...Με τον χώρο ωρίμανσης KUSTEC, η διαδικασία ωρίμανσης τυριών, κρεάτων και αλλαντικών κ.λπ. βελτιστοποιείται.
Με την ιδανική υγρασία για την ωρίμανση τυριών ή την αποξήρανση διαφόρων αλλαντικών και κρεάτων, τίποτα δεν εμποδίζει την παραγωγή ενός ποιοτικού τελικού προϊόντος.
Η KUSTEC σχεδιάζει και κατασκευάζει χώρους ωρίμανσης προσαρμοσμένους στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας.
...Ευρωπαϊκό ξύλο κόκκινης βελανιδιάς, πριν και μετά την επεξεργασία. Το ξύλο σκληρής βελανιδιάς προορίζεται ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία, ειδικά σε διάφορους τύπους επίπλων όπως γραφεία, πόδια τραπεζιών, καρέκλες, μπουφέδες και άλλες χρήσεις όπως ντουλάπια, πόρτες, καπλαμάς, κόντρα πλακέ, δάπεδα, βαρέλια για ωρίμανση αλκοόλ και πολλά άλλα.
...Ελάτε να ανακαλύψετε τη σειρά μας από γαλλικά κρασιά.
Τα κρασιά μας προέρχονται από τις πιο ηλιόλουστες περιοχές της Γαλλίας. Αυτό επιτρέπει καλή ωρίμανση των σταφυλιών μας και ευνοεί μια καλή συγκομιδή.
Όλα μας τα κρασιά δοκιμάζονται και επιβεβαιώνονται από τους καλύτερους σομελιέ μας.
...Η Techpartner εμπορεύεται λευκά ή χρωματιστά νήματα, από πολυπροπυλένιο, πολυεστέρα, βαμβάκι και λινό; διαθέσιμα σε μικρές ρόδες για αυτόματους δέτες, σε ρόδες με εσωτερικό κύλινδρο ή σε σποτ. Τα ελαστικά δίχτυα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, από βαμβάκι/πολυεστέρα, ή καθαρό βαμβάκι, ή πολυεστέρα, κατάλληλα για προϊόντα που απαιτούν ωρίμανση ή μαγείρεμα.
... σύνθεση αυτών των διαφορετικών ποικιλιών που θα παράγει καλά προϊόντα.
Το domaine διαθέτει μια ισχυρή τεχνογνωσία που αναγνωρίζεται από πολλές διακρίσεις στην καλλιέργεια φρούτων και την παραγωγή όλων των προϊόντων σιδηροδρομικής χρήσης: πίεση, επιλογή και ζύμωση, απόσταξη μέχρι την ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια αποκλειστικά.
Επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων μας και ανακαλύψτε τις γκάμες μας.
Αυτόματη διαχείριση της μετατροπής του γάλακτος σε τυρί (εργασία σε καζάνι): θέρμανση, ωρίμανση, πήