Το βράδυ, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ από το δέρμα σας, προσφέρετε στον εαυτό σας την περιποίηση προσώπου που χρειάζεστε. Μοναδικά διαμορφωμένη, η οργανική νυχτερινή μας κρέμα έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο, θρεμμένο και καταπραϋνόμενο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Η φόρμουλά μας έχει καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και αναγεννητικές ιδιότητες, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο στο δέρμα σας πριν πάτε για ύπνο.
Βρείτε ανάμεσα στις σειρές μας κρεμών αυτή που χρειάζεστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
SKU: COS00456
Βάρος: 0.2 kg
Λευκό μουριά φυτό
Η λευκή μουριά (Morus alba) είναι ένα φυτό που προέρχεται από την Κίνα. Η μουριά είναι ένα από τα τελευταία δέντρα που ανθίζουν το καλοκαίρι. Το φυτό έχει σημαντική αξία, καθώς είναι απαραίτητο για την παραγωγή μεταξιού. Η κάμπια του μεταξοσκώληκα είναι μονοφαγική και τρώει μόνο τα φύλλα αυτού του φυτού. Για τον άνθρωπο, οι καρποί της μουριάς χρησιμοποιούνται. Οι καρποί είναι γεμάτοι με καλά συστατικά.
Οφέλη για την υγεία
Οι μουριές είναι χωρίς λιπαρά, χαμηλές σε νάτριο και γεμάτες με διάφορες βιταμίνες και μέταλλα. Έτσι, η μουριά περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνες A, B6, C, E, K και τα μέταλλα ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και φώσφορο. Βοηθά στην ενίσχυση της όρασης και στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα. Λόγω των πολλών ινών στον καρπό, η μουριά εξασφαλίζει ότι νιώθεις γρήγορα κορεσμό.
Χρήση της μουριάς
Μπορείς να προσθέσεις αποξηραμένα μούρα μουριάς στο γιαούρτι ή σε μια φρουτοσαλάτα…
Το Τσουκνίδι
Όλοι πιθανόν έχουν τσιμπηθεί από τσουκνίδες. Τσιμπάει και γι' αυτό οι τσουκνίδες ονομάζονται ζιζάνια. Αλλά το φυτό έχει και μια άλλη πλευρά. Μπορείς να το φας! Η μαγειρεμένη τσουκνίδα έχει γεύση που θυμίζει σπανάκι με αγγούρι.
Υγιεινές ιδιότητες της Τσουκνίδας
Η τσουκνίδα περιέχει πολλές διαφορετικές υγιεινές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων της βιταμίνης C και διαφόρων βιταμινών B, βιταμίνης E και K. Ορυκτά, ειδικά σίδηρο, πυρίτιο και ασβέστιο. Είναι επίσης μια σημαντική πηγή χλωροφύλλης. Αλλά βρίσκονται επίσης τανίνες, πρωτεΐνες, φλαβονοειδή (αντιοξειδωτικά), βλεννώδεις ουσίες και ίνες στην τσουκνίδα.
Τι μπορείς να κάνεις με την τσουκνίδα;
Η τσουκνίδα χρησιμοποιείται σε συνταγές για πολέντα, πέστο, πουρέ, σούπα τσουκνίδας ή ως βότανο τσάι. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι καλή για την αποτοξίνωση του ουροποιητικού συστήματος και του ήπατος και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις καλύτερα το άγχος και την κούραση. Το φύλλο τσουκνίδας έχει φυσικά ήπια, φυτική γεύση. Η αποξηραμένη τσουκνίδα...
Αυτή η βιολογική αιθέριο έλαιο γλυκής πορτοκαλιάς (φλούδα) προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των φλούδων βιολογικής γλυκής πορτοκαλιάς.
Σας εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αιθέριο έλαιο, εξαγόμενο με σεβασμό προς το φυτό σύμφωνα με τις παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές των συνεργατών παραγωγών μας. Άνθρωποι και γυναίκες που είναι εξίσου παθιασμένοι και ενδιαφέροντες. Έτσι, το επιλέξαμε προσεκτικά σύμφωνα με τις πρακτικές μας υπεύθυνης προμήθειας: Ηθική προσέγγιση, Ιχνηλασιμότητα Bel Air, Δείγματα, Εργαστηριακές αναλύσεις, Οσφρητική δοκιμή.
Ερχόμενες από εδώ ή από αλλού, τα έλαιά μας προέρχονται από μια παραδοσιακή και χειροποίητη τεχνογνωσία, επιτρέποντας μια βέλτιστη εξαγωγή. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο παραγωγής «από το χωράφι στο μπουκάλι», μπορείτε να ανακαλύψετε ένα βιολογικό αιθέριο έλαιο γλυκής πορτοκαλιάς (φλούδα), πλούσιο σε αρωματικά μόρια και μεγάλης ποιότητας.
Προτείνεται προς πώληση σε ένα γυάλινο μπουκάλι από κεχριμπάρι που προστατεύει από τις UV ακτίνες.
Ιστορία και Προέλευση της Κινόα
Η κινόα (Chenopodium quinoa) είναι εγγενής στη Νότια Αμερική και καλλιεργείται ως κύριο τρόφιμο εδώ και 6000 χρόνια. Η κινόα χρησιμοποιούνταν ήδη από τους Ίνκας ως αγροτικό προϊόν. Το φυτό είναι ικανό να αναπτύσσεται σε ψυχρές, φτωχές σε θρεπτικά συστατικά και ξηρές συνθήκες. Η περίοδος ανάπτυξης είναι περίπου 5-6 μήνες.
Μέσω διασταυρώσεων, έχουν δημιουργηθεί ποικιλίες κινόας που μπορούν να αναπτυχθούν σε ευρωπαϊκές και βόρειες αμερικανικές συνθήκες. Στο πρώτο μισό του Απριλίου, η κινόα σπέρνεται στην Ευρώπη και η συγκομιδή πραγματοποιείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Διαδικασία Παραγωγής Νιφάδων Κινόας
Μετά τη συγκομιδή, η κινόα καθαρίζεται πρώτα. Στη συνέχεια, η κινόα πλένεται για να αφαιρεθεί η σαπωνίνη. Έπειτα, ξηραίνεται και τα καλύτερα κομμάτια επιλέγονται με το χέρι. Αυτά τα κομμάτια μουλιάζονται για να πλατύνει η κινόα. Μετά την ξήρανση, η κινόα κοσκινίζεται και στη συνέχεια επεξεργάζεται σε νιφάδες κινόας.
Υγιεινές Ιδιότητες Νιφάδων Κινόας
<Οι νιφάδες κινόας είναι πλούσιες σε βιταμίνες B2, E, σίδηρο, χαλκό και μαγνήσιο. Κινό…
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, της υπερδραστηριότητας του αίματος ή του σχηματισμού νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από 15 έως 40% των τροφών, δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος.
Η vegan πάπρικα είναι ένα 100% φυτικό προϊόν βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση της. Ιδανική για σάντουιτς, τοστ, φρέσκα ψωμάκια ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 760KJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με σάκχαρα 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, φυτικές ίνες 0.9g <strong> Χρήση </strong> Η πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλα τα είδη ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Σπόροι Σουσαμιού
Οι σπόροι σουσαμιού (sesame indicum) προέρχονται από το φυτό σουσαμιού, το οποίο έχει καταγωγή από την Αφρική. Οι σπόροι σουσαμιού χρησιμοποιούνται ευρέως στη βελτίωση του ψωμιού, των μπισκότων και των κέικ. Οι σπόροι σουσαμιού χρησιμοποιούνται επίσης ως βασικό συστατικό για το Ταχίνι, μια πικάντικη σάλτσα. Αυτή η σάλτσα χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, για να καρυκεύσει το Χούμους.
Διαδικασία παραγωγής σπόρων σουσαμιού
Οι σπόροι σουσαμιού καβουρδίζονται χωρίς φλούδα, γεγονός που ενισχύει τη γεύση του ξηρού καρπού. Οι καβουρδισμένοι σπόροι σουσαμιού έχουν έντονη γεύση.
Υγιεινές ιδιότητες σπόρων σουσαμιού
Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Είναι επίσης γεμάτοι από αντιοξειδωτικά.
