Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
Η Simón Martín Guijuelo, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και πάνω από έναν αιώνα με την παραγωγή και ωρίμανση των ιβηρικών ζαμπόν και άλλων προϊόντων που προέρχονται από το ιβηρικό χοίρο. Έχει καταφέρει να συνδυάσει τις παραδοσιακές μεθόδους με την πιο προηγμένη τεχνολογία, πιστοποιώντας τις εγκαταστάσεις της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενσωματώνον...
ΑΠΟ ΤΟ 1983
Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας.
Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
Η εταιρεία La Iberica είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία κρέατος από ιβηρικό χοίρο σε διάφορες μορφές συσκευασίας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε προμηθευτές κρέατος ιβηρικού χοίρου, ζαμπόν, ιβηρικής παλέτας, ιβηρικού λόμου, ωρίμασμένων αλλαντικών από κρέας θηραμάτων, μεταξύ άλλων δικών μας ωρίμασμένων προϊόντων. Η εργασία με την καλύτερη πρώτη ύλη και η ύπ...
...Ιβηρικός ζαμπόν από ελεύθερη εκτροφή, παρασκευασμένος από ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται σε ημι-εκτατικές συνθήκες. Η φυλετική καθαρότητα του ζώου είναι 50% ιβηρικό με καθαρόαιμη μητέρα. Πιστοποιημένα ποιοτικά κομμάτια που παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας του ιβηρικού.
... κτηνοτροφίας και της γαστρονομίας της Ισπανίας.
Με ελάχιστη ωρίμανση 24 μηνών, το τελικό αποτέλεσμα είναι το βέλτιστο και αναγνωρίζεται από ειδικούς και καταναλωτές. Με αυτό το Jamón de Cebo de Campo θα απολαύσετε μια ήπια και φιλική γεύση, που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.
... αλλαντικών και ζαμπόν από Ιβηρικό Χοίρο, στις τρεις κατηγορίες του (Βελανίδι, Cebo de Campo και Cebo). 2. Παράγουμε αλλαντικά και ζαμπόν από Λευκό Χοίρο Υψηλής Ποιότητας, με αυστηρά κριτήρια επιλογής, για να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν.