, αλλά μπορεί να προσφέρει υπερβολική πικρία αν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά. Ο μαϊντανός ταιριάζει καλά με βασιλικό, πιπέρι, ρίγανη, πιπέρι, δεντρολίβανο, σουμάκ και estragon.
Αναφορά:ART0062...
... ζάχαρη και περιέχουν ελάχιστες θερμίδες.
Το Inulin και η Oligofructose είναι σημαντικά πρεβιοτικά, τα οποία λόγω των αδιάλυτων φυτικών ινών τους μπορούν να φτάσουν στο παχύ έντερο, όπου τρέφουν τα φυσικά βακτήρια του εντέρου. Αυτά τα "καλά" βακτήρια είναι υπεύθυνα για μια υγιή εντερική χλωρίδα, η οποία έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και στην πέψη μας.
Τα πρεβιοτικά είναι...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Η Ketchup Biffi, με 100% Ιταλικό ντομάτα, είναι η κλασική συνοδεία για χάμπουργκερ και πατάτες.
Εξαιρετική πάνω από βρασμένα κόκκινα κρέατα, είναι μια νόστιμη γέμιση για τορτίγια ομελέτας και, καλά αναμειγμένη με λάδι, είναι το ιδανικό καρύκευμα για ωμά ραπανάκια.
1 ΚΟΥΒΑΔΙΟ = ΕΥΡΩ 8,00
1 ΠΑΛΕΤΑ 108 ΚΟΥΒΑΔΙΑ
ΛΗΞΗ 30/08/ 25...
...Οι πνεύμονες χοίρου χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακές συνταγές και ειδικά πιάτα, προσφέροντας μια μοναδική υφή και γεύση. Συχνά παρασκευάζονται μέσω αργού μαγειρέματος ή σιγοβρασμού, απορροφούν καλά τις γεύσεις και προσθέτουν ένα διακριτό στοιχείο στις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Οι πνεύμονες χοίρου μας επεξεργάζονται προσεκτικά για να προσφέρουν ανώτερη γεύση και ποιότητα. Κάθε κομμάτι είναι τρυφερό και γεμάτο γεύση, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία.
... ευελιξία του στην κουζίνα, καθώς συνδυάζεται καλά τόσο με ωμά πιάτα, όπως σαλάτες και λαχανικά, όσο και σε στιφάδο, κρέατα και ψάρια.
Εκτός από τη χαρακτηριστική του γεύση, το λάδι Arbequina έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, γεγονός που το καθιστά ένα υγιεινό προϊόν, ιδιαίτερα ευεργετικό για την καρδιοαγγειακή υγεία. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε.
...Είναι αλάτι από τη γη (και όχι από τη θάλασσα)
Είναι το αλάτι που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το προσούτο Bayonne IGP.
Είναι ένα μη ιωδιωμένο αλάτι με διαφορετικές ιδιότητες από το θαλασσινό αλάτι. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση και είναι 10 φορές πιο αλμυρό. Έτσι, βάζετε λιγότερο.
Πολλά γαστρονομικά εστιατόρια το χρησιμοποιούν για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα κρέατα είναι πολύ καλύτερα με αυτό το αλάτι.
...Η Agromaya σας προσφέρει ολόκληρο λευκό ή ποικιλόχρωμο σουσάμι.
Εξαιρετικό πασπαλισμένο σε σαλάτα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα κρέατα, τα πουλερικά, τα φρούτα και τα λαχανικά. Το σουσάμι, σε όλες του τις μορφές (σε σπόρους, σε λάδι, σε πάστα) έχει απίστευτη διατροφική αξία. Όταν καβουρδίζεται, χάνει λίγο από τις διατροφικές του ποιότητες, ενώ κερδίζει σε γεύση. Οι βιταμίνες, ειδικότερα, δεν αντέχουν καλά το μαγείρεμα και βρίσκονται σε μειωμένη ποσότητα σε σχέση με τον ωμό και λευκό σπόρο.
...Φρέσκα Χοιρινά Πόδια
Φρέσκα Χοιρινά Πόδια
Πλούσια γεύση χοιρινού και πολλή φυσική ζελατίνη. Στη Γαλλία, τα χοιρινά πόδια παρασκευάζονται παραδοσιακά αργά με φακές για το μεσημεριανό της Κυριακής. Ρίξτε τα σε σούπες και στιφάδο για να προσθέσετε πλούσιες γεύσεις. Είναι επίσης υπέροχα για ζωμούς και πολύ καλά για τουρσί.
... να είναι εξίσου υγιεινή με το καθημερινό του γεύμα. Μπράβο! Οι λιχουδιές Cernunos® είναι 100% κρέας και παρασκευάζονται από φυσικά κρέατα και όργανα, χωρίς δημητριακά.
"Μόνο τα καλά πράγματα! Οι σκύλοι έχουν φυσικά επιθυμία για κρέας, όπως έτρωγαν στην άγρια φύση. Γι' αυτό κάθε βάζο από τις λιχουδιές μας αποτελείται κατά 100% από πάπια, για να διασφαλίσουμε ότι το κατοικίδιο σας τρώει όπως η φύση...
...Κονφί ντουκάν με το λίπος του, αλάτι. Κρέατα προέλευσης Γαλλίας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Ανοίξτε το κουτί και βάλτε το σε μπεν μαρί για να λιώσει το λίπος.
Ψήστε τα μπούτια στον φούρνο ή σε τηγάνι και απολαύστε τα με μανιτάρια ή πατάτες τηγανητές στο λίπος.
Το κονφί είναι το πιάτο του Νότου! Ένα μπούτι από κονφί ντουκάν που έχει ψηθεί καλά στον φούρνο γίνεται τραγανό. Είναι υψηλή γαστρονομία που είναι προσιτή σε όλους μας.
Για αυτό το κονφί, αναθέτω ειδικά την εκτροφή των ντουκάν στον κ. Μάρτι στην Πλαίν, ένα μικρό χωριό χαμένο στις λόφους γύρω από το Καστελνοδάρι.
...Ως καλά χρησιμοποιημένος μύς, το ψητό από την επάνω πλευρά είναι εξαιρετικά άπαχο με πολύ συνδετικό ιστό. Το ψητό από την επάνω πλευρά αποδίδει επίσης καλά κομμένο σε κύβους και μαγειρεμένο αργά σε κατσαρόλα ή σιγομαγειρεμένο.
...τις σαλάτες… θα ταιριάξει επίσης πολύ καλά με τα φρουτώδη ή σοκολατένια επιδόρπια σας!
Συλλεγμένο στο χέρι κατά μήκος των δέντρων στη Μαδαγασκάρη, το πιπέρι Voatsiperifery μπορεί να φτάσει σε ύψος πάνω από 20 μέτρα, καθιστώντας την πρόσβαση ιδιαίτερα δύσκολη. Είναι ένα απαραίτητο μπαχαρικό που κάνει περήφανη τη Μαδαγασκάρη και φέρνει χαρά στους σεφ σε όλο τον κόσμο!
...Μια ικανοποιητική μπύρα, με ελαφρύ και καθαρό σώμα.
Ζυθοποιημένη με δίσειρο βυνοποιημένο κριθάρι άνοιξης, είναι μια μη φιλτραρισμένη Helles Lager με έντονες χρυσές αντανακλάσεις. Η γεύση είναι καλά ισορροπημένη, με αρωματική βυνοποιημένη γλυκύτητα.
Δροσιστική και εύκολη στην κατανάλωση, είναι εξαιρετική επιλογή με αλλαντικά, ψητά κρέατα, φρέσκα τυριά, ψητό ψάρι.
...Αυτό το chutney θα εκτιμηθεί πολύ με λευκά κρέατα ή μερικές από τις πάστες πουλερικών και θα ταιριάξει καλά με υδατάνθρακες και φρέσκα τυριά.
Συστατικά: Ανανάς - Σταφίδες - Σπόροι μουστάρδας - Κανέλα - Τζίντζερ - Καφέ ζάχαρη
Αλλεργιογόνα: Μουστάρδα...
...
Προστίθεται προς το τέλος της διαδικασίας μαγειρέματος, τα μανιτάρια στρειδιών ταιριάζουν καλά με λευκά κρέατα και θαλασσινά, τηγανητά και βραστά.
Περιγραφή/Γεύση
Τα αποξηραμένα μανιτάρια στρειδιών είναι γενικά μικρά, με διάμετρο 2 έως 5 εκατοστά, και αποτελούνται από επίπεδες, συρρικνωμένες, ζαρωμένες και ελαφρώς καμπυλωτές καπάκια με λίγα έως καθόλου κοτσάνια. Ορισμένα αποξηραμένα μανιτάρια στρειδιών...
...Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή.
Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%.
Γαστρονομικός συνδυασμός:
είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
...Αυτό το μικρό ποτήρι νερού με διακόσμηση από αμπέλι της Αλσατίας αρέσει σε όλες τις γενιές!
Η παραδοσιακή μουστάρδα της Αλσατίας εκτιμάται τόσο για τη γλυκύτητά της όσο και για την λεπτή και κρεμώδη υφή της.
Συνδυάστε την με τα καθημερινά σας πιάτα για μια δημιουργική κουζίνα. Η γλυκιά μουστάρδα της Αλσατίας ταιριάζει εξίσου καλά με ψάρι όσο και με λευκά κρέατα.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: βισουλφίτης νατρίου.
... σχεδιασμένος εσωτερικός χώρος επιτρέπει την ιδανική προετοιμασία και παρουσίαση των προϊόντων σας.
Ευέλικτος + ιδανικός για αρχάριους
Χρησιμοποιήστε τον BUDDYSTAR για κρέατα & αλλαντικά, αρτοσκευάσματα, τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ως σνακ και για street food, καθώς και για προωθητικές ενέργειες.
Δυνατότητα επέκτασης για ατομικές επιθυμίες
Κατασκευάζουμε τον BUDDYSTAR σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με προσαρμοσμένο εσωτερικό σχεδιασμό και ατομικές βαφές.
Εμφάνιση πλήρους περιγραφής λεπτομερειών
Λιγότερα...
...Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που παρουσιάζει στην αρχή αρώματα φρούτων από εσπεριδοειδή και ροδάκινο, ενώ οι οξειδωτικοί δείκτες κάνουν την εμφάνισή τους στη μέση και στο τέλος της γεύσης με νότες καρυδιού, φουντουκιού και κάρυ. Το σύνολο είναι πολύ καλά ισορροπημένο, γευστικό και θα αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για τυρί Comté, λευκά κρέατα και κρεμώδη ψάρια ή ακόμα και για εξωτική κουζίνα!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό Κρασί
Ποικιλίες: 75% Chardonnay, 25% Savagnin
AOC: Arbois
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2033
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11-13°C...
...κρέατα σε σάλτσα, θηράματα, μεγάλες πατάτες κομμένες με μαχαίρι, πιατέλα τυριών, crumble αχλάδι σοκολάτα.
Οινοποίηση
χειροποίητη συγκομιδή. Η οινοποίηση, που διεξάγεται με τρόπο τμηματικό, γίνεται σε δεξαμενές inox και ξύλου θερμορυθμισμένων. Η ωρίμανση διαρκεί από 14 έως 20 μήνες σε βαρέλια δρυός (60 έως 100% νέα, το υπόλοιπο σε βαρέλια 1 έτους).
Μάτι: βαθύ μπορντώ χρώμα.
Η συμβουλή του οινολόγου...
...Κύκλοι και δομημένα Καχόρ
Εντατικά και λεπτομερώς ισορροπημένα. Βαθύ, λαμπερό κόκκινο, πολύ αρωματικό (μούρα, χούμους...), με καλά ισορροπημένα τανίνες και μια όμορφη τελική εντύπωση στο στόμα.
Σερβίρετε σε καράφα (ή ανοιγμένο αρκετές ώρες νωρίτερα) πριν απολαύσετε στους 15-16°.
Προτεινόμενη συνοδεία: ψητό πουλερικό, ψητά κρέατα, ψάρι σε σάλτσα κόκκινου κρασιού.
Βραβεία :
• Ασημένιο Μετάλλιο στον Διαγωνισμό Παγκόσμιου Βρυξελλών 2013.
...Είναι το ισοδύναμο ενός μεγάλου κρασιού από το Muscadet. Σε τυφλή δοκιμή, η μακρά ωρίμανση πάνω στις οινολάσπες θυμίζει ένα όμορφο, καλά ωριμασμένο λευκό Bourgogne. Ιδανικό ως απεριτίφ, αυτό το μεγάλο κρασί της Λίγηρας θα ταιριάξει τέλεια με όλα τα ψάρια σε σάλτσες, τα λευκά κρέατα και θα συνοδεύσει επίσης το φουά γκρα.
Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Région: VAL DE LOIRE
Couleur: Λευκό
Cépages: 100% Melon de Bourgogne
Mode de culture: Βιολογικό
Contenance: 75cl
Poids: 1 kg
Caractère: Ξηρό
Millésime: 2017...
...100% ιταλικό ελαιόλαδο παράγεται από ελιές ποικιλιών Ogliarola και Coratina: αυτό το ελαιόλαδο μας μαγεύει με τις πικάντικες και πικρές νότες της Coratina, οι οποίες εξισορροπούνται από την παρουσία της λεπτής πινελιάς της Ogliarola, δημιουργώντας ένα ελαιόλαδο με άρωμα και φρουτώδεις νότες έντονες όπως η καρδιά της Απουλίας.
ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ:
Συνδυάζεται πολύ καλά με μπρουσκέτες με ντομάτα, καρπάτσιο τόνου, σαλάτες με μανιτάρια, ψητό ραντίτσιο, λαχανόσουπες, πρώτα πιάτα με λουκάνικο, βραστό χταπόδι, κόκκινα κρέατα ή θηράματα, σκληρά τυριά ωρίμανσης.
... αλμυρό φαγητό, το κάρυ εκφράζει καλύτερα τον πλούτο των αρωμάτων του: Κρέατα, ψάρια, αυγά, σούπες ή τηγανητά λαχανικά, γκρατέν, κέικ…
Κάρυ αρνιού, κοτόπουλου, ψαριού… τόσα πολλά νόστιμα πιάτα που μπορούν να παρασκευαστούν με αυτό το τυπικό μείγμα. Το κάρυ εκφράζει επίσης πολύ καλά τον πλούτο των αρωμάτων του με κρέμα γάλακτος, στη σούπα ψαριών ή μύδια, με ψάρια και θαλασσινά, λευκά κρέατα, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, ομελέτες, μαγιονέζα, αυγό σε κατσαρόλα.
Συμπληρώνει επίσης τέλεια τα λαχανικά ή τα φρούτα.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες με άρωμα φρέσκιας πράσινης αμυγδάλου.
Σύνθετη και εκλεπτυσμένη γεύση με φυτικές νότες από αγκινάρα, μαρούλι και αμύγδαλο. Έχει μια πικάντικη επίγευση καλά ισορροπημένη και αρμονική.
Κατάλληλο για ψητά κρέατα, σούπες από όσπρια, φρυγανισμένο ψωμί με αλάτι, ντομάτες, σκόρδο και ρόκα.
...Καπνιστή κόκκινη πάπρικα που προέρχεται από την Ισπανία. Η πάπρικα έχει ένα μοναδικό άρωμα και προσφέρει στο πιάτο μια πολύ εκλεπτυσμένη και κομψή γεύση. Η καπνιστή πάπρικα παρασκευάζεται από απλή ώριμη πάπρικα. Αρχικά, οι καρποί της ξηραίνονται και στη συνέχεια καπνίζονται. Συνδυάζεται καλά με ψητά πιάτα, ψητές πατάτες, ρύζι και λαχανικά, καθώς και με καπνιστά κρέατα. Βολικό καπάκι...