Η NATURALIA INGREDIENTS SRL είναι αφοσιωμένη εδώ και χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων πηγών ζάχαρης και φυσικών γλυκαντικών.
Συγκεκριμένα, το τρέχον έργο ασχολείται με μια νέα παραγωγική διαδικασία που περιλαμβάνει την εξαγωγή ζαχάρων απευθείας από σταφύλια και χουρμάδες σε κρυσταλλική μορφή. Το διεθνώς κατοχυρωμένο έργο στοχεύει σε μια αποκλειστική συνάντηση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας,...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΙΕΝΤ.
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ,
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
... και μάθετε για την επεξεργασία των σταφυλιών. Γεύμα στο εστιατόριο της κτήματος. Στη συνέχεια, συνεχίστε προς τη Σιένα, μια όμορφη μεσαιωνική πόλη στην Ιταλία. Θα επισκεφθείτε την καρδιά της Σιένα και την κεντρική πλατεία γνωστή ως "Πιάτσα ντελ Κάμπο", πασίγνωστη παγκοσμίως για το διάσημο "Παλιο", μια ιπποδρομία γύρω από την πλατεία.
...Η Vela είναι ο ιδανικός εκθέτης για κρασιά και / ή λικέρ. Αποτελείται από μια ανώτερη επιφάνεια σχεδιασμένη για την κεκλιμένη παρουσίαση μπουκαλιών, μια μεσαία ράφι που αποτελείται από διαμερίσματα για την αποθήκευση των μπουκαλιών (τοποθετημένα οριζόντια) και ένα κατώτερο τμήμα ιδανικό για την αποθήκευση των επιπλέον κούτων.
...Εργαστήριο αποστείρωσης INOX 9 λίτρων για παιδιά μοντέλο Weck με πλέγμα στο κάτω μέρος; με πλέγμα περιλαμβανόμενο στο κάτω μέρος. Διαφανές καπάκι.
Ιδανικό για να φτιάξετε τις μαρμελάδες σας στο σπίτι, τις κονσέρβες σας, τις πάστες συκωτιού σας, τα μπωλ και τα ριλέτ σας...
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γιαουρτιέρα, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε πολύ περισσότερα βάζα από μια παραδοσιακή γιαουρτιέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να διατηρείτε ζεστές τις σούπες, τα ποτά (ζεστά κρασιά), τα λουκάνικα κ.λπ...
...Λάμα: Ανοξείδωτο ατσάλι 420
Μανίκι: ελιά
Συνολικό μήκος: 47 εκ.
Βάρος: 500 γρ
Συσκευασία: ξύλινο κουτί
Σημείωση: διατίθεται επίσης με μανίκι από Μπουμπίνγκα (2000SC12)
Η σπάθα δεν είναι κοφτερή και έχει σχεδιαστεί για να ανοίγει μπουκάλια με αφρώδη κρασιά και σαμπάνια.
...Ιδανικά μπαλόνια για να σερβίρετε κρασιά ή ακολουθώντας τις τελευταίες αμερικανικές τάσεις, για να σερβίρετε κοκτέιλ όπως το Gin & Tonic και trendy ποτά όπως το Spritz Aperol. Ο ιδανικός συνδυασμός της στιβαρότητας και της λεπτότητας, που διαμορφώνεται σε ελκυστικές και σύγχρονες γραμμές. Με ελάχιστο αριθμό 120 τεμαχίων, κάντε κάθε στιγμή ξεχωριστή με τα μπαλόνια προσαρμοσμένα με το λογότυπο του καταστήματός σας.
...Η Λαδελία με Λευκή Τρούφα και Μανιτάρια Πόρτσινι είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και αποκλειστικά προϊόντα.
Ιδανική για απεριτίφ και εκλεκτά κρέατα, συνοδεύεται από εξαιρετικά λευκά κρασιά. Ζητείται σε πολλές κουζίνες υψηλού επιπέδου. Εκλεπτυσμένη και ισορροπημένη, απευθείας από τους καλύτερους Σεφ του Κόσμου.
...Υπηρεσία πώλησης e-commerce των γαστρονομικών ειδών της Εμίλια-Ρομάνα, από τη γεύση της Εμίλια, αποστέλλονται με ταχυδρομείο σε όλη την Ευρώπη.
Παρμεζάνα Ρετζιάνο, Τόρτα Μπαρότσι, Παραδοσιακό Βαλσάμικο Ξύδι, κρασιά Λαμπρούσκο,
Κοτέκι και Ζαμπόνε της Μόντενα, Προσούτο του Πάρμα, Κόππα της Κανόσσα, Σαλάμι Κανουσίνου, κονσέρβες κερασιών της Βινιόλα, Πέρλες με Βαλσάμικο Ξύδι, Σαβορέτ.
Η Barida International δραστηριοποιείται στον τομέα της εμφιάλωσης μπύρας, ελαίου και κρασιού. Ειδικευμένη στην επεξεργασία κρασιού σύμφωνα με τη Κλασική Μέθοδο, έχει επεκτείνει το εμπορικό της δίκτυο και τώρα αναγνωρίζεται παγκοσμίως.
Κελάρι κρασιών που ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών ποιότητας πιστοποιημένα D.O.C. Cannonau di Sardegna.
Η επιχείρηση οινοποιεί τα σταφύλια που καλλιεργούνται στο ιδιόκτητο αμπέλι της στο Δοργάλη, ακολουθώντας το μοντέλο μιας βιώσιμης αμπελοκαλλιέργειας, βασισμένο στην ισορροπία του οικοσυστήματος του αμπελώνα και τον σεβασμό σε πρακτικές καλλιέργειας υψηλής ποιότητας, που αποσκοπούν στη...
Στην καρδιά της περιοχής παραγωγής Conegliano Valdobbiadene, παράγουμε τα κρασιά μας ακολουθώντας μια βιώσιμη γεωργία και σε αρμονία με τη φύση. Επιλέγουμε προσεκτικά κάθε χρόνο τα καλύτερα σταφύλια μας για να παράγουμε τη σειρά μας από Prosecco Superiore αφρώδη και αφιερώνουμε επίσης την παραγωγή ημι-αφρωδών κρασιών με ίζημα, αφρωδών και σταθερών κρασιών που εκφράζουν πάντα την περιοχή μας. Είμασ...
Η Agricola San Teodoro ιδρύθηκε το 2004, καθιερώνοντας τον εαυτό της σε μια μεγάλη έκταση μεταξύ του Galluccio και του ηφαιστείου Roccamonfina με τον συγκεκριμένο σκοπό να δημιουργήσει ένα κρασί με φλογερή καρδιά που έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί σε εκείνους που είναι ικανοί να ακούσουν. Η αλχημεία της ζύμωσης αιχμαλωτίζει μυστικά, επιθυμίες και πάθη που περιμένουν να μοιραστούν. Στην υποχρέωσή...
Η Καντίνα Σαν Ντονάτσι, που ιδρύθηκε το 1933, είναι μία από τις πιο παλιές εταιρείες της αγροτικής περιοχής Σαλέντο. Οι ιδιοκτησίες της εταιρείας βρίσκονται όλες στο Σαλίτσε Σαλέντινο (ιστορική περιοχή) σε περιοχές με υψηλή παραγωγική ικανότητα, με έκταση περίπου 500 εκταρίων και με σημαντική ποικιλία εδαφών και μικροκλίματος. Σήμερα, η Καντίνα Σαν Ντονάτσι χρησιμοποιεί εξαιρετικά καινοτόμες τεχνο...
Ειδικός στο κρασί, αλλά και στις μπύρες, τα αποστάγματα και τα ποτά γενικότερα, είμαι στη διάθεση εστιατορίων και διοργανωτών εκδηλώσεων, ως έμπειρος σομελιέ, για κάθε είδους περίσταση. Είμαι πρόθυμος να ταξιδέψω σε όλη την Ιταλία, καθώς και να εργαστώ τηλεματικά, προκειμένου να σας προτείνω τους καλύτερους συνδυασμούς, με βάση τα μενού σας και τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για κάθε περί...
Η κοινωνική οινοποιία του Λεβεράνο ιδρύθηκε το 1959 και σήμερα είναι μία από τις πιο σημαντικές παραγωγικές μονάδες της Σαλέντο. Η οινοποιία έχει περίπου 1300 μέλη και 1100 εκτάρια καλλιεργημένων αμπελώνων. Οι κύριες ποικιλίες είναι οι αυτόχθονες, κυρίως το Πριμιτίβο, το Νεγροαμάρο και η Μαυροδάφνη. Σε αυτές προστίθενται άλλες εθνικές ποικιλίες όπως το Μοντεπουλτσιάνο, το Βερμεντίνο και το Τρεμπια...
Από τη δεκαετία του '20, η οικογένεια καλλιεργεί με περηφάνια αυτή τη γη: πρώτα οι παππούδες, μετά οι γονείς μας και σήμερα εμείς, ο Giuseppe και ο Luigi, με τα παιδιά μας. Ένας αιώνας ιστορίας πίσω μας, πολλή εμπειρία, μεγάλες παραδόσεις αλλά και το βλέμμα στραμμένο πάντα στο μέλλον: υιοθετούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής για να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στα κρασιά και να αναδε...
Η Tenute Bruno είναι η κάρτα επισκεπτών μιας περιοχής που αναδεικνύει την παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, που βασίζεται στη Νότια Ιταλία, στην κοινότητα Maruggio. Η επιχείρηση εκτείνεται σε μια περιοχή όπου οι ελαιώνες και οι αμπελώνες καλλιεργούνται σύμφωνα με τις αυστηρότερες οικολογικές γεωργικές μεθόδους. Οι εντυπωσιακοί παλιοί ελαιόδενδροι κυριαρχούν στη σκηνή, με τους μοναδικούς «στριμμένου...
