αντισηπτικό: ασκεί αντιβακτηριακή δράση. Αυτή η ιδιότητα ισχύει τόσο για εξωτερική χρήση, όπως προβλήματα ακμής ή άλλες δερματικές εκρήξεις, όσο και εσωτερικά, κατά των μολυσματικών ασθενειών ή για στοματική υγιεινή.
τονωτικό πεπτικό: προάγει την παραγωγή χολής από το ήπαρ καθώς και την εκκένωσή της προς το έντερο. Αυτό θα βελτιώσει το φαινόμενο της πέψης, εκτός από την τονωτική δράση του υδρολύματος στο στομάχι. Έτσι, δρα στις πεπτικές, ηπατικές και παγκρεατικές λειτουργίες προκειμένου να εναρμονίσει τα πάντα.
τονωτικό, αντιασθενικό: οι κιτράλες που περιέχονται στο υδρολύμα λεμονιού καταπολεμούν την αδυναμία και την γενική κόπωση. Έχουν επίσης αντι-καταθλιπτική δράση.
στυπτικό, τονωτικό δέρματος: το υδρολύμα λεμονιού αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα σε θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στην εμφάνιση και ενοποιεί την επιδερμίδα θολώνοντας τις κηλίδες του δέρματος. Είναι επίσης τονωτικό για τα παραρτήματα του δέρματος (κατεστραμμένα νύχια και επωνύχια).
έχει ελαφριά ρυθμιστική δράση στην έκκριση σμήγματος.
SKU:HYD03
Βάρος:0.5 kg
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Μεγάλη κούπα με όμορφα ανάγλυφα μοτίβα μαντάλα. Αυτή η κούπα θα σας επιτρέψει να παρασκευάσετε τέλεια τα τσάγια ή τα βότανα σας χάρη στο πολύ λεπτό φίλτρο της. Το καπάκι διατηρεί την έγχυση ζεστή και επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε το φίλτρο μόλις το τσάι σας έχει παρασκευαστεί.
Αναφορά: 19582
Η μπαχαρική Jarzynka είναι ένα καθολικό μπαχαρικό για πολλά πιάτα. Βασίζεται σε αποξηραμένα λαχανικά και βότανα και κουρκουμά. Τονίζει τέλεια τη γεύση των πιάτων και τους δίνει ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα. Η Jarzynka δεν περιέχει περιττές χημικές προσθήκες, μαγιά ή ενισχυτικά γεύσης. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Αλάτι, ζάχαρη, παστινάκι, καρότα, καλαμπόκι, κρεμμύδι, πράσο, λούμπλ, μαϊντανός, κουρκουμάς, κουρκουμάς - φυσική χρωστική & nbsp; <strong> Χρήση: </strong> Το λαχανικό προστίθεται σε σούπες, σάλτσες, στιφάδο, σαλάτες και άλλα πιάτα, δίνοντάς τους ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα και τονίζοντας τη γεύση των παρασκευασμένων πιάτων.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του άγχους και να βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. Ο Ρέισι μεγαλώνει κυρίως σε νεκρά ή ζωντανά δέντρα και τους κορμούς τους. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε φυλλοβόλα δέντρα, όπως βελανιδιές και οξιές. Στο παρελθόν, αυτό το μανιτάρι φύτρωνε μόνο σε φυσικές συνθήκες και ήταν πολύ ακριβό επειδή είναι πολύ σπάνιο. Για αρκετές δεκαετίες, καλλιεργείται εμπορικά, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό. Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες όπου έχει αποδειχθεί ότι η ικανότητα του Ρέισι ρυθμίζει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, σκοτώνει καρκινικά κύτταρα ή αντισταθμίζει την ανάπτυξη ασθενειών του πολιτισμού. Ο Ρέισι περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ άλλων. σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο και γερμάνιο.
Sinapis alba: Η πικάντικη γεύση της μουστάρδας προκύπτει μόνο όταν συγκεκριμένα ένζυμα μετατρέπουν τα γλυκοσινολικά (γλυκοσίδια μουστάρδας) κατά την παρασκευή της μουστάρδας. Αυτό απαιτεί επίσης την παρουσία νερού. Για την παρασκευή μιας απλής ποικιλίας μουστάρδας αρκούν οι σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι και, αν χρειαστεί, βότανα κατά προτίμηση. Η ζάχαρη δεν είναι απαραίτητο συστατικό και μπορεί να αντικατασταθεί με μέλι, αν επιθυμείτε μια πιο γλυκιά μουστάρδα (βλ. επίσης μουστάρδα με μέλι). Σε αντίθεση με το πιπέρι, οι πικάντικες ουσίες στη μουστάρδα είναι πτητικές και διεγείρουν επίσης την ρινική βλεννογόνο. Η πικράδα της μουστάρδας είναι επίσης πιο πτητική από αυτή του κόκκινου πιπεριού.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία παράγεται επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19% RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Τι ακριβώς είναι ο κουρκουμάς; Ο κουρκουμάς είναι ένα φυτό της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας που ανήκει στην οικογένεια των τζίντζερ. Ο κουρκουμάς (Curcuma longa) παρασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού. Ο κουρκουμάς έχει μια ελαφρώς πικρή γεύση ως μπαχαρικό και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των superfoods. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ο κουρκουμάς περιέχει ένα αιθέριο έλαιο που αποτελείται κυρίως από λεγόμενα σεσκιτερπένια. Οι διάφοροι τύποι σεσκιτερπενίων έχουν πολλές θετικές επιδράσεις στο σώμα μας.
Η χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλούς θρεπτικούς συστατικούς. Είναι πιο ακριβό από τη σπιρουλίνα λόγω της πιο χρονοβόρας και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής του. Στη σύνθεσή της, μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των χορτοφάγων, των vegans, των εγκύων γυναικών και των ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από δύο φορές περισσότερα νουκλεϊκά οξέα και χλωροφύλλη από τη σπιρουλίνα, αλλά λιγότερες πρωτεΐνες και λίγο βήτα-καροτένιο. Η χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τις πληγές και προκαλεί αύξηση όπου έχει κρατηθεί.
Προέλευση και ιστορία
Η μάκα, γνωστή και ως περουβιανό τζίνσενγκ. Πρόκειται για ένα βότανο διετούς φυτού που προέρχεται από τις Άνδεις στο Περού. Περίπου 2000 χρόνια πριν, το φυτό καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά. Η μάκα αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3800 μέτρων και σε βραχώδη εδάφη. Η μάκα αναπτύσσεται καλά σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου. Η μάκα καλλιεργείται κυρίως για την κατανάλωση της ρίζας. Η ρίζα της μάκα ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα.
Η μάκα είναι ένα φυτό παρόμοιο με τη ραπανάκι, το οποίο παλαιότερα, κατόπιν σύστασης των Ίνκας, καλλιεργούνταν από τους Ισπανούς...
Σκόνη από χόρτο σιταριού. Το χόρτο σιταριού αναπτύσσεται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Γόνιμο έδαφος, πολύ ηλιοφάνεια και καθαρός αέρας προσφέρουν τέλειες συνθήκες για την ανάπτυξη των χόρτων. Πριν η φυτεία ωριμάσει, συγκομίζεται. Τους χειμερινούς μήνες αναπτύσσονται αργά και συγκεντρώνουν έτσι πολλές βιταμίνες, μέταλλα και μικροθρεπτικά συστατικά. Είναι κρίσιμο να συγκομιστούν σε αυτό το στάδιο της ζωής τους, καθώς αν συγκομιστούν αργότερα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των θρεπτικών συστατικών. Χαρακτηριστικά: Το χόρτο σιταριού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ανά γραμμάριο περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη από το γάλα και τα αυγά. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και την ανάπτυξη των μυών, το χόρτο σιταριού περιέχει επίσης πολύ ασβέστιο. Το ασβέστιο συμβάλλει στη διατήρηση των οστών, των δοντιών, της λειτουργίας του νευρικού συστήματος και της μυϊκής λειτουργίας.
Το λάδι αβοκάντο είναι γεμάτο από παρέγχυμα, όχι από πέτρες, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα λίπη. Το κύριο συστατικό του είναι τα λιπαρά οξέα; Πρώτα απ' όλα, τα μονοακόρεστα λίπη και τα πολυακόρεστα οξέα - ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Το λάδι αβοκάντο περιέχει πολλές βιταμίνες. Τις βιταμίνες B, C, E, A και K, καθώς και ασβέστιο, κάλιο και φώσφορο. Είναι ιδανικό για τη φροντίδα του δέρματος: ενυδατώνει αποτελεσματικά, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, λειαίνει το δέρμα και συνιστάται για δέρμα με ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του προσώπου. Το λάδι αβοκάντο, χάρη στην περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Λειτουργεί επίσης ως οργανικό και αποτελεσματικό αντηλιακό που προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Λόγω των ενυδατικών του ιδιοτήτων, είναι τέλειο για τη φροντίδα του δέρματος, του σώματος και των μαλλιών.
Δισκία Σπιρουλίνας Βιολογικά
Τι είναι τελικά η σπιρουλίνα; Η σπιρουλίνα είναι ένα μπλε-πράσινο και σπειροειδές φύκι, το οποίο μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις στην υγεία μετά την κατανάλωσή του. Η σπιρουλίνα είναι η λατινική ονομασία για το φύκι, που έχει σχήμα ‘μικρής σπείρας’. Το ιδιαίτερο με τη σπιρουλίνα είναι ότι είναι σχεδόν τόσο παλιά όσο η γη και έχει επιβιώσει για πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτό το φύκι μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι σχεδόν ακαταμάχητο. Ενώ οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν όταν ένας μεγάλος μετεωρίτης χτύπησε τη γη, το μικρό φύκι παρέμεινε περήφανο και αλώβητο...
Οι φιστίκια, επίσης γνωστά ως μανί ή μανί, διακρίνονται για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε σχέση με άλλους ξηρούς καρπούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Οι συνδυασμοί γης είναι αρκετά θερμιδοφόροι: 100 γρ περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης πολλή βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, και βιταμίνες B, ειδικά φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι ένας θησαυρός διαιτητικών ινών και αργινίνης, ενός πολύ σημαντικού αμινοξέος κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την παροχή αίματος στους μύες και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Η βιολογική μας μάσκα μαλλιών με αιθέρια έλαια DÔM LABS χρησιμοποιεί βιολογικά και φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για τα μαλλιά και λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν φριζάρισμα ή σπασίματα.
Οι πρωτεΐνες σιταριού από μερικές από τις μάσκες μας βοηθούν στην ενίσχυση των μαλλιών και παρέχουν επίσης απαραίτητα μέταλλα που ενισχύουν τις ρίζες και προάγουν τον όγκο! Χρησιμοποιούμε επίσης αιθέρια έλαια (τα οποία έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες) για να ανακουφίσουμε προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής όπως οι πιτυρίδες ή οι ερεθισμοί των μαλλιών που προκαλούνται από το άγχος της ρύπανσης.
Όλες οι μάσκες μας κατασκευάζονται χειροποίητα στο εργαστήριό μας για να σας προσφέρουμε ένα προϊόν με μοναδικό χαρακτήρα και αυθεντική φόρμουλα.
SKU: COS0030
Βάρος: 0.3 kg
Κουρκουμάς Σκόνη Βιολογικός
Η βιολογική σκόνη κουρκουμά είναι γνωστή με πολλές διαφορετικές ονομασίες (μεταξύ άλλων, κουέντζιτ, κουένιερ, τσουρίμερικ και κουρκούμα). Παράγεται από τη ρίζα του φυτού Curcuma Longa, το οποίο προέρχεται αρχικά από την Ινδία. Ο κουρκουμάς ανήκει στην οικογένεια του τζίντζερ.
