Γερμανία, Ahrensburg
...Σύνθεση για Μπράτβουρστ (ΛΕΠΤΟ) ProFit Είναι το κλασικό στη σχάρα και στο τηγάνι, όλοι το γνωρίζουν, όλοι το αγαπούν: το λεπτό μπράτβουρστ. Με το μείγμα μας μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να παρασκευάσετε νόστιμες ποικιλίες λεπτού μπράτβουρστ, πικάντικες στη γεύση και με καλές ιδιότητες καραμελώματος. Hela. Είμαστε ο ικανός σας συνεργάτης για γεύση και σύγχρονα λειτουργικά συστήματα για την...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Γαλλία, Vaulx-En-Velin
...Το χμισ προετοιμάζεται παντού στην Αλγερία, με μικρές διαφορές από περιοχή σε περιοχή. Έτσι, στην ανατολική Αλγερία, παρασκευάζεται με σκόρδο, ντομάτες και ψητές πιπεριές. Ξεκινάμε βάζοντας το σκόρδο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το λάδι σε ένα τηγάνι για μερικά λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και τα πολτοποιούμε καλά με ένα πιρούνι ή σε ένα ξύλινο γουδί, το mehraz. Σερβίρεται στη συνέχεια σε ένα πιάτο. Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 100g Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
Χαρτοφυλάκιο (61)
Αυστρία, Lind Im Drautal
... λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα. Η συμβουλή μας: Γεύεται εξαιρετικά με πέστο βασιλικού!!! Χρόνος μαγειρέματος Βγάλτε τις κατεψυγμένες ζύμες από τη σακούλα και ρίξτε τις σε ήδη βραστό, αλατισμένο νερό. Αφήστε τα ζυμαρικά να βράσουν για περίπου 8 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλτε τα και στραγγίξτε. Μπορείτε να σοτάρετε τα ήδη βρασμένα ζυμαρικά σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο πριν τα σερβίρετε. Συσκευασία 1.) 50 κομμάτια σε σακούλα PE (μονάδα μαζικής κατανάλωσης) 2.) 8 κομμάτια σε σακούλα PE (μονάδα λιανικής πώλησης)...
Χαρτοφυλάκιο (11)
Γαλλία, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Βιολογικό Μείγμα Βότανα Ψαριών "Προβηγκία του Παρελθόντος" από την Araquelle. Συστατικά: Βιολογικό Φινόκιο 80%, Βιολογικές Ροζ Μούρες 10%, Βιολογική Κάρδαμο 5%, Βιολογικό Σέλινο 5% Αυτό το μείγμα 4 βιολογικών αρωματικών φυτών (φινόκιο, ροζ μούρες, κάρδαμο, λιβάνι) έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις γεύσεις του νότου στα μαγειρεμένα ψάρια σας. Ιδανικό για να συνοδεύσει τις συνταγές σας σε τηγάνι, φούρνο ή στον ατμό. Μεταλλικό κουτί Καθαρό βάρος προϊόντος: 30g. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μόνο την αναγόμωση αυτού του προϊόντος.
Χαρτοφυλάκιο (198)
Γαλλία, Longwy
...Ψήστε τους σπόρους κολοκύθας σε τηγάνι. Αφήστε τους να ψηθούν μέχρι να ροδίσουν. Όπως και στο ψήσιμο στον φούρνο, μπορείτε να προσθέσετε μπαχαρικά για να ενισχύσετε τη γεύση ή να προτιμήσετε να τους φάτε φυσικούς. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια συνεταιριστική οργάνωση από τον νότο της Γαλλίας για αυτή την ποικιλία σπόρων! Αυτοί προέρχονται από την Ανζού και την Οξιτανία. Σακουλάκι 200 γρ. Αναφορά: EPI012 Σε απόθεμα: 31 Ενέργεια: 583 kcal / 2416 KJ Ίνες: 8 g Πρωτεΐνη: 35 g...
