...Farina "O", Farina "00", ζάχαρη, αλάτι, ζωικό λίπος, βητακαροτένιο.
FARCITURA:
Ρικότα από αγελάδα, ζάχαρη, σιμιγδάλι, γλυκό πορτοκάλι, πουρές πορτοκαλιού, άρωμα κανέλας, βανίλια.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Αλείψτε με κρόκο αυγού.
Ψήστε στους 220° σε προθερμασμένο φούρνο.
ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑ:
Περίπου 18/20 λεπτά.
Συντήρηση στους -18°.
Προϊόν που πρέπει να αποψυχθεί.
...Sale del Mediterraneo: Εμπνευσμένο από τη θαλάσσια αύρα και τις αλμυρές περιοχές της Σικελίας, αυτό το άρωμα, που είναι εξαντλημένο αυτή τη στιγμή, προσφέρει μια αυθεντική και μεταλλική αίσθηση, επικαλούμενο την απεραντοσύνη της θάλασσας και την καθαρότητα της φύσης.
...Ένα τυρί που φέρνει μαζί του τη γεύση και την παράδοση της Σαρδηνίας. Παρασκευασμένο από γάλα προβάτου, αλάτι και υγρό πυτιά από μοσχάρι, αυτό το τυρί ξεχωρίζει για την λεία κρούστα του, που έχει σκούρο κίτρινο χρώμα, η οποία περιέχει μια συμπαγή μάζα λευκού κίτρινου χρώματος.
Ελαστικό και λεπτό όταν είναι νέο, γίνεται ελαφρώς κοκκώδες και διαλυτό μόλις ωριμάσει, προσφέροντας ένα έντονο άρωμα...
... έντονο άρωμα και γεμάτη, αποφασιστική γεύση. Στους σπόρους ηλίανθου δεν έχει προστεθεί αλάτι, πρόσθετα ή συντηρητικά για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η γεύση και οι οργανοληπτικές ιδιότητες αυτού του νόστιμου ξηρού καρπού. Οι σπόροι είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά που είναι χρήσιμα για την ευημερία του οργανισμού, όπως οι βιταμίνες της ομάδας B, το λινολεϊκό οξύ, τα μέταλλα, σίδηρος, κοβάλτιο...
...Η μυρωδιά του άγριου μάραθου εμπλουτισμένη με τη γεύση των σαρδελών, της σταφίδας και το άρωμα του σαφράν σε ένα καρύκευμα της πιο κλασικής σικελικής κουζίνας για την παρασκευή μοναδικών πιάτων ζυμαρικών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκος άγριος μάραθος ελάχιστο 80%, φρέσκιες σαρδέλες, φιλέτα αντζούγιας, σταφίδα, ΠΙΝΟΛΙ, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, ηλιέλαιο, φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σαφράν.
Μπορεί να περιέχει θραύσματα από κέλυφος πινολιών.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
...αντιοξειδωτικό, ενισχυτικό, άρωμα.
Η επιχείρηση λειτουργεί σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, σε καθεστώς αυτοελέγχου και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP. Η επιχείρηση εφαρμόζει διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, απεντόμωσης και υγειονομικών ελέγχων, και διενεργεί μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους σε πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά προϊόντα και σε δείγματα...
...Συστατικά: Καλλιεργημένα μανιτάρια (Agaricus bisporus), λάδι σπόρων ηλίανθου, πράσινες ελιές, Λευκή τρούφα 1% (Tuber magnatum Pico), αλάτι, άρωμα, ασκορβικό οξύ: E300.
Ημερομηνία λήξης: 36 μήνες.
Τρόπος χρήσης: Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, κυρίως και δευτερεύοντα πιάτα, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει...
...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλα αγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
... δεμένο στο χέρι σε φυσική κύστη. Τώρα είναι αυτή η ευλογημένη περιοχή της χαμηλής παραμυθίας του Πο που καθιστά το culatello ένα μοναδικό αριστούργημα. Κρύοι και ομιχλώδεις χειμώνες, ανοιξιάτικες αύρες, καυτές και υγρές καλοκαιρινές μέρες και η φέτα θα είναι έντονα κόκκινη, θα έχει ευχάριστο άρωμα βιολέτας, βρεγμένου χόρτου, πλούσια γεύση, σταθερή και καθαρή γλυκύτητα. Τέλος, είναι στις αποθήκες ωρίμανσης του Podere Bottone στο Busseto που μετά από τουλάχιστον 12 μήνες, αλλά ανάλογα με την αποθήκη και την εποχιακή πορεία, μπορεί να φτάσει και τους 16-18 μήνες, θα είναι τέλειο.
...παρουσιάζει κυκλική στρώση σε κόκκινο και ροζ χρώμα, έχει μαλακή υφή με ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ λεπτή στη γεύση. Αν κοπεί λεπτά, λιώνει στο στόμα.
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 500/550g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
...Χαρακτηριστικά:
Προϊόν που προέρχεται από υγιή και ώριμα ντομάτα, με το χαρακτηριστικό χρώμα, άρωμα και γεύση του φρούτου από το οποίο προέρχεται, μέσω πίεσης, ενδεχόμενης διαχωρισμού φλούδας και σπόρων και μερικής αφαίρεσης του νερού που περιέχει, έτσι ώστε το στερεό υπόλειμμα να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 12 %, χωρίς το αλάτι που μπορεί να έχει προστεθεί. Χρησιμοποιείται ως έτοιμη βάση για την παρασκευή καρυκευμάτων ή για βιομηχανικές επεξεργασίες.
Συσκευασία:
Ασηπτική σακούλα σε συνδυασμό αλουμινίου και πλαστικού
Συσκευασία: Bag in box 10 kg (2 σακούλες των 5 kg ανά κουτί)...
... και φρέσκο άρωμα.
Αυτή η ζυμωμένη μίξη φασολιών σόγιας, σιταριού, αλατιού και μύκητα koji είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα καρυκεύματα στην Ιαπωνία, πολυλειτουργική σάλτσα κατάλληλη για να καρυκεύει σούπες ζυμαρικών, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu και πολλά άλλα.
Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας αντικαταστάτης για τη σάλτσα σόγιας.
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων της σκούρας σάλτσας σόγιας, της ανοιχτής σάλτσας σόγιας, της σάλτσας σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και της σάλτσας σόγιας ολόκληρης ή marudaizu.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες μεάρωμα φρέσκιας πράσινης αμυγδάλου.
Σύνθετη και εκλεπτυσμένη γεύση με φυτικές νότες από αγκινάρα, μαρούλι και αμύγδαλο. Έχει μια πικάντικη επίγευση καλά ισορροπημένη και αρμονική.
Κατάλληλο για ψητά κρέατα, σούπες από όσπρια, φρυγανισμένο ψωμί μεαλάτι, ντομάτες, σκόρδο και ρόκα.