...Κέντρο από αποκομμένο μπούτι μιας μακρόστενης και κομψής μορφής, με λεπτό κόκαλο. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε αποθήκη.
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg...
...Κατεψυγμένος Χοιρινός Ώμος Χωρίς Οστά. Ο κύριος στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να διατηρούμε μια μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση. Επίσης, το κατεψυγμένο χοιρινό μας σφάζεται ειδικά με το χέρι σύμφωνα με τις ισλαμικές (ΧΑΛΑΛ) και διεθνείς απαιτήσεις. Διατηρούμε αυστηρή συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις για την ανθρώπινη μεταχείριση και σφαγή ζώων, συμπεριλαμβανομένης της...
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
...Χωρίς κόκαλα, σε σχήμα V
αναφ: 21002
Ωρίμανση: 8-9 μήνες
Μέση βάρος μονάδας: περίπου 3,5-4 κιλά
Καθαρό βάρος περίπου κουτιού: περίπου 14-16 κιλά
Μονάδες ανά κουτί: 4...
Η MVO Distribution, έμπορος σε όλους τους τύπους κρέατος από το 2002, σας προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, κρέατα από ΧΟΙΡΟ / ΒΟΔΙΝΟ / ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ / ΜΟΣΧΑΡΙ / ΘΗΡΑΣ / ΑΡΝΙ / ΚΡΕΑΣ ΑΡΝΙΟΥ / ΠΑΠΙΑ / ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ / ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ / ΕΛΚΟΣ / ΚΡΕΑΣ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ...
Διαπραγματευόμαστε απευθείας με τους συνεργάτες σφαγείων και κοπτών που είναι παρόντες στην αγορά της Γαλλίας και της ΕΕ, προσφέροντας ιδιαίτερα...
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με κόκαλο, πόδι και νύχι του πρόσθιου άκρου της μισής σάρκας του Ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με βελανίδια και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος ανά κομμάτι, περίπου 2,5 Kg.
Βάρος: 2-3 Kg...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
... κρέατος. Σε κάθε κουτί, επιτρέπεται ένα κομμάτι κρέατος που ζυγίζει λιγότερο από την παραπάνω προδιαγραφή.
Συσκευασία: Συσκευασμένα ξεχωριστά σε κουτιά β weighing 25kg καθαρό το καθένα, επενδεδυμένα με πλαστική σακούλα.
Κατεψυγμένα Χοιρινά Σπαρτερίμπα
Προδιαγραφή: Χωρίς δέρμα, με κόκαλο, με τρυφερή οσφυϊκή χώρα και πλευρές πλάτους 4-6cm, το λίπος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0.5cm.
Συσκευασία: Σε κουτιά των 25kg καθαρό το καθένα.
...IGP 6 κιλά (χωρίςκόκαλο) Χοιρινό Φερμιέρ που εκτρέφεται σε ελεύθερη βοσκή «label rouge» ωρίμανση 14 μηνών
Ένας μεγάλος Ζαμπόν του Μπαγιόν. Υπάρχει μια πραγματική, μεγάλη, διαφορά με τα ζαμπόν του Μπαγιόν που βρίσκουμε στην αγορά. Ιδανικό για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σε μια λογική τιμή.
PLV πλαστικοποιημένη αφίσα και πινακίδες τιμών παρέχονται με το προϊόν.
...Προκουρέρ από αληθινά εξωτερικά χοίρους, απευθείας από τον αγρότη.
Ο προκουρέρ φιλέτο κόβεται από τον λαιμό/ώμο του χοίρου. Είναι όμορφο σκούρο κρέας και ωραία μαρμαρωμένο. Ο προκουρέρ είναι στην πραγματικότητα η ωμοπλάτη, αλλά χωρίς το κόκαλο και συχνά κομμένος πιο λεπτά. Είναι πολύ τρυφερό και ζουμερό κρέας με πολύ γεύση.
Πουλάμε επίσης μεγάλα κομμάτια προκουρέρ για τη σχάρα, για παράδειγμα...
...Χοιρινό ζαμπόν μαύρης ράτσας Bigorre AOP ολόκληρο χωρίςκόκαλο. Ένα ζαμπόν με χαρακτήρα που αναγνωρίζεται από τη μαρμαρωτή σάρκα του και το εξαιρετικό του λίπος που προέρχεται από 24 μήνες ωρίμανσης. Ο μαύρος χοίρος της Bigorre, ξάδελφος του Ιβηρικού "Pata Negra" και αναγνωρίσιμος από το μαύρο του τρίχωμα, είναι ένα εξαιρετικό γαλλικό χοιρινό. Απολαμβάνει μια υγιεινή διατροφή 100% φυτικής προέλευσης και μια ζωή ελεύθερη στους πρόποδες των βουνών.
... διάφορες μορφές προκειμένου να προσαρμόσουμε το προϊόν στις ανάγκες των πελατών μας (χοιρινά με κόκαλο, χωρίςκόκαλο, εμπούτιτος, κατεψυγμένο ιβηρικό χοιρινό κρέας και χειροποίητα προϊόντα).
Από την άλλη πλευρά, η FISAN συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διάσημους σεφ της Ισπανίας, όπως οι Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) ή José Carlos...
...συμπεριλαμβανομένων των με κόκαλο και χωρίςκόκαλο, που μπορούν να παραδοθούν φρέσκα ή κατεψυγμένα. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη, την Άπω Ανατολή και τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Λειτουργούμε επίσης τη δική μας υψηλής ποιότητας μονάδα επεξεργασίας στην Ολλανδία.
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίςκόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή Jamon Serrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..