...Καβουρδισμένα κάσιους με μαύρη σοκολάτα, ροζ πιπέρι και θαλασσινό αλάτι
- Καβουρδισμένα κάσιους βυθισμένα σε μια στρώση βελγικής μαύρης σοκολάτας δίκαιου εμπορίου, ροζ πιπέρι και θαλασσινό αλάτι! Ουράνιο!
- Πηγή πρωτεϊνών & Πηγή ινών
- Έως 50% λιγότερη ζάχαρη σε σύγκριση με άλλες μάρκες!
- Διάρκεια συντήρησης τουλάχιστον 10 μήνες
Αν ο Φρεντερίκ από την The Nutty Farmer είναι λάτρης των ξηρών καρπών, είναι επίσης λίγο «τρελός για καρύδες». Για αυτόν, η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια που πρέπει να βιώνεται «στο έπακρο»! Του αρέσουν οι νέες εμπειρίες και δεν διστάζει μπροστά σε καμία πρόκληση.
... πικάντικη πλευρά του σαλαμιού!
Κωδικός προϊόντος: 2200002000000
Βάρος: 0,310 kg
Προσοχή σχετικά με το βάρος: Προϊόν επιρρεπές σε αφυδάτωση
Συστατικά: Κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας
Διατροφικές αξίες KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal
Λίπη: 21.00g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά (AGS): 7,70g
Υδατάνθρακες: 0,39g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,19g
Πρωτεΐνες: 25,73g
Αλάτι: 4,84g
Αλλεργιογόνα: ξηροί καρποί: πιθανές ίχνη: χρήση φουντουκιού στο εργαστήριο...
...Ο πιπέρι Espelette A.O.P. είναι ένα κόκκινο πιπέρι με φρουτώδεις νότες και μια ελαφριά αλλά καθαρή πικάντικη γεύση, που είναι χαρακτηριστική της γαλλικής κουζίνας και πιο συγκεκριμένα της βασκικής κουζίνας.
Προερχόμενο από την πόλη Espelette στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, αυτό το αλάτι με πιπέρι θα αντικαταστήσει εύκολα το καρύκευμα πιπέρι/αλάτι στις παρασκευές σας, προσθέτοντας μια φρουτώδη...
...Σύνθεση: χοντρό αλάτι από το νησί της Ρε, 5 μπαχαρικά (λευκό πιπέρι, μαύρο πιπέρι, πιπέρι Τζαμάικας, ροζ μπαχάρι, πράσινο πιπέρι)
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από σέλινο, σόγια, ξηρούς καρπούς, γλουτένη, γάλα, μουστάρδα, σουσάμι και θειώδη.
...Το πιάτο μπορεί να ζεσταθεί απευθείας στο βάζο στο μικροκύμα για 2 λεπτά στη μέγιστη ισχύ και πρέπει να καταναλωθεί στο βάζο.
Λίπη: 2,2 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,5 g
Υδατάνθρακες: 5,1 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 3,0 g
Πρωτεΐνες: 5,6 g
Αλάτι: 0,48 g...
...Ένα αλάτι που αντικατοπτρίζει το καλύτερο των ακαρνικών terroirs. Ο συνδυασμός fleur de sel που συλλέγεται με το χέρι από την Île de Ré και του βιολογικού AOP Espelette πιπεριού. Όλα σε γυάλινο βάζο με φελλό, για μια λύση μηδενικών αποβλήτων...
...Το αλάτι με πιπέρι Peri Peri είναι η τελευταία μας αγαπημένη: ένα ροζ αλάτι του Χιμάλαϊου εμπλουτισμένο με πιπέρι Peri Peri. Είναι πικάντικο αλλά και φρουτώδες, ιδανικό για τους λάτρεις των πιπεριών.
... χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τύπους κουζίνας. Το συριακό κύμινο είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα για τη μοναδική του γεύση. Η φρέσκια γεύση του είναι ιδανική με σουβλάκια, μεζέδες, ταζίν, κουσκούς ή πιάτα με πατάτες. Στο Μαρόκο, το καβουρδισμένο αλεσμένο κύμινο είναι ένα από τα βασικά καρυκεύματα στα τραπέζια και χρησιμοποιείται όπως το αλάτι και το πιπέρι.
Αναφορά:ART0019...
...Οι Φύλλες Brick Piment x10 της MIL BRICK L’Authentique είναι ένα εξαιρετικό γαστρονομικό προϊόν, που έχει παρασκευαστεί με προσοχή στη Γαλλία. Αυτές οι φύλλες brick αποτελούνται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως αλεύρι σίτου, νερό, αλάτι και φυσικά αρώματα πιπεριάς, προσφέροντας μια ελαφρώς πικάντικη γεύση που θα αναδείξει τα πιάτα σας. Είναι ιδανικές για την προετοιμασία τραγανών και νόστιμων...
...Ένα από τα αλείμματα της σειράς Apéritif des Sept Collines.
Καλά ψημένα, ελαφρώς πιπεράτα
Ένα νόστιμο άλειμμα με έντονη γεύση μανιταριών. Ιδανικό για άλειμμα σε ψωμί για να το απολαύσετε ως απεριτίφ, ή να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα, με πουλερικά ή πάνω σε ψητό κρέας.
Σύνθεση: Μανιτάρια Παρίσι προέλευσης Γαλλίας (79%), βούτυρο (20%), αλάτι Guérande, πιπέρι.
Διαστάσεις: 6,6 εκ. (διάμετρος) x 6,16 εκ. (ύψος)
Καθαρό βάρος: 100 γρ.
...Βάλτε φωτιά στα πιάτα σας και ξυπνήστε τις γεύσεις σας με αυτό το νόστιμο μείγμα αλατιού και μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ψησίματα και μπάρμπεκιου.
Αναδείξτε τη γεύση των ψητών σας με το Αλάτι Γκρι Χιλή Μπάρμπεκιου. Ισορροπημένο μείγμα από πιπέρι καγιέν, πάπρικα, ντομάτες, ρίγανη και κύμινο, θα αναδείξει τη δυνατή γεύση του ψητού κόκκινου κρέατος και θα ντύσει τα λευκά κρέατα και τα ψάρια σας με μια μεξικανική πινελιά.
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για:
Ως πασπάλισμα: μπάρμπεκιου, ψητά, ψητό κοτόπουλο.
SKU:SGCBBQ250...
... βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα χοίρους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: Περίπου 200g
Συστατικά: Χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP, φυσικό έντερο...
...ΤΕΡΡΙΝΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΒΛΑΧΑΣ. 100γρ Όχι, όχι και όχι! Σας το εγγυόμαστε, δεν υπάρχει κρέας σε αυτό το όμορφο βάζο, μόνο καλά φυτικά συστατικά και ένα μείγμα μανιταριών με λεπτή ένταση. Κλείστε τα μάτια, είστε στη μέση του δάσους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: λάδι καρύδας (35%), νερό, πρωτεΐνες σόγιας, βιολογική μαγιά μπύρας, μανιτάρια, μουστάρδα, λάδι κανόλα, αλάτι, άγαρ άγαρ, βιολογικό αλεύρι chia, βιολογικό tamari, μαύρο πιπέρι, ξίδι xeres, μπαχαρικά, σκόρδο, συμπυκνωμένη ντομάτα, μισό κριθαριού, κρεμμύδια.
... αλυκές υπό την επίδραση του ήλιου και του ανέμου. Το χοντρό αλάτι και η ανθοφορία του αλατιού του Καμποτ σχηματίζονται στο ίδιο νερό και στα ίδια αυλάκια. Αφού συλλεχθεί η ανθοφορία του αλατιού, λεπτή και ευαίσθητη, οι αλατιέρηδες συλλέγουν τους μεγάλους κρυστάλλους που έχουν πέσει στον πάτο των αυλακιών, γεγονός που του δίνει αυτό το γκρίζο χρώμα.
Παραδοσιακά υποτιμημένη, η εκμετάλλευση του...
...Πάστα με φουά γκρα από πάπια 20 %
Πάστα του Σαββατοκύριακου, βάζο 175 γρ, 20 % φουά γκρα από πάπια. Παρασκευάζεται από ένα ΕΣΑΤ του Περικώρ (ίδρυμα βοήθειας για την επανένταξη ατόμων με αναπηρία). Συστατικά: λίπος και άπαχο κρέας και συκώτι χοίρου από το Νότιο Δυτικό ΙΓΠ, φουά γκρα 20 %, αλάτι, πιπέρι. Διαθέτουμε επίσης στην ίδια μορφή: Πάστα Βάσκου με πιπέρι Εσπελέτ, Πάστα εξοχής με φλοκ από τη...
