Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγο...
...Η Nutella®, είναι μια δημοφιλής γλυκιά κρέμα φουντουκιού και κακάου που χρησιμοποιείται ευρέως σε σάντουιτς, κέικ και άλλα γλυκά. Είναι γνωστή για τη νόστιμη γεύση της και το άρωμα καρυδιού και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Αποτελείται από διάφορα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των: ζάχαρη, λάδι χουρμά, φουντούκια, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάου, αποβουτυρωμένη σκόνη γάλακτος, σκόνη...
Η Sudem Pastacılık είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Αντάλια/Τουρκία και παράγει τα πιο ποιοτικά προϊόντα από το 2006, εξάγοντας τα προϊόντα της στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Από χθες μέχρι σήμερα, παράγουμε χειροποίητα αρτοσκευάσματα και ειδικά γλυκά χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές ψησίματος και υλικά υψηλής ποιότητας. Μεταξύ των ειδικών προϊόντων μας περιλαμβάνονται Μίγματα Ψωμιού, Μίγ...
...Δώστε το δώρο του κουτιού γεύσεων μας.
Είναι χωρίς γάλα (χωρίς λακτόζη, χωρίς πρωτεΐνες γάλακτος) και χωρίς ξηρούς καρπούς.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας και μουστάρδας.
... πεπτικό βοήθημα μετά από ένα πλούσιο γεύμα για την πρόληψη πεπτικών προβλημάτων. Σήμερα, λέγεται ότι χρησιμοποιείται για την πρόληψη γαστρικών προβλημάτων, αλλά και για την αύξηση του μητρικού γάλακτος στις θηλάζουσες γυναίκες, την ανακούφιση από το φούσκωμα, τις κολικούς και τη βελτίωση της όρεξης. Χρήσεις: Οι σπόροι κύμινου χρησιμοποιούνται ολόκληροι ή αλεσμένοι σε κέικ, ψωμί, πικάντικα πιάτα όπως το...
...Δισκία: Μεγάλα ή μικρά, διαθέσιμα σε πολλές γεύσεις! Από την παραδοσιακή σοκολάτα γάλακτος ή φουντουκιού μέχρι καραμέλα – ή ακόμα και συνδυασμούς νόστιμων μπουκιών από τις μάρκες μπισκότων μας όπως Oreo ή TUC – Collage ή Peanut Caramel, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!
Μπισκότα & Μαλακά Κέικ: Νόστιμα μπισκότα και μαλακά κέικ φτιαγμένα με τρυφερή σοκολάτα Milka και αλπικό γάλα!
Μπάρες...
...Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη...
...Μικρά βούτυρα Bio με τραγανή και νόστιμη σοκολάτα
P'Tiwi Σοκολάτα γάλακτος bio
P'tiwi Bio με Σοκολάτα γάλακτος, μικρό βούτυρο πάνω σε σοκολάτα γάλακτος.
P'tiwi Bio με Σοκολάτα μαύρη, μικρό βούτυρο πάνω σε σοκολάτα μαύρη
Δυνατά σε σοκολάτα 48% και σε δημητριακά! 5 σακουλάκια φρεσκάδας με 2 μπισκότα. Εγγυημένα χωρίς ΓΤΟ, χωρίς φοινικέλαιο
Βάρος: 125g
Αριθμός μπισκότων: 5 σακουλάκια με 2 μπισκότα...
Η εταιρεία μας είναι χονδρέμπορος κατεψυγμένων κέικ, τσιζκέικ, γλυκών, μπακλαβά και αρτοσκευασμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εργοστάσιό μας και όλη η παραγωγή μας βρίσκονται στην Τουρκία. Προσφέρουμε προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας με πολλές διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιήσεων Kosher και Halal.
...Οι παράγοντες χτυπήματος Edifett HWP προσφέρουν σταθερή ποιότητα για το τελικό σας προϊόν. Το προϊόν είναι κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, όπως μους, επιδόρπια, γέμιση κέικ ή διακόσμηση.
Οι παράγοντες χτυπήματος Edifett HWP είναι σπρέι-ξηρές εμοσυλλογές, βασισμένες σε λάδι από πυρήνα φοινικέλαιου ή καρύδας, γαλακτωματοποιητές, γαλακτοκομικά συστατικά και υδατάνθρακες.
Χαρακτηριστικά...
...ραβδί αμυγδάλου για την παρασκευή ποτών
Ιδανικό για την παρασκευή σικελικών γρανίτων ή γάλακτος αμυγδάλου, ένα ρόφημα με βελούδινη γεύση.
Για να απολαμβάνετε κάθε μέρα το καλοκαίρι και στις γιορτές.
Διαθέσιμες μορφές: 100 γ - 250 γ - 500 γ - 1000 γ.
... κονδύλους, της γεύσης των οποίων θυμίζει αμύγδαλα. Κατά το ψήσιμο, η καρυδένια νότα προσθέτει αρωματικές νότες, έτσι ώστε οι ξηροί καρποί σε κέικ και γλυκά να μπορούν να αντικατασταθούν με αλεύρι από ρίζες αμυγδάλου. Λόγω της γλυκιάς γεύσης του, το αλεύρι από ρίζες αμυγδάλου είναι επίσης ιδανικό για την παρασκευή γλυκών, σνακ και επιδορπίων. Διαλυμένο σε γάλα, το αλεύρι από ρίζες αμυγδάλου αποτελεί υποκατάστατο γάλακτος για τη vegan διατροφή.
Για βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006
Προέλευση: Γεωργία εκτός ΕΕ
Συσκευασία: Σακούλες 12,5 κιλών...
...Ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ E330. (Τα παρακάτω αλλεργιογόνα χειρίζονται στο εργοστάσιο παραγωγής: σέλινο, λούπινα, παράγωγα ψαριού, παράγωγα γάλακτος, ξηροί καρποί).
Η CROC'ELLA είναι χονδρικός προμηθευτής αποξηραμένων φρούτων, ελιών και antipasti.
Η CROC'ELLA είναι οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Γαλλία, στην περιοχή PACA, στο τμήμα Bouches-du-Rhône στη Μασσαλία.
Για οποιαδήποτε αίτηση για πρόσθετες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Βάζο 2,9kg...
...Ιδιότητες:
• καθαρά φυτική εναλλακτική κρέμα, απόλυτα αυθεντική γεύση σε σχέση με την κρέμα γάλακτος
• εξαιρετική ως γευστική επιτυχία του 2020 για ιδιαίτερη γεύση
• αφράτη-ελαφριά υφή & υψηλή σταθερότητα
• για κέικ, επιδόρπια ή φρούτα, για καπουτσίνο και παγωτό
• χωρίς χοληστερόλη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς πρωτεΐνη
• vegan, kosher parve & halal πιστοποιημένο
Εκδόσεις:
• κλασική ως έτοιμη προς χρήση κρέμα χτυπημένη
• με 3,4% κακάο ως έτοιμη προς χρήση σοκολατένια κρέμα χτυπημένη...
...βούτυρο, ηλιέλαιο, σκόνη γάλακτος, κριθάρι.
Αυτή η κρέπα δαντέλας είναι ιδανική για να δημιουργήσετε βάσεις για τραγανά γλυκά (αναμειγμένη με πραλίνα, τζιαντούγια, σοκολάτα κάλυψης, πάστα φιστικιού, πάστα φουντουκιού, μεταξύ άλλων).
Απλώστε με τον πλάστη ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτιού γκουιτάρ ή σιλικόνης, κόψτε με τη βοήθεια κουπ πατ από ανοξείδωτο χάλυβα ή μαχαιριών.
Συσκευασία: 300γρ
Συμβουλές σεφ:
Για να αδιαβροχοποιήσετε την πασπαλισμένη κρέπα δαντέλας, προσθέστε 5% λιωμένο βούτυρο κακάο.
Κωδικός: D200523
Σε απόθεμα: 11 προϊόντα
Διαστάσεις: 300 γρ...
... ολοκλήρωση για κέικ, πίτες ή τηγανίτες. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες.
ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;
250 ml κρύα κρέμα χτυπημένη
30 ml πουρέ φράουλας
30 g ζάχαρη άχνη
40 g πουτίγκα βανίλιας ή φράουλας (σε σκόνη)
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;
Ένα μίξερ
Ραβδομπλέντερ
Ένα μπολ, κατά προτίμηση μεταλλικό ή γυάλινο
Ένα σουρωτήρι για τη ζάχαρη άχνη.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;
Βάλτε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά πριν τη χρήση
Βάλτε τις...
... αλμυρό φαγητό, το κάρυ εκφράζει καλύτερα τον πλούτο των αρωμάτων του: Κρέατα, ψάρια, αυγά, σούπες ή τηγανητά λαχανικά, γκρατέν, κέικ…
Κάρυ αρνιού, κοτόπουλου, ψαριού… τόσα πολλά νόστιμα πιάτα που μπορούν να παρασκευαστούν με αυτό το τυπικό μείγμα. Το κάρυ εκφράζει επίσης πολύ καλά τον πλούτο των αρωμάτων του με κρέμα γάλακτος, στη σούπα ψαριών ή μύδια, με ψάρια και θαλασσινά, λευκά κρέατα, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, ομελέτες, μαγιονέζα, αυγό σε κατσαρόλα.
Συμπληρώνει επίσης τέλεια τα λαχανικά ή τα φρούτα.
...Προκομμένο σε 12 κομμάτια. Κέικ με αμύγδαλα βασισμένο σε σοκολάτα Snickers συνδυασμένο με αμύγδαλο, κρέμα σοκολάτας και αφρό γάλακτος σοκολάτας. Το κέικ είναι πασπαλισμένο με αρκετά κομμάτια φυστικιών και σοκολάτας και καλυμμένο με μια λεπτή στρώση γάλακτος σοκολάτας.
... μερίδες.Εφαρμογές:
Βάση φρούτου: 1 κιλό πουρέ φρούτου, 1 κιλό κρέμα γάλακτος, 140 g Gelée bavaroise, 260g νερού. Διαλύστε και διαλύστε το ζελέ επιδόρπιο στο κρύο νερό και θερμάνετε τη λύση στους 60-65°C ανακατεύοντας. Ανακατέψτε την προετοιμασία με τον κρύο πουρέ φρούτου. Χτυπήστε την κρέμα. Μην την χτυπήσετε πολύ, η υφή της πρέπει να είναι αφρώδης. Η χτυπημένη κρέμα μπορεί να αντικατασταθεί με...
... πελάτες σας με δυσανεξίες ή αλλεργίες, να καταναλώνουν προϊόντα χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος, μεταξύ άλλων. Τα προϊόντα μας φτάνουν συσκευασμένα για άμεση κατανάλωση στο τραπέζι. ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μόνο με την Brandao θα έχετε την εγγύηση ότι μπορείτε να προσφέρετε ένα προϊόν εντελώς απαλλαγμένο από αυτούς τους αλλεργιογόνους παράγοντες, καθώς εργαζόμαστε με επικυρωμένες και πιστοποιημένες μεθόδους.