...Ο κατσικίσιος τυρός είναι ένα τυρί από ωμό γάλα βουβαλιού από το Τσιλέντο, με σφαιρική υφή και διάμετρο 9-12 εκ. και ύψος 12-20 εκ. Αυτή η μορφή είναι το αποτέλεσμα της χειροποίητης επεξεργασίας του πυτιά. Η κρούστα είναι πολύ λεπτή, λεία και λευκή. Η ζύμη είναι ημι-σκληρή, ελαστική και έχει χρώμα ελεφαντόδοντου.
Τύποι και Συσκευασίες
Λευκό και Καπνιστό.
Βάρος: περίπου 1 κιλό συσκευασμένο κενό αέρος
Κωδικός: CACIOFERR
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 60 ΗΜΕΡΕΣ...
Η LA PAGANO είναι μια επιχείρηση που εμπορεύεται και διανέμει, στην Ιταλία και στην Ευρώπη, προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης εδώ και πάνω από 40 χρόνια.
Η δραστηριότητα υποστηρίζεται από την ακριβή, σταθερή και παθιασμένη αφοσίωση των πωλητών μας και του εξειδικευμένου προσωπικού μας.
Η ικανότητα να προμηθευόμαστε κατάλληλα, η συνεχής αναζήτηση της καλύτερης τιμής, η ακρίβεια στην τήρηση των ...
Η εταιρεία Caseartecnica Bartoli από την Πάρμα κατασκευάζει από το 1960 μηχανές από ανοξείδωτο χάλυβα για την παραγωγή και κοπή τυριού και για τη βιομηχανία τροφίμων γενικότερα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα εργαλείων για τη μετακίνηση και το μαγείρεμα γάλακτος, αυτόματα, ημιαυτόματα και ημι-χειροκίνητα εργαλεία για την κοπή τυριού σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες ποσότητες, λύσεις που λειτουργούν είτε...
Το καννολίφιο PENNISI ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, αρχικά ως μια επέκταση μιας άλλης εποχιακής δραστηριότητας, αλλά με την πάροδο των ετών, η εργασία έγινε πολύ πιο ενδιαφέρουσα για να καταστεί η κύρια δραστηριότητα. Η δραστηριότητα εκτελείται σε μια επιφάνεια 3500 τετραγωνικών μέτρων, εκ των οποίων 1500 τετραγωνικά μέτρα είναι εργαστήρια και αποθήκες. Η παραγωγή της πλακέτας γίνεται με παραδοσιακ...
...Ένα ελαφρύ και νόστιμο μπισκότο για όσους είναι και δυσανεκτικοί στο γάλα. Έκδοση με κακάο του κλασικού μπισκότου, σε αυτή την περίπτωση παρασκευασμένο χωρίς βούτυρο και χωρίς γάλα. Θρυμματιστά και νόστιμα, παρασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο σύμφωνα με την εμπειρία μας.
Διαθέσιμα σε πρακτικές μερίδες των 38g και σε συσκευασίες των 150g.
Η Sperandri είναι σίγουρα μία από τις πιο εκτιμημένες σοκολατοποιίες της πόλης του Τορίνο. Ειδικεύεται στην παραγωγή του γκαντούιτο εξτρουσέ, του κλασικού κρεμίνου κομμένου στο χέρι και του μαλακού τορρόν, που παρασκευάζονται αποκλειστικά με φουντούκια Πιεμόντε IGP. Εκτός από τα κλασικά της παραδοσιακής σοκολατοποιίας του Τορίνο, ανάμεσα στις πολλές προτάσεις προς το κοινό περιλαμβάνονται χειροποί...
Shockino Mix Experience - Χειροποίητο στην Ιταλία
Είμαστε ένα εργαστήριο χειροποίητης σοκολάτας στην καρδιά της Ιταλίας, στο Μολίζε.
Επινοήσαμε την praline Mix & Match και φτιάχνουμε αλείμματα, καραμέλες, σοκολατένιες πλάκες και άλλα.
Ξεκινήσαμε το πρότζεκτ μας το 2015, αποκτώντας την "Αναφορά Τιμής στο Διεθνές Βραβείο ADI Compasso d'Oro" για την αρθρωτή praline, που βραβεύει τον καλύτερο διεθν...
Η εταιρεία μας, που ιδρύθηκε το 1967 κοντά στη λίμνη Γκάρντα, με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή κρεμών και λοσιόν καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα (ενυδατικές, αντιγηραντικές…) και ειδικότερα στα προϊόντα λεύκανσης του δέρματος. Το καινοτόμο πνεύμα της εταιρείας μας διασφαλίζει ότι η παραγωγή μας ανανεώνεται συνεχώς και ότι η γκάμα των προϊόντων επεκτείνετ...
Με έδρα τη Ρέντε (CS) και αξιοποιώντας ένα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και τη συνεργασία με διάφορα μηχανουργεία, αναπτύσσει και κατασκευάζει, σε συνεργασία με τους πελάτες της, μηχανές και εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία τροφίμων με υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης και πλήρη συμμόρφωση με τις ισχύουσες κανονιστικές διατάξεις σχετικά με την ασφάλεια. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει μια ευρ...
...Μοτσαρέλα, τυρί που έχει παρασκευαστεί με τη μέθοδο pasta filata και χειροποίητη διαθέσιμη σε:
Νοτίνι, Τρέτσια με βάρος κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
Μοτσαρέλα από βουβαλίσιο γάλα DOP, 100 γρ. - 250 γρ. - 500 γρ. - 1000 γρ.
Μπουράτα: Παραγωγή αποκλειστικά χειροποίητη, η pasta filata περιέχει στο εσωτερικό της μια λεπτή καρδιά από stracciatella και κρέμα.
Χειροποίητη ρικότα από 100% αγελαδινό γάλα. Ευχάριστα πλούσια και κρεμώδης, ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση στην κουζίνα.
Μασκαρπόνε: Φρεσκότατο, παρασκευασμένο μόνο από κρέμα αγελαδινού γάλακτος, χωρίς συντηρητικά.
Η εταιρεία Calabrese di De Vito s.r.l. ταυτίζεται με πάνω από εβδομήντα χρόνια ιστορίας, καυχώντας για μια εμπειρία τριών γενεών που την έχει καταστήσει ηγέτη στον τομέα των τροφίμων/γλυκών. Από τον παππού Francesco, στον εγγονό Daniele, πάντα συνοδευόμενο από τον πατέρα Piero, έχουν μεταδοθεί ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα, θετικά και φιλόδοξα συναισθήματα που περιλαμβάνουν όλους τους συνεργάτ...
...Το σημείο αναφοράς σας για έναν κρεμώδη καφέ με μια απαλή και διαρκή γεύση φουντουκιού. Ιδανικός συνδυασμός με γάλα για όλους τους λάτρεις του cappuccino.
Τύπος κόκκων: 25% Arabica - 75% Robusta
Προέλευση: Arabica: Βραζιλία - Robusta: Κολομβία, Ουγκάντα και Ινδία
Προφίλ ψησίματος: μέτριο ψήσιμο
Πωλείται σε συσκευασίες των 1 Kg - Χαρτόκουτο με 8 συσκευασίες 8Kg...
...Το καθαριστικό τονωτικό γάλα προσώπου, χάρη στη συνδυασμένη δράση του μελιού, της λεβάντας και του ιαματικού νερού από το Αμπάνο, αφαιρεί απαλά τα υπολείμματα μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες, αποκαθιστώντας τη φρεσκάδα, την τονικότητα και τη λάμψη στο πρόσωπο. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
...Ο Μισέλ Γκράσι, ειδικός στην τεχνολογία τυροκομίας, ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα των ιταλικών τυριών από ωμό γάλα. Είναι σύμβουλος τυροκομίας και δάσκαλος για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγγραφέας ορισμένων τόμων που σχετίζονται με το τυρί, μεταξύ των οποίων το "Aroma, ένα αισθητηριακό ταξίδι στα ιταλικά τυριά DOP", εκδόσεις Tamellini, και το "Εγχειρίδιο του Τυροκόμου" εκδοθέν από την Hoepli.
... εμποτιστεί. Το πάχος του κομματιού (από 0,5 έως 1 Kg περίπου) κυμαίνεται από 4 έως 8 εκ.
Συστατικά: Λάρδο από την Κολόννα ΙΓΠ, φυσικό θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι, σκόρδο, δεντρολίβανο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα.
Χωρίς Συντηρητικά – Χωρίς Αλλεργιογόνα – Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Γάλα και παράγωγα – Χωρίς Γενετικά Τροποποιημένα – Χωρίς Γλουταμινικό.
... εκτιμάται πολύ για την κρεμώδη υφή της και τη χαρακτηριστική γεύση του κλασικού εσπρέσο.
Αραίωση στον γρανίτη: 1 Σακούλα + 1.5 Λτ νερού Απόδοση: 4 λίτρα
Το προϊόν μπορεί να περιέχει πρόσθετα τροφίμων. γάλα και παράγωγα
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΓΤΟ - ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ - ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...
... δημητριακού είναι πολύ απλή: πρέπει να ξεπλυθεί καλά κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα. Μαγειρεύεται σε νερό, γάλα ή ζωμό ανάλογα με τον τύπο προετοιμασίας: αφού φέρουμε το υγρό σε βρασμό, ρίχνουμε τους σπόρους στην κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για 20-25 λεπτά. Μπορεί επίσης να μαγειρευτεί στον ατμό ή στο φούρνο.
Το βιολογικό κριθάρι κριθαράκι είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (βιταμίνη Ε και βιταμίνες της ομάδας B) και μέταλλα (φώσφορος, κάλιο, ψευδάργυρος, μαγνήσιο, σίδηρος, πυρίτιο και ασβέστιο).
... στο γάλα βρεφών είναι σήμερα κοινή για τους περισσότερους παίκτες της αγοράς και αντιπροσωπεύει μια κοινή συμπλήρωση στη διατροφή των νεογέννητων έως 6 μηνών και ακόμη περισσότερο.
Η μάρκα RIBOCARE καλύπτει:
• 5′-AMP, Αδενόσινη 5′-μονοφωσφορική ελεύθερη οξύ και Δισόδιο άλας;
• 5′-CMP, Κυτιδίνη 5′-μονοφωσφορική ελεύθερη οξύ και Δισόδιο άλας;
• 5′-UMP, Ουριδίνη 5′-μονοφωσφορική Δισόδιο άλας;
• 5′-GMP, Γουανοσίνη 5′-μονοφωσφορική Δισόδιο άλας;
• 5′-IMP, Ινοσίνη 5′-μονοφωσφορική Δισόδιο άλας.
... προτίμηση το πρωί και το απόγευμα μία ώρα μετά τα γεύματα\nΣυνιστώμενη δόση: μία μεζούρα τη φορά (1 ημέρα)\nΟδηγίες χορήγησης: διαλύστε σε ζεστό νερό, γάλα, τσάι\nΣημείωση: κάτω των 15 ετών μειώστε τη δόση στο μισό"}...
...που εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση στη μηχανή, στερεωμένες στο έδαφος ή στη βάση της.
• Γρήγορη αλλαγή μορφής (κατόπιν αιτήματος).
• Διαμόρφωση ULTRACLEAN με καμπίνα ροής laminate και αυτοαποστραγγιζόμενη βάση (κατόπιν αιτήματος), για την αύξηση της διάρκειας ζωής των ευαίσθητων προϊόντων, όπως χυμοί και γάλα.
• Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.
• Εύκολη πρόσβαση και μειωμένα κόστη λειτουργίας.
• Ευκολία χρήσης μέσω διεπαφής χειριστή (HMI) με αυτομάθηση.
...Το Soft Bucato είναι ένα υγρό απορρυπαντικό συμπυκνωμένο με ένζυμα για το πλύσιμο βαμβακερών, συνθετικών, λευκών και χρωματιστών ρούχων. Είναι ενεργό ήδη σε χαμηλές θερμοκρασίες τόσο σε ταννικές κηλίδες (φρούτα, καφές, κρασί κ.λπ.) όσο και σε κηλίδες πρωτεϊνικής προέλευσης (αίμα, γάλα, παγωτό κ.λπ.). Το Soft Bucato, χάρη στη μοναδική του σύνθεση, δρα ενεργά και σε λιπαρές κηλίδες, αφήνοντας τα υφάσματα με μια ευχάριστη αρωματική νότα.
... κατανάλωση.
Συστατικά: "Φουντούκι Piemonte I.G.P.", καστανή ζάχαρη, κακάο, βανίλια Bourbon. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς, γάλα και γλουτένη.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος για μέγιστο διάστημα 9 μηνών.
Διατροφικές Αξίες ανά 100g προϊόντος:
Ενέργεια 544 kcal / 2276 kj
Λίπη 38g
εκ των οποίων κορεσμένα 4g
Υδατάνθρακες 45g
εκ των οποίων σάκχαρα 37g
Πρωτεΐνες 10g
Ίνες 7g...
...Τα σιρόπια μας είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όλα τα ροφήματα με βάση τον καφέ και το γάλα: εσπρέσο, καπουτσίνο, σοκολάτα, μακιατό, μοκατσίνο, καφές λάτε, γάλα, αμερικανός καφές, κ.λπ. Τα "Coffee syrup" (Σιρόπια για Καφέ) είναι ο καρπός ετών έρευνας και ανάπτυξης. Με τη μέγιστη φροντίδα και πάθος που μας χαρακτηρίζει, έχουμε επιλέξει τις καλύτερες πρώτες ύλες για να προσφέρουμε στους καταναλωτές...
...Κρουστά μπαστουνάκια από καλαμπόκι χωρίς γλουτένη, κατάλληλα για άτομα που είναι ευαίσθητα στη γλουτένη, για τους κοιλιοκάκους ή για όσους έχουν απλώς αποφασίσει να την αποκλείσουν από τη διατροφή τους. Ένα σνακ χωρίς γλουτένη, ιδανικό για να το τσιμπολογάτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Προϊόν χωρίς γάλα.
...Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
... οικογένειές τους.
Φρέσκια ζύμη με ελαφρύ γέμισμα από γρανά παδάνου, τριμμένο ψωμί, αυγά, γάλα, βούτυρο και μπαχαρικά.
Τα "Scarpinòcc De Par" από το Pastificio Davena είναι πιστοποιημένα με το σήμα "Μπέργκαμο, Πόλη των Χιλίων... Γεύσεων" που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g...