... κατσαρόλα, σοτάρουμε σε άφθονο ελαιόλαδο ψιλοκομμένο κρεμμύδι; στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα καλά στραγγισμένα σαλιγκάρια και μερικά φύλλα δάφνης. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και όταν αρχίσει να αναδύεται ξανά το λάδι, ρίχνουμε ένα ποτήρι ροζ κρασί που το αφήνουμε να εξατμιστεί. Ρυθμίζουμε με αλάτι και σερβίρουμε ζεστό.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικά σαλιγκάρια, ήδη καθαρισμένα και αποστραγγισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος πώλησης: διαθέσιμα όλο το χρόνο
Συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτια των 1kg έως 5kg
Ελάχιστη παραγγελία: 500kg...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Ο Prosciutto Toscano DOP παράγεται μόνο από επιλεγμένα φρέσκα ιταλικά μπούτια. Αναγνωρίζεται από την τυπική κοπή σε "v" της πέτσας, τη ελαφρώς αλμυρή γεύση και την εξωτερική πιπεριά. Οι φέτες είναι έντονα κόκκινες, ξηρές και άπαχες. Λίγα επιλεγμένα συστατικά: μπούτι χοίρου, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.
KG.2,280 ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
ΑΛ ΚG ΕΥΡΩ 10,90
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 4 ΤΕΜ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 50 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 4 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 30/09/2025...
...Για αυτόν απαιτείται να "θυσιάσει" το πιο πολύτιμο μέρος του χοίρου. Στην πραγματικότητα, το Culatello di Zibello DOP, αδιαμφισβήτητος πρίγκιπας όλων των αλλαντικών, "φτιάχνεται" από τους κεντρικούς μύες του μηρού. Φρέσκο κρέας από βαριά ιταλικά χοίρους, επεξεργασμένο με προσοχή και κομμένο στην τυπική αχλαδένια μορφή. Αλάτι και πιπέρι, 15 ημέρες σε δροσερή αποθήκη για ξεκούραση, στη συνέχεια...
...Η μυρωδιά του άγριου μάραθου εμπλουτισμένη με τη γεύση των σαρδελών, της σταφίδας και το άρωμα του σαφράν σε ένα καρύκευμα της πιο κλασικής σικελικής κουζίνας για την παρασκευή μοναδικών πιάτων ζυμαρικών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκος άγριος μάραθος ελάχιστο 80%, φρέσκιες σαρδέλες, φιλέτα αντζούγιας, σταφίδα, ΠΙΝΟΛΙ, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, ηλιέλαιο, φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σαφράν.
Μπορεί να περιέχει θραύσματα από κέλυφος πινολιών.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
... εμποτιστεί. Το πάχος του κομματιού (από 0,5 έως 1 Kg περίπου) κυμαίνεται από 4 έως 8 εκ.
Συστατικά: Λάρδο από την Κολόννα ΙΓΠ, φυσικό θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι, σκόρδο, δεντρολίβανο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα.
Χωρίς Συντηρητικά – Χωρίς Αλλεργιογόνα – Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Γάλα και παράγωγα – Χωρίς Γενετικά Τροποποιημένα – Χωρίς Γλουταμινικό.
... αλλαντικών: πιπέρι, τσίλι, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει το κλασικό σχήμα του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς.
ΒΑΡΟΣ:500/550g
Βάρος:0.350 kg
Συστατικά:Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα:δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά:E301
Συντηρητικά:E250-E252
Κατηγορία:Καλαβρέζικα αλλαντικά...
...Γεννιέται από τα μπούτια ιταλικών χοίρων που έχουν αλατιστεί, στην περιοχή που καλύπτεται από δέρμα, με υγρό αλάτι και, στην άπαχη περιοχή, με ξηρό αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και φυσικά αρώματα. Τα προσούτο τοποθετούνται σε ψυκτική κάμαρα αλατίσματος (θερμοκρασία μεταξύ +1° και +4°, υγρασία 80%), στη συνέχεια σε μια δεύτερη κάμαρα που ονομάζεται "κάμαρα ξεκούρασης". Εδώ, αφού αφαιρεθεί το υπολειπόμενο...
... τείνει να στεγνώνει αμέσως μετά το ψήσιμο. Όλες οι αναφορές μας ξεκινούν από μια βάση που αποτελείται από: γάλα, αυγά, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, καθώς και λίπος για να βελτιωθεί η στρώση. Από τις βάσεις μας των Crefole sfogliate, ετοιμάζουμε διάφορες αναφορές: Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crepole με ζύμη από πολέντα, Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crefole sfogliate με σιτάρι. Από αυτές προκύπτουν επίσης τα νόστιμα σνακ μας: Crefolini και Crepolini.
...Σαλάμι που προέρχεται από το ανατομικό μέρος της κοιλιάς του βοδινού, αλατίζεται για μικρό χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πλένεται με τρεχούμενο νερό, καρυκεύεται με πιπέρι και φυσικά αρώματα, ωριμάζει και καπνίζεται φυσικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πιστοποιημένο halal βοδινό κρέας, αλάτι, πιπέρι (γλυκό ή καυτερό). Συντηρητικά E 250, E 252, E 300, μπαχαρικά και φυσικά αρώματα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη...
...Το Guanciale είναι ένα αλλαντικό που προέρχεται από το μάγουλο του χοίρου. Το κρέας μασάρεται με αλάτι για περίπου πέντε ημέρες. Προστίθεται πιπέρι και τσίλι και αρωματίζεται με δεντρολίβανο και φασκόμηλο για να γίνει το κρέας ακόμη πιο νόστιμο. Η ωρίμανση, που διαρκεί από 60 έως 90 ημέρες, γίνεται σε χώρους με ιδανικό κλίμα και υγρασία. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα σε διάφορες συνταγές και σάλτσες: ζυμαρικά alla carbonara, gricia και amatriciana για να αναφέρουμε τις πιο διάσημες.
... όπως παλιά, όπως τα μαγείρευαν οι γιαγιάδες μας, σεβόμενοι την αληθινή και καθαρή παράδοση της τοσκανέζικης κουζίνας, με κρέας, λαχανικά (σέλινο, φρέσκο κρεμμύδι και καρότα), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και φυσικά αρώματα, χωρίς γλουταμινικά, συντηρητικά ή χρωστικές. Σίγουρα οι σάλτσες μας δεν θα έχουν χαμηλή τιμή, καθώς η επιχείρηση δεν εξυπηρετεί τη ΓΔΟ, αλλά μόνο Γαστρονομίες, Εστιατόρια, Κρεοπωλεία και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του τομέα που λειτουργεί με ποιοτικά προϊόντα. Η επιχείρησή μας είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την επισκεφθεί πριν αγοράσει τα προϊόντα μας.
...Παντελόνια εργασίας από καμβά, φόρμες και σαλοπέτες από ματσαούα, επαγγελματικά ρούχα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπιστρό, καφετέριες, σακάκια και μπλούζες για κουζίνα, ποδιές, μπροστινά, γιλέκα, κοστούμια από φρέσκο μάλλινο, κομψά παντελόνια, ριγέ, αλάτι και πιπέρι, πουκάμισα, παντελόνια ελαστικά, καπέλα σεφ, μαντίλια, κορδέλες, παπιγιόν, παπούτσια για αίθουσες, προστατευτικά, ιατρικά ξύλινα παπούτσια. Δωρεάν αποστολή χωρίς ελάχιστη παραγγελία και πληρωμή κατά την παράδοση. Αγοράστε online ή στα καταστήματά μας σε Μιλάνο, Κόμο, Νάπολη, Αβελίνο.
... βραβευμένο Marchigianotto. Αυτές οι γαστρονομικές αριστείες συνδυάζουν την ελβετική παράδοση του Σαμπατίνου με την ιταλική κουζίνα και την ποιότητα των επιλεγμένων υλικών. βραβεία Ιταλικής κορυφαίας κουζίνας 2022/23/24 λουκάνικα / βραβείο πιπέρι και αλάτι ως καλύτερα μαγειρεμένα και μαγειρεμένα στην Ιταλία.
...Βιομηχανία τροφίμων που ειδικεύεται σε καρυκευμένες πανάτες (χρυσές - ψητές - cornflakes - au gratin - αλάτι και πιπέρι - πικάντικες - ιταλικές και ισπανικές), μείξη μπαχαρικών, GRAND ROAST και σε φακελάκια των 7 γρ, ενισχυτικά γεύσης για κρέατα και ψάρια, πώληση μπαχαρικών, σοκολάτες, σοκολατάκια, καφέ, μπύρες, για τον βιομηχανικό/χονδρικό/λιανικό/horeca/μπαρ/κρεοπωλεία κ.λπ. Ιδιοκτησία ενός από τα πιο prestigieux πανεπιστήμια της Ιταλίας, αξιοποιούμε την επαγγελματική τους εμπειρία, προκειμένου να διασφαλίσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.