Το κολλαγόνο ψαριού σε κάψουλες είναι ένα προϊόν που προέρχεται από λευκό δέρμα - ψάρι γλυκού νερού, που τρέφεται με πλαγκτόν και εκλεκτά λαχανικά. Αυτό το ψάρι αλιεύεται σε ελεγχόμενες δεξαμενές νερού υπό κτηνιατρικό έλεγχο. Διασφαλίζεται συνεχώς ότι υπάρχει ελάχιστη ρύπανση του νερού με βαρέα μέταλλα. Το κολλαγόνο είναι ένα αμινοξύ μακράς αλυσίδας και η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί μεγάλο μέρος του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πόνων στις αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδας, στα όργανα της κίνησης όπως οι τένοντες. Επηρεάζει την αναγέννηση του χόνδρου, την επούλωση των πληγών, ενισχύει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Κάψουλες - 340 mg <strong> χρήση </strong> 2-4 κάψουλες την ημέρα (το πρωί ή το βράδυ) με άφθονο νερό. Ο συνιστώμενος χρόνος λήψης της προετοιμασίας είναι 3 μήνες.
Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Εκτός από το ότι είναι βιολογικό, είναι και ένα τοπικό και χειροποίητο ανθόσταγμα!
Αυτό το υδρολάτ του βιολογικού μέντας, γνωστό και ως ανθόσταγμα βιολογικής μέντας, παράγεται στη φάρμα μας μέσω μιας ήπιας και χαμηλής πίεσης ατμοαπόστασης των φύλλων μέντας.
Ο παραδοσιακός μας άμβυκας και η χειροποίητη τεχνογνωσία μας επιτρέπουν μια βέλτιστη εξαγωγή. Χάρη στη μέθοδο παραγωγής μας «από το χωράφι στο μπουκάλι», μπορείτε να ανακαλύψετε ένα υδρολάτ βιολογικής μέντας, μικροφιλτραρισμένο και χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε αρωματικές μοριακές ενώσεις και εξαιρετικής ποιότητας.
Προτεινόμενο προς πώληση σε μπουκάλι PET με μπλε απόχρωση 100% ανακυκλώσιμο και προστατευμένο από τις UV ακτίνες, αυτό το υδρολάτ βιολογικής μέντας σας συνοδεύει καθημερινά. Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του και την αίσθηση φρεσκάδας με τη βοήθεια του ψεκαστήρα του, που είναι κατάλληλος για χρήση στο σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.
Εκτός από το ότι είναι βιολογικό, είναι και χειροποίητο και τοπικό!
Αυτή η βιολογική αιθέριο έλαιο χαμομηλιού προέρχεται από τη φάρμα μας μέσω μιας ατμοαπόστασης σε ήπια θερμοκρασία και χαμηλή πίεση από τα άνθη του χαμομηλιού.
Ο παραδοσιακός μας άμβυκας και η χειροποίητη τεχνογνωσία μας επιτρέπουν μια βέλτιστη εξαγωγή. Χάρη στη μέθοδο παραγωγής μας, που είναι χειροποίητη και παραδοσιακή «από το χωράφι στο μπουκάλι», μπορείτε να ανακαλύψετε ένα βιολογικό αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, HECT & HEBBD, πλούσιο σε αρωματικές μοριακές ενώσεις και εξαιρετικής ποιότητας.
Προτείνεται προς πώληση σε ένα γυάλινο μπουκάλι από κεχριμπάρι που προστατεύει από τις UV ακτίνες. Αυτό το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού σας συνοδεύει καθημερινά. Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού ή μη διαχυτή. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποσμητικό σπιτιού, αρωματικό αυτοκινήτου ή ακόμα και ως άρωμα ατμόσφαιρας.
Ο προέλευση και η ιστορία του Τζίντζερ
Το τζίντζερ είναι μια καλλιεργημένη ρίζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαντάται φυσικά στην άγρια φύση. Παρ' όλα αυτά, το τζίντζερ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη θαλάσσια Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 3000 χρόνια πριν από Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από το Μαδαγασκάρι μέχρι τη Χαβάη το 1500 π.Χ. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ρίζα τζίντζερ ταξίδεψε μαζί τους. Γύρω στον πρώτο αιώνα π.Χ., το τζίντζερ έφτασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω της Ινδίας. Σήμερα, η παγκόσμια παραγωγή τζίντζερ πραγματοποιείται κυρίως στην Ινδία.
Ιδιότητες του Τζίντζερ
Το τζίντζερ ανήκει στην οικογένεια του Κουρκουμά, του Καρδάμου και του Γκαλάνγκα. Χρησιμοποιείται ως βότανο και ως πολυδιάστατο μπαχαρικό. Επεξεργάζεται σε τσάι, ως γεύση σε λαχανικά, σε γλυκά και αλκοολούχα ποτά, αλλά και επεξεργάζεται σε ξίδι (όπως τα τουρσιά).
h2>Υγιεινές ιδιότητες του…
Τα σαμπουάν μας, και ειδικότερα το βιολογικό σαμπουάν με μέλι, δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες για το σώμα μας. Πράγματι, το δέρμα μας απορροφά συστηματικά όλες τις ουσίες που εφαρμόζουμε τακτικά. Αυτές οι ουσίες εισέρχονται στον οργανισμό μας, και μερικές φορές ακόμη και στην κυκλοφορία του αίματος. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να περιορίσουμε αυτούς τους κινδύνους χρησιμοποιώντας προϊόντα με φυσικά συστατικά όσο το δυνατόν περισσότερο.
Έτσι, τα σαμπουάν μας περιέχουν βιολογικά συστατικά που προέρχονται από μια παραγωγή σε συμφωνία με τη φύση και τον πλανήτη μας.
Τα οφέλη των σαμπουάν μας:
- Ένα ισορροπημένο τριχωτό της κεφαλής
- Πιο όμορφα, πιο απαλά και πιο υγιή μαλλιά
- Χωρίς σιλικόνη, χωρίς παραμπέν
- Καλύτερη ανάπτυξη μαλλιών
- Εξοικονόμηση χρόνου για τη φροντίδα των μαλλιών σας
- Μια οικολογική κίνηση
SKU: COS0031457-1
Ο γαϊδουράγκαθο σε διάφορες μορφές: σκόνη, λάδι γαϊδουράγκαθου, σκόνη ή σε μορφή ολόκληρων σπόρων, είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να υποστηρίζει τη λειτουργία του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο έχει μοναδική σύνθεση και θεραπευτικές ιδιότητες. Περιέχει φλαβονοειδή, οργανικά οξέα, βιταμίνες C και K, πρωτεΐνες, μεγάλη ποσότητα λινολεϊκού οξέος, ανόργανα άλατα και σιλυμαρίνη. Το γαϊδουράγκαθο είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, έχει καθαριστική και αντιφλεγμονώδη δράση, διεγείρει την αναγέννηση και την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων. Χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κίρρωσης του ήπατος και λιπώδους ήπατος, προστατεύει το ήπαρ από τις τοξίνες και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Έχει επίσης αντιθρομβωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες. Αυξάνει την έκκριση πεπτικών υγρών και βελτιώνει την πέψη. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες οφείλονται στη σιλυμαρίνη, η οποία σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες των ηπατοκυττάρων, προστατεύοντας το ήπαρ από τοξικούς παράγοντες και διεγείροντας την αναγέννησή του.
Ο κουρκουμάς, επίσης γνωστός ως ινδικό σαφράν, είναι ένα φυτό της οικογένειας του τζίντζερ, που αναπτύσσεται φυσικά στην Ινδία και καλλιεργείται σε χώρες με τροπικό κλίμα. Αυτό το φυτό παράγει ένα μπαχαρικό και μια κίτρινη χρωστική ουσία που ονομάζεται κουρκουμίνη. Ο κουρκουμάς είναι ένα απαραίτητο συστατικό των μιγμάτων μπαχαρικών, όπως το κάρυ. Χρωματίζει έντονα τα σκεύη (ιδιαίτερα ξύλινα και πλαστικά), που αποκτώνται και αναμειγνύονται με μαγειρεμένα πιάτα. Στη βιομηχανία τροφίμων, ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το βούτυρο, τη μαγιονέζα, τα ζυμαρικά και το τυρί. Επίσης, σούπες κρέμας και ομελέτες. Είναι κατάλληλος για πιάτα με όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές, σόγια). Ένα απαραίτητο συστατικό όλων των πιάτων κάρυ και άλλων ινδικών πιάτων. Μια όμορφη κίτρινη απόχρωση θα τους δώσει μια όμορφη κίτρινη χροιά. Δημοφιλή οφέλη για την υγεία.
Το αιθέριο έλαιο μπεργαμότας προέρχεται από την φλούδα των φρούτων της μπεργαμότας - ένα υβρίδιο πικρής πορτοκαλιάς και λεμονιού. Συνδέεται κυρίως με το τσάι Earl Grey. Το έλαιο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, κάνοντάς τον αέρα να μυρίζει όμορφα και ταυτόχρονα απολυμαίνοντας, αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών στον χώρο. Το έλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από νευρικές εντάσεις, άγχος, φλεγμονές του δέρματος ή του λαιμού. Το έλαιο έχει αντισηπτικές και αντιϊικές ιδιότητες. Είναι χρήσιμο στην περιποίηση του έρπητα, φλεγμονών του δέρματος, λειχήνων, ακμής και λιπαρότητας. Αναμειγμένο με φυτικό έλαιο, υποστηρίζει την επούλωση πληγών και την αναγέννηση του δέρματος. Συνιστάται κυρίως για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες και ρύπους. Θα λειτουργήσει επίσης εξαιρετικά ως έλαιο μασάζ και στην αρωματοθεραπεία.
Οι αρετές του υδρολύματος δεντρολίβανου είναι πολλές, συμπεριλαμβανομένων:
- Προάγει την πέψη.
- Διουρητικό: μειώνει τον κίνδυνο νεφρολιθίασης ή ουρικής αρθρίτιδας.
- Αντι-στρες και αντι-κούραση: προλαμβάνει την αϋπνία και βοηθά στη χαλάρωση.
- Αντιοξειδωτικό: Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρικής γήρανσης.
- Ανακουφίζει από ρευματισμούς.
- Επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών.
- Ανακουφίζει από κάποιους μυϊκούς και αρθρικούς πόνους.
- Ως γαργάρα: Βοηθά στην ανακούφιση από έλκη και μικρές πληγές στο στόμα.
- Βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους.
- Επιβραδύνει την απώλεια μαλλιών.
- Εξαιρετική υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας αποτοξίνωσης.
- Καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
- Βοηθά στην προστασία του ήπατος.
SKU:HYD010
Βάρος:0.5 kg
Όγκος:250ml
Ίσως το ίδιο παλιό με τις πυραμίδες
Η σκόρδο (Allium sativum) είναι ένα βολβώδες φυτό από την οικογένεια των ναρκισσών και συγγενής της κρεμμυδιού, του πράσου και του σχοινόπρασου. Οι παλαιότερες αναφορές για τη χρήση του σκόρδου χρονολογούνται από το 1500 π.Χ., στην Αίγυπτο.
Υγιεινές ιδιότητες του σκόρδου
Το σκόρδο έχει αποδεδειγμένη χοληστερίνη και υποτασική δράση. Επίσης, έχει βακτηριοκτόνες ιδιότητες λόγω της παρουσίας αλικίνης στο σκόρδο. Υπάρχουν και άλλες δράσεις που αποδίδονται στο σκόρδο, αλλά για αυτές λείπουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη B6, βιταμίνη C και τα μέταλλα Μαγγάνιο και Φώσφορο.
Η χρήση του σκόρδου
Το σκόρδο είναι ένα δημοφιλές βότανο στις μεσογειακές και κεντροευρωπαϊκές χώρες και χρησιμοποιείται τόσο φρέσκο όσο και σε μορφή σκόνης (ξηρό και αλεσμένο). Το σκόρδο σε κόκκους είναι εξαιρετικό για σαλάτες. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στο λάδι στο τηγάνι όταν τηγανίζετε κρέας, ψάρι, άγριο ή πουλερικά.
Ο (υπο)τροπικός ταξιδιώτης
Η τζίντζερ καλλιεργείται σχεδόν σε κάθε τροπική ή υποτροπική χώρα. Η τζίντζερ είναι μια καλλιεργημένη ρίζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται φυσικά στην άγρια φύση. Ωστόσο, η τζίντζερ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη ναυτική Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 3000 χρόνια πριν από τον Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από τη Μαδαγασκάρη στη Χαβάη μέχρι το 1500 π.Χ. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ρίζα τζίντζερ ήρθε μαζί τους. Γύρω στον πρώτο αιώνα π.Χ., η τζίντζερ έφτασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω της Ινδίας. Σήμερα, η πλειονότητα της παγκόσμιας παραγωγής τζίντζερ πραγματοποιείται επίσης στην Ινδία.
Διαδικασία παραγωγής τζίντζερ
Το φυτό συγκομίζεται όταν τα φύλλα έχουν μαραθεί το φθινόπωρο. Οι ρίζες σκαλίζονται και ξηραίνονται στη σκιά. Νεότερες ρίζες συγκομίζονται για να χρησιμοποιηθούν φρέσκες ή τουρσί. Παλαιότερες ρίζες αλέθονται για να παραχθεί σκόνη τζίντζερ. Τα φυτά τζίντζερ αναπαράγονται με το να τα σκίζουν.
Στη βιομηχανία τροφίμων, με την ονομασία E330, χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας, ένας τύπος συντηρητικού και αντιοξειδωτικού. Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για επιδόρπια και άλλες γλυκίσματα. Θα το βρούμε επίσης σε αναψυκτικά, κονσέρβες, έτοιμα γεύματα. Χρησιμοποιείται επίσης, μεταξύ άλλων, για τον καθαρισμό συνδέσεων ή τη συντήρηση του εξοπλισμού υποδοχής (π.χ. βραστήρας). Η πέτρα μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει βρώμικα χέρια, όπως λίπος ή παντζάρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε σκόνη στα χέρια σας και να την τρίψετε. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν σε μια στιγμή.
Οι νιφάδες κεχρί είναι μια καλή πηγή ενέργειας, δεν περιέχουν γλουτένη, παρέχουν πολύτιμες βιταμίνες B, βιταμίνη E, μέταλλα: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο και ίνες. Δημιουργούνται με το να αλέθονται οι κόκκοι του κεχριού. Οι βιταμίνες της ομάδας B επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενώ η βιταμίνη E αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης. Υπάρχει επίσης λεκιθίνη στις νιφάδες, η οποία υποστηρίζει την ικανότητα συγκέντρωσης και μνήμης και ρυθμίζει τη χοληστερόλη. % RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,3 γρ - 5%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,6 γρ - 3% Υδατάνθρακες 71,8 γρ - 28%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0,6 γρ - 1% Πρωτεΐνη 12,3 γρ - 25% Ίνες 2g < 0,01 γρ < 1% * RWS - Αναφορά Τροφίμων & NBSP; <strong> Χρήση </strong> Οι νιφάδες μπορούν να μαγειρευτούν σε γάλα ή νερό ή να προστεθούν σε γιαούρτι. Μπορείτε να τις προσθέσετε σε ένα τριμμένο μήλο με κανέλα.
Η καταπολέμηση του άγχους με φυσικούς τρόπους είναι μια εύκολη λύση για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο καλάθι” για να παραλάβετε το βιολογικό σας άρωμα χώρου “Αντίο άγχος” γρήγορα στο σπίτι σας.
Επωφεληθείτε γρήγορα από αυτό το άρωμα “Αντίο Άγχος” ή προσφέρετέ το ως δώρο στους αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί μια χαλαρωτική και ηλιόλουστη ατμόσφαιρα! Καλή διάθεση και χαλάρωση εγγυημένα.
Το ρύζι Arborio είναι μια ιταλική ποικιλία ρυζιού, η οποία είναι το κύριο συστατικό του ριζότο. Η Ιταλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ρυζιού στην Ευρώπη. Ετησίως, συλλέγεται σε ποσότητα έως και 1,5 εκατομμύρια τόνοι, αν και αυτό είναι μόνο το 1% από ό,τι συλλέγουν οι αγρότες στην Ινδία. Το πλεονέκτημα του ιταλικού ρυζιού σε σχέση με το εισαγόμενο είναι το γεγονός ότι όλη η διαδικασία ανάπτυξης, συγκομιδής και επεξεργασίας υπόκειται σε αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα. Με το εισαγόμενο ρύζι, για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε ποια χημικά χρησιμοποιήθηκαν κατά την καλλιέργειά του. Το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο με ρύζι Arborio είναι το ριζότο, ένα πιάτο χαρακτηριστικό της βόρειας Ιταλίας. Το ρύζι Arborio μπορεί επίσης να είναι συστατικό γλυκών επιδορπίων με βάση το γάλα ή το ρόφημα ρυζιού. Μπορείτε επίσης να το ελπίσετε με λαχανικά. Το Arborio μετά το μαγείρεμα είναι ελαφρώς κολλώδες (χάρη στην αμυλοπηκτίνη), υγρό, είναι ιδανικό για την παρασκευή γλυκών, επιδορπίων και πάνω απ' όλα είναι το καλύτερο ρύζι για ριζότο, ένα κλασικό ιταλικό πιάτο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η καλή απορρόφηση γεύσεων.
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Forastero
Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Το Strogonow μανιταριών της Vivio είναι ένα συστατικό υψηλής ποιότητας που έχει επιλεγεί προσεκτικά, και περιλαμβάνει ντομάτες, ρεβίθια, μανιτάρια, μανιτάρια στρειδιών, σέλινο και κρεμμύδι. Το Strogonov καρυκεύεται ελαφρά με σκόρδο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι. Το πιάτο είναι χαμηλό σε θερμίδες και περιέχει πολύ θρεπτικά βιταμίνες και μέταλλα. Αρκεί να τα ζεστάνετε, να προσθέσετε δημητριακά, ρύζι ή ψωμί ολικής αλέσεως και ένα νόστιμο και υγιεινό δείπνο είναι έτοιμο. Το κόψιμο, γνωστό και ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός πρωτεϊνών με υψηλή θρεπτική αξία. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Τα Boczniki είναι ασυνήθιστα μανιτάρια που έχουν πολλά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
Η αμυγδαλόσκονη παρασκευάζεται 100% από την άλεση λευκών και σπάνιων αμυγδάλων. Έχει χαρακτηριστική γεύση αμυγδάλου και είναι πολύ πλούσια. Περιέχει φυσικά ακόρεστα λιπαρά οξέα, μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών, σίδηρο και βιταμίνη Ε καθώς και βιταμίνες B. Δεν περιέχει γλουτένη. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και είναι πολύ λιγότερο θερμιδική από το αλεύρι σίτου. Η αμυγδαλόσκονη συνιστάται για άτομα με διατροφή χωρίς γλουτένη.
52g - 75%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3.95g - 20%
Υδατάνθρακες 18.67g - 7%, εκ των οποίων σάκχαρα 4.63g - 5%
Πρωτεΐνη 21.4g - 43%
Ίνες 9.9g
Αλάτι 0.048g < 1% * RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων
<strong> Χρήση </strong>
Η αμυγδαλόσκονη είναι κατάλληλη για πολλά πιάτα, ιδιαίτερα για γλυκά πιάτα: τηγανίτες, μάφινς, βάφλες, γλυκές τορτίγιες, διάφορους τύπους ψησίματος. Μπορεί επίσης να είναι μια προσθήκη στις προσφορές κρέατος.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιδράσεις του άγχους και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μανιτάρι που ανήκει στο Macrogrzyb του ποδιού (<em> Basidomycota </em>) της οικογένειας Soplowy (<em> > Hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, έχει χρησιμοποιηθεί από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για το ήπαρ, τους νεφρούς, τον σπλήνα, τις στομαχικές παθήσεις, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος. Lion’s Mane (Κόμη Λιονταριού), Heep Head, A Bear Head, White Pompom είναι λαϊκές ονομασίες ενός Sea Soplówka. Η κόμη ή η κεφαλή του λιονταριού συνδέονται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου ατόμου, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ.
Djahé: Βιολογική σκόνη τζίντζερ από την VehGro, απλά 100% φυσική και χωρίς πρόσθετα. Το τζίντζερ, γνωστό και ως Zingiber officinale, είναι μια πραγματική μπαχαρική. Το τζίντζερ περιέχει επίσης όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα, καθώς και πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Η σκόνη τζίντζερ είναι η ρίζα του τζίντζερ που έχει μαγειρευτεί, αποξηρανθεί και στη συνέχεια αλεσθεί σε σκόνη. Η γεύση της σκόνης τζίντζερ είναι πιο έντονη και πικάντικη από αυτή του φρέσκου τζίντζερ και ταιριάζει καλά σε ασιατικά και βορειοαφρικανικά πιάτα, κέικ και αρτοσκευάσματα. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Να μην εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως.
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία