...Ο γύρος είναι το πιάτο street-food που θα βρείτε παντού στην Ελλάδα: ένα σάντουιτς σε πίτα, με καρυκευμένο ψητόκρέας (είτε κοτόπουλο, είτε παραδοσιακό αρνί), μια ωραία δόση τζατζίκι και λαχανικά. Αυτό το μείγμα Γύρου Ελληνικού θα σας ταξιδέψει και μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε τύπο ψητού κρέατος στη σχάρα.
... γευστικών προφίλ όπως τηγανητό, ψητό, ζουμερό, βραστό, ψημένο και πικάντικο. Τα αρώματα παράγονται σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένου του κανονισμού αρωμάτων 1334-2008).
Πιθανά γευστικά προφίλ:
Κοτόπουλο και γαλοπούλα
Βόειο κρέας και πικάντικο κρέας
Χοιρινό, ζαμπόν και μπέικον
Αρνί
Τσεχία: Τσεχία
20 κιλά: 20 κιλά...
...Αυτόματα για ειδικά ψησίματα.
Ενσωματωμένη ψύξη με ρύθμιση θερμοκρασίας
Ελεύθερα επιλέξιμοι πλάτος θυρίδων
Ιδανικό για κρέας και ψητόκρέας
Πολλές δυνατότητες πληρωμής
Online παρακολούθηση αποθεμάτων
Προαιρετικά με επικάλυψη
Ενοικίαση κατόπιν αιτήματος
Πλάτος: 1.410 mm
Ύψος: 1.850 mm
Βάθος: 816 mm
Βάρος: 375 kg
Διαγώνιος οθόνης: 54,61 cm (21,5")
Εξοπλισμός: συμπεριλαμβανομένης της ψύξης
Σύνδεση: Ευρωπαϊκός πρότυπος
Αριθμός θυρίδων: 60...
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητόκρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Ο φούρνος πίτσας Ooni Karu 16 τροφοδοτείται με ξύλο, κάρβουνο ή αέριο. Αυτό σας επιτρέπει να φτιάχνετε, σε εξωτερικούς χώρους, γιγάντιες πίτσες, αλλά και ψητόκρέας, ψητά λαχανικά ή ακόμη και φρέσκο ψωμί. Το ψήσιμο με ξύλο ή κάρβουνο θα δώσει μια καπνιστή γεύση στα τρόφιμά σας.
Έλεγχος: Η τροφοδοσία με προπανίου μέσω του καυστήρα Ooni Karu 16 σας εξασφαλίζει μεγαλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας...
...αυθεντικό, πικάντικο, χειροποίητο ταϊλανδέζικο Khao Soi Gai. Ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο
Συνιστώμενη προετοιμασία
Η κρέμα μελιτζάνας μας είναι ένας πραγματικός παντογνώστης στην κουζίνα.
Τέλεια ως ντιπ για λαχανικά, πίτα και πιάτα mezze.
Εξαιρετική ως άλειμμα για μπαγκέτες, ψωμί ολικής αλέσεως, τοστ, κρουασάν, μπέιγκελ και τορτίγιες.
Ιδανική για ψητόκρέας, ψάρι και λαχανικά ή ως επικάλυψη για...
...Το κάνουμε με όλη την προσοχή που αξίζει σε ένα από τα πιο παρόντα αλλαντικά στα τραπέζια των οικογενειών μας. Μόνο φρέσκα μπούτια, άνω των 15 κιλών, από βαριά ιταλικά χοίρους, αλατισμένα και αρωματισμένα με ένα μείγμα αρωματικών βοτάνων. Αφαιρείται προσεκτικά το κόκαλο, ώστε να μην σκιστούν οι μυϊκές ίνες, και το προσούτο ψήνεται αργά στον ατμό σε θερμοκρασία περίπου 68°. Αυτή είναι η απλή μας συνταγή: ποιοτικό κρέας και προσοχή στην επεξεργασία. Μόνο έτσι το ψητό προσούτο θα είναι τρυφερό και ελκυστικό, γλυκό, ποτέ ξινό.
... πλούσιων μετάλλων όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορος και κάλιο. Επιπλέον, η μουστάρδα περιέχει φολικό οξύ και βιταμίνη Α.
Η μουστάρδα έχει πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να τονίσει τη γεύση των κρεατικών πιάτων – τηγανητό, ψητό, βραστό κρέας, καθώς και για την παρασκευή άλλων σαλτσών και για σερβίρισμα με street food.
Η Impulse Commodity Trading συνεργάζεται απευθείας με...
...{"Anwendung":"Χρήση: Ιδανικό για εκλεκτούς ορεκτικούς, π.χ. σασίμι ή ταρτάρ από ωμό τόννο ή σολομό. Καπνιστός σολομός και καπνιστός χέλι. Ταρτάρ από ράχη ελαφιού ή μοσχάρι. Συνοδεύει ψητόκρέας. Φρεσκοαλεσμένο πάνω σε φούρνου ψημένα ριζόσπαστα λαχανικά. Εκλεπτυσμένο σε γλυκό από δαμάσκηνα ή μους από υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα σοκολάτας.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: καπνιστό, ζεστό...
...- Κοτόπουλο με 3 Αρθρωτές Φτερούγες Βαθμού A: Ιδανικό για ορεκτικά και σνακ.
- Στήθος Κοτόπουλου Χωρίς Δέρμα και Αποκομμένο Βαθμού A: Λεπτές και μαλακές φέτες για διάφορα πιάτα.
- Μπούτι Κοτόπουλου Βαθμού A: Πλούσιο σε γεύση, ιδανικό για μπάρμπεκιου ή τηγάνισμα.
- Τμήματα Μπούτι Κοτόπουλου Βαθμού A: Ισορροπημένο σκούρο και λευκό κρέας για μαγείρεμα.
...Η νίγκελλα είναι ένας πολύ μικρός σπόρος με έντονο μαύρο χρώμα και χωρίς άρωμα.
Χρήσεις της νίγκελλας σε σπόρους στην κουζίνα:
Οι σπόροι νίγκελλας πασπαλίζονται ολόκληροι ή θρυμματισμένοι στο τέλος του μαγειρέματος, για να ενισχύσουν λαχανικά ψητά, ψάρι, ψητόκρέας ή ρύζι. Είναι επίσης τέλειοι για να αναδείξουν κρύες σάλτσες όπως η μαγιονέζα ή μια σάλτσα γιαούρτι.
Τα οφέλη της νίγκελλας σε σπόρους:
Πεπττική, καρυοθραύστης, αντισπασμωδική, ανθελμινθική…...
...καβουρδισμένη, βανίλια, μαύρα φρούτα που συνδυάζουν μια όμορφη τανική δομή, περιτυλιγμένη, γλυκόριζα με νότες από μαρμελάδα βύσσινου.
Ωραίο κρασί που θα μας ευχαριστήσει ήδη μετά από 10 έως 12 ώρες σε καράφα.
Να το απολαύσετε με ψητόκρέας ή σκληρό τυρί.
Προϊόν: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Επιφάνεια: 30 εκτάρια
Όψη: όμορφο σκούρο, βαθύ, ρουμπινί...
...60% Καριγνάν
30% Σιράχ
10% Γκρενάς Νουάρ
Αυτό το κρασί από καριγνάν, σιράχ και γκρενάς νουάρ που έχουν συλλεχθεί σε βέλτιστη ωρίμανση, προέρχεται από παλιές αμπελιές που βρίσκονται σε αργιλώδεις και αμμώδεις εδάφους, στους πρόποδες των Άλμπερς και της κορυφής του Κανονί. Άρωμα με νότες κόκκινων φρούτων όπως μαύρη σταφίδα και φραγκοστάφυλο. Στο στόμα, ένα κρασί απαλό, φρέσκο, φρουτώδες και λαχταριστό. Απολαμβάνεται από το απεριτίφ, με ψητόκρέας, σε φιλική κουζίνα ή σε ένα γεύμα στο πόδι.
Πιστοποίηση: βιολογικό...
... φλούδας (12°). Ζύμωση θερμορυθμισμένη γύρω στους 16-18°C.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό ροζ χρώμα, φρέσκια φρουτώδης γεύση. Εκλεπτυσμένο και λεπτό στο στόμα, μια καλή χρονιά. Ένα γαστρονομικό κρασί.
Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το ροζέ κρασί Bandol μας με ψάρι, ψητόκρέας, μπουγιαμπέσα, πουλερικά… Ή ως απεριτίφ.
Σερβίρεται γύρω στους 13°C...
...Εξαιρετικά Ισχυρό.
Μπύρα υψηλής ζύμωσης με πλήρες και απαλό σώμα. Το άρωμά της είναι γλυκό και τέλεια ισορροπημένο με μια κρεμώδη και συμπαγή αφρό.
Τέσσερις ειδικές βύνη κριθαριού και δύο ποικιλίες ευγενών λυκίσκων, της δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας.
Εξαιρετική με κόκκινο κρέας μαγειρεμένο ή ψητό, κρέατα στη σχάρα, καπνιστό ψάρι, παλαιωμένα τυριά, καρυκευμένα τυριά κατσίκας και τούρτα Σάχερ.
...Σύνθετο και αρωματικό, χρυσό χρώμα και μέτρια οξύτητα. Νότες από πράσινο μήλο και βελούδινη αίσθηση στο στόμα.
Συνοδεύει τέλεια λευκά ψάρια (ψητά και καπνιστά), θαλασσινά, λευκό κρέας, χορτοφαγικά πιάτα, ζυμαρικά, ψητό κοτόπουλο, πιάτα πουλερικών με κρέμα και λίγο καρύκευμα και πικάντικα πιάτα.
... σας, προσφέροντας ένταση και γεύση. Ιδανικό ως ντρέσινγκ, ταιριάζει καλά με τα αρώματα και τις γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας και σέβεται τη γεύση των τροφίμων.
Αναδεικνύει τα πιο απλά πιάτα όπως μπρουσκέτες, σαλάτες και βινεγκρέτες, ενώ συνιστάται επίσης σε ψητόκρέας, σούπες, στιφάδο και ψητό ψάρι.
Είναι ένα λάδι για όλους όσους επιθυμούν να τρώνε υγιεινά και ισορροπημένα.
...Αυτό το λίπος δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Ενσαρκώνει την αυστριακή παράδοση - Ιδανικό για ψήσιμο, τηγάνισμα και ροasting.
Συνταγές:
Ζουμερό βιεννέζικο σνίτσελ
Μοσχαρίσιο γκούλας
Τηγανητές γκραμμελκνόντελ
Πάπια με κόκκινο λάχανο
Χοιρινό ψητό
Σαγκεντίρικο κρέας με λάχανο
Σούπα πατάτας...
...Τα ξύλινα τσιπς καπνίσματος Axtschlag είναι τσιπς για το άρωμα του ψητού.
Κατάλληλα για γκριλ αερίου, ξύλου και ηλεκτρικά γκριλ.
Η γεύση του καπνού με μπίρα προσφέρει στο ψητό μια απολαυστική αίσθηση μπίρας. Ιδανικά για κρέας, ψάρι και λαχανικά.
Είδη ξύλου: Stong Beer - Δρυς
Βάρος: 1 κιλό...
...
- Κρέας με ραβδώσεις
Φρέσκα, καπνιστά και σε βάζα βιολογικά λουκάνικα
- Λουκάνικο συκωτιού
- Λουκάνικο αίματος
- Λουκάνικο ψητό
- Λουκάνικο κυνηγιού
- Λουκάνικο με κιμά
- Λουκάνικο με πιπέρι
- Ζύμη λουκάνικου
Για βιολογικές αγορές και κρεοπωλεία, εργαζόμαστε επίσης για ιδιαίτερες επιθυμίες και τις παραγγελίες σας. Ρωτήστε μας, θα σας συμβουλέψουμε ευχαρίστως.
...Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με μέτρια έως υψηλή φρουτώδη γεύση. Λείο με πικρή και χαμηλή έως μέτρια πικάντικη γεύση, που θυμίζει λαχανικά, ειδικά ντομάτες και σύκα, καθώς και μπανάνες και ξηρούς καρπούς.
Εξαιρετικό για ορεκτικά με ψάρι και μανιτάρια μπολέτους, σαλάτες, ψητό, βραστό και ψητό ψάρι. Λεπτές σαλάτες ή αυτές πλούσιες σε γεύσεις βουτύρου, σάλτσες, αρτοσκευάσματα, τυρί και κόκκινο κρέας.
...Αυθεντικό ελαιόλαδο Iriz Delicado, για γεύσεις που αγαπούν την απαλότητα.
Μέγιστη Οξύτητα: 0,5%
Σημειώσεις Γεύσης: Φρουτώδες: Ελαφρύ
Γλυκό: Ισορροπημένο
Γαστρονομία: Είναι ιδανικό για να σοτάρετε λαχανικά, ψητό ή τηγανητό χοιρινό κρέας ή να το αναμίξετε με μέλι για να δημιουργήσετε μια βάση για καρύκευμα. Εξίσου πολύ καλό για να φτιάξετε κέικ και μπισκότα.
Μονάδα: 75CL - 25,4FL Oz
Ποσότητα: 6
Χώρα: Πορτογαλία
Τιμή: €5.00 με ΦΠΑ
** Ζητήστε προσφορά **...
...Το φρικαντό κόβεται από τον μηρό του χοίρου και είναι ένα από τα πιο άπαχα μέρη του χοίρου. Το φρικαντό μπορεί να μαριναριστεί και να καρυκευτεί ως ψητό και στη συνέχεια να παρασκευαστεί στον φούρνο. Το φρικαντό χρησιμοποιείται επίσης πολύ για το ψωμί, σκεφτείτε το σάντουιτς με ζεστό κρέας και σάλτσα σάτας.
Προέλευση:
Κρέας από αληθινούς εξωτερικούς χοίρους από την Achterhoek, απευθείας από την...
...
Συστάσεις απόλαυσης:
Αυτή η λίστα μπορεί να είναι μεγάλη: Απολαύστε το καλά κρυωμένο, σκέτο, με πιάτα ζυμαρικών, πίτσα, ψητόκρέας ή ψάρι, ελιές, αντιπάστι, αλείμματα…
Συμβουλή του οινοπαραγωγού:
Ολοκληρώστε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην βεράντα σας με ένα ποτήρι ροζέ και ανταμείψτε τον εαυτό σας με λίγη αντιπάστι – έτσι θα ζήσετε τον μεσογειακό τρόπο ζωής απευθείας από την Pfalz.
Οινοποίηση: Ζυμωμένο σε ανοξείδωτο χάλυβα, ωρίμασε 4 μήνες πάνω στις οινολάσπες.
...Αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί "Saperavi" παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία σταφυλιού Saperavi, που συλλέγεται από τις πλαγιές του ποταμού Chelti, στο χωριό Shilda, στην περιοχή Καχέτι.
Ο σκούρος, ρουμπινί κρασί εντυπωσιάζει με κυρίαρχα αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και μαύρη σταφίδα. Σας προτείνουμε αυτό το κρασί με ψητόκρέας και τυρί. Απολαύστε αυτό το κρασί σε θερμοκρασία 16-18° C.
Οινοποιείο με 50 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης: άμεση εισαγωγή...
...μπριζόλες και τα χαρακτηριστικά αλλαντικά του Πιεμόντε όπως σαλάμι della rosa, σαλάμι με τρούφα, σαλάμι Barolo, λουκάνικο, ψητό προσούτο, ωμό προσούτο, cotechini και πολλά άλλα, τα οποία πωλούμε απευθείας στο κατάστημα. Για να αυξήσουμε τις πωλήσεις, έχουμε επίσης ανοίξει μια αλλαντοποιία στις Langhe, στο ιστορικό κέντρο της Alba και μια άλλη στο κέντρο του Τορίνο, κοντά στο αιγυπτιακό μουσείο, όπου μπορείτε να αγοράσετε όλο το χοιρινό κρέας και τα αλλαντικά μας.