...Προτείνουμε διάφορες φιλεταδόρους για σολομό και πέστροφα.
Οι φιλεταδόροι μας χωρίζουν τα ψάρια σας σε δύο φιλέτα και κόβουν τα πλευρά "Ribs".
Ορισμένες από τις φιλεταδόρους μας προσφέρουν ένα ενσωματωμένο σύστημα εκβλάστησης.
Γκάμα: Ψάρι
Τύπος: Άλλα
Είδη: Φρέσκος σολομός, Φρέσκια πέστροφα...
... ουρά είτε από παιχνιδιάρικους συντρόφους που γουργουρίζουν, οι λυοφιλοποιημένες λιχουδιές ψαριού θα γίνουν γρήγορα οι αγαπημένες σας!
Μέγεθος σκύλου: 5 Kg max 5 έως 10 Kg 10 έως 20 Kg 20 έως 30 Kg 30 έως 50 Kg 50 Kg και +
Κατά παραγγελία: Ψάρι
Σύνθεση: 100% ψάρι...
... φλούδας (12°). Ζύμωση θερμορυθμισμένη γύρω στους 16-18°C.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό ροζ χρώμα, φρέσκια φρουτώδης γεύση. Εκλεπτυσμένο και λεπτό στο στόμα, μια καλή χρονιά. Ένα γαστρονομικό κρασί.
Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το ροζέ κρασί Bandol μας με ψάρι, ψητό κρέας, μπουγιαμπέσα, πουλερικά… Ή ως απεριτίφ.
Σερβίρεται γύρω στους 13°C...
...κατασκευές και γενικότερα στη βιομηχανία.
Η Aplifil σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα από χρωμιωμένο και/ή ανοξείδωτο χάλυβα κυρίως για τους τομείς της εστίασης και της αγροδιατροφής: κρέας, ψάρι, τυρί, αρτοποιία. Η Aplifil παράγει κυρίως σχάρες, ράφια, βάθρα φούρνων, τυροκομικές σχάρες ωρίμανσης, εξοπλισμό μαρινάρισματος, καρότσια και καλάθια.
Η Caliste Marquis κατασκευάζει πολλά προϊόντα...
... επικάλυψη. Προσφέρουμε επίσης με τη διαδικασία Palgacol τη δυνατότητα ψυχρής αναδιάρθρωσης της παραγωγής εκλεκτών και πρωτότυπων προϊόντων, ωμών ή μαγειρεμένων, από συστατικά που μέχρι τώρα είχαν ελάχιστη ή καθόλου εκμετάλλευση, για τροφοδοσίες και εργαστήρια επεξεργασίας. Το τελικό προϊόν επωφελείται από μια πάντα ομοιόμορφη παρουσίαση και ταυτίζεται με τα προϊόντα προέλευσης, με το κρέας ή το ψάρι. Η απόδοση κατά το μαγείρεμα είναι κοντά σε αυτήν ενός ακατέργαστου μυός με τέλεια σταθερότητα κατά το κόψιμο και το μαγείρεμα.