... André, και ονομάζεται επίσης γκουαβιάς της Βραζιλίας ή γκουαβιάς του Μοντεβιδέο. Ο καρπός είναι μια εξωτική μούρο, σε σχήμα μικρού αβοκάντο, μήκους 2 έως 8 εκ., που συλλέγεται στα τέλη του φθινοπώρου όταν ο καρπός αρχίζει να κιτρινίζει.
...Επίσης γνωστός ως «Θεϊκά Δάκρυα», αυτό το απεριτίφ μας μεταφέρει στον κόσμο των φρούτων: υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ οξύτητας, γλυκύτητας και αλκοόλ. Συνοδεύει τέλεια το Φουά Γκρα (καλύτερα ημι-μαγειρεμένο).
ΒΑΡΟΣ: 1.4 κιλά
ΒΟΤΕΛΛΑ: Βοτκέλα 75cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: 005...
...στην Αβιρόν, αυτό το αποξηραμένο βοδινό Aubrac θα είναι τέλειο για την πιατέλα αλλαντικών σας! Συνοδευόμενο από λόντζο, κόππα ή ακόμα και καρύδια από ζαμπόν, αυτή η μπρεζάολα του Aubrac θα σας προσφέρει μια ιδανική πιατέλα απεριτίφ, 100% χωρίς νιτρίτες και θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του Aubrac!
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβιρόν
Συστατικά: Βοδινό Aubrac, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ ΠΓΠ...
...Αυτό που ονομάζεται νεοκλασικό· το να το δοκιμάσεις είναι να το υιοθετήσεις
Συστατικά :
Πολυτελές γαλλικό τζιν, χυμός βατόμουρου, χυμός λεμονιού, σιρόπι ζάχαρης, μάραθος, κόλιανδρος, κιτρικό οξύ
Μέγεθος : 1 λίτρο (10 κοκτέιλ)
Αλκοόλ : 18% vol.
Σερβίρισμα : Άμεσα σε ένα ποτήρι τύπου old fashioned γεμάτο με πάγο ή θρυμματισμένο πάγο
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΤΟΥ
Πιστοί στη φιλοσοφία μας, δοκιμάσαμε πολλά...
...Είστε επαγγελματίας τροφίμων (χονδρέμπορος, διανομέας, φρουτοπώλης, ζαχαροπλάστης, εστιάτορας, κεντρική αγορά) στη Γαλλία;
Αναζητάτε φιστίκια σε σακούλα των 500 γρ;
Το φιστίκι ονομάζεται επίσης καρύδι.
Το φιστίκι καταναλώνεται κατά τη διάρκεια των απεριτίφ.
Στο εργαστήριο παραγωγής CROC'ELLA, το φιστίκι συσκευάζεται.
Συστατικά Φιστίκια
CROC'ELLA, εισαγωγέας και προμηθευτής ξηρών καρπών...
... εξαιρετικό κρασί απόλαυσης για να ανοίξετε ως απεριτίφ με μια πιατέλα αλλαντικών ή στο τραπέζι με λευκό κρέας. Ένα ταξίδι στον ήλιο!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: Primitivo
IGT: Puglia (Απουλία, Ιταλία)
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2030
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
... διαδικασία. Αυτή η αργή παρασκευή ονομάζεται παραδοσιακή μέθοδος, της οποίας η ιδιαιτερότητα είναι η δεύτερη ζύμωση μέσα στη φιάλη. Αλκοόλ: 12%
Υπολείμματα σακχάρων: 10-12 g/L
DÉGUSTATION
Απαλή και κίτρινη απόχρωση με λαμπερούς τόνους. Φρέσκο άρωμα και "oral" με νότες αμυγδάλου.
Γενναιόδωρη αίσθηση στο στόμα που ακολουθείται από μια όμορφη επίγευση. Η φρεσκάδα και τα αρώματα φρούτων συνδυάζονται με κομψότητα.
Αυτό το αφρώδες Bourgogne είναι ιδανικό για απεριτίφ και θα συνοδεύσει τέλεια τα πιάτα σας με ψάρια και θαλασσινά.
Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 6-8°C...