...Ο δοχέας μπαχαρικών Mini Spice Round σε PET 100 ml με βίδα 38 SP400 είναι μια πλαστική συσκευασία ιδανική για τη συσκευασία μπαχαρικών κάθε είδους: αλάτι, πιπέρι, κάρυ, πιπέρι τσίλι, μαϊντανό, κ.λπ.
Αναφορά: MINISPICEROUND100
mL: 100
Διάμετρος: 42
Ύψος: 101
Βάρος (γ): 0
Τύπος βίδας: 38/400...
...Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, μαγειρεμένο ζωμό (με βάση το χοιρινό κρέας, μπαχαρικά, λαχανικά, σκόρδο, ντομάτα), αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μπορούν να προστεθούν σε ένα κασουλέ ή απλά να συνοδεύσουν ένα κρέας.
Δοκιμάστε να τα ρίξετε στο πιάτο του ψητού κοτόπουλου στο τέλος του μαγειρέματος.
Τα μαγειρεμένα φασόλια: μια πολύ απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή!
Η Gourmet Provence είναι μια συνεργατική ομάδα που ιδρύθηκε το 2018 από την επιθυμία της Corine Marmotan και 3 επιχειρηματιών να αναπτύξουν τις πωλήσεις στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές.
Η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για μια ευρύτερη γκάμα γκουρμέ προϊόντων, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να προωθήσουμε τη Μεσόγειο, και ειδικότερα την Προβηγκία, μας δίνει τη χαρά να σας πα...
...Ενδιαφέρεστε για τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette;
Τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette θα προσθέσουν μια ελαφρώς πικάντικη γεύση στα ορεκτικά σας.
Τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette καβουρδίζονται στο εργαστήριό μας στη Μασσαλία.
Συστατικά
- Κάσιους
- Αλάτι
- Άμυλο πατάτας
- Μείγμα μπαχαρικών
Η εταιρεία Croc'Ella είναι καβουρδιστής ξηρών καρπών στην περιοχή...
...1 Σακουλάκι από σωλήνες καλαμαριών, σκόρδο, κρεμμύδι, γέμιση (κρέας ή ψάρι της επιλογής σας), αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, "αϊόλι" και λευκό κρασί.
Συνιστούμε να αποψύξετε τους σωλήνες καλαμαριών κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία σας. Γεμίστε τους σωλήνες με τη γέμιση της επιλογής σας και κλείστε την άκρη του σωλήνα με μια οδοντογλυφίδα.
Σοτάρετε το σκόρδο...
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας *
- Ξύδι αλκοόλης*
- Ακατέργαστο αλάτι
- 2,5 % σκόνη πιπεριού Espelette
- Νερό
- *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα με πιπέρι Espelette είναι ιδανική για να ενισχύσει σάλτσες και βινεγκρέτ.
Θα προσθέσει γεύση σε κρέατα και ψάρια.
Απλώστε την στις ψητές σας σούβλες, ροστμπίφ και αρνί για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ. & 200 γρ.
...Αληθινό σύμβολο της γαστρονομίας της Νορμανδίας, οι παραδοσιακές τρίπες έχουν επαναστατηθεί ώστε να σας προσφέρουν μια εκδοχή με γεύσεις από χόρτο.
Σχεδιασμένη από τον σεφ Hubert Nobis, αυτή η συνταγή είναι και πάλι το αποτέλεσμα μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ, του εργαστηρίου μεταποίησης "les Gorronnaises" και εμάς.
Από το 1988, η οικογένεια Cousin παρασκευάζει διάφορα προϊόντα αλλαντικών στο εργαστήριό τους στο Gorron, με στόχο να προβάλλει πάντα την παράδοση.
Συστατικά: Στομάχια και πόδια βοδιού, καρότα, λευκό κρασί, κρεμμύδια, νερό, αλάτι, πιπέρι, χόρτο...