Χαρτοφυλάκιο (82)
Πολωνία, Środa Śląska
...Ποιοτικό ηλιέλαιο από τον κατασκευαστή. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: πρότυπο τροφίμων, εκλεπτυσμένο και αποσμημένο, 100% καθαρό και φυσικό. Το ηλιέλαιό μας είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Ωμέγα 3, υψηλής ποιότητας μέταλλα, λιπαρά και θα γίνει η υγιεινή επιλογή σας νούμερο 1. Αυτό το προϊόν είναι ασφαλές και κατάλληλο για όλες τις μεθόδους μαγειρέματος: τηγάνισμα σε βαθύ τηγάνι, τηγάνισμα σε τηγάνι, σοτάρισμα και ψήσιμο. Δεν έχει αφρό και δεν έχει μυρωδιά. Χωρίς ΓΤΟ, χωρίς χοληστερόλη, χωρίς τρανς λιπαρά. Η Sila μας είναι η υγιεινή επιλογή σας!
Χαρτοφυλάκιο (6)
Βέλγιο, Seneffe
... - Εύκολο να καλύψει όλα τα είδη σχημάτων - Καλή σταθερότητα μετά την εφαρμογή (μερικές ημέρες στο ψυγείο) - Μπορεί να θερμανθεί απευθείας στο μικροκύμα ή σε τηγάνι (δεν χρειάζεται νερό) - Σταθερό κατά την κατάψυξη/απόψυξη - Γρήγορη πήξη στο ψυγείο - Εύκολο να χρωματιστεί και να αρωματιστεί (Bakbel Flavouring Compound) - Μπορεί να ξαναθερμανθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί Καραμέλα, Σοκολάτα και Ουδέτερο.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Τουρκία, Sakarya
...2 στρώματα, 8 τηγάνια, 1 τηγάνι 20 λίτρων γάλα, μαγείρεμα κάτω από τον φούρνο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικό αέριο ή LPG (σωλήνας), με κινητά ή σταθερά πόδια, ...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Γερμανία, Lohne
...Eifix Γευστικό Ομελέτα - Τόσο ελαφρύ. Τόσο αφράτο. Η Eifix Γευστικό Ομελέτα ανήκει στα πολλά καινοτόμα προϊόντα αυγών Convenience της EIPRO. Οι αφράτες ομελέτες είναι μια τέχνη από μόνες τους. Με την Eifix, οι ομελέτες πετυχαίνουν πάντα. Υγρή και ήδη έτοιμη για το τηγάνι, η Γευστική Ομελέτα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την παρασκευή τέλειων, αφράτων ομελετών. Οι έτοιμες ομελέτες έχουν υπέροχη...
Χαρτοφυλάκιο (15)
...υπάρχουν ντόνατς, τηγανητή μηλόπιτα και καλαμπόκι σε ξυλάκι. Το τηγάνισμα είναι μια μορφή διαδικασίας μαγειρέματος που περιλαμβάνει την τοποθέτηση συστατικών σε ένα τηγάνι με λάδι. Μία από τις κοινές χαρακτηριστικές των τηγανητών σνακ είναι ότι τα περισσότερα σνακ έχουν μια τραγανή κρούστα από έξω και είναι μαλακά από μέσα. Έτσι, όταν δαγκώνετε το σνακ, μπορείτε να βιώσετε διαφορετικές υφές ταυτόχρονα. Σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρείτε σνακ με διαφορετικές προελεύσεις σε όλο τον κόσμο.
