...Είναι το ισοδύναμο ενός μεγάλου κρασιού από το Muscadet. Σε τυφλή δοκιμή, η μακρά ωρίμανση πάνω στις οινολάσπες θυμίζει ένα όμορφο, καλά ωριμασμένο λευκό Bourgogne. Ιδανικό ως απεριτίφ, αυτό το μεγάλο κρασί της Λίγηρας θα ταιριάξει τέλεια με όλα τα ψάρια σε σάλτσες, τα λευκά κρέατα και θα συνοδεύσει επίσης το φουά γκρα.
Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Région: VAL DE LOIRE
Couleur: Λευκό
Cépages: 100% Melon de Bourgogne
Mode de culture: Βιολογικό
Contenance: 75cl
Poids: 1 kg
Caractère: Ξηρό
Millésime: 2017...
... σε νερό για να αφαιρεθεί η επικάλυψη του και στη συνέχεια ξηραίνεται στον ήλιο μέχρι να ασπρίσει.
Αυτό το πιπέρι αναδεικνύει την υποβλητική και ανθώδη πλευρά του κόκκου διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα που το χαρακτηρίζει. Το λευκό πιπέρι Μαδαγασκάρης ταιριάζει υπέροχα με τις σάλτσες σας, τα ψάρια ή τα λευκά κρέατα και θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για τα τυριά και τα επιδόρπιά σας.
Βάρος: 250 γρ
Ποσότητα: 125γρ, 200γρ, 250γρ, 500γρ, 1000γρ...
...Ο εστραγκόν, του οποίου το λατινικό όνομα (dracunculus) σημαίνει «μικρός δράκος», είναι ένα κόσμημα της γαλλικής κουζίνας! Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την έντονη γεύση του που θυμίζει άνηθο και ελαφρώς καμφορά.
Ο εστραγκόν ανήκει στις αρωματικές βοτάνες, τα αρώματά του συνδυάζονται θαυμάσια με τα αυγά, τα κρέατα, τα ψάρια και ενισχύουν τις περισσότερες σάλτσες: μπεσαμέλ, ταρτάρ, μαγιονέζα, βινεγκρέτ, σάλτσα ντομάτας ή ακόμα και αρωματισμένο βούτυρο.
Επιτρέπει την αρωματοποίηση του ξυδιού απλά τοποθετώντας ένα κλαδάκι μέσα στη φιάλη. Σε έγχυση, είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.
...Συντηρητικά Guintrand
Ζεστάνετε τη Μεσογειακή μας Φρίτα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και συνοδεύστε τα κρέατά σας προσθέτοντας τους χυμούς τους. Ζεστή επίσης, σε ομελέτα ή με τα τηγανητά ή ψητά ψάρια σας. Κρύα ως ορεκτικό για να ξεκινήσετε ένα καλοκαιρινό γεύμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή νόστιμων σφολιατών που ονομάζονται "coka".
Συστατικά: ντομάτες (61%), πράσινες και κόκκινες πιπεριές (25%), κρεμμύδια (7%), ηλιέλαιο, τροποποιημένος άμυλος καλαμποκιού, ελαιόλαδο (1%), ζάχαρη, αλάτι, αρωματικά, μπαχαρικά.
... με νότες εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων, εντελώς ασυνήθιστη για ένα Pinot Noir. Συναντάμε επίσης πικάντικες νότες, βανίλια και κανέλα.
Στο στόμα, η επίθεση είναι ζωντανή με αρώματα εσπεριδοειδών και ανανά.
Η φρεσκάδα του Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs θα επιτρέψει να σερβιριστεί ως απεριτίφ με κάθε είδους ορεκτικά.
Επίσης, θα συνοδεύσει τα ψάρια και τα μαριναρισμένα λευκά κρέατα.
Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε με ένα επιδόρπιο με βάση τα φρούτα.
...Το τζίντζερ προσφέρει πολύ κομψότητα στην κουζίνα.
Εκτιμάται για τα φρέσκα, λεμονάτα και σχεδόν φρουτώδη αρώματά του.
Χρησιμοποιείται εύκολα ως αντικατάσταση του πιπεριού, με μικρές πινελιές στο τέλος σε λευκά κρέατα, επιδόρπια, ψάρια κ.λπ.
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Λιμνών αργίλου.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι. Απαλή πίεση. Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε δεξαμενές inox.
APPELLATION : AOP Anjou Blanc.
NOTES DE DEGUSTATION : Χρώμα κίτρινο άχυρο. Πολύπλοκο άρωμα από εξωτικά φρούτα και μέλι. Φρέσκια και πλούσια γεύση με μεταλλικές νότες.
ACCORD METS/VIN : ψάρια, τυρί κατσικίσιο.
TEMPERATURE DE SERVICE : 9°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
...Ο γλυκός πιπεριάς είναι μια μικρή κόκκινη πιπεριά με πικάντικη γεύση, ελαφρώς πικρή και πολύ αρωματική.
Χρήσεις του γλυκού πιπεριά στην κουζίνα:
Συμβαδίζει επίσης καλά με βασιλικό, φενγκρέκ, μάραθο, γαρίφαλο, τζίντζερ, σκόρδο, κόλιανδρο, κύμινο, ρίγανη, μαϊντανό, θυμάρι, κανέλα και κρεμμύδι.
Αρωματίζει και ενισχύει διακριτικά τα ελαιόλαδα, τις σούπες, τις σάλτσες, τις γαρνιτούρες λαχανικών, τα κόκκινα κρέατα, πουλερικά και ψάρια…
Τα οφέλη του γλυκού πιπεριά:
Πλούσιος σε βιταμίνες C και A, φολικό οξύ, κάλιο και βιταμίνη E.
...Οι ολόκληροι σπόροι άνηθου συλλέγονται από το φυτό anethum graveolens L. Ο άνηθος είναι ένα μπαχαρικό που εκτιμάται πολύ στη μαγειρική για τη χαρακτηριστική γεύση του με άρωμα γλυκάνισου.
Οι σπόροι άνηθου είναι ιδιαίτερα νόστιμοι ως συνοδευτικό για ψητά ή καπνιστά ψάρια, φρέσκα τυριά, σαλάτες, λαχανικά, κρέατα, πακέτα, σάλτσες, κέικ, κομπόστες και μαρμελάδες.
Η γεύση τους με άρωμα γλυκάνισου...
...{"VINIFICATION":"Άμεση πίεση και ζύμωση με έλεγχο θερμοκρασιών – ανακάτεμα των οινολάσπων στο τέλος της ζύμωσης.","DÉGUSTATION":"Απαλή κίτρινη απόχρωση με πράσινες ανταύγειες. Στη γεύση, αναδύονται αρώματα εσπεριδοειδών (λεμόνι, γκρέιπφρουτ) και φυτικών αρωμάτων (φύλλα δάφνης, γιασεμί). Ιδανικό ως απεριτίφ, συνοδευόμενο από σαλάτες ή ψητά ψάρια. Αυτό το κρασί σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 8°C και 10°C."}...
...Παρουσιάζεται σε μπλε μπουκάλια που θυμίζουν θαλασσινές γεύσεις, στρείδια, οστρακοειδή, ψάρια, με τα οποία αυτή η σοδειά συνδυάζεται υπέροχα. Αυτό το κρασί μπορεί επίσης να απολαυθεί ως απεριτίφ, όπου η πρωτότυπη μπουκάλα του θα διακοσμήσει όμορφα το τραπέζι.
...ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Να το χρησιμοποιείτε με μέτρο... Αν σας αρέσει η πικάντικη γεύση, προσθέστε το στην αρχή του μαγειρέματος, αν όμως θέλετε μόνο μια ελαφριά πικάντικη γεύση, προσθέστε το στο τέλος του μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται με κρέατα, ψάρια, σάλτσες, πιάτα λαχανικών...
ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Η καυτερή πιπεριά διεγείρει την πέψη, ιδιαίτερα αυτή των λιπαρών, και ανακουφίζει από τους πόνους. Να χρησιμοποιείται με μέτρο για να απολαύσετε τα γευστικά της οφέλη!
... εξαιρετικό ελαιόλαδο που προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη ελιών Πικολίν του βιολογικού Λανγκντόκ (98%) και εμπλουτισμένο με φρέσκο δεντρολίβανο που παράγεται τοπικά (2%). Μια μαγειρική προετοιμασία που θα απογειώσει υπέροχα τα ψητά και τα ψάρια.
... γλυκές μπαχαρικές νότες και βανίλια. Η γεύση είναι σάρκινη, στρογγυλή και γεμάτη, αποκαλύπτοντας μια γλυκιά φρουτώδη γεύση που παρατείνεται σε μια μακρά πικάντικη επίγευση.
Συνοδεία φαγητού-κρασιού Σερβίρισμα: Ψάρια σε σάλτσα, μπλανκέτα μοσχαριού, μανιτάρια
Συντήρηση Ιδιαιτερότητα 8-10°C
Να καταναλωθεί άμεσα ή εντός 5 ετών
Το όνομα της κουβέ, Réserve du Prieuré, αναφέρεται στο παλιό πριγκιπάτο και στην εκκλησία Notre Dame που περιβάλλει τους αμπελώνες του κτήματος.
... εσάς, τα απαλές και φρουτώδεις ελαιόλαδα, τα θρυμματισμένα ψάρια από τοπικές αλιείες και τις λεπτές παρασκευές τους, οι χειροποίητες μαρμελάδες από τα φρούτα των κήπων της Αλγκάρβε, κ.λπ...
Μην περιμένετε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας!
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας *
- Ξύδι αλκοόλης*
- Ακατέργαστο αλάτι
- 2,5 % σκόνη πιπεριού Espelette
- Νερό
- *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα με πιπέρι Espelette είναι ιδανική για να ενισχύσει σάλτσες και βινεγκρέτ.
Θα προσθέσει γεύση σε κρέατα και ψάρια.
Απλώστε την στις ψητές σας σούβλες, ροστμπίφ και αρνί για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ. & 200 γρ.
...ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 100 % CHARDONNAY
ΓΕΥΣΗ: Αυτό το κρασί 100% Chardonnay έχει αρώματα εσπεριδοειδών. Η μύτη είναι διακριτική και ξυλώδης. Συνοδεύει τέλεια τις τερίνα και τα ψάρια σας.
...συνεργασία για την προώθηση των προϊόντων μας και την αύξηση της ορατότητάς τους.
Εμπορευόμαστε τις παρακάτω γκάμες προϊόντων: αλμυρά/γλυκά τρόφιμα, ποτά, αλκοόλ, εκλεκτά τρόφιμα, φρέσκα/κατεψυγμένα/ catering προϊόντα, φρούτα και λαχανικά, καπνιστά κρέατα και πουλερικά, ψάρια, κρέατα και λουκάνικα, μπουδίνες, αλμυρά κρέατα και πολλά άλλα.
Οι πελάτες μας είναι επαγγελματίες του εμπορίου, της...
...Όλα τα έργα είναι ενδιαφέροντα: εκσυγχρονισμός, αναβάθμιση, πωλήσεις/εξαγορές, δημιουργία ή καινοτομία. Θαλάσσια ψάρια, οστρακοειδή, φύκια, μικροφύκια, σπιρουλίνα, γαρίδες, τεχνητό κοραλλιογενές ύφαλο...
... γευστική κουζίνα. Προσφέρουμε επίσης μια 2.0 πανάρισμα αρωματισμένο με γεύσεις από την Κορσική, όπως θυμάρι-δεντρολίβανο, νεπίτα και φουντούκι από την Cervione, που θα είναι τέλειο για να προσθέσετε τραγανότητα στα πιάτα σας!
