... η κοπή τροφίμων υπόκεινται στους κανονισμούς υγιεινής. Επιπλέον, κάθε τρόφιμο έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το μαχαίρι. Το τυρί, τα καραμέλες, το ψάρι ή και το παγωτό δεν πρέπει να κόβονται με το ίδιο μαχαίρι.
Μείωση των αποβλήτων κοπής, καμία συγκόλληση του τροφίμου, τέλειες επιφάνειες κοπής, αντοχή σε οξέα, υγειονομική αβλαβότητα και καθαρισμός. Αυτές είναι μερικές από τις απαιτήσεις που τα μαχαίρια μας πληρούν άριστα κατά την άμεση επαφή με τα τρόφιμα.
...Βιοδραστική μορφή θείου Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM) 99% Κίνα.
Ο Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο είναι παρών σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Το MSM εισέρχεται ως μέρος της διατροφής (λαχανικά, φρούτα, γάλα, κρέας, ψάρι), αλλά καταρρέει εύκολα κατά την μαγειρική επεξεργασία.
Βιολογικό αποτέλεσμα του θείου (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιου): αντιοξειδωτικό, αποτοξινωτικό...
... χωρίς θερμική επεξεργασία. Όλες οι φάσεις των προϊόντων μας Dardanos Fine Food Extra Virgin Olive Oil, από την καλλιέργεια μέχρι τη χρήση από τον καταναλωτή, είναι καταγεγραμμένες και ιχνηλάσιμες.
Αξία οξύτητας: μέγ. 0.6%
Η διαδικασία σφράγισης πραγματοποιείται σε μέγιστη θερμοκρασία 77 °F. (25 °C)
Τα παρασκευασμένα προϊόντα αποθηκεύονται σε μέγιστη θερμοκρασία 64.4 °F - 68ºF σε ειδικά κλιματιζόμενες αποθήκες. (18°C - 20°C)
Οι συγκομισμένες ελιές πιέζονται εντός 8 ωρών το πολύ.
Δεν περιέχονται χρωστικές, πρόσθετα ή γλυκαντικά.
...Χρησιμοποιείται για την επεξεργασία, συσκευασία και αποθήκευση μαγειρεμένου ή έτοιμου προς μαγείρεμα φαγητού και σε έτοιμο προς μαγείρεμα κρέας, πουλερικά, ψάρι, επιδόρπιο και άλλες εφαρμογές τροφίμων.
Κράματα: 8202, 8006,
Πάχος (mm): 0.035 – 0.250
Πλάτος (mm): 250 – 1500mm
Επιφάνεια: Λαμπερή/Λαμπερή; με ή χωρίς λιπαντικό
Εσωτερική διάμετρος (mm): 76, 150, 152, 300, 400
Εξωτερική διάμετρος (mm): Μέγ. 1750...
...Μαγούρο Τόνο Ρόσο Φιλέτο Σασίμι
Τόνο Ρόσο κομμένο σε κομμάτια από kg 0,9/2,8 χωρίς δέρμα, χωρίς μαύρα μέρη.
Αυτός ο τόνος δεν έχει υποστεί επεξεργασία με αέρια ή χρωστικές! Φυσικό 100%! Χωρίς γυάλισμα.
Ο Τόνος Ρόσο Σικελίας είναι πάντα το πιο περιζήτητο ψάρι από τα ιαπωνικά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Μόνο η καλύτερη ποιότητα τόνου, αλιευμένου με παραδοσιακό τρόπο με αγκίστρι και κομμένου...
... επεξεργασίας υγρών αποβλήτων Χρησιμοποιείται για την καθαρισμό πόσιμου νερού και την επεξεργασία λυμάτων μέσω της καθίζησης ακαθαρσιών με τη βοήθεια της καθίζησης και της συσσωμάτωσης.
Βιομηχανία Χαρτιού Βοηθά στη στίλβωση του χαρτιού σε ουδέτερο και αλκαλικό pH, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του χαρτιού (μειώνοντας κηλίδες και τρύπες και βελτιώνοντας τη μορφοποίηση και την αντοχή του φύλλου) και τη στίλβωση.
