...Η ψητή λαζάνια είναι ένα κλασικό cult και ένα από τα πιάτα που κάνουν διάσημη την ιταλική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδοχή, η πιο διάσημη από όλες, είναι καρυκευμένη με την τυπική σάλτσα ραγού από κρέας Μπολόνιας και σάλτσα μπεσαμέλ. Μια λαζάνια με ρουστίκ γεύση, ακριβώς όπως αυτή που φτιάχνεται στα ιταλικά σπίτια, έτοιμη για να απολαυθεί και που χρειάζεται μόνο να ζεσταθεί.
... κρέατος ή σαλτσών. Η συμπύκνωση μπορεί να προστεθεί απευθείας στην προετοιμασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αραιωμένη με νερό κατά προτίμηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει περισσότερη σώμα σε μια σάλτσα ντομάτας ή ως υποκατάστατο παρόμοιων προϊόντων όπως η μπεσαμέλ και η κέτσαπ.
Η συμπύκνωση δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, αλλά, αντίθετα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Η σάλτσα ντομάτας Ketcup Develey, με την κλασική γεμάτη και λεπτή γεύση της, είναι ιδανική για να συνοδεύει πιάτα κρέατος, χάμπουργκερ, τηγανητές πατάτες και χοτ ντογκ.
Η πιο αρωματική σάλτσα που υπάρχει, είναι φτιαγμένη από ντομάτες πρώτης ποιότητας, που έχουν ωριμάσει στον ήλιο. Το υπόλοιπο; Η συνταγή είναι μυστική.
Συστατικά:
Συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας (69%), Σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης...
... αποκτήσει το χαρακτηριστικό σχήμα αυτού του τύπου. Στην κουζίνα, τα Πακέρι είναι πραγματικά ευέλικτα: ταιριάζουν εξαιρετικά τόσο με σάλτσες όσο και με λαχανικά, κρέας ή ψάρι. Τα Πακέρι Ντελ Βεσούβιο είναι αναγνωρίσιμα, αρκεί να τα συνδυάσετε με μια καλή σάλτσακρέατος ή με ένα φούρνο, γιατί απελευθερώνουν την απολαυστική τους λεπτότητα και μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Αντιστοιχία μεταξύ...
...Φτερούγες κοτόπουλου σε σάλτσα νυχτερίδας, προέλευση Ιταλία. Για πληροφορίες και τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας. Διαθέσιμες προσαρμοσμένες προσφορές.
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτα κρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
...Μικτή ψητή κρέατος, οι εξαιρετικές μπρουσκέτες με ελαιόλαδο Ουμπρίας, Κρέσια ή ψωμί με λουκάνικα, σπιτικό λαρδί, με μπαρμποτσά, με προσούτο, με μπριζόλες. Η δομή αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και 1 δωμάτιο για άτομα με αναπηρία. Κάθε δωμάτιο διαθέτει: μπάνιο, 4 κρεβάτια εκ των οποίων το ένα είναι διπλό και 2 μονά, γραφείο, τηλεόραση.
... αναγνωρίσιμη γεύση των ορεκχiette, αληθινό κόσμημα της εταιρείας, έχει κατακτήσει όλους, παρασκευασμένες με προηγμένες τεχνικές παραγωγής σεβόμενες την πιο αρχαία παράδοση. Fusilli, cavatelli και ορεκχiette ολικής αλέσεως και σιμιγδαλιού, αναδεικνύονται από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή από σάλτσακρέατος ή άλλες σάλτσες που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Η κορυφαία παραγωγή της πιο ποικιλόμορφης και απόλυτης καινοτομίας στην αγορά είναι η Pasta alla Malvasia, που παρασκευάζεται από την ανάμειξη σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και ντόπιου κρασιού από σταφύλια Malvasia, χωρίς καμία προσθήκη νερού.