Χαρτοφυλάκιο (50)
Γερμανία, Herford
...Επίπεδο τηγάνι από υλικό χάλυβα DC01 σύμφωνα με το ISO 3574. Λαβές στην επάνω επιφάνεια προαιρετικές.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Σερβία, Sutjeska
...Ένα βασιλικό γεύμα που αξίζετε. Είναι επιλογή σας αν θα το μαγειρέψετε γρήγορα, θα το τηγανίσετε σε τηγάνι με μπαχαρικά ή θα το προσθέσετε στα αγαπημένα σας ζυμαρικά… οι επιλογές σας είναι πολλές. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε μια τέλεια γεύση και μια πλούσια ποσότητα χρήσιμων θρεπτικών συστατικών. Καθαρό βάρος: 450 γ Ενέργεια: 47kJ/11kcal Υδατάνθρακες: 0,40 γ Συνολικά σάκχαρα: 0,20 γ Λίπη: 0,20 γ Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,08 γ Πρωτεΐνες: 1,30 γ Αλάτι: 0,90 γ...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Ιταλία, Forlì
...έχει χαμηλότερη θερμιδική αξία. Είναι επίσης πιο πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, γεγονός που το καθιστά ένα προϊόν πολύ κατάλληλο για αθλητές και για τους λάτρεις υγιεινών διατροφών. Το αλεύρι ρεβιθιού χρησιμοποιείται ευρέως στη Λιγουρία, όπου η φάριντα θεωρείται μια τυπική τοπική σπεσιαλιτέ. Πρόκειται για μια είδους "τηγανίτα" πολύ λεπτή, φτιαγμένη μόνο με αλεύρι ρεβιθιού, νερό, αλάτι και ελαιόλαδο; η φάριντα συνήθως ψήνεται σε ξυλόφουρνο, αλλά μερικές φορές ψήνεται και σε τηγάνι.
Χαρτοφυλάκιο (50)
Γαλλία, Olivet
...Αναφορά 3421557902093 Προετοιμασία: Επαναϋδατώστε τις πρωτεΐνες σόγιας σε 1L ζωμό για 10 λεπτά. Σοτάρετε τις πρωτεΐνες σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά σε τηγάνι. Σόγια*. * Συστατικά από Βιολογική Γεωργία.
Χαρτοφυλάκιο (114)
Γαλλία, Poissy
...Κρέμα Παν - Twist Airless Βάζα Χωρητικότητα: 30 / 50 ml Μέγεθος 30ml: ∅ 50,9 x Π 90,37 mm Μέγεθος 50ml: ∅ 50,9 x Π 94,70 mm Δόση: 0,25 cc Φιάλη & Καπάκι: PETG Τηγάνι: PP...
Χαρτοφυλάκιο (209)
Γαλλία, Castelnaudary
...Γαλοπούλες γίγαντες κονφί σε λίπος τους, αλάτι. Κρέας από Γαλλία. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ: Κομμένες και ζεσταμένες σε τηγάνι, αυτές οι γίγαντες προσθέτουν μια πινελιά τρέλας σε οποιαδήποτε σαλάτα. Είναι η ιδανική ορεκτική ενώ το κασουλέ ψήνεται.
Χαρτοφυλάκιο (37)
Ουκρανία, Kiev
... - διαφορετικές γεύσεις με διαφορετικά μπαχαρικά - ο σχεδιασμός των γραμμών μπορεί να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις παραγωγικές εγκαταστάσεις του πελάτη Σύνολο εξοπλισμού της γραμμής: - εξωθητής ζύμης με διανομέα - μηχανή ρολάρισματος ζύμης - συσκευή τεντώματος - ιμάντας με μηχανισμό κοπής - τούνελ φούρνου - ιμάντας ψύξης - μηχανή κοπής - ιμάντας τροφοδοσίας - τύμπανο για αφαίρεση ψίχας και μικρών κλασμάτων - τηγάνι - ιμάντας για αφαίρεση λαδιού - τύμπανο με διανομέα μπαχαρικών - ιμάντας ψύξης - ανυψωτικό - μηχανή συσκευασίας...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Τουρκία, Istanbul
...Ένα από τα πιο πωληθέντα προϊόντα μας που περιέχει λιπαρά βούτυρου, βούτυρο και φιστίκια. Μπορείτε να το ετοιμάσετε στο φούρνο ή σε τηγάνι σε μόλις λίγα λεπτά.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Villafranca
... απολαμβάνεις) και "tiella" (τηγάνι). Αυτός ο τύπος ζυμαρικών είναι χαρακτηριστικός της Αμάλφι, όπου γεννήθηκε από τον σεφ Ενρίκο Κοσεντίνο το 1978, όταν, παρουσιάζοντας τα Scialatielli σε έναν γαστρονομικό διαγωνισμό, κέρδισε χάρη σε αυτά το βραβείο entremetier της χρονιάς. Αντιστοιχία μεταξύ Φρέσκιας Ζυμαρικής και Ξηρής Ζυμαρικής: Να κάνουμε την ποιότητα επιλογή για μια καλύτερη ζωή. 270 kcal/100g για τη Φρέσκια Ζυμαρική 350 kcal/100g για τη Ξηρή Ζυμαρική Φρέσκια Μεσογειακή Ζυμαρική Made In Italy "Νάπολη" Ψυγμένα Μεταφορικά Stef...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Πορτογαλία, Leiria
... κολοκύθα. Τρόπος παρασκευής: Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέστε το ρύζι και αφήστε το να μαγειρευτεί λίγο, αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Στη συνέχεια, προσθέστε περίπου 100 ml λευκού κρασιού και αφήστε το να εξατμιστεί. Προσθέστε σταδιακά ζεστό νερό (λίγο παραπάνω από το διπλάσιο του ρυζιού), ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 20 έως 25 λεπτά. Το ριζότο πρέπει να είναι...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Τουρκία, Antalya
...5 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Για 1 Kg Μείγμα Pancake Sudem προσθέτοντας γάλα και ανακατεύοντας το. Το παρασκευασμένο μείγμα μαγειρεύεται ρίχνοντάς το σε τηγάνι ή πιάτο στους 150-170 °C. Μπορεί να σερβιριστεί με Σάλτσα Ζαχαροπλαστικής Sudem ή Γέμιση Ζαχαροπλαστικής Sudem. 1 χρόνος Αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χαρτοφυλάκιο (194)
Γαλλία, Montreuil
...Κατηγορίες: Κανονισμοί, Θερμοστάτες με χειροκίνητη επαναφορά Θερμοστάτης θερμοκρασίας με βολβό και καπillary, μονοφασικός ή τριφασικός, αυτόματη ή χειροκίνητη επαναφορά, περιοριστής ή ασφάλεια θερμοκρασίας με χειροκίνητη ή αυτόματη επαναφορά, θερμοστάτης για πλάκα, σαλαμάνδρα, κεμπάπ, φούρνους, μπαιν-μαρί, ψησταριά, Χρήση: Σε ασφαλή λειτουργία σε μπαιν-μαρί, τηγάνι, φούρνο, θερμαντική μπαταρία...
Χαρτοφυλάκιο (47)
Γαλλία, Villepinte
...ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε, ΤΟ ΛΑΔΙ ΗΛΙΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΛΑΔΙ ROZAN ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΦΟΝΤΙΚΟ E900. Χρήσεις: Καρύκευμα, μαγείρεμα, τηγάνισμα. Συμβουλές χρήσης για τηγάνισμα: Αποφύγετε την προσθήκη λαδιού σε ένα χρησιμοποιημένο τηγάνι και ανανεώστε ολόκληρο το τηγάνι μετά από 10 τηγανίσματα. Συνιστώμενη μέγιστη θερμοκρασία 180º C. Εισάγετε προσεκτικά τα τρόφιμα στο λάδι. Συντήρηση: 12 μήνες Σύνθεση: 100% Λάδι ηλίανθου ΜΟΡΦΗ: 1000 λίτρα...
Αντίστοιχα προϊόντα
Δεξαμενή – 1000 L
Δεξαμενή – 1000 L
Άλλα προϊόντα
Ηλίανθος
Ηλίανθος
Χαρτοφυλάκιο (3)
Βέλγιο, Arlon
... μανιτάρια, το καπέλο και τις λωρίδες με ένα μικρό πινέλο για να απομακρύνετε τυχόν αγκάθια ή κλαδάκια που μπορεί να υπάρχουν. Κόψτε τα πολύ μεγάλα δείγματα κατά μήκος. Πλύνετε μόνο αν είναι απαραίτητο (παρουσία χώματος) περνώντας τα μανιτάρια κάτω από νερό ή σκουπίζοντάς τα απαλά. Μαγείρεμα: πάντα να τα σοτάρετε σε "υψηλή φωτιά" σε τηγάνι και να τα καταναλώνετε τραγανά κατά προτίμηση. Τα κομμένα μανιτάρια και «έτοιμα προς χρήση» χρειάζονται φυσικά μόνο μαγείρεμα. Συμβουλές συντήρησης Οι κανθαρέλλες μπορεί να παρουσιάσουν...
Χαρτοφυλάκιο (49)
Τσεχική Δημοκρατία, Brünn
...Ψέκασε ποιοτικό λάδι στο τηγάνι σου και στη σαλάτα σου Θα αγαπήσεις το λάδι αβοκάντο τόσο για την πολυμορφία του όσο και για τη γεύση του. Έχει πολύ ήπια γεύση και άρωμα και είναι κατάλληλο τόσο για τη ζεστή όσο και για την κρύα κουζίνα, χάρη στο υψηλό σημείο καπνού του (270 °C).
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Guardamar Del Segura
...Καρύκευμα παρασκευασμένο με φλοράλ αλάτι και μείγμα φλοιών εσπεριδοειδών Συστατικά: Φλοράλ αλάτι (90%), μείγμα φλοιού εσπεριδοειδών (10%): (πορτοκάλι και λεμόνι). Συστάσεις: Ιδανικό για να καρυκεύσετε κρέατα, λαχανικά, θαλασσινά και ψάρια στη σχάρα, σε τηγάνι ή ψημένα. Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ: Ενεργειακή αξία: 16 Kj/4 Kcal. Λίπη: 0 γρ, εκ των οποίων κορεσμένα: 0 γρ. Υδατάνθρακες: 0,5 γρ, εκ των οποίων σάκχαρα: 0,5 γρ. Πρωτεΐνες: 0 γρ. Αλάτι: 84,9 γρ. Κυλινδρικός αλατοπίπερος από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι 100 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Solingen
...Η σειρά τηγανιών MoVe αποτελείται από τις νέες μας πατενταρισμένες επενδύσεις TIGER-PTFE και τους ειδικά σχεδιασμένους κατακόρυφους τοίχους των τηγανιών μας, οι οποίοι κρατούν τη θερμότητα μακριά, ώστε να μαγειρεύετε τα νόστιμα φαγητά σας σωστά. - Το σετ περιλαμβάνει - Βαθύ τηγάνι 28 εκ. πλάτος με 6,5 εκ. βάθος - Ρηχό τηγάνι 28 εκ. πλάτος - Βαθύ τηγάνι 24 εκ. με 6,5 εκ. βάθος - Ρηχό τηγάνι 24 εκ. πλάτος - Ένας ιαπωνικός γουόκ με 30 εκ. πλάτος και 6,5 εκ. βάθος - Όλα τα καπάκια για τα τηγάνια περιλαμβάνονται...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Madrid
...Κροκέτες για φούρνο ή φριτέζα αέρα. Αυτές οι κροκέτες είναι φτιαγμένες ειδικά για αυτές τις συσκευές, όχι για τηγάνισμα σε τηγάνι.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Βέλγιο, Beringen
...Πάρτε ένα ρολό από μοσχαρίσιο κρέας με κόκαλο και κόψτε το σε μπριζόλες. Αυτό σας δίνει ένα κομμάτι από ράβδο. Αν αφαιρέσετε το κόκαλο από την μπριζόλα, γίνεται φιλέτο σκότς. Όπως το φιλέτο σκότς, τα κομμάτια ράβδου είναι τρυφερά, γεμάτα γεύση και αποδίδουν καλύτερα όταν μαγειρεύονται σε τηγάνι, στη σχάρα ή κομμένα σε λεπτές φέτες για ένα τηγανητό μοσχάρι.
Χαρτοφυλάκιο (189)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης