Γλυκιά Διαφήμιση - εδώ και 40 χρόνια ο πρωτοπόρος και ηγέτης της αγοράς στην πιστοποιημένη παραγωγή γλυκών διαφημιστικών προϊόντων.
Από το 1981, ειδικεύεται στην εξατομίκευση εξαιρετικών γλυκών διαφημιστικών μέσων, πείθει η Γλυκιά Διαφήμιση κάθε χρόνο με νέες δυνατότητες προσωποποίησης που καθιστούν τα διαφημιστικά προϊόντα μοναδικά.
Αρχίζοντας με λογότυπα εταιρειών από μαρζιπάν, ακολουθούμενα α...
... του προϊόντος, καθώς και η διατήρηση όλων των υπαρχουσών ιδιοτήτων, βιταμινών και φυσικών αρωμάτων, που προέρχονται από τη ζάχαρη, το πορτοκάλι και τις ελιές, και παράγεται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτων. Η προστιθέμενη ζάχαρη είναι λιγότερο από 20%. Αυτή η γέλη συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του πορτοκαλιού...
...Σε μορφή ζελέ, η παχύτερη υφή του κολλά εύκολα στα τοιχώματα του πεπτικού συστήματος, παρέχοντας γρήγορη ανακούφιση από μικρές φλεγμονές.
Η Biovit'am Aloe Vera καλλιεργείται από τους συνεργάτες παραγωγούς της μάρκας μας, επομένως δεν υπάρχουν μεσάζοντες.
Σύνθεση: 99.72% χυμός από τον πυρήνα της βιολογικής Αλόης, 0.25% κιτρικό οξύ, 0.03% ξανθάνη.
...Συλλογή από ζελέφρούτων χωρίς αρώματα ή χρωστικές. Ρόδι, ανανάς, λυτσί, μαύρη σταφίδα, γιούζου, φράουλα, βερίκοκο, μήλο, κεράσι, μάνγκο και καλαμάνσι. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό Βάρος (Γ):220...
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ HALAL είναι μια δομή πιστοποίησης Halal που εδρεύει στο Βέλγιο και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ειδικευόμαστε στην πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών Halal.
Πιστοποιούμε τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και μικρές επιχειρήσεις. Η πιστοποίηση Halal δεν περιορίζεται μόνο στα τρόφιμα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως τα καλλυντικά, οι συσκευασίε...
....), είναι πάντα γνωστή και δημοφιλής. Είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο και εντυπωσιάζει με την πολυπλοκότητά της για χρήση σε τσάγια, μαρμελάδες και ζελέφρούτων. Η φλούδα από την νότια άγρια τριανταφυλλιά είναι η βάση για αυτό το νεοαναπτυγμένο ειδικό εκχύλισμα.
Ο υδρολυμένος κολλαγόνος (Fortigel®) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη λειτουργία των αρθρώσεων, καθώς ο χόνδρος των αρθρώσεων αποτελείται...
...Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή εξοπλισμού μαγειρικής και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδων, κομπόστας και ζελέ. Οι αυστηρές απαιτήσεις του προϊόντος, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η ιδανική υφή και η γρήγορη επεξεργασία ξυπνούν το πάθος μας.
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
... λουλουδιού ιβίσκου με μπαχαρικά θρέφει το σώμα. Το λουλούδι του ιβίσκου διαθέτει πολλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που δρουν σε βάθος στο δέρμα, την πέψη και τη διέλευση. Το γαρίφαλο αποτοξινώνει σε βάθος, ενώ η κανέλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Γλυκιά ή αλμυρή, αυτή η ζελέ γίνεται η τέλεια συνοδεία για όλα τα γεύματά σας. Σερβιρισμένη στο πρωινό ή στο επιδόρπιο, ταιριάζει υπέροχα με κρέπες, γιαούρτια και άλλα ψωμιά. Χρησιμοποιούμενη ως γαρνιτούρα για τα πιάτα σας, η πικάντικη γεύση των κόκκινων φρούτων της ταιριάζει τέλεια με τα κρέατα.
Περιεκτικότητα: 260 ml...
... ως υποκατάστατο της ζελατίνης. Διαλύεται στους 85-95 βαθμούς Κελσίου, ενώ πήζει στους 32-35 βαθμούς. Έτσι, δεν χρειάζεται να το βάλετε στο ψυγείο. Για να επιτύχετε τη μέση σκληρότητα του ζελέ, χρησιμοποιείται η αναλογία: 1 επίπεδο κουταλάκι του γλυκού άγκαρ ανά 1 φλιτζάνι υγρού. Διαλύστε τον άγκαρ σε μικρή ποσότητα κρύου νερού και προσθέστε τον στο βραστό νερό, βράστε για μερικά λεπτά. Ο άγκαρ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μαρμελάδας. Προσθέστε για 1,5 κιλό φρούτων και 500 γρ. ζάχαρης 1-1,5 κουταλάκι του γλυκού άγκαρ.
... χημικών προϊόντων. Χρησιμοποιείται επίσης σε πλήρωση ζελέ, πουτίγκας, χυμού φρούτων, φλιτζανιών παγωτού, φλιτζανιών γιαούρτι, μελιού, τυριού, πλήρωσης γάλακτος και πλήρωσης shrimpkhand με ένα ή δύο ακροφύσια πλήρωσης. Είναι κατάλληλη για πλήρωση πολλών υγρών, με χαμηλή επένδυση και εύκολη καθαριότητα.
Ταχύτητα: 2-30 φιάλες/λεπτό
Εύρος πλήρωσης: 5L-30L
Ακρίβεια μέτρησης: ±0.2% ανάλογα με το υγρό...
... σε πολλές συνταγές, από ζελέ και παγωτά, μέχρι γρανίτες, χυμούς, λικέρ και μαρμελάδα.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περιέχει διάφορες βιταμίνες από C έως B1 και B2 και επίσης PP, βήτα-καροτένιο και φυτικές ίνες.
... που έχουν προηγουμένως αλεστεί ή πατηθεί, τοποθετείται στον κάδο συλλογής. Απλά τοποθετήστε το σύνολο κάτω από την πλάκα πίεσης και γυρίστε τη βίδα.
Αυτός ο τύπος πιεστηρίου είναι γρήγορος στην εφαρμογή και στον καθαρισμό και συνιστάται για την απόκτηση φρέσκων χυμών που καταναλώνονται άμεσα, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματικός για την παρασκευή σιροπιών και ζελέ.
Για έναν χυμό χωρίς ακαθαρσίες...
...Το AGAR BIO είναι ένα εξαιρετικό ζελοποιητικό φυτικής προέλευσης (άλγης) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του και σε χαμηλή δόση για να αντικαταστήσει τις ζελατίνες ή τις πηκτίνες στις παρασκευές σας.
Είναι ιδανικό για την προετοιμασία ζελέ ή αφρών που είναι σταθεροί στη θερμότητα, στην οξύτητα και στα ένζυμα εξωτικών φρούτων (ανανάς, παπάγια, ακτινίδιο…).
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την...
...Το νάτριο κιτρικό (E331) είναι νατριούχα άλατα του κιτρικού οξέος, το οποίο αποτελεί ενδιάμεσο προϊόν του ενεργειακού μεταβολισμού και είναι συστατικό κάθε ζωντανής κυτταρικής δομής. Στα τρόφιμα, τα κιτρικά χρησιμοποιούνται ως συνδετικά, οξυντικά, ρυθμιστές οξύτητας και αλάτια τήξης. Τα νάτρια κιτρικά είναι γενικά εγκεκριμένα για τρόφιμα, παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζελέ με πηκτίνη και συχνά βρίσκονται σε συμπυκνωμένο και ξηρό γάλα, κομμένα συσκευασμένα φρούτα, λαχανικά και πατάτες, κονσέρβες φρούτων και λαχανικών, γλυκά και επιδόρπια, καθώς και σε κρεατοσκευάσματα.
...Αυτή η γραμμή μπορεί να παράγει αυτόματα ζελέ μαλακά γλυκίσματα, (βαμβάκι), και καραμέλες.
Η ολόκληρη γραμμή αποτελείται από: μια συσκευή τήξης ζάχαρης, αντλία μεταφοράς, μηχανή αποθήκευσης και σχηματισμού, κλιματισμό και μηχανή ρολής ζάχαρης.
Υγειονομική κατασκευή
1 ή 2 χρωματιστά ζελέ γλυκίσματα (QQ καραμέλες)
Τεχνικές έγχυσης, δοσολογίας και προανάμειξης εντός της γραμμής χρησιμοποιώντας την...
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
...Είναι μια ζελέ σε μορφή ραβδιού που μπορεί να καταναλωθεί εύκολα και περιέχει 36mg PGA, το οποίο είναι γνωστό ότι βοηθά στην προώθηση της απορρόφησης του ασβεστίου. Περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους κολλαγόνο ψαριού με καλή απορρόφηση 300 Da ή λιγότερο, βιταμίνη C και ελαστίνη. Παράχθηκε με αξιόπιστη διαδικασία παραγωγής με σύστημα πιστοποιημένο HACCP.
- 1 κομμάτι: 20g x 30 ραβδιά
- 1 κουτί: 16 κομμάτια...
...Μια μεγάλη αναλογία φρούτων ή μούρων (20%) προσφέρει μια γοητευτική αρωματική γεύση, πλούσια γεύση και την παρουσία μεγάλου αριθμού βιταμινών και μετάλλων.
100% φυσικό προϊόν.
Με πηκτίνη.
Ελκυστική συσκευασία.
...Με τον βιολογικό γλάσο φρούτων Lecker μπορείτε να γλασάρετε τέλεια φρουτόπιτες και τούρτες – και μάλιστα με φυσικό τρόπο! Τα συστατικά του γλάσου μας είναι αποκλειστικά φυσικής προέλευσης
•Βιολογική γλυκόζη σταφυλιού από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια
•Βιολογικό Agar Agar, που προέρχεται από διάφορες κόκκινες άλγες – χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την αχρωμάτιστη πρώτη ύλη
•Βιολογική σκόνη παντζαριού για όμορφο, κόκκινο χρώμα
•Ήπιος κρυσταλλικός ταρτάρ
Συστατικά: Agar Agar*, γλυκόζη σταφυλιού*, σκόνη παντζαριού*, μονοκαλίου ταρτάρ
Αλλεργιογόνα: δεν περιέχονται
Χορτοφαγικό: Ναι
Βεγκανικό: Ναι...
FINES SAVEURS DES ÎLES είναι ένα εκλεκτό παντοπωλείο που παράγει και πωλεί εξωτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας όπως βιολογικό εξωτικό τσάι, βιολογικό τσάι βοτάνων, μαρμελάδα και σύντομα καφέ, μέλι κ.λπ.
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στη Γαλλία (Αυτερίβ). Αποστολή μας είναι να αναδείξουμε την γαστρονομική τέχνη των νησιών μέσω των δημιουργιών μας που είναι εκλεκτές και ξεχωρίζουν από το συνηθισμένο...
...Maison Lesage
Κουτί με μια παλέτα γεύσεων, από τις πιο κλασικές (Φράουλα, σμέουρο, βερίκοκο, μαύρη σταφίδα και μανταρίνι) έως τις πιο πρωτότυπες (Αχλάδι/βανίλια, κεράσι/καρδάμωμο, φρούτο του πάθους/μανγκό, λάιμ/τζίντζερ και μπανάνα/καραμέλα).
Συστατικά: πολτός φρούτων (φράουλα, σμέουρο, λάιμ, βερίκοκο, φρούτο του πάθους, μανγκό, μανταρίνι, αχλάδι, κεράσι, μπανάνα), φρέσκο τζίντζερ, καρδάμωμο, εκχύλισμα βανίλιας, ζάχαρη, νερό, γλυκόζη σε σκόνη, κίτρινη πηκτίνη, κιτρικό οξύ.
...Ανακαλύψτε αυτή τη ζελέ μέντας, που παρουσιάζεται σε βάζο 220g, η οποία προσφέρει μια φρέσκια και αναζωογονητική γεύση στις μαγειρικές σας παρασκευές. Η φρέσκια γεύση της και η λειωμένη υφή της την καθιστούν ιδανικό καρύκευμα για να εμπλουτίσετε τα επιδόρπιά σας, όπως μια σαλάτα φρούτων, ένα παγωτό ή ένα γιαούρτι. Επιπλέον, το αναζωογονητικό της αποτέλεσμα εκτιμάται ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με...
...Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το...