...
Οινοποίηση κατά parcel
Μακρά παραμονή σε βαρέλια για 3 εβδομάδες
Μαλολακτικήζύμωση σε βαρέλια
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Με ένα καθαρό ρουμπινί χρώμα, το κόκκινο κρασί Château Lalande αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο στη μύτη, με νότες καβουρδισμένου ξύλου. Η γεύση ανοίγει με μια απαλή και στρογγυλή επίθεση, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με ελαφρώς μαλακωμένα τανίνες. Ένα σπουδαίο κρασί από το Saint-Julien.
... ασβεστόλιθους με γρυφίδες (μικρούς απολιθωμένους μαλάκες) όλη τη πυκνότητα και τη μεταλλικότητα που χαρακτηρίζει το Montagny 1er Cru "Les Coères".
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ
Συγκομιδή των σταφυλιών σε τέλεια ωριμότητα. Πιεσμός με πνευματική μέθοδο για να διατηρηθεί η ποιότητα των χυμών. Μελετημένος αποκομιδή για να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα αυτού του terroir. Ζύμωση (αλκοολική, μαλολακτική) και...
...Δοκιμή
Ελαφρύ κρασί, πολύ πρωτότυπο, εύκολο στην κατανάλωση, με έντονες νότες από φραγκοστάφυλο. Στο στόμα, φρεσκάδα που προσφέρει ο Περσάν.
Οινοποίηση
Μακράς διάρκειας εκχύλιση για 15 ημέρες και στη συνέχεια ήπια πίεση για 3 ώρες. Στην δεξαμενή, πραγματοποιήθηκε μηλογαλακτική ζύμωση. Ωρίμανση πάνω σε λεπτό ίζημα για 12 μήνες σε παλιό βαρέλι.
Συνοδεία φαγητού-κρασιού: αλλαντικά, ψητά κρέατα
Η...
...Νοσός : Πολύπλοκο με νότες παλιού γλυκού κρασιού, μέλι, πικράδα, σύνθετες βοτανικές νότες.
Στόμα : Γενναιόδωρο και πολύπλοκο με αρωματικά βότανα, αρκετά πικρό, γλυκύτητα και πολυπλοκότητα μπαχαρικών. Παρούσες είναι νότες βουτύρου από την μαλολακτικήζύμωση.
Φινάλε : Ισορροπημένο στην πικράδα και την πολυπλοκότητα, όμορφο μήκος.
... ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC για περίπου 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε ωρίμανση πάνω στις λεπτές της οινολάσπες για 3 μήνες χωρίς να πραγματοποιηθεί η μαλολακτικήζύμωση.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΥΣΗΣ
Χρώμα κίτρινο άχυρο με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη, καθαρές και έντονες νότες πεπονιού και εσπεριδοειδών πάνω σε μια λεπτή βάση από χόρτο. Αυτή η συνδυαστική προσφορά παρέχει ένα φρουτώδες και φρέσκο προφίλ, που θυμίζει καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Στο στόμα, παρουσιάζεται ισορροπημένο, συνδυάζοντας μια γλυκιά και γεμάτη είσοδο με μια αναζωογονητική οξύτητα που του προσδίδει διάρκεια.
...Τεμπρανίλο 75%, Γκαρνάχα 18%, Καμπερνέ-σοβινιόν 5%, Άλλα 2%. Συλλέγεται στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν τα σταφύλια αποστελέχονται και τοποθετούνται σε ανοξείδωτους κάδους σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για μια περίοδο εκχύλισης περίπου επτά ημερών. Μαλολακτικήζύμωση και στη συνέχεια παλαίωση σε κάδους όπου το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες μέχρι την σταθεροποίηση και την εμφιάλωση.
Χρώμα: Κόκκινο Μίγμα
Ποικιλία: Τεμπρανίλο 75%...
...:\n25 ημέρες σε φλούδες (μακροχρόνια εκχύλιση), χωρίς πίεση. Ζύμωση: inox (ανοξείδωτο ατσάλι), αυτόχθονες ζύμες. Μαλολακτικήζύμωση με αυτόχθονες βακτήρια. Ωρίμανση: 12 μήνες πάνω στις ζύμες σε δρύινα βαρέλια, συνολικά σε βαρέλια 54 μήνες. Μη φιλτραρισμένο.","The winegrower":"Ο οινοπαραγωγός: Korenika & Moškon.","Vintage":"Εσοδεία: 2013."}...
...Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Φτιαγμένο από κόκκινα σταφύλια, Zinca d'Anfora Tinto, ή από λευκά σταφύλια, Zinca d'Anfora Blanco. Συλλέγονται με το χέρι αργά και ζυμώνονται σε σταθερή θερμοκρασία 28 βαθμών για το κόκκινο και 22 βαθμών για το λευκό.
Αφού ολοκληρωθεί η αλκοολική και η μαλολακτικήζύμωση, το κρασί μεταφέρεται σε χειροποίητους πήλινους αμφορείς, όπου θα ωριμάσει, προσφέροντας μεγαλύτερη δομή και επιτρέποντας στα αρώματά του να εξελιχθούν χωρίς την προσθήκη ξύλου.
...Φτιαγμένο από τα καλύτερα σταφύλια Tempranillo που επιλέχθηκαν από τους παλαιότερους αμπελώνες μας, συλλεγμένα με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομημένα στο τραπέζι επιλογής.
Μαλολακτικήζύμωση και περαιτέρω παλαίωση για 24 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Φιάλη: 0,75L
Φιάλη Magnum: 1,75L...
... cuve pendant 36 mois avant la mise en bouteille.":"Χειρονακτική συγκομιδή. Κατά την παραλαβή στο οινοποιείο, τα σταφύλια πατιούνται και αποκολλούνται. Παραδοσιακή ζύμωση σε δεξαμενές με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και μακρά εκχύλιση (τουλάχιστον 3 εβδομάδες) με σκοπό την βέλτιστη εξαγωγή του χρώματος και των οργανοληπτικών ενώσεων. Μαλολακτικήζύμωση και στη συνέχεια ανάμειξη, ακολουθούμενη από ωρίμανση σε δεξαμενές για 36 μήνες πριν την εμφιάλωση.","Syrah 10%":"Σιρά 10%","CÉPAGES":"Ποικιλίες","Mourvèdre 15%":"Μουρβιέδρε 15%","DÉGUSTATION":"Γευσιγνωσία"}...
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Μερική μαλολακτικήζύμωση.
Ωρίμανση σε κελάρι για 5 χρόνια.
ASSEMBLAGE : 15 % κρασί από αποθεματικό
από μόνιμο σολέρα.
DOSAGE : 10 g/l
DÉGUSTATION : Αυτή η cuvée καθαρού Pinot Noir παρουσιάζει αρώματα που συνδυάζουν λευκά λουλούδια και εσπεριδοειδή. Η επίθεση στο στόμα, στρογγυλή και απαλή, επικεντρώνεται σε φρούτα μαρμελάδας και βανίλια, αποκαλύπτοντας ξυλώδεις νότες στο τέλος.
Αυτό το Σαμπάνια απολαμβάνεται ως απεριτίφ και καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος.
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτικήζύμωση των...