...Στην παραγωγή, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα ευρωπαϊκής προέλευσης, έτσι ώστε τα προϊόντα να εξασφαλίζουν μια ανέμελη και αξιόπιστη χρήση μακροπρόθεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες, είναι διαθέσιμες ανοιχτές και κλειστές δεξαμενές κρασιού για τη ζύμωση, αποθήκευση και ωρίμανση του κρασιού. Παράγουμε επίσης ζυμωτήρες πολτού και δεξαμενές μεταφοράς και ανάμειξης κρασιού. Αξεσουάρ και ανταλλακτικά παρέχονται για όλα τα προϊόντα του προγράμματος.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Η ποικιλία Catuaí Rouge προσφέρει πλεονεκτήματα στη διαδικασία επεξεργασίας και συγκομιδής, καθώς είναι ένα κοντό δέντρο. Οι κόκκοι του απορροφούν πιο έντονα τους φυσικούς σακχάρες κατά την ωρίμανση, γεγονός που εξηγεί την υψηλή ποιότητα του ροφήματος που προέρχεται από αυτή την ποικιλία Arabica.
Ο Catuaí Jaune, είναι προσαρμοσμένος στο Cerrado de Minas Gerais και προσφέρει υψηλή παραγωγή, ο...
...Ο Μπονίτο του Βορρά διατίθεται σε διάφορες κοπές και παρουσιάσεις, όπως φιλέτο, σε κορμό και, ειδικά, η κοιλιά του. Η παραγωγή είναι περιορισμένη, κατά την εποχή της αλιείας, γι' αυτό και η κατανάλωσή του είναι ακόμη πιο πολύτιμη. Η μαγειρική και η χειρισμός είναι πολύ προσεκτικές ώστε αυτά τα προϊόντα να διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους. Επιπλέον, η ωρίμανση και η αποθήκευσή του για ένα χρόνο πριν από την πώληση ευνοούν ένα βέλτιστο σημείο κατανάλωσης.
... σκυρόδεμα, επιχρίσματα, ξύλο, μεταλλικές επιφάνειες, επιφάνειες με ψεκασμένη πολυουρεθάνη θερμικής μόνωσης, παράθυρα, φυσικούς λίθους και σε όλες τις εξωτερικές προσόψεις. Μετά την ωρίμανση, σχηματίζει μια ελαστική και αδιάβροχη στρώση. Είναι κατάλληλο για ελαφριά πεζοπορία. Είναι πολύ απλό στη χρήση.
Οδηγήστε, περιμένετε, θα απλωθεί από μόνο του!
Περιοχές χρήσης
Μόνωση ταρατσών, στέγων και μπαλκονιών,
Σε εξωτερικές προσόψεις,
Σε στέγες, ξύλα,
Σε προβληματικές ασφαλτικές μόνωσεις που έγιναν στο παρελθόν,
Σε ασφάλτινα και σκυρόδεμα δάπεδα.
...UV-στεγνωτήρες για την ωρίμανση UV-χρωμάτων ή UV-μελανιών προσφέρονται σε διάφορες παραλλαγές για σωλήνες, μεταλλικά στοιχεία και μεταλλικές πλάκες.
Συνήθως, ο στεγνωτήρας είναι σχεδιασμένος ως στεγνωτήρας ροής σε συνδυασμό με μια εγκατάσταση βαφής ή σήμανσης και είναι ενσωματωμένος στη υπάρχουσα διαδρομή μεταφοράς ή στη γραμμή παραγωγής.
Η σχεδίαση γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν από το σχήμα των εργαλείων, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και την απαιτούμενη εργασία.
...Για να μην ξεχάσετε τις γεύσεις που αναζητούσατε στην παιδική σας ηλικία, η Arist εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της - Η γεύση των Αριστερών Παλαιών Κασαρίων είναι ένα σημαντικό κομμάτι που προέρχεται από την κατάλληλη ωρίμανση υπό τις σωστές συνθήκες και για τον κατάλληλο χρόνο. Μετά την επεξεργασία με κόπο, τα Αριστερά Παλαιά Κασάρια ωριμάζουν προσεκτικά και φυλάσσονται σε ειδικές ψυχρές...
...Οργανική υγρή ένωση που παράγεται μέσω ενζυματικής υδρόλυσης (φυσική) για την αποκατάσταση πρωτεϊνών ψαριού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου. Είναι γρήγορα αφομοιώσιμη (ριζική ή φυλλική) και προάγει την ενδογενή παραγωγή πρωτεϊνών, ενζύμων, ρυθμιστών ανάπτυξης και σακχάρων, κυρίως κατά την περίοδο της μεγαλύτερης μεταβολικής προσπάθειας (μεταφύτευση, ανθοφορία, τελική ωρίμανση) για την επίτευξη υψηλότερης ποιότητας και ποσότητας συγκομιδής.
... κτηνοτροφίας και της γαστρονομίας της Ισπανίας.
Με ελάχιστη ωρίμανση 24 μηνών, το τελικό αποτέλεσμα είναι το βέλτιστο και αναγνωρίζεται από ειδικούς και καταναλωτές. Με αυτό το Jamón de Cebo de Campo θα απολαύσετε μια ήπια και φιλική γεύση, που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.
...Οι γραμμές χύτευσης περιλαμβάνουν τη σύνθεση, την προετοιμασία, την ανάμειξη, τη μέτρηση και τη χύτευση των μερών. Περιλαμβάνεται επίσης μια ζώνη προθέρμανσης για τα μέρη ή τα καλούπια πριν από τις συσκευές χύτευσης, καθώς και συστήματα γέλης και ωρίμανσης. Πλήρως αυτόματη ροή των μερών/εργασιών μέσω της συνολικής διαδικασίας, από την προθέρμανση έως την ωρίμανση.
... του γάλακτος σε τυρί και ωρίμανση πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούνται στην περιοχή προέλευσης; επομένως μόνο γάλα και ιταλική παράδοση.
Για να παραχθεί μια μορφή βάρους περίπου 32-34 κιλών απαιτούνται 500 λίτρα γάλακτος που φτάνουν στο τυροκομείο μέσα σε 1-2 ώρες από την αρμεγή, το γάλα αφήνεται να ξεκουραστεί για 12-18 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων αποδεσμεύεται μέρος του λίπους, η μορφή που θα αφαιρεθεί έτσι ώστε το ημι-παχύ γάλα να μπορέσει να δώσει αυτό το εξαιρετικό τυρί μεγάλης ωρίμανσης, διατηρώντας τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.
... Simcoe για πολύ ευχάριστες γεύσεις, εσπεριδοειδή γκρέιπφρουτ και ελαφρώς ρητινώδεις.
• Clash: Ξανθιά Triple, 9%, πολύ ελαφριά πικράδα για να αφήσει χώρο στους 7 κριθαριού και την ωρίμανση σε φιάλη για 3 εβδομάδες με κομμάτια βαρελιού από ουίσκι.
...Ρόμπα ρουμπινί με ποικιλία αντανακλάσεων.
Ανοιχτή μύτη, ευρύχωρη με απαλότητα και στρογγυλάδα.
Μεταξένια επίθεση, στρογγυλοί και ευχάριστοι τανίνες με πολύ όμορφη ωρίμανση. Το σύνολο λάμπει από τη γοητεία και την κοινωνικότητά του.
Κρασί γεμάτο κομψότητα με όμορφη παρουσία αλλά χωρίς καμία τραχύτητα.
Αυτό το κρασί προκαλεί την επιθυμία να το δοκιμάσεις και να το ξαναδοκιμάσεις, επομένως να το καταναλώσεις και να το εκτιμήσεις.
«Αν ήταν ένα ιστορικό μνημείο, θα ήταν το Petit Trianon»
Οι συμβουλές μας: Αερίστε το ½ ώρα πριν την εξυπηρέτηση; θερμοκρασία κατανάλωσης 17°C...
... ρύπων.
Το εκχύλισμα κάνναβης αραιώνεται στη συνέχεια σε μια υψηλής ποιότητας αρωματική ελαιόλαδο. Φρέσκοι ρίζες τζίντζερ έχουν αλεσθεί με ελιές της Προβηγκίας που έχουν συλλεγεί σε πλήρη ωρίμανση για να σας προσφέρουν αυτό το λάδι με φυσικά εξαιρετικά αρώματα.
Το λάδι CBD τζίντζερ Green Drops 20% είναι 100% φυσικό, εγγυημένα χωρίς χρωστικές, αρώματα ή συντηρητικά τεχνητής προέλευσης.
Συστατικά: βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, εκχύλισμα κάνναβης, φρέσκο τζίντζερ.
...Το Xypex Gamma Cure είναι ένας παράγοντας ωρίμανσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα προϊόντα κρυσταλλικής αδιαβροχοποίησης Xypex.
Το Gamma Cure μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για την ωρίμανση με νερό σε ορισμένες εφαρμογές Xypex. Χρησιμοποιείται επίσης για την επιτάχυνση της διαδικασίας κρυστάλλωσης Xypex. Το Xypex Gamma Cure λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας εξάτμισης...
...Μια εξαιρετική νέα γαλλική ποικιλία, με καθυστερημένη φύλλωση, πρόωρη ανθοφορία, πλευρική καρποφορία και ανθεκτικότητα σε ασθένειες. Καθυστερημένη ωρίμανση, μεγάλοι καρποί εξαιρετικής ποιότητας; ανοιχτόχρωμοι, εύκολα εξαγόμενοι σπόροι που αποθηκεύονται καλά και έχουν εξαιρετική γεύση. Στη Γαλλία, οι αποδόσεις 1 τόνου ανά εκτάριο σε 6 ετών και 4 - 5 τόνους ανά εκτάριο όταν είναι ώριμοι είναι τυπικές. Μέση ζωτικότητα και ημι-όρθια συνήθεια, κατάλληλη επίσης για συστήματα φράχτη (4μ*8μ).
Βάρος: 10-12 γ
Εσωτερικός Ρυθμός: 42-44%
Γονιμοποιητές: Franquette, Iverto, Fernette, Ronde de Montignac...
...τα αρώματα του μαύρου σκόρδου ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο ξηρασίας του και θυμίζουν λίγο αυτά του βαλσαμικού ξυδιού.
Έχει βέλτιστη διάρκεια ζωής 1 χρόνο, αλλά στην Ιαπωνία κάποιοι το διατηρούν για 10 χρόνια. Όπως ένα καλό κρασί, βελτιώνεται με την ηλικία, αν θέλετε να σταματήσετε την ωρίμανση, διατηρήστε το στο ψυγείο.
Και στην κουζίνα;
Στο στόμα, απελευθερώνει μια υπέροχη γλυκύτητα, ελαφρώς ξινή, που δεν είναι χωρίς να θυμίζει γλυκόριζα, και ανήκει στις γεύσεις Umami.
Η γεύση του είναι τόσο γλυκιά που μπορείτε να το απολαύσετε όπως είναι, καθαρό και ολόκληρο, οποιαδήποτε στιγμή.
...Το LalVigne Mature διεγείρει τις διαδικασίες ανάπτυξης για τη βελτιωμένη φαινολική ωρίμανση των σταφυλιών.
Η φυσική βιοσύνθεση δευτερευόντων συστατικών για τη φαινολική ωρίμανση ενισχύεται. Η επαφή με τις ανενεργές ζύμες προκαλεί από την μαλάκωση των σταφυλιών (Véraison) αύξηση π.χ. της ανθοκυανίνης και του ρεσβερατρόλης, καθώς και του συνολικού εκχυλίσματος. Η πάχυνση της φλούδας των μούρων...
...Η αναφορά μας στην παραδοσιακή Ελβετική παραγωγή φρούτων.
Από προσεκτικά επιλεγμένα δαμάσκηνα, δημιουργείται κάτω από τα έμπειρα χέρια του αποσταγματοποιού μας ένα αρωματικό και λεπτόπιοτο ελβετικό απόσταγμα από μια σύνθεση διαφόρων ελβετικών ποικιλιών δαμάσκηνου. Το άρωμά τους ενισχύεται από τη ειδικά αναπτυγμένη διαδικασία απόσταξης και από την ωρίμανση σε ειδικά κατασκευασμένα δοχεία. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο μπουκέτο φυσικής απόλαυσης.
Διατίθεται σε φιάλες των 35 cl συμπεριλαμβανομένου του κουτιού δώρου.