Για πάνω από είκοσι χρόνια και μέσω της εμπειρίας και της γνώσης τεσσάρων γενεών, η Kiccocaffè μεταφέρει την βαθιά και ειλικρινή αγάπη για τον καφέ, τη γνώση και τα μυστικά της επεξεργασίας του, παράγοντας πάντα τις καλύτερες μίξεις. Η Kiccocaffè ασχολείται με την παρασκευή καφέ με χειροποίητο τρόπο, τηρώντας πρότυπα αργής καβουρδίσματος, επιλέγοντας πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες για να συνθέσει εκ...
Είμαστε μια εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής, η δραστηριότητά μας είναι να αναπτύσσουμε και να διαδίδουμε την αριστεία των τροφίμων στον κόσμο του 100% Made in Italy.
_/..Στεγνή ζυμαρικά | κοντά ζυμαρικά | μακριά ζυμαρικά | φρέσκα ζυμαρικά | Τρόφιμα | αποφλοιωμένες ντομάτες και σε αμερικανικές μορφές | σάλτσα ντομάτας | κονσέρβες | κρασί από το Λάτσιο, μοσχάτο από την Τερατσίνη | Κόκκινο κρασί Νερ...
Η Enoteca il Buon Vino δεν είναι απλώς μια διαδικτυακή κάβα, αλλά πολύ περισσότερα, μια πραγματική αλυσίδα, από την παραγωγή μέχρι τη διανομή, τα κρασιά μας φτάνουν απευθείας στα σπίτια των τελικών καταναλωτών, χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς. Μια εταιρεία παραγωγής με περίπου είκοσι εκτάρια αμπελώνα στην καρδιά του Oltrepò Pavese, μία από τις πιο σημαντικές και ιστορικές οινικές πραγματικότητες της Ιτ...
Η αγροτική επιχείρηση "INCANTALUPI" ιδρύθηκε στην Πούλια το 1948, με απόλυτο σεβασμό στο πολύτιμο αμόλυντο φυσικό περιβάλλον. Εδώ από το 1997 παράγουμε το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδό μας, όπου εφαρμόζεται η τεχνική της πράσινης λίπανσης και της χλωρής καλλιέργειας των εδαφών. Όλες οι φάσεις επεξεργασίας, όπως: η μετατροπή των ελιών, η αποθήκευση και η συσκευασία, εκτελούνται αυστηρά σε απουσ...
...Τυπικό λευκό κρασί από τη βορειοανατολική Ιταλία; γνωστό σε όλο τον κόσμο ως απεριτίφ και ως εξαιρετικό κρασί για συνοδεία ζυμαρικών, ψαριών και πίτσας. Είναι πολύ γνωστό και αγαπητό από τους Αμερικανούς και τους Άγγλους.
...Το Pecorino alla Cenere είναι ένα παραδοσιακό τυρί που μαγεύει με τη μοναδική του γεύση και την ιστορία του. Αυτό το τυρί, τυλιγμένο σε μια κρούστα από στάχτη, παρουσιάζει μια έντονη και αρωματική γεύση, ιδανικό για όσους αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία. Η στάχτη όχι μόνο προσφέρει μια διακριτική εμφάνιση, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση της φρεσκάδας του τυριού, καθιστώντας το ιδανικό για να απολαύσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με τοπικά κρασιά. Κάθε κομμάτι αφηγείται την τυροκομική παράδοση της Πούλια, φέρνοντας μαζί του τη γεύση της γης και το πάθος για την τέχνη.
...4 ώρες μαθήματος γλώσσας στην τάξη καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή - 9.00/13.00;
- 2 πολιτιστικές δραστηριότητες το απόγευμα την εβδομάδα με την ομάδα;
- 1 φυσιολατρική και ιστορική εκδρομή την εβδομάδα με την ομάδα;
- 3 ειδικές δραστηριότητες την εβδομάδα με επισκέψεις, δείπνα, γευσιγνωσίες και πολιτιστικές και λεξιλογικές εμβαθύνσεις.
Στη Μαρρέμα Τόσκας, όπου υπάρχει ισχυρή τάση να αναδεικνύονται τα προϊόντα της γης, μπορείς να συμμετάσχεις σε πλήθος γαστρονομικών εκδηλώσεων, να απολαύσεις την αναλλοίωτη φύση, να γευτείς παραδοσιακά πιάτα συνοδευόμενα από τα πιο φημισμένα κρασιά.…...
Η αγροτική επιχείρηση Andrea Antonio Martini ξεκίνησε το 1999, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα Tommaso Martini, ο οποίος με τη σειρά του συνέχισε την προσπάθεια του θείου Raniero Massimi.
Το υπέροχο αγροτόσπιτο που φιλοξενεί την παραγωγή της Cantina Martini βρίσκεται σε έναν λόφο στην καρδιά της περιοχής του Cesanese del Piglio, στην κοιλάδα Santa Felice, μόλις δύο βήματα από την Εθνική Οδό Antic...