... φλούδας (12°). Ζύμωση θερμορυθμισμένη γύρω στους 16-18°C.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό ροζ χρώμα, φρέσκια φρουτώδης γεύση. Εκλεπτυσμένο και λεπτό στο στόμα, μια καλή χρονιά. Ένα γαστρονομικό κρασί.
Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το ροζέ κρασί Bandol μας με ψάρι, ψητό κρέας, μπουγιαμπέσα, πουλερικά… Ή ως απεριτίφ.
Σερβίρεται γύρω στους 13°C...
...Τα τρόφιμα επεξεργάζονται σήμερα, όπως και άλλα προϊόντα καθημερινής ανάγκης, βιομηχανικά. Για παράδειγμα, το φρέσκο ψάρι που αλιεύεται επεξεργάζεται πλήρως στη θάλασσα
Μαχαίρι απομάκρυνσης δέρματος ψαριού
Μαχαίρι φιλεταρίσματος ψαριού
Μαχαίρι για ψυκτικές κοπές
Κυκλικό μαχαίρι για κοπή κατεψυγμένων προϊόντων
Μαχαίρι καραμέλας
Μαχαίρι για κοπή τούρτας (π.χ. για 1/6 ή 1/12)
Μαχαίρι διαχωρισμού για ρολά μπισκότου
Κυκλικό μαχαίρι για την επεξεργασία λαχανικών
… και πολλά άλλα!
...Η σάλτσα από προυνίλο παρασκευάζεται από την επεξεργασία του τυπικού ντοματοπορτοκαλιού της Πούλια, που είναι ριζωμένο στην παράδοση της περιοχής μας. Το έντονο χρώμα, η ξινή γεύση και το έντονο άρωμα μας επιτρέπουν να έχουμε στην αποθήκη μας μια εξαιρετική βάση για την παρασκευή σαλτσών τόσο με βάση το κρέας όσο και με βάση το ψάρι.
Καθαρό βάρος 290 γρ.
... δεοντολογίας του NIP. Αυτό σημαίνει ότι είστε εξασφαλισμένοι για επαγγελματισμό και εμπιστευτικότητα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πολυάριθμη εμπειρία μας. Η αρχή μας είναι ότι εσείς οι ίδιοι θα μάθετε τις μεθόδους μας με την ιδέα: δώστε σε έναν άνθρωπο ψάρι και έχει τροφή για μια μέρα, μάθετε σε έναν άνθρωπο να ψαρεύει και έχει τροφή για πάντα. Είναι επίσης δυνατή η διαδικτυακή θεραπεία. Για...
...Η εταιρεία μας ανήκει στους ευρωπαϊκούς ηγέτες στην κατασκευή εξοπλισμού τροφίμων. Είμαστε ειδικοί στον τομέα της καινοτομίας τεχνολογιών για την επεξεργασία τροφίμων. Η εταιρεία μας εργάζεται στον σχεδιασμό νέων, συνδυασμένων προϊόντων για χρήση σε τρία πεδία: γλυκά, γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας/ψάρι. Επίσης, εργαζόμαστε με επιτυχία στην καινοτομία εντελώς νέων προϊόντων. Έχουμε εξειδικευτεί στην καινοτομία σύγχρονων βιομηχανικών συγκροτημάτων με προγραμματισμένο λογισμικό ελέγχου.
... τροφίμων, και συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέες και καινοτόμες λύσεις, καθώς η αγορά τροφίμων αυτοματοποιείται ολοένα και περισσότερο. Όλος ο εξοπλισμός μας κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η εξειδίκευσή μας έγκειται στη διαχείριση, την επεξεργασία, το ζύγισμα και τη συσκευασία δύσκολων προς διαχείριση προϊόντων για μαζική παραγωγή στον τομέα των τροφίμων. Κολλώδεις, περίπλοκες και εύθραυστες...
