Ιδρυμένη το 2011 στην Αμπρούτσο, Ιταλία, η Promix Srl είναι σημείο αναφοράς στον τομέα των ημιτελών προϊόντων για αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και πιτσαρίες, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τέχνη με την τεχνολογική καινοτομία για να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Τα ημιτελή μας προϊόντα αναπτύσσονται με ηθική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιώσιμα συστατικά, εξασφαλίζοντας μια καθαρή ετι...
...Από ένα εκλεκτό μείγμα σκληρού και μαλακού σίτου που έχει μερικώς προβλαστήσει και προζύμι, η Molino Magri έχει δημιουργήσει ένα συμπυκνωμένο ημιτελές προϊόν που ενισχύει την αρωματικότητα και βελτιώνει τη συντήρηση της πίτσας μετά το ψήσιμο.
Η πίτσα για το σπίτι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε χρόνους, υλικά και ζύμες.
Η Pizza delivery, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ, επιτρέπει την απλοποίηση...
... Κράκερ που φτιάχνονται στο χέρι με ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, δεντρολίβανο και κρεμμύδι. Όλα vegan, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από μια τυπική και αναγνωρίσιμη γεύση που προέρχεται από την ιδιαίτερη επεξεργασία και το ιδιαίτερο κλίμα των λόφων Ευγενών. Μετά από 12 ώρες φυσικής ζύμωσης, η ζύμη επεξεργάζεται με προζύμι και επιλεγμένα φυσικά συστατικά, και μετά τον κατάλληλο χρόνο ξεκούρασης της ζύμης, οι λιχουδιές επεξεργάζονται στο χέρι από τους μάστερ αρτοποιούς μας μία προς μία.
... τριμμένο ψωμί. Αλλά ποιο είναι το μυστικό της φρεσκάδας αυτού του ψωμιού; Απλό: φυσικά συστατικά όπως αλεύρι, νερό, αλάτι και προζύμι, επεξεργασμένα με πάθος και δεξιοτεχνία, σύμφωνα με τις διδασκαλίες που προέρχονται από τους παλιούς μάστερ αρτοποιούς.
...δημιουργημένα με ζύμη από αλεύρι σόγιας, αλεύρι ρυζιού, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, προζύμι, κ.λπ.
Χάρη στην "pinsatura", τα αέρια απελευθερώνονται κάνοντάς το προϊόν ακόμα πιο εύπεπτο.
Γραμμή αλμυρών σνακ: για να τα τσιμπολογάτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξαιρετικά για απεριτίφ, για συνοδεία σαλάτας, κ.λπ.:
• Crefolini φύλλα
• Crefolini φύλλα ολικής άλεσης
• Crepolini φύλλα με ζύμη από...
Η Πίνσα Ρομάνα είναι ένα πιάτο πλούσιο σε ιστορία, οι ρίζες του οποίου χρονολογούνται στην Αρχαία Ρώμη. Η αναθεώρηση της συνταγής έχει κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό στο είδος του: η ζύμη αποτελείται από ένα μείγμα αλεύρων, όπως σιτάρι, ρύζι και σόγια, με υψηλό ποσοστό νερού, προζύμι και χωρίς προσθήκη συντηρητικών και πρόσθετων. Οι κύριες χαρακτηριστικές είναι: - το οβάλ σχήμα - η τραγανότητα της κρούστας - η υψηλή πεπτικότητα που επιτυγχάνεται χάρη στη ζύμωση 48-72 ωρών. Το σχέδιο της Πίνσα 2.0 είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση, προσιτό σε όλους!
Η Easymac Srl παράγει μηχανές για τον κόσμο των τροφίμων.
Γραμμές λαμινάρισματος: πλήρεις γραμμές για ψωμί, πίτσα και λαμινάρισμα ζύμης με διάφορες διαμορφώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατάλληλες για ζύμη σφολιάτας, ζύμη με προζύμι και ζύμη ντάνις.
Γραμμές παραγωγής: τα τραπέζια εργασίας μας καλύπτουν τις ανάγκες των τεχνιτών και της βιομηχανίας. Είναι δυνατή η σύνθεση της διαμόρφωσης που...
... μπύρα… για να αποδώσει τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της μακράς αλυσίδας επεξεργασίας. Dulcis in fundo... η πίτσα: σε πλάκα, αυθεντική, φτιαγμένη με προζύμι. Τέλεια. Είμαστε υπερόπτες; Ελάτε να μας δοκιμάσετε και θα κρίνετε μόνοι σας!
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...
Η Locanda del Gianpy είναι ένα εστιατόριο πίτσας στην καρδιά του Σαν Ντονάτο Μιλανέζε. Στο κατάστημα μπορείτε να απολαύσετε πίτσες αποκλειστικά χωρίς προζύμι, πιάτα που σχετίζονται με τη μεσογειακή κουζίνα, με μεγάλη ποικιλία κρέατος, ψαριού και σπεσιαλιτέ από τη Σαρδηνία. Ευρεία επιλογή πιάτων για κάθε γούστο, σερβιρισμένα από ένα εξειδικευμένο προσωπικό και συνοδευόμενα από μια προσεκτική...
Ο Σαλβατόρε Μουνιάνο προτείνει την παραδοσιακή του ναπολιτάνικη πίτσα, ελαφριά και εύπεπτη, παρασκευασμένη με προζύμι από το Γκραντζάνο με αργή ζύμωση, ψημένη στον καινοτόμο φούρνο Moretti Neapolis με επαναστατική πλάκα που έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καλώς ήρθατε στην κουζίνα του Σαλβατόρε Μουνιάνο: όπου η πίτσα και το πάθος γίνονται τα συστατικά για να ζήσετε μια στιγμή καθαρού ευχαριστήματος. Βρισκόμαστε στη Λεωφόρο Κασσισόδωρου 12 στο Μιλάνο. Τηλ: 02 97807685.