...Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι από το άπαχο κρέας, ακανόνιστο, που προέρχεται από το κάτω μέρος του Λόρδου του Μπέικον, στο ύψος του μπροστινού άκρου του χοίρου (Παλέτα). Κομμάτι βάρους μεταξύ 500 και 650 γρ.
Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοίρο είναι μια ειδική κοπή, που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική της γεύση και την ζουμερή της υφή. Προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών...
...Ζαμπόν σεράνο με ξήρανση όχι μικρότερη από 18 μήνες, ωριμασμένο σε αποθήκες, αφήνεται να ξεκουραστεί για τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί η συγχώνευση των λιπαρών, οι οποίες έχουν μια λιπαρή εμφάνιση με λαμπερό σεράνο χρώμα. Η χρωματική απόχρωση κατά την κοπή του ζαμπόν ρεζέρβα κυμαίνεται από κόκκινο μωβ με ελαφρές ραβδώσεις λιπαρών που διεισδύουν στο άπαχο κρέας. Είναι ένα προϊόν με ήπια...
...Το άπαχο Χοιρομέρι μας από Ιβηρική 75% που τρέφεται με βελανίδια έχει έντονο και φωτεινό χρώμα με μεγάλη παρουσία λευκών ραβδώσεων. Ένα έντονο και επίμονο άρωμα εκτιμάται στον ουρανίσκο και γίνονται αντιληπτές νότες ξηρών καρπών και αγρού, αποκτώντας μια ζουμερή ισορροπία μεταξύ του βαθμού αλμυρότητας και της προσεκτικής ωρίμανσης, μαζί με μια μακρά και ευχάριστη επίγευση που ολοκληρώνει περαιτέρω την εμπειρία αυτού του αριστουργήματος της φύσης.
SKU:613002
βάρος:4.5 – 5 Kg
Βάρος αποστολής:6 kg...
...Εμπλουτισμένο σε ολόκληρα κομμάτια ή μισά, παρασκευασμένο με επιλεγμένο άπαχο κρέας από ιβηρικό χοίρο, μαριναρισμένο με φυσικά μπαχαρικά, αλάτι, σκόρδο και ρίγανη. Με λεπτή γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα.
Με ελάχιστη ωρίμανση 4-5 μηνών, με λεπτή γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, άλεσμα, ζύμωση, παρασκευή και ωρίμανση.
Συστατικά: Κρέας χοίρου από ιβηρικό χοίρο...
...Το προσούτο από ώμο FISAN που τρέφεται με βελανίδια είναι σχετικά άπαχο και έντονα νόστιμο. Το τέλειο σημείο ωρίμανσης, που επιτυγχάνεται μετά από περισσότερους από τριάντα τέσσερις μήνες σε φυσικές κάβες, είναι αυτό που συμβάλλει στην ομοιόμορφη διείσδυση αερίων και στη γεύση που έχει μοναδική βάθος.