... πριν από την επεξεργασία. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες στους τομείς της κατεψυγμένης αποθήκευσης και της συλλογής παραγγελιών. Φυσικά, διαχωρίζουμε αυτόν τον τομέα από την παραγωγή και την κατάψυξη των ζωοτροφών. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους τους τομείς της παραγωγής τροφίμων, με τα προϊόντα ψάρι, κρέας, τυρί, λαχανικά, ζυμαρικά, φρούτα και καφέ.
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ
Η κατεψυγμένη αποθήκη...
Η MOREIRA είναι μια 100% πορτογαλική εταιρεία και συνδέεται με την επεξεργασία κατεψυγμένων τροφίμων σε μεγάλη κλίμακα: ψάρι, θαλασσινά, κρέατα και λαχανικά. Η MOREIRA πωλεί με τη δική της μάρκα, αλλά επεκτείνει επίσης τη δραστηριότητά της στην παραγωγή άλλων ιδιωτικών μαρκών, για σούπερ μάρκετ και γενικές.
..."Όπως ένα ψάρι στο νερό"
- Ανακάτεμα, Κυκλοφορία, Αερισμός -
Νερό και ενέργεια: τα βασικά στοιχεία του μέλλοντος. Η OLOID Solution GmbH προσφέρει μια προηγμένη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων και την επεξεργασία υγρών μέσων. Οι μηχανές χρησιμοποιούνται ως αναμικτήρες, μίκτες και αεριστές επιφανείας. Αυτή η τεχνολογία ανακάτεμα και αερισμού βασίζεται σε τρισδιάστατη και παλμική κίνηση και...
...κατασκευές και γενικότερα στη βιομηχανία.
Η Aplifil σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα από χρωμιωμένο και/ή ανοξείδωτο χάλυβα κυρίως για τους τομείς της εστίασης και της αγροδιατροφής: κρέας, ψάρι, τυρί, αρτοποιία. Η Aplifil παράγει κυρίως σχάρες, ράφια, βάθρα φούρνων, τυροκομικές σχάρες ωρίμανσης, εξοπλισμό μαρινάρισματος, καρότσια και καλάθια.
Η Caliste Marquis κατασκευάζει πολλά προϊόντα...
Η SaborFrio είναι μια 100% πορτογαλική εταιρεία και συνδέεται με την επεξεργασία κατεψυγμένων τροφίμων σε μεγάλη κλίμακα: ψάρι, θαλασσινά, κρέατα και λαχανικά. Η SaborFrio πωλεί με τη δική της μάρκα, αλλά επεκτείνει επίσης τη δραστηριότητά της στην παραγωγή άλλων ιδιωτικών μαρκών, για σούπερ μάρκετ και γενικές.
Εισαγωγή, εξαγωγή, επεξεργασία και διανομή φρέσκων και κατεψυγμένων ψαριών και προϊόντων ψαριών.
Οι δραστηριότητές μας:
- Αγορά: αγορές όπου βρίσκεται το ψάρι.
- Παραγωγή
Η επεξεργασία και παραγωγή γίνεται πλήρως στην εγκατάσταση στη Ζεεμπρούγκε.
Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, όπως λέιζερ-κατευθυνόμενους κοπτήρες μερίδων, γραμμές διαλογής, υπολογιστές...
...%. Συνεχίζουμε να αναζητούμε την επέκταση των αγορών μας, καθώς είμαστε πεπεισμένοι ότι και άλλες περιοχές του κόσμου θα εκτιμήσουν τα πολυτελή προϊόντα μας. Τομείς Επιχειρήσεων: Παραγωγή, επεξεργασία και πώληση αυγών πέστροφας/χαβιαριού, Παραγωγή, επεξεργασία και πώληση πέστροφας, Παραγωγή και πώληση λούτσου, Παραγωγή και πώληση χελιού, Πωλήσεις/εμπόριο φρέσκων ψαριών.
... ωρίμανση κρέατος και την επεξεργασία πρώτης ύλης. Με διαφορετικά είδη ξύλου και καπνιστήρια, μπορούν να παραχθούν διαφορετικές γεύσεις και στάδια ωρίμανσης μέσω ήπιων διαδικασιών. Με τις ψυκτικές εγκαταστάσεις για κρέας, ψάρι και τυρί, τα τρόφιμα επεξεργάζονται και διατηρούνται μακροχρόνια.
