... παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, αυτός ο λόνζο σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Αλατισμένος και πιπερωμένος στο χέρι, αυτός ο χειροποίητος λόνζο θα βγει από τους ξηραντήρες μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του πριν κλείσει κενό.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες...
...Η MARTIN είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην πώληση κρέατος χονδρικής.
Η συσκευασία υπό κενό επιτρέπει τη μακροχρόνια συντήρηση των προϊόντων και σε πολύ καλές συνθήκες. Χάρη σε αυτή τη συντήρηση, η ποιότητα του προϊόντος παραμένει αμετάβλητη κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.
Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αργεντινή.
Έχουμε επίσης προϊόντα συσκευασμένα σε PAD (έτοιμα προς κοπή).
...10 ή 20 κιλών
• Κενό αέρος σε πακέτο των 2,5 ή 5 κιλών: Κουτί 20 κιλών ή κασέτα
• Σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα: Σε δίσκο πολυστερίνης των 3 ή 5 κιλών ή σε μαλακή συσκευασία των 3 ή 5 κιλών
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
• Σε φρέσκο: 9 ημέρες στους 0 +4°C
• Σε κατεψυγμένο: 12 μήνες στους -18°C
• Σε κενό αέρος: 15 ημέρες στους 0 +4°C
• Σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα: 21 ημέρες στους 0 +4°C...
... βιομηχανικούς πιέστες της γενιάς 600. Η ακριβής εισαγωγή κρέατος στην αντλία πτερυγίων προσφέρει καθοριστικά πλεονεκτήματα για την ποιότητα, όπως μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση και μια τακτική κατανομή όλων των κρεάτων που πρέπει να γεμίσουν.
Ευρύ πεδίο εφαρμογών: Είτε πρόκειται για αυτόματη παραγωγή λουκάνικων, μορφοποίηση, δοσολογία ή ενσωματωμένο μηχανισμό κοπής κρέατος: ο VF 620 είναι απολύτως ανοιχτός σε προσαρμογείς, λύσεις αλυσίδας και εφαρμογές κάθε τύπου.
...PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή που εδρεύει στην Isère, ειδικευμένη στις κοπές αλόγου, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου & στις μετατροπές κρέατος αλόγου. Εκτροφή αλόγων, σφαγή αλόγων, αποκόκκαλο, κοπή αλόγου, μετατροπή του κρέατος αλόγου, συσκευασία σε κενό, σε δίσκο, σε χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Καλή γνώση όλης της Γαλλικής αλυσίδας ιππικών προϊόντων. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στην παραγωγική μας μονάδα για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας προϊόντα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια τροφίμων. Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, ανάπτυξη συγκεκριμένων προϊόντων με τεχνικές προδιαγραφές σε συμφωνία.
... πουλερικά: μεταφορά με κενό προϊόντων και διαφόρων αποβλήτων.
Η διαίρεση INDUSHYGIENE θα σας συμβουλέψει στις επιλογές σας για τεχνικές υγιεινής για την υγειονομική προετοιμασία του προσωπικού, τον καθαρισμό και την απολύμανση των παπουτσιών, των μπότες και των ποδιών, την αποθήκευση, τον καθαρισμό και την συστηματική αποστείρωση των μαχαιριών, των εργαλείων, των γαντιών ασφαλείας και των φορητών...
...Η MADO FRANCE είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο μηχανημάτων για τον αγροτοδιατροφικό τομέα, κυρίως για την επεξεργασία κρέατος και εξοπλισμού που προορίζεται για κρεοπωλεία και αλλαντικά: Ξυριστήρες, Μαχαίρια, Κόφτες (για την τέχνη και τη βιομηχανία), Μηχανές κιμά με εξώθηση, Αυτόματοι κιμάδες, Κιμάδες καταστήματος, Κιμάδες και μίξερ κιμά, Βιομηχανικοί κιμάδες, Μηχανές και σακούλες για κενό αέρος, Μηχανές για κρεοπωλεία & αλλαντικά, Ταινιοκοπτικά και Συστήματα μερίδας. Η MADO France διανέμει τις μηχανές των μαρκών BIZERBA, GIESSER, KOMET, MADO και VAKONA.
Από 3 γενιές, η Société DEVEILLE έχει καταφέρει να διατηρήσει την παράδοση και την τεχνογνωσία του επαγγέλματος του κρέατος. Ειδικευμένη στην σφαγή από τις αρχές της, η εταιρεία έχει εξελιχθεί προς την εκβιομηχάνιση του προϊόντος κρέατος μέσω της αποκοπής, της συσκευασίας υπό κενό και της συσκευασίας U.V.C. (δοχείο υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα), και πιο πρόσφατα της καινοτόμου και μειωμένης...