Κατασκευαστής εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η TDR Palette σας προσφέρει διάφορα μοντέλα παλετών κατά παραγγελία ή στάνταρ. Ανακαλύψτε την προσφορά μας για ξύλινες παλέτες με πλήρη δάπεδο, κατασκευασμένες με δάπεδο που ενώνεται με πλάκες μεταβλητού πλάτους. Όλα τα προϊόντα μας είναι σύμφωνες με την έγκριση NIMP15.
Τα προϊόντα μας είναι σε διάσταση 80 X 120 ή οποιαδήποτε άλλη διάσταση που κατασκευάζουμε κατά παραγγελία.
Θέλετε μια υπηρεσία ποιότητας που να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες σας για αποστολή και logistics στη βιομηχανία, τη γεωργία, τη μεταλλουργία;…
Χωρίς ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας (Καρκασόν, Όχ, Περπινιάν, Τουλούζη,…).
Φτιαγμένο χειροποίητα στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερνί, αυτό το λουκάνικο προέρχεται από αυστηρά επιλεγμένες εκτροφές στην Αβερνί. Αυτό το λουκάνικο είναι χωρίς νιτρώδη, παρασκευασμένο μόνο από 3 συστατικά: κρέας, αλάτι Γκεραντ και πιπέρι Καμπότ IGP από την Καμπότζη. Ωριμάζει για 2 μήνες (σε σύγκριση με 15 ημέρες για ένα βιομηχανικό λουκάνικο), θα βρείτε σε αυτό το λουκάνικο τη γεύση του αληθινού ξηρού λουκάνικου. Ένα χειροποίητο λουκάνικο, φτιαγμένο όπως παλιά. Κομμένο σε λεπτές φέτες, στη συνέχεια τοποθετείται προσεκτικά σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο και μάλιστα επιστρεφόμενο! Σε έκδοση Μαρμίτα 300g.
DLC: 90 ημέρες
Βάρος: 300g
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερνί
Αυτή η μονάδα προκύπτει από την επικάλυψη 2 τύπων μεταφορέων:
- Ένας διπλός μεταφορέας με αλυσίδα.
- Ένας μεταφορέας με κυλίνδρους που κινούνται.
Τα προϊόντα που μεταφέρονται αλλάζουν κατεύθυνση σε αυτό το σύστημα, μεταφέρονται σε γωνία 90° από τη θέση προέλευσής τους.
Αυτοί οι μεταφορείς είναι εξοπλισμένοι με ενεργοποιητές με κατακόρυφες κινήσεις, επιτρέποντας την απόσυρση ενός μεταφορέα σε σχέση με τον άλλο, για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταφορά.
Συνιστούμε σε μεγάλο βαθμό αυτούς τους τύπους μεταφορέων για τη μεταφορά παλετών.
L'XO - Armagnac Castarède είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία γευσιγνωσίας. Με ένα μείγμα παλαιών ετών, όπου το πιο νέο είναι 20 ετών, αυτό το Armagnac παρουσιάζει ισχυρά και ζεστά αρώματα φρούτων και μπαχαρικών. Η γεύση του είναι πολύ δομημένη, με λειωμένους τανίνες που υποστηρίζουν τα αρώματα από γλυκά φρούτα και φλούδες εσπεριδοειδών. Παρουσιασμένο με μια κομψή θήκη, αυτό το XO είναι τέλειο για ειδικές περιστάσεις ή ως δώρο για τους λάτρεις των αποσταγμάτων.
Από την κομμένη σε λεπτές φέτες coppa σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η έκδοση XXL της Popine, το Καζάνι των 600g Coppa διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, η Coppa σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από την πλάτη του χοίρου, αυτή η Coppa σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει το έργο της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτή η χειροποίητη coppa θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο της πριν από την κενή συσκευασία.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες
Από το κομμένο σε φέτες κομμάτι χοιρινού σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, το Popine από χοιρινό διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένο στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το κομμάτι χοιρινού σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, περιλαμβάνοντας μόνο 3 συστατικά: ένα κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ως αποξηραμένο κρέας, το κομμάτι χοιρινού που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήριά μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτό το κομμάτι χοιρινού θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του πριν κλείσει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρησή του για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 70g
DLC: 90 ημέρες
Είτε τα βάζα είναι απλά τοποθετημένα σε ένα τραπέζι, είτε το αλλαντικό είναι τοποθετημένο στο πιάτο της επιλογής του, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ετοιμάσετε μια πιατέλα αλλαντικών.
