...
Οινοποίηση κατά parcel
Μακρά παραμονή σε βαρέλια για 3 εβδομάδες
Μαλολακτικήζύμωση σε βαρέλια
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Με ένα καθαρό ρουμπινί χρώμα, το κόκκινο κρασί Château Lalande αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο στη μύτη, με νότες καβουρδισμένου ξύλου. Η γεύση ανοίγει με μια απαλή και στρογγυλή επίθεση, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με ελαφρώς μαλακωμένα τανίνες. Ένα σπουδαίο κρασί από το Saint-Julien.
... ασβεστόλιθους με γρυφίδες (μικρούς απολιθωμένους μαλάκες) όλη τη πυκνότητα και τη μεταλλικότητα που χαρακτηρίζει το Montagny 1er Cru "Les Coères".
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ
Συγκομιδή των σταφυλιών σε τέλεια ωριμότητα. Πιεσμός με πνευματική μέθοδο για να διατηρηθεί η ποιότητα των χυμών. Μελετημένος αποκομιδή για να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα αυτού του terroir. Ζύμωση (αλκοολική, μαλολακτική) και...
...Δοκιμή
Ελαφρύ κρασί, πολύ πρωτότυπο, εύκολο στην κατανάλωση, με έντονες νότες από φραγκοστάφυλο. Στο στόμα, φρεσκάδα που προσφέρει ο Περσάν.
Οινοποίηση
Μακράς διάρκειας εκχύλιση για 15 ημέρες και στη συνέχεια ήπια πίεση για 3 ώρες. Στην δεξαμενή, πραγματοποιήθηκε μηλογαλακτική ζύμωση. Ωρίμανση πάνω σε λεπτό ίζημα για 12 μήνες σε παλιό βαρέλι.
Συνοδεία φαγητού-κρασιού: αλλαντικά, ψητά κρέατα
Η...
...Νοσός : Πολύπλοκο με νότες παλιού γλυκού κρασιού, μέλι, πικράδα, σύνθετες βοτανικές νότες.
Στόμα : Γενναιόδωρο και πολύπλοκο με αρωματικά βότανα, αρκετά πικρό, γλυκύτητα και πολυπλοκότητα μπαχαρικών. Παρούσες είναι νότες βουτύρου από την μαλολακτικήζύμωση.
Φινάλε : Ισορροπημένο στην πικράδα και την πολυπλοκότητα, όμορφο μήκος.
... cuve pendant 36 mois avant la mise en bouteille.":"Χειρονακτική συγκομιδή. Κατά την παραλαβή στο οινοποιείο, τα σταφύλια πατιούνται και αποκολλούνται. Παραδοσιακή ζύμωση σε δεξαμενές με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και μακρά εκχύλιση (τουλάχιστον 3 εβδομάδες) με σκοπό την βέλτιστη εξαγωγή του χρώματος και των οργανοληπτικών ενώσεων. Μαλολακτικήζύμωση και στη συνέχεια ανάμειξη, ακολουθούμενη από ωρίμανση σε δεξαμενές για 36 μήνες πριν την εμφιάλωση.","Syrah 10%":"Σιρά 10%","CÉPAGES":"Ποικιλίες","Mourvèdre 15%":"Μουρβιέδρε 15%","DÉGUSTATION":"Γευσιγνωσία"}...
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Μερική μαλολακτικήζύμωση.
Ωρίμανση σε κελάρι για 5 χρόνια.
ASSEMBLAGE : 15 % κρασί από αποθεματικό
από μόνιμο σολέρα.
DOSAGE : 10 g/l
DÉGUSTATION : Αυτή η cuvée καθαρού Pinot Noir παρουσιάζει αρώματα που συνδυάζουν λευκά λουλούδια και εσπεριδοειδή. Η επίθεση στο στόμα, στρογγυλή και απαλή, επικεντρώνεται σε φρούτα μαρμελάδας και βανίλια, αποκαλύπτοντας ξυλώδεις νότες στο τέλος.
Αυτό το Σαμπάνια απολαμβάνεται ως απεριτίφ και καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος.
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτικήζύμωση των...