... χέρια σας την καφέ κεφαλή σκόρδου όπως βγαίνει από τον φούρνο, μεταμορφωμένη χάρη στις αντιδράσεις του Maillard.
Το βιολογικό μαύρο σκόρδο συμμετέχει σε πολλές παρασκευές, αλλά μπορεί επίσης να καταναλωθεί και σκέτο. Σάλτσα με μαύρο σκόρδο, μαρινάδα με μαύρο σκόρδο, πουρές μαύρου σκόρδου ή απλά κομμένο σε λεπτές φέτες στα πιάτα ζυμαρικών σας. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλους τους τύπους κρέατος, αλλαντικά, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, λούτσος, μπαρ) και θαλασσινά. Για τους λάτρεις του γλυκού, το μαύρο σκόρδο συνοδεύει υπέροχα τη σοκολάτα και τα εσπεριδοειδή.
... κρύα λαχανικά.
Ο θυμαρίσκος μπορεί να ενσωματωθεί σε μικρή ποσότητα σε μια σάλτσα γιαούρτι με αγγούρι για να προσφέρει φρεσκάδα.
Χρησιμοποιείται επίσης τακτικά για να αρωματίσει ορισμένα πιάτα όπως λαζάνια, ρατατούι, πίτσες…
Ο θυμαρίσκος χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή του ζάταρ, ενός μείγματος μπαχαρικών από τον Λίβανο που γίνεται από καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού και σούμακ, το οποίο χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει πιάτα κρέατος, ψαριού και λαχανικών.
Ανακαλύψτε το λουλούδι του θυμαρίσκου μας.
Συσκευασία: 8Kg...
...Η σάλτσα μαγιονέζα 40% σε γυάλινο βάζο είναι μια πιο ελαφριά επιλογή που διατηρεί όλη τη γεύση και την κρεμώδη υφή που περιμένετε από μια μαγιονέζα ποιότητας. Είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση λιπαρών χωρίς να θυσιάσουν τη γεύση. Διαθέσιμη σε πολλές συσκευασίες, είναι κατάλληλη τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.
Αυτή η μαγιονέζα παρασκευάζεται με προσεκτικά...
...Το chutney μας είναι μια γλυκόξινη σάλτσα φτιαγμένη από φρούτα ή λαχανικά που έχουν κονσερβοποιηθεί σε ξίδι. Ανάλογα με τη γεύση του, καταναλώνεται ως συνοδευτικό κρέατος, ως επιδόρπιο σε μια τάρτα ή ακόμα και απλωμένο σε τοστ. Με τη διακριτικά φρουτώδη γεύση του, αυτό το chutney μάνγκο από το Μάλι σας προτείνει να αναδείξετε τη γλυκόξινη γεύση στα πιάτα σας, για ένα επιτυχημένο brunch ή καλοκαιρινό δείπνο.
...Απαραίτητα στοιχεία της παραδοσιακής κινέζικης κουζίνας, τα κινέζικα μας ζυμαρικά με χοιρινό και λάχανο παρασκευάζονται από αλεύρι σίτου και γεμίζονται με κιμά χοιρινού.
Σερβίρετε με ένα μείγμα σόγιας και βαλσάμικου ξυδιού. Μπορείτε επίσης να τα απολαύσετε βουτώντας τα σε πικάντικη σάλτσα, γλυκόξινη ή γλυκιά σάλτσα σόγιας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Καθαρό βάρος σακούλας: 400g
Τεμάχια ανά...
...Το μείγμα μπαχαρικών Τοσκάνης είναι ένα μείγμα βοτάνων που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ιταλία, με μια πινελιά σκόρδου και πιπεριού. Χρησιμοποιείται παντού: για να καρυκεύσετε μια σάλτσα ντομάτας, σε πίτσα ή ακόμη και σε γέμιση κρέατος.
...Είναι ένα αρμονικό μείγμα πολλών μπαχαρικών, εκ των οποίων τα κύρια είναι: ο κόλιανδρος, το σκόρδο, ο κουρκουμάς, η μέντα, η κόκκινη πιπεριά και το αλάτι.
Χρήσεις των Μπαχαρικών κρέατος στην κουζίνα:
Είτε είναι ψημένα σε τηγάνι, φούρνο, μπάρμπεκιου, σε πιάτο με σάλτσα, ζωμούς, τέλος σε οποιαδήποτε μορφή μαγειρέματος, αυτό το μείγμα είναι τέλειο! Αλείψτε το κρέας με λάδι (ελαιόλαδο) και προσθέστε...
... του Malbec (πλούτος και πολυπλοκότητα) με μια πινελιά Syrah για το φρούτο και τα μπαχαρικά.
Αφήστε το να γοητεύσει τη μύτη σας και να εκπλήξει τους γευστικούς σας κάλυκες, θα είναι ο ιδανικός σύντροφος ενός τυριού κατσικίσιου ή ενός ψητού κόκκινου κρέατος ή σε σάλτσα. Η απόδειξη στο ποτήρι!
Ιδανικά σερβιρισμένο στους 12°C-14°C...