Μια πιατέλα απεριτίφ για 25 άτομα έτοιμη σε μια στιγμή, Pop και είναι έτοιμο! (84γ αλλαντικών ανά άτομο)
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron. Χειροποίητη παραγωγή με παραδοσιακό τρόπο με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Guérande, πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη.
DLC: 90 ημέρες
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 2,1 κιλά
Ο λόνζο κόβεται λεπτοκομμένα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την XL έκδοση, τη Μαρμίτα σε έκδοση 300g! Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Μαρμίτα του λόνζο διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Κατασκευασμένο στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, ο λόνζο, που ονομάζεται επίσης λόμο ή λόνζου, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, ο λόνζο σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτός ο χειροποίητος λόνζο θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο βάζο του από γυαλί.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 300g
DLC: 90 ημέρες
Από την κομμένη σε φέτες κοππα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η Κάψα της Κοππά διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν, η Κοππά σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από την πλάτη του χοίρου, η Κοππά που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει το έργο της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτή η χειροποίητη κοππά θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο βάζο γυαλιού της πριν κλείσει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας έτσι μια συντήρηση 3 μηνών.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 300g
DLC: 90 ημέρες
Από ξηρό χοιρινό κρέας κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την έκδοση XXL, το Καζάνι σε έκδοση 600g! Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, το Καζάνι από ξηρό χοιρινό κρέας διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το ξηρό χοιρινό κρέας σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, περιλαμβάνοντας μόνο 3 συστατικά: ένα κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρό κρέας από χοιρινό, αυτό το κομμάτι χοιρινού σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικά. Αλατισμένο και πιπερωμένο στο χέρι, αυτό το χειροποίητο κομμάτι θα κοπεί στη συνέχεια και θα κλείσει αεροστεγώς στο γυάλινο βάζο του.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες
Από το κομμένο σε φέτες κομμάτι χοιρινού σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την XL έκδοση, τη Marmite σε έκδοση 300g! Χάρη στην καινοτόμο ιδέα της, η Marmite από κομμάτι χοιρινού διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το κομμάτι χοιρινού, που βρίσκεται στην καρδιά του χοιρινού, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια στον κόσμο! Ξηρή κρέατος από το χοιρινό, το κομμάτι χοιρινού σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικά. Αλατισμένο και πιπερωμένο στο χέρι, αυτό το κομμάτι χοιρινού χειροποίητης παραγωγής θα βγει από τους ξηραντήρες μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 300g
DLC: 90 ημέρες
Η καρύδα του ζαμπόν είναι το πιο εκλεκτό μέρος του ζαμπόν. Αυτή η καρύδα ζαμπόν είναι χειροποίητη και παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, η καρύδα του ζαμπόν είναι ένα πολύ λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και το λόντζο, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ
Ο αποξηραμένος βοδινός κρέας παρασκευάζεται από κομμάτια που βρίσκονται στο μηρό του βοδινού. Ανάλογα με τις μεθόδους παραγωγής και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, μπορεί να ονομάζεται μπρεζάολα, κρέας γκριζόν ή ακόμα και τσεσίνα. Σε εμάς, αυτός ο αποξηραμένος βοδινός κρέας είναι βοδινό κρέας Aubrac, μια εμβληματική φυλή στην Αβιρόν. Ισχυρός και εκλεπτυσμένος, προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά αλλαντικά από χοίρους. 100% καθαρό βοδινό, αυτό το αποξηραμένο βοδινό Aubrac είναι όπως όλα τα παραδοσιακά αλλαντικά μας, ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και χωρίς άλλα συστατικά εκτός από αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ, πιπέρι ΠΓΠ από το Καμπότζη με αρώματα ευκαλύπτου και προσφέροντας μια μεταλλική και λουλουδένια νότα στα αλλαντικά μας. Αργά αποξηραμένο στο εργαστήριο μας στη Λεϊσάκ, στην Αβιρόν, αυτό το αποξηραμένο βοδινό Aubrac θα είναι τέλειο για την πιατέλα αλλαντικών σας! Συνοδευόμενο από λόντζο, κόππα ή ακόμα και καρύδια από ζαμπόν, αυτή η μπρεζάολα του Aubrac θα σας προσφέρει μια ιδανική πιατέλα απεριτίφ, 100% χωρίς νιτρίτες και θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του Aubrac!
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβιρόν
Συστατικά: Βοδινό Aubrac, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ ΠΓΠ
Από την κομμένη σε φέτες Coppa σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η Popine de Coppa διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, η Coppa σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από την πλάτη του χοίρου, η Coppa που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Έτσι, μπορείτε να ετοιμάσετε την πιατέλα αλλαντικών σας σε λίγα λεπτά χάρη στην Popine!
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 70g
DLC: 90 ημέρες
Το τέλειο δώρο για τις μικρές επιθυμίες αλλαντικών.
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2 Popines από λουκάνικο και 2 Popines από αλλαντικά (μεταξύ coppa, lonzo ή καρύδι από ζαμπόν), παρουσιασμένα σε κουτί kraft.
Αλλαντικά χωρίς νιτρώδη, κομμένα και συσκευασμένα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χωρίς συντηρητικά, τα αλλαντικά μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες πριν από το άνοιγμα.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλωθούν γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Διαστάσεις: 20x20x7cm
Ο λόνζο κόβεται λεπτοκομμένα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την έκδοση XXL, τον Χαουδρόν σε έκδοση 600g! Χάρη στην καινοτόμο του концепция, ο Χαουδρόν του λόνζο διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευασμένος στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, ο λόνζο, που ονομάζεται επίσης λόμο ή λόνζου, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, αυτός ο λόνζο σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Αλατισμένος και πιπερωμένος στο χέρι, αυτός ο χειροποίητος λόνζο θα βγει από τους ξηραντήρες μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του πριν κλείσει κενό.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες
Αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Popine από αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το αποξηραμένο βοδινό, που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν, ανάλογα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου!
Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, το αποξηραμένο βοδινό Aubrac σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήρια μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτό το παραδοσιακό αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στην Popine.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 60g
DLC: 90 ημέρες
Το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις των αλλαντικών.
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2 Popines με λουκάνικο και 4 Popines με αλλαντικά όπως coppa, lonzo, καρύδι από ζαμπόν ή αποξηραμένο βοδινό Aubrac. Παρουσιάζεται σε μαύρο κουτί ή σε χαρτοσακούλα kraft ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες κομμένα και συσκευασμένα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χωρίς συντηρητικά, τα αλλαντικά μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Απλά ανοίξτε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Αυτός ο ευθύς μεταφορέας αλυσίδας με παλέτες χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα της εμφιάλωσης ή της κονσερβοποίησης.
Επιτρέπει τη μεταφορά, τη συσσώρευση και δέχεται ελαφρές κλίσεις.
Οι τυπικές πλάτες είναι 82.5 / 114.3 / 190.5 / 304.8 mm.
Οι αλυσίδες παλετών μπορούν να εξοπλιστούν με επικάλυψη που κολλάει ή, αντίθετα, να διευκολύνουν την ολίσθηση (συσσώρευση προϊόντων).
Η αποστολή μας: να επαναφέρουμε την αίγλη στο σαλάμι, σύμβολο της γαλλικής γαστρονομίας!
Αυτό το παραδοσιακό σαλάμι παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμπότ IGP από την Καμπότζη.
Αυτή η αποξηραμένη κρέατος διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.
Θα συνοδεύσει την κόππα, λόντζο, σαλάμι, αποξηραμένο βοδινό και καρύδια από ζαμπόν για να σας προσφέρει μια πιατέλα απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά.
Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: περίπου 250g
Συστατικά: Χοιρινό, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμπότ IGP, φυσικό έντερο
Χωρίς νιτρίτες, χωρίς συντηρητικά, αυτό το λουκάνικο παρασκευάζεται μόνο με 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμπότ (το μοναδικό πιπέρι στον κόσμο που διαθέτει ΠΓΕ, το πιπέρι Καμπότ προέρχεται από το Καμπότζη).
Παρασκευασμένο χειροποίητα στο εργαστήρι μας αλλαντικών στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, αυτό το ξηρό λουκάνικο θα σας προσφέρει την ουσία των αρωμάτων του μετά από δύο μήνες παραμονής στους ξηραντήρες μας.
Αυτό το λουκάνικο είναι ένα λουκάνικο χωρίς νιτρίτες και ένα αληθινό χειροποίητο λουκάνικο, χίλια μίλια μακριά από τα βιομηχανικά λουκάνικα. Σε λεπτοκομμένη εκδοχή 900g, είναι το Καζάνι του Λουκάνικου. Χάρη στη συντήρησή του σε κενό αέρος, το Καζάνι του Λουκάνικου θα είναι ιδανικό για να ετοιμάσετε μια μεγάλη ή πολλές πιατέλες αλλαντικών με μια κίνηση!
DLC: 90 ημέρες
Βάρος: 900g
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Αυτός ο τριπλός μεταφορέας παλετών με αλυσίδα ανήκει στους μεταφορείς αλυσίδας χειρισμού. Χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά δίσκων, δοχείων ή παλετών, ή πιο γενικά, βαρέων και ογκωδών αντικειμένων.
Η επιφάνεια μεταφοράς (η πλευρά στήριξης στις αλυσίδες) είναι το κλειδί για την επιτυχία των έργων που χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο μεταφορέα.
Αυτοί οι μεταφορείς δεν μπορούν να πάρουν καμπύλη μορφή, και ξεπερνάμε αυτό το εμπόδιο κατασκευάζοντας ευθείες μεταφορές τοποθετημένες σε περιστρεφόμενους δίσκους.
Αυτοί οι μεταφορείς είναι γενικά εξοπλισμένοι με 2 ή 3 διαδρόμους αλυσίδας, επιτρέποντας την ανάκτηση φορτίων σε 2 ή 3 περιοχές των επιφανειών μεταφοράς.
Συνιστούμε πολύ αυτούς τους τύπους μεταφορέων για τη μεταφορά παλετών.
Πιατέλα αλλαντικών που περιλαμβάνει 6 Popines αλλαντικών. Περίπου 86g αλλαντικών ανά άτομο.
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron. Χειροποίητη παραγωγή με παραδοσιακή μέθοδο με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Guérande, πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη.
Πιατέλα αλλαντικών που αποτελείται από 2 Popines σαλάμι, 3 Popines lonzo, coppa και/ή καρύδι ζαμπόν και 1 Popine αποξηραμένου βοδινού Aubrac.
Με τις Popines, απολαύστε μια πρωτότυπη πιατέλα ορεκτικών!
DLC: 90 ημέρες
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 430g
Αυτός ο μεταφορέας είναι ειδικός λόγω της βάσης του που είναι μονής πλευράς και της ανύψωσης της ταινίας που επιτρέπει την γρήγορη και χωρίς εργαλεία αποσυναρμολόγηση της ταινίας μεταφοράς.
Σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσω μιας απλής διαδικασίας και χωρίς εργαλεία, η ανύψωση επιτρέπει την χαλάρωση της ταινίας του μεταφορέα ώστε να αφαιρεθεί για να πραγματοποιηθεί καθαρισμός του συνόλου ξεχωριστά (μεταφορέας και ταινία).
Ο λόνζο κόβεται λεπτοκομμένα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Ποπίν του λόνζο διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, Ο λόνζο, που ονομάζεται επίσης λόμο ή λόνζου, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, ο λόνζο που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτός ο παραδοσιακός λόνζο θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο βάζο του πριν κλείσει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρησή του για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 70g
DLC: 90 ημέρες
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Χοιρινά προϊόντα χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη.
Πλάκα αλλαντικών που αποτελείται από:
- 1 Popine « Marmite » από λουκάνικο (300g)
- 2 Popines από λόνζο (2x70g)
- 2 Popines από κόππα (2x70g)
- 2 Popines από καρύδια ζαμπόν (2x70g)
- 2 Popines από αποξηραμένο μοσχάρι (2x60g)
DLC: 90 ημέρες
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 840g
Ο λόνζο, επίσης γνωστός ως λόμο ή λόνζου, είναι ένα αποξηραμένο φιλέτο χοιρινού. Αυτό το χειροποίητο λόνζο παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας αλλαντικών στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμπότ IGP από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, το λόνζο είναι ένα πολύ λιγότερο λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ
Η κοππά είναι ένα αποξηραμένο χοιρινό λαιμό. Αυτή η χειροποίητη κοππά παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας για αλλαντικά στο Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται μόνο από 3 συστατικά: χοιρινό λαιμό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, η κοππά είναι ένα εμβληματικό αλλαντικό που θα συνοδεύσει το λόνζο, το σαλάμι, το αποξηραμένο βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα χοίρους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ
Η ελεύθερη ρολόπορτα είναι ένας ευθύς μεταφορέας με χειροκίνητα ανυψούμενους ελεύθερους κυλίνδρους. Διαθέτει σύστημα αντιστάθμισης με αέριες ελατήρια για να περιορίζει την προσπάθεια. Επιτρέπει τη διέλευση προσωπικού μέσα από τη γραμμή μεταφοράς.
Αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την XL έκδοση, τη Marmite σε 300g! Χάρη στην καινοτόμο του концепция, η Marmite από αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένο στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac, που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν σύμφωνα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, το αποξηραμένο βοδινό που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρίτες και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικά. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει το έργο της στα ξηραντήριά μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 300g
DLC: 2 έως 3 μήνες