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Μερική μαλολακτική ζύμωση.
Ωρίμανση σε κελάρι για 5 χρόνια.
ASSEMBLAGE : 15 % κρασί από αποθεματικό
από μόνιμο σολέρα.
DOSAGE : 10 g/l
DÉGUSTATION : Αυτή η cuvée καθαρού Pinot Noir παρουσιάζει αρώματα που συνδυάζουν λευκά λουλούδια και εσπεριδοειδή. Η επίθεση στο στόμα, στρογγυλή και απαλή, επικεντρώνεται σε φρούτα μαρμελάδας και βανίλια, αποκαλύπτοντας ξυλώδεις νότες στο τέλος.
Αυτό το Σαμπάνια απολαμβάνεται ως απεριτίφ και καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Dell'Amico Renato το 1970. Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την πολυάριθμη εμπειρία μας στο εμπόριο μαρμάρου και φυσικών πετρών, στην Ιταλία και σε διάφορες άλλες χώρες του κόσμου. Παράγουμε πλάκες λευκού μαρμάρου Καράρα, εμπορευόμενοι πλάκες και μπλοκ μαρμάρου Καράρα και άλλα υλικά. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ποιότητας και τύπου προϊόντος, διασφαλίζοντας πάντα εξα...
... και διακριτική γεύση. Αυτή η εξαιρετική συνδυαστική προσφορά του δίνει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ καπνιστής γεύσης, γλυκύτητας και βάθους. Η απαλότητα του Johnnie Walker Black Label μπορεί να αποδοθεί στη διαδικασία ωρίμανσής του, η οποία περιλαμβάνει την ωρίμανση των whiskies σε δρύινα βαρέλια. Αυτό προσφέρει πλούσιες και σύνθετες γεύσεις στο υγρό, δημιουργώντας μια ελκυστική εμπειρία...
... τείνει να γίνει πιο σκληρή και καφέ καθώς αυξάνεται η περίοδος ωρίμανσης. Η ζύμη είναι συμπαγής, ελαστική, ημι-σκληρή και έχει ελεφαντίσιο λευκό χρώμα που τείνει όλο και περισσότερο προς το χρώμα του άχυρου με την ωρίμανση. Οι τρύπες είναι μεσαίου-λεπτού μεγέθους, κανονικά κατανεμημένες αν είναι φρέσκο, ενώ στο ωριμασμένο είναι λιγότερες και μικρότερες. Αυτό το προϊόν έχει πιστοποίηση ΠΟΠ (DOP).
...φτιαγμένο από καθαρό ιρλανδικό νερό πηγής και την καλύτερη κριθάρι. Η παραδοσιακή τριπλή απόσταξη και η ωρίμανση σε παλιές δρύινες βαρέλια του δίνουν την ωριμότητά του;...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Tonneaux, Barriques, Cuves, Douelles, Tanins, Copeaux de chêne français, chêne américain, chêne européen, châtaignier, frêne, acacia, κ.λπ. για την παλαίωση και την ωρίμανση των κρασιών και των αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Ακατέργαστο ξύλο merrains, plots, grumes.
... παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα και με την καλύτερη τοπική πιπεριά.
Μετά την φυσική ωρίμανση είναι έτοιμη να σας διεγείρει τον ουρανίσκο με τη έντονη και πικάντικη γεύση της. Είναι εξαιρετική για να την απολαύσετε σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί ή πίτσα, ιδανική για να φτιάξετε νόστιμα κρουτόν και μπρουσκέτες και για να δώσετε στις σάλτσες σας μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Αν είστε...
...Οι ελαστικοί απομονωτές σειράς SI αποτελούνται από εναλλασσόμενα στρώματα χάλυβα και ελαστικού που συνδέονται με ωρίμανση. Η συμπεριφορά τους μπορεί να μοντελοποιηθεί ως γραμμική, βασισμένη σε ισοδύναμη ακαμψία και τον ισοδύναμο συντελεστή ιξώδους απορρόφησης.
Συνήθως κατασκευάζονται από μείγματα ελαστικού υψηλής απορρόφησης, δηλαδή με ισοδύναμο συντελεστή ιξώδους απορρόφησης μεταξύ 10 και 15...