Ως κατασκευαστής εντατικών ψυκτικών εγκαταστάσεων, καπνιστηρίων και εγκαταστάσεων Konti στο νότιο τμήμα της...
Η AD Handling είναι εξειδικευμένη στην αποθήκευση και επεξεργασία ευπαθών προϊόντων όπως φρέσκο ψάρι, λουλούδια, λαχανικά, φρούτα και κρέατα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Ζάβεντεμ. Η σωστή επεξεργασία και αποθήκευση αυτών των φρέσκων προϊόντων πριν και μετά από μια πτήση είναι εξαιρετικά σημαντική για να διασφαλιστεί η φρεσκάδα τους.
...Είμαστε στον "κατεψυγμένο κόσμο" εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ασχολούμαστε με την επεξεργασία τροφίμων, κυρίως με βάση το ψάρι, αλλά και με τυρί, λαχανικά και κρέατα. Γεννηθήκαμε ως προμηθευτές της μάρκας FINDUS για τη βιομηχανία ψαριών και στη συνέχεια αναπτύξαμε τις δικές μας μάρκες και προϊόντα δημιουργώντας ένα δίκτυο πωλήσεων που εξυπηρετεί το κανάλι των σούπερ μάρκετ και τη μαζική εστίαση...
... επικάλυψη. Προσφέρουμε επίσης με τη διαδικασία Palgacol τη δυνατότητα ψυχρής αναδιάρθρωσης της παραγωγής εκλεκτών και πρωτότυπων προϊόντων, ωμών ή μαγειρεμένων, από συστατικά που μέχρι τώρα είχαν ελάχιστη ή καθόλου εκμετάλλευση, για τροφοδοσίες και εργαστήρια επεξεργασίας. Το τελικό προϊόν επωφελείται από μια πάντα ομοιόμορφη παρουσίαση και ταυτίζεται με τα προϊόντα προέλευσης, με το κρέας ή το ψάρι. Η απόδοση κατά το μαγείρεμα είναι κοντά σε αυτήν ενός ακατέργαστου μυός με τέλεια σταθερότητα κατά το κόψιμο και το μαγείρεμα.
... ψαριών της Ευρώπης, μπορεί επίσης να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ψαριών από τη βόρεια θάλασσα, όπως: γλώσσα, φιλέτο σολωμού, γκριέτ, ταρμπότ, κόκκινο ψάρι, καλαμάρι και ξυλάκια. Η Oromar διαθέτει επίσης μια φρέσκια συσκευή που προμηθεύει τους πελάτες μας στην Ολλανδία και το Βέλγιο καθημερινά με φρέσκα προϊόντα.
...Προσφέρουμε σταθερή ποιότητα σε υψηλό επίπεδο. Οι καπνιστές ξυλοτεμαχιστές μας προέρχονται από ξύλο οπωροφόρων δέντρων (γλυκό κεράσι, αχλάδι, μήλο, βερίκοκο, δαμάσκηνο) καθώς και από φυλλοβόλα δέντρα (βελανιδιά, καρυδιά, σφένδαμος, ρομπινία). Οι ξυλοτεμαχιστές έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία σε θερμοκρασία άνω των 500°C. Οι καπνιστές ξυλοτεμαχιστές της LVP Holz είναι ξηροί και επομένως έχουν απεριόριστη...
... να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών. Η PESCADOS AIROA SL εμπορεύεται κάθε είδους φρέσκο ψάρι, η δραστηριότητα που αναπτύσσει η εταιρεία για την εμπορία των προϊόντων της περνά από μια σειρά φάσεων μέχρι να φτάσει στον τελικό πελάτη: Απόκτηση του προϊόντος. Αποθήκευση του προϊόντος. Επεξεργασία και συσκευασία του προϊόντος. Διανομή. Αφιερώσαμε όλες μας τις προσπάθειες ώστε το προϊόν που αλιεύεται σε λίγες ώρες από την ακτή, να συσκευάζεται την ίδια ημέρα και να αποστέλλεται για διανομή.