Η σκόνη κουρκουμά ή σκόνη κουρκούμα λόνγκα χρησιμοποιείται κυρίως σε ινδικά πιάτα, αλλά πλέον πωλείται και ως συμπλήρωμα και σούπερ τροφή. Όχι άδικα: η σκόνη είναι πλούσια σε κάλιο, νάτριο και κουρκουμίνη. Στην Ιν…
Δοκιμάσαμε και ξαναδοκιμάσαμε δεκάδες και δεκάδες OOLONG, και τελικά μας εμφανίστηκε το Γκράαλ. Καλλιεργημένο στο Βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ και το Λάος, αυτό το ελαφρώς ζυμωμένο τσάι οolong μας υποτάσσει με τις φρέσκες και λεπτές νότες ορχιδέας και καβουρδισμένων φουντουκιών.
Τα φύλλα του σκούρου πράσινου τσαγιού είναι τυλιγμένα σε μαργαρίτες, μια πολύ τυπική μέθοδος των «κατασκευαστών τσαγιού» της Ταϊλάνδης. Σήμερα, τα γλυκά τσάγια οolong της Ταϊλάνδης είναι τόσο δημοφιλή, κυρίως λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς τους, που γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο σε επιλεγμένα εξειδικευμένα καταστήματα. Αυτό καθιστά το THAI JING SHUAN ένα από τα πιο εξαιρετικά και περιζήτητα τσάγια μεταξύ των oolongs.
Αναφορά:TOO21020
Κάρδαμο (Elettaria cardamomum) Το κάρδαμο είναι επίσης γνωστό ως πράσινο κάρδαμο και σχετίζεται με το τζίντζερ. Το κάρδαμο έχει ένα όμορφο γλυκό και πικάντικο άρωμα. Έχει γεύση από μπεργαμότο, λεμόνι και καμφορά.
Φασόλια Τόνκα (Dipteryx odorata)
Τα φασόλια Τόνκα αναπτύσσονται σε ένα δέντρο Τόνκα και είναι οι σπόροι του καρπού που φέρουν αυτά τα δέντρα. Τα φασόλια Τόνκα είναι στενά, μαύρα, επιμήκη και ζαρωμένα φασόλια με καφέ εσωτερικό. Αφού συγκομιστούν, οι σπόροι ξηραίνονται και μουλιάζονται 24 ώρες την ημέρα σε αλκοόλ ή ρούμι. Τα φασόλια Τόνκα που έχουν μουλιάσει σε ρούμι προσφέρουν γεύση βανίλιας, αμυγδάλου και ρούμι. Αυτό τα καθιστά τέλεια καρυκεύματα για γλυκά και αρτοσκευάσματα. Μετά την προσθήκη αλκοόλ, τα φασόλια ξηραίνονται ξανά και πραγματοποιείται μια διαδικασία ζύμωσης.
Τα φασόλια Τόνκα είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συστατικό σε γλυκά, τη διακόσμηση γλυκών (γκανασέ), καραμέλες, παγωτό ή ζαχαροπλαστική.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του άγχους και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.
Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μύκητα που ανήκει στην κατηγορία των μακρομυκήτων (<em> basidomycota </em>) από την οικογένεια soplowy (<em> hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιείται από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για ασθένειες του ήπατος, των νεφρών, της σπλήνας, του στομάχου, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος.
Η χαίτη του λιονταριού (lion's mane), το κεφάλι του προβάτου, το κεφάλι της αρκούδας, και το λευκό πομ-πομ είναι οικείες ονομασίες μιας θαλάσσιας soplówka. Η χαίτη του λιονταριού ή το κεφάλι του προβάτου, σχετίζονται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου οργανισμού, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ. Έχει πολλές λεπτές ακίδες περίπου 2 χιλιοστά πλάτος και μήκος αρκετών εκατοστών.
Chickpeas are chickpeas or hair peas, it comes from a group of legumes. Chickpeas are an excellent source of protein and necessary amino acids, therefore it can replace meat. It is a source of complex carbohydrates, fiber. Chickpeas provides the body with various vitamins and minerals, including significant amounts of phosphorus, vitamin B9, iron, zinc, magnesium and potassium. It also contains unsaturated fatty acids. The cutter is low in calories and a low glycemic index, and the fiber it contains helps reduce the level of triglycerides and "bad" cholesterol. The chickpea is particularly appreciated by vegans and allergy sufferers. Chickpea flour forms from the legumes and thus this flour is characterized by a unique protein content, while the taste resembles the taste of Umami. The glycemic index of this flour is almost half as half as much than wheat poppies and is only 35. <Span class = "apple-converted- Space "> </span> & nbsp; <strong> Composition: </strong> chickpea flour & nbs
Τι είναι τα ρεβίθια;
Τα ρεβίθια ονομάζονται επίσης φασόλια γκαρμπάντζο. Τα ρεβίθια είναι πολύ δημοφιλή, ιδιαίτερα γύρω από τη Μεσόγειο, όπου χρησιμοποιούνται σε διάφορα πιάτα. Είναι ένα όσπριο που καλλιεργείται στην Ανατολία εδώ και περισσότερα από 8.000 χρόνια. Πολλά ανατολίτικα πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν με αλεύρι ρεβιθιού, όπως χούμους, φαλάφελ, τσιπς και τσιπς. Σήμερα, πολλά ρεβίθια καλλιεργούνται ακόμα στην Τουρκία, αλλά τώρα το 70% της παγκόσμιας παραγωγής βρίσκεται στα χέρια της Ινδίας.
Πόσο υγιεινά είναι τα ρεβίθια;
Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και μέταλλα και προκαλούν λιγότερη μετεωρισμό από άλλα φασόλια. Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες όχι μόνο σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι, αλλά και διεγείρουν την πέψη σας. Λόγω της ποσότητας φυτικών ινών, τα ρεβίθια μπορούν επίσης να μειώσουν τη χοληστερόλη σας.
Τα ρεβίθια περιέχουν επίσης βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη Ε έχει προστατευτική λειτουργία για τα κύτταρα και είναι γνωστή ως φυσικό αντιγηραντικό μέσο.
Τι μπορείτε να κάνετε με το αλεύρι ρεβιθιού;
Λόγω της πρωτεΐνης και των ινών,…
Πολύ χαριτωμένο φλιτζάνι με έναν ρακούν από τη μία πλευρά και έναν βραδύποδα από την άλλη.
Αυτό το φλιτζάνι διαθέτει πολύ λεπτό φίλτρο για να εκχυλίζει τέλεια τα τσάγια και τις τσάγες σας και ένα καπάκι για να διατηρεί τη θερμότητα και επίσης να τοποθετείτε το φίλτρο από πάνω.
Χωρητικότητα 400ml.
Αναφορά:19650
Μουσκοβάδο
Το μουσκοβάδο είναι μια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από το νησί Μαυρίκιος και είναι επίσης γνωστή ως ζάχαρη Μπαρμπάντος. Το κλίμα του μικρού νησιού στον Ινδικό Ωκεανό είναι ιδανικό για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες καφέ ζάχαρες, οι οποίες παρασκευάζονται με την προσθήκη μελάσας σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, η ζάχαρη μουσκοβάδο διατηρεί τη γεύση και το χρώμα της πηγής της, του χυμού ζαχαροκάλαμου. Έτσι, η ζάχαρη μουσκοβάδο περιέχει ακόμα τα φυσικά μέταλλα και βιταμίνες από το ζαχαροκάλαμο. Έχει περιεκτικότητα μελάσας 10-15%, επομένως η υφή της είναι πολύ μαλακή, σβησμένη και υγρή.
Γεύση και χρήση
Η γεύση της ζάχαρης μουσκοβάδο είναι απαλή, με νότες καραμέλας και βύνης, δίνοντάς της τον μοναδικό της χαρακτήρα. Η ζάχαρη μουσκοβάδο είναι πιο ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες από άλλες ζάχαρες, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση σε ζεστά πιάτα ή ψησίματα. Προσφέρει στα γεύματα και στα ζεστά ροφήματα μια ιδιαίτερα πλούσια γλυκύτητα και είναι ιδανική για γλυκάνισμα...
Χωρητικότητα 300ml.
Σχέδια: αλεπού, πουλί, κουνέλι ή ελάφι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Μπορείτε να μας υποδείξετε το μοντέλο που επιθυμείτε στην ενότητα μηνύματος της παραγγελίας σας.
Αναφορά: 33100
Αφενμπρότπουλβερ: Ο αφενμπρότ είναι ο καρπός του αφενμπρότ, γνωστός επίσης ως Adansonia Digitata ή αφενμπρότ. Το τελευταίο όνομα οφείλεται στις πολλές ποικιλίες πιθήκων που τρέφονται με τους καρπούς του αφενμπρότ. Το δέντρο μπορεί να ζήσει πολύ καιρό και είναι το μεγαλύτερο δέντρο στην Αφρική. Όχι μόνο ο καρπός είναι χρήσιμος για τη ζωή στην Αφρική. Σχεδόν όλα τα μέρη του δέντρου είναι χρήσιμα, γι' αυτό και αποκαλείται λαϊκά
Βιολογική Σκόνη Κουρκουμά
Η Βιολογική Σκόνη Κουρκουμά από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή και φροντίδα για τους ανθρώπους και τη φύση.
Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και της υψηλότερης ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που έχουμε επιλέξει προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί.
Η βιολογική σήμανση αντιπροσωπεύει 100% ελεγχόμενο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά εγγυώνται ότι είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους πρόσθετα όπως ζάχαρες και λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις σχετικά με τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Ψάχνετε για χονδρέμπορο ή εισαγωγέα Βιολογικής Σκόνης Κουρκουμά;
Η VehGro είναι χονδρέμπορος Βιολογικής Σκόνης Κουρκουμά και χιλιάδων άλλων βιολογικών συστατικών που προσφέρουμε είτε ως μεμονωμένα συστατικά είτε σε μίγμα.
Μουσκοβάδο
Το μουσκοβάδο είναι μια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο που προέρχεται από το νησί Μαυρίκιος και είναι επίσης γνωστή ως ζάχαρη Μπαρμπάντος. Το κλίμα του μικρού νησιού στον Ινδικό Ωκεανό είναι ιδανικό για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες καφέ ζάχαρες, οι οποίες παρασκευάζονται προσθέτοντας μελάσα σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, η ζάχαρη μουσκοβάδο αποκτά τη γεύση και το χρώμα της πηγής της, του χυμού ζαχαροκάλαμου. Για αυτό το λόγο, η ζάχαρη μουσκοβάδο περιέχει ακόμα τα φυσικά μέταλλα και τις βιταμίνες από το ζαχαροκάλαμο. Έχει περιεκτικότητα σε μελάσα 10-15%, οπότε η υφή της είναι πολύ μαλακή, σβώληρη και υγρή.
Γεύση και χρήση
Η γεύση της ζάχαρης μουσκοβάδο είναι απαλή με νότες καραμέλας και βύνης, δίνοντάς της τον μοναδικό της χαρακτήρα. Η ζάχαρη μουσκοβάδο είναι πιο ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες από άλλες ζάχαρες, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση σε ζεστά πιάτα ή ψησίματα. Προσφέρει στα γεύματα και στα ζεστά ροφήματα μια ιδιαίτερα νόστιμη γλυκύτητα και είναι ιδανική για γλυκαντικά μαρινάδες, σκούρες σάλτσες, τσάτνεϊ και κάθε είδους ζεστά ροφήματα.
Σπόροι κολοκύθας: Οι σκούροι πράσινοι κολοκύθες είναι εγγενείς στη Μέση και Νότια Αμερική. Αργότερα, οι κολοκύθες εισήχθησαν και στην Ευρώπη. Μετά τη συγκομιδή, οι σπόροι κολοκύθας αφαιρούνται και καθαρίζονται. Οι πράσινοι σπόροι κολοκύθας μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή να προστεθούν σε σαλάτες. Οι σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.