Είναι η ιδανική συνοδεία για να πανάρετε τα κρέατα και τα ψάρια σας, αλλά και για να εμπλουτίσετε τις σούπες και τις σαλάτες σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... φοινικέλαιου, ζάχαρη Icumsa 45, κατεψυγμένα ψάρια, ρύζι 5% έως 100% θραύσματα, κ.λπ.),
Όλα τα παράγωγα πετρελαίου (ντίζελ, καύσιμα, πίσσα, JP54 LNG),
Όλα τα γεωργικά λιπάσματα (ουρία 46%, NPK όλων των βαθμών, Δι-Αμμωνιακό Φωσφορικό (DAP), κ.λπ.,
- Χρηματοδότηση ιδιωτικών/κρατικών έργων χωρίς περιορισμούς στις χώρες.
Είμαστε παρόντες στις κύριες πόλεις της Αφρικής σε ελκυστικές δραστηριότητες (Αμπιτζάν, Ντακάρ, Μπαμάκο, Κοτονού, Πουατ-Νουάρ και Μπραζαβίλ).
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
....), μεταποιητές θαλασσινών (ψάρια, θαλασσινά, φύκια κ.λπ.) και πολλοί άλλοι επαγγελματίες του τομέα των τροφίμων εμπιστεύονται την TECHNA. Από το 1989, η TECHNA διασφαλίζει τη διανομή στην γαλλική αγορά μιας ευρείας γκάμας γυάλινων βάζων που ονομάζονται κοινώς βάζα WECK.
...Η MARYCATS&CIE ιδρύθηκε στις αρχές του 2022. Η εταιρεία είναι ένα κατάστημα ειδών για ζώα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων κατάλληλων για κάθε κατηγορία κατοικίδιων ζώων. Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχετε τη δυνατότητα να ευχαριστήσετε τους σκύλους και τις γάτες σας, αλλά και τα ψάρια, τα ερπετά, τα πουλιά, τους τρωκτικούς κ.λπ. Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα...
... και σε στρατηγική τοποθεσία για όλα τα ψάρια, είτε πρόκειται για εισαγωγή είτε για εθνική χονδρική πώληση.
Ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρείτε βιολογικό σολομό, σολομό label rouge καθώς και μια ατελείωτη ποικιλία λευκών ψαριών, φρέσκων ή κατεψυγμένων.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!
... παρέχουμε στους πελάτες μας, τεχνίτες και βιομηχανίες, αλλαντοποιούς ή μεταποιητές:
Λίπος μαλακό, σκληρό λίπος και μπέικον χοίρου (VPF αν χρειαστεί), Ώμος 3 D και 4 D, στήθος με ή χωρίς δέρμα, λαιμός, συκώτι, άπαχο χοιρινό, κνήμη, άπαχο χοιρινό, trimming, capa, κρέας αγριόχοιρου, γαϊδούρι, ελάφι, ταύρος, καγκουρό, πάπια PAC, κοτόπουλο, πουλερικά...
Μπορούμε επίσης να σας κάνουμε προτάσεις για όλα τα ψάρια και τα προϊόντα του τομέα αλιείας (μόνο κατεψυγμένα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές στο 04 74 05 69 97...
Η Prodway International είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 στο Παρίσι, Γαλλία.
Είμαστε προμηθευτής κατεψυγμένων τροφίμων με κεντρικά γραφεία στο Παρίσι και υποκατάστημα στην Αργεντινή. Ασχολούμαστε με εισαγωγές-εξαγωγές και χονδρική πώληση.
Εξάγουμε κατεψυγμένα ψάρια κυρίως από τη Νότια Αμερική και την Ασία.
Κίτρινος Κροκάρης (Micropogonias Furnieri)
Λευκός Κροκάρης (Umbrina Canosai)
Μαύρος...