Η διαδικασία του banderolleren είναι η διαδικασία κατά την οποία ένα ή περισσότερα προϊόντα περιτυλίγονται με μια λεπτή ταινία από χαρτί ή φύλλο. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια μιας μηχανής banderolleermachine. Μια αποδοτική τεχνική για λειτουργίες όπως η ομαδοποίηση, η σήμανση ή η σφράγιση. Η ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εκτυπωμένη όσο και μη εκτυπωμένη. Με μια ευρεία γκάμα από banderolleerma...
Από το 1998, η TenderStar ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανών κρεοπωλείου για επαγγελματίες. Έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα από «απαλυντές», «μύλους» και «πλατυντές». Για να σας ικανοποιήσουμε και να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα, ιδίως όσον αφορά την υγιεινή, τη συντήρηση και την ασφάλεια.
Οι συσκευές μας είναι γνωστές για την ανθεκτικότητα και τη μα...
...Αυτός ο τύπος μεμβράνης προορίζεται για τη συσκευασία προϊόντων σε κενό ατμόσφαιρα καθώς και σε τροποποιημένη προστατευτική ατμόσφαιρα (MAP). Το συσκευασμένο κρέας διατηρεί την ποιότητα και τη φρεσκάδα του. Επιπλέον, η μεμβράνη αποτρέπει τη διασταυρούμενη μόλυνση και την είσοδο ξένων οσμών από το εξωτερικό. Οι πιο κοινές δομές που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι οι PETPE και BOPAPE. Οι...
... παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, αυτός ο λόνζο σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Αλατισμένος και πιπερωμένος στο χέρι, αυτός ο χειροποίητος λόνζο θα βγει από τους ξηραντήρες μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του πριν κλείσει κενό.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες...
...Φορητός ανιχνευτής μετάλλων για σύνδεση με έναν κενό γεμιστήρα, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής απομάκρυνσης
Οι μεταλλικοί διαχωριστές της σειράς MEATLINE 07 O συνδέονται στην έξοδο των κενών γεμιστήρων στην παραγωγή λουκάνικων. Μηχανικές συνδέσεις για όλους τους κοινούς γεμιστές λουκάνικων και ζαμπόν είναι διαθέσιμες, καθώς και ηλεκτρονικοί προσαρμογείς ελέγχου για την ανταλλαγή σημάτων μεταξύ του γεμιστήρα, του ανιχνευτή μετάλλων και των επόμενων συστημάτων όπως ο αποστειρωτής ή ο κλιππερ.
... προϊόντος. Η συσκευασία κενού τύπου δέρματος βελτιστοποιεί την παραγωγή, μειώνει τη συρρίκνωση της συσκευασίας κατά τη διαδικασία πώλησης και παρουσιάζει την καλύτερη κατάσταση του προϊόντος. Η συσκευασία κενού τύπου δέρματος είναι η τελευταία λύση συσκευασίας για προϊόντα ψυχρών βακτηρίων, ιδανική για τη συσκευασία κρέατος, πουλερικών, θαλασσινών και τυριών που είναι βιώσιμα, οικονομικά και εγγυώνται...
...Η MARTIN είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην πώληση κρέατος χονδρικής.
Η συσκευασία υπό κενό επιτρέπει τη μακροχρόνια συντήρηση των προϊόντων και σε πολύ καλές συνθήκες. Χάρη σε αυτή τη συντήρηση, η ποιότητα του προϊόντος παραμένει αμετάβλητη κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.
Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αργεντινή.
Έχουμε επίσης προϊόντα συσκευασμένα σε PAD (έτοιμα προς κοπή).
...Μαντσόν κονφί - βρασμένο ημιτελές προϊόν, σε κενό αέρος
Συστατικά: Πτερύγια πάπιας (μαντσόν), αλάτι.
Αποθήκευση: Διατηρείτε σε κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς άμεσο ηλιακό φως. Αφού ανοιχτεί, φυλάσσεται στο ψυγείο.
Θερμοκρασία αποθήκευσης: 0 ° έως 4 ° C.
Πώς να προετοιμάσετε: Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν στον φούρνο. Καταναλώστε ζεστά ή κρύα.
Προέλευση: Βουλγαρία.
Τιμή: 1,70 €...
... προέλευσης.
Σχεδίαση και κατασκευή δεξαμενής κενού σύμφωνα με την τεχνική προδιαγραφή του πελάτη.
Βαφή σε χρώμα κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
Λειτουργικό περιβάλλον: Προϊόντα αποβλήτων ζωής και βιολογικά απόβλητα
Χωρητικότητα δεξαμενής: 4 m3
Λειτουργική θερμοκρασία: από -25°С έως +55°С
Κενό βάρος: 2150 kg
Τοποθετημένο σε πλαίσιο: Όλα τα οχήματα με σύστημα ανύψωσης με γάντζο...
...10 ή 20 κιλών
• Κενό αέρος σε πακέτο των 2,5 ή 5 κιλών: Κουτί 20 κιλών ή κασέτα
• Σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα: Σε δίσκο πολυστερίνης των 3 ή 5 κιλών ή σε μαλακή συσκευασία των 3 ή 5 κιλών
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
• Σε φρέσκο: 9 ημέρες στους 0 +4°C
• Σε κατεψυγμένο: 12 μήνες στους -18°C
• Σε κενό αέρος: 15 ημέρες στους 0 +4°C
• Σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα: 21 ημέρες στους 0 +4°C...
...Χαρακτηριστικά:
Κατάλληλο για την παρασκευή μαρινάδας με βάση το κρέας.
Η ανατροπή και η ζύμωση βελτιώνουν την ποιότητα του κρέατος και οδηγούν σε τρυφερό κρέας.
Γρήγορος χρόνος μαρινάδας, εξαλείφει τις χρονοβόρες και κοπιαστικές χειροκίνητες διαδικασίες της παραδοσιακής μαρινάδας και αυξάνει την παραγωγική αποδοτικότητα βελτιώνοντας την ποιότητα του προϊόντος.
Προαιρετικά: υδραυλική ανύψωση...
... κρέατος και ψαριών.
Μεμβράνες "Κατασκευασμένες στη Γερμανία"! Ποιοτικό προϊόν κατασκευασμένο σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την καταλληλότητα για τρόφιμα, τις επιβλαβείς ουσίες (100% χωρίς BPA) και τις ιδιότητες του προϊόντος.
...Το μοσχαρίσιο κρέας μας προέρχεται από την Ολλανδία και όχι χωρίς λόγο!
Το ολλανδικό μοσχαρίσιο κρέας είναι μακράν μία από τις καλύτερες ποικιλίες μοσχαρίσιου κρέατος στον κόσμο. Γι' αυτό έχουμε βαθιά ριζωμένες συνεργασίες με γνωστές σφαγείες στην Ολλανδία.
Όλα τα προϊόντα μοσχαρίσιου κρέατος διατίθενται φρέσκα ή κατεψυγμένα, σε E2 δοχεία, συσκευασμένα κενό ή σε κουτιά για εξαγωγή. Ευχαρίστως...
...Ιδανικό για υγιεινή συσκευασία και κατάψυξη φρέσκου κρέατος και αλλαντικών.
Κατάλληλο επίσης ως σακούλα κατάψυξης για λαχανικά, ζυμαρικά κ.λπ.
Εξαιρετικά ανθεκτικό, κατάλληλο για τρόφιμα και αδιάβροχο.
Από ανθεκτική μεμβράνη LDPE, πάχος υλικού 30my. Δεν είναι κατάλληλο για κενό αέρος και σφράγιση!
Αριθμός άρθρου: 2057
Πάχος υλικού: 30my
Διαστάσεις: 250x350mm...
... βιομηχανικούς πιέστες της γενιάς 600. Η ακριβής εισαγωγή κρέατος στην αντλία πτερυγίων προσφέρει καθοριστικά πλεονεκτήματα για την ποιότητα, όπως μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση και μια τακτική κατανομή όλων των κρεάτων που πρέπει να γεμίσουν.
Ευρύ πεδίο εφαρμογών: Είτε πρόκειται για αυτόματη παραγωγή λουκάνικων, μορφοποίηση, δοσολογία ή ενσωματωμένο μηχανισμό κοπής κρέατος: ο VF 620 είναι απολύτως ανοιχτός σε προσαρμογείς, λύσεις αλυσίδας και εφαρμογές κάθε τύπου.
...PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή που εδρεύει στην Isère, ειδικευμένη στις κοπές αλόγου, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου & στις μετατροπές κρέατος αλόγου. Εκτροφή αλόγων, σφαγή αλόγων, αποκόκκαλο, κοπή αλόγου, μετατροπή του κρέατος αλόγου, συσκευασία σε κενό, σε δίσκο, σε χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Καλή γνώση όλης της Γαλλικής αλυσίδας ιππικών προϊόντων. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στην παραγωγική μας μονάδα για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας προϊόντα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια τροφίμων. Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, ανάπτυξη συγκεκριμένων προϊόντων με τεχνικές προδιαγραφές σε συμφωνία.
Baestri είναι η μάρκα που χρησιμοποιείται από την εταιρεία Hélix Santa Ana για την εμπορία κομματιών κρέατος σαλιγκαριού της ποικιλίας aspersa maxima.
Χαρακτηριστικά
Διπλό μαγείρεμα (μπλανσέ)
αφαιρεθεί
κενό πακεταρισμένο...