...Στην παρασκευή αυτού του σπιτικού chorizo χρησιμοποιούνται τα εκλεκτά μέρη χοίρων με "Δημοσία Προέλευσης Τερουέλ" Duroc, όπως ο ώμος και οι μπέικον, επιλεγμένα μπαχαρικά από την προέλευση και φυσικά έντερα, γεγονός που του προσδίδει έντονη και χαρακτηριστική γεύση, εκτός από το ότι είναι ένα πολύ υγιεινό προϊόν.
Η Simón Martín Guijuelo, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και πάνω από έναν αιώνα με την παραγωγή και ωρίμανση των ιβηρικών ζαμπόν και άλλων προϊόντων που προέρχονται από το ιβηρικό χοίρο. Έχει καταφέρει να συνδυάσει τις παραδοσιακές μεθόδους με την πιο προηγμένη τεχνολογία, πιστοποιώντας τις εγκαταστάσεις της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενσωματώνον...
...Φτιαγμένο με επιλεγμένα κρέατα από τους Ιβηρικούς χοίρους μας, το Chorizo Castro y González “Selección” παρουσιάζεται με έντονο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα, μαλακή υφή και μέτρια σκληρότητα, με έντονο άρωμα στο οποίο ξεχωρίζει απαλά η πάπρικα που χρησιμοποιείται στην παρασκευή του. Με έντονη και διεισδυτική γεύση που προέρχεται από την Ιβηρική Πρέσα που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του, κατακτά τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
SKU: N / A
Βάρος αποστολής: N / A...
Από την ίδρυσή της, η Max Zander έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα των προϊόντων της, που παρασκευάζονται χειροποίητα με τον αυθεντικό γερμανικό τρόπο.
Από το 1968 συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να διατηρήσουμε την ίδια ποιότητα που μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.
Στη Max Zander υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, από την επιλογή ...
Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) έχει την έδρα της στο Γκουιχουέλο (Σαλαμάνκα) και ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με τη βιομηχανία του ιβηρικού χοίρου. Στόχος της ήταν να κατασκευάσει ένα σφαγείο με τμήμα κοπής και τήξης λιπαρών, που θα της παρείχε τη σφαγή και κοπή των χοίρων που χρειάζονταν οι βιομηχανίες της, καθώς και τη μετατροπή του μπέικον σε λίπος μέσω μιας διαδικασίας τήξης, ξεκινώντ...
Η New Metal είναι μια εταιρεία αφιερωμένη σε δραστηριότητες τροφοδότησης και εμπορίας μαλακού χάλυβα, με μακρά και ευρεία βιομηχανική πορεία.
Προτεραιότητες στην οργάνωση είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η τήρηση των προτύπων ποιότητας, που αντικατοπτρίζονται στην ανάπτυξη προηγμένης, αποδοτικής, αξιόπιστης και ασφαλούς τεχνολογίας.
Εφαρμόζεται όλη η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε τα τελευταία 30 ...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Ο Ιβηρικός Bellota Cular Chorizo από την DOMPAL παρασκευάζεται από κιμά και λίπος χοίρου, καρυκευμένο με πάπρικα και σκόρδο, όλα αυτά γεμισμένα σε φυσικό έντερο. Εκτιμώμενο βάρος 1,3 κιλά...
ΑΠΟ ΤΟ 1983
Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας.
Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
Η LUIS OLIVERAS S.A είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή ξηρών αλλαντικών από το 1933. Βρισκόμαστε στο βορειοανατολικό τμήμα της Ισπανίας, πολύ κοντά στα γαλλικά σύνορα, κοντά στα κύρια λιμάνια και αεροδρόμια. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας και των καλύτερων πρώτων υλών μας επιτρέπει να παράγουμε αλλαντικά υψηλής ποιότητας από χοιρινό, καθώς και Halal αλλαντικά από γα...
...Έτοιμοι για την παραγωγή όλων των τύπων chorizo, τόσο γλυκού όσο και πικάντικου, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Αυτές οι παρασκευές περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να επιτευχθεί chorizo εξαιρετικής ποιότητας.
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινά την πορεία της τον 20ο αιώνα. Έχουμε κληρονομήσει τις πιο παραδοσιακές και χειροποίητες αξίες, τόσο γαστρονομικές όσο και πολιτιστικές, που μας έχουν επιτρέψει να αναπτυχθούμε και να γίνουμε η επιχείρηση που είμαστε σήμερα. Ακριβώς οι αξίες και ο σεβασμός στις ρίζες μας είναι αυτά που μας ωθούν να ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg...
...Φτιαγμένο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια και μαρμαρωμένο κρέας από ιβηρικό χοιρινό. Καρυκευμένο με επιλεγμένα μπαχαρικά (πάπρικα για το κόκκινο ιβηρικό chorizo) και ωριμασμένο σε φυσικό ξηραντήριο.
Πουλερική κατ' οίκον στη Μαδρίτη. Παράδοση, ποιότητα, αφοσίωση και αριστεία από το 1974.
Θέλουμε να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη και να ξοδεύεις τον χρόνο σου σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία.
Η Πουλερική MIGUEL LOPEZ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση,
αφιερωμένη στην πώληση πουλερικών μέσω της παραδοσιακής εμπορίας.
www.lapolleriademiguel.com...
...chorizo, salchichón, morcilla, κ.λπ. Μια μέρα, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και να βάλουμε το προϊόν μας στην αγορά. Αν στους φίλους και την οικογένειά μας άρεσαν τα αλλαντικά μας, γιατί να μην προσφέρουμε ένα τόσο φυσικό και εκλεκτό προϊόν και στους άλλους;...
... chorizo, φρέσκια chistorra, guanciale, ειδική coppa για πίτσες κ.ά. Επίσης, διανέμουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προερχόμενο από αιωνόβιες ελιές και από την ποικιλία arbequina.
Με την πάροδο των χρόνων, μεγαλώνουμε, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις μας, εκσυγχρονίζοντας και καινοτομώντας τις διαδικασίες παραγωγής και τον εξοπλισμό, με αποστολή να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες και να...
Στο Quinto Mandamiento παρέχουμε στους πελάτες μας κάθε είδους vegan τρόφιμα. Διαθέτουμε από vegan μπέργκερ, μέχρι ψάρι καθώς και vegan σνακ για να απολαύσετε με την οικογένεια. Έχεις δοκιμάσει ήδη το vegan chorizo; Είναι πραγματικά νόστιμο, όπως και το τυρί. Όλα τα προϊόντα μας είναι vegan και φιλικά προς το περιβάλλον. Θα βρείτε εκατοντάδες νόστιμες επιλογές για να ξεκινήσετε τη vegan διατροφή...
Η Antonijoan L.C. είναι ένας Ισπανικός κατασκευαστής κρεατοσκευασμάτων από το 1976. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: Μπέικον, Λουκάνικα, Μαγειρεμένο ζαμπόν, Chorizo Rosario, Πατέ.
Ειδικευόμαστε στον εμπορικό τομέα HORECA (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Catering).
Βρισκόμαστε στο Ripollet (7 χλμ από τη Βαρκελώνη) σε ένα εργοστάσιο 3.000 m2 με σύγχρονα βιομηχανικά εξοπλιστικά και μεθόδους παραγωγής.
Η...
El Graner είμαστε μια κρεοπωλείο με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, που βρίσκεται στο Alt Empordà, με καταστήματα σε Vilafant και Figueres, και ένα δικό μας εργαστήριο όπου παρασκευάζουμε τα αλλαντικά μας με 100% παραδοσιακό τρόπο. Διαθέτουμε δύο γραμμές αλλαντικών: βραστά και ωριμασμένα. Fuet, λουκάνικο, μπέικον, λαιμός, γαλοπούλα, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... όλα...
... καλύτερη εγγύηση των συνταγών των παππούδων μας. Παράγουμε προϊόντα όπως σαλάμι, σαλάμι cular, κομμένο σαλάμι, γλυκό και πικάντικο chorizo, chorizo cular, κομμένο chorizo, fuet, λευκή και κόκκινη chistorra, κόκκινη λουκάνικα, μαύρη butifarra, blanquillo σε έντερο και σε βάζο, καταλανική butifarra, βραστό σαλάμι, πικάντικη και κανονική sobrasada σε έντερο και σε ταψιά, λούζα, λούζα με δεντρολίβανο με...