...Το χωρίς κόκαλο Χαμόν "Seleccion" της Castro y González έχει μια ελαφρώς πιο σκούρα λιπαρή περιοχή και σε χαμηλότερη αναλογία από τα Χαμόν που τρέφονται με βελανίδια, έτσι ώστε να αποκτά μια πιο απαλή και ευχάριστη γεύση. Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και την προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών στη διατροφή τους, το Χαμόν "Selección" της Castro y González είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
SKU:614000
βάρος:4.5 – 5 Kg
Βάρος αποστολής:5 kg...
... κάρυ και στην παρασκευή στιφάδου. Οι σπόροι χρησιμοποιούνται σε τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά και πιο δύσκολα αφομοιώσιμα, όπως το χοιρινό κρέας, το πατέ από χήνα και πάπια. Οι σπόροι κύμινου δίνουν Συσκευασία: 250g, 500g και χύμα.
ΑΠΟ ΤΟ 1983
Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας.
Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
... καθώς η αναγνωρισιμότητά του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Πιο λεπτό από ένα παραδοσιακό πατέ της υπαίθρου καθώς είναι λιγότερο λιπαρό, το πατέ Βάσκου ελαφρώς καρυκευμένο με πιπέρι Espelette για γεύση, αρέσει πάντα σε ένα ευρύ κοινό. Η βασική ιδιαιτερότητα του πατέ Βάσκου προέρχεται από τη χρήση του χοιρινού γουλά (κρέας με λίγη λιπαρότητα, πολύ γευστικό), σε συνδυασμό με το χοιρινό ήπαρ, μια λεπτή μίξη που αρέσει πολύ. Το πατέ Βάσκου, γλυκό ή πικάντικο ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες, απολαμβάνεται με πολλούς τρόπους.
... κράνμπερι είναι ειδικά προσαρμοσμένος για πιάτα με άγριο κρέας και πίτες, κάνοντάς τα πραγματική απόλαυση. Επίσης, ταιριάζει εξαιρετικά με κλασικά πιάτα όπως το άγριο κρέας, το βοδινό ή το χοιρινό. Πολλές μαρινάδες σαλάτας αποκτούν μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη νότα με τη μουστάρδα κράνμπερι Ramsa και γίνονται πραγματικά γαστρονομικά εδέσματα. Ακόμα και με ένα πλούσιο τυρί, αυτή η φρουτώδης σπεσιαλιτέ συνιστάται θερμά.
...Το λόμο ιβηρικό είναι ένα τυπικό ισπανικό αλλαντικό, παρόμοιο με την κοπή μαγιάς, με λεπτή υφή και ελαφρώς πικάντικη γεύση.
Το λόμο ιβηρικό puro de Bellota “Cinco Jotas” παράγεται από τον ιλοσπονδυλικό μυ του ιβηρικού χοίρου, που εκτρέφεται σε ημι-εκτατική κτηνοτροφία στα λιβάδια της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου, κατά τη διάρκεια της περιόδου “Montanera” (πρόκειται για την ιδιαίτερη φάση παχυνσης...
...Η Mortadella Bologna είναι ένα κυλινδρικό ή ωοειδές αλλαντικό που παρασκευάζεται αποκλειστικά από χοιρινό κρέας. Έχει ροζ χρώμα και μια αναγνωρίσιμη, έντονη, ελαφρώς πικάντικη αρωματική. Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση PGI (IGP).
... Salvia.
Η ασυνήθιστη ανάμεσα σε αυτές τις εκατοντάδες Salvia είναι η φασκόμηλο stricha που έχει μια ισχυρή, ελαφρώς πικρή και καμφορη γεύση και ταιριάζει υπέροχα με το κυνήγι, το χοιρινό και το ψητό αρνί, το μοσχάρι, το κοτόπουλο, την γαλοπούλα ή ακόμα και την πάπια.
...Η κύμινο έχει μια ελαφρώς καυτερή γεύση και έντονο πικάντικο άρωμα.
Από την αρχαιότητα, οι σπόροι κύμινου ενισχύουν την όρεξη και προάγουν την πέψη. Γι' αυτό το λόγο, το κύμινο χρησιμοποιείται σε λιπαρά κρέατα (όπως χοιρινό, αρνί ή λαρδί), καθώς και σε όσπρια που είναι δύσκολα στην πέψη.
Χρήση για
Ψωμί και αρτοσκευάσματα, πάστες, σούπες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πατάτες.
Γεύση
Βότανο-πικάντικο
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 18
Λίπη (γ / 100γ)… 22
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 410...
... αποξηραμένο μπακαλιάρο, τηγανητό αρνί και στη συνέχεια μαγειρεμένο με ένα μείγμα βοτάνων, ψητό χοιρινό ή με παγωτά και τυριά, κυρίως με τυριά κατσικίσια, που δεν είναι πολύ έντονα, όπως φρέσκα, τρυφερά ή ακόμα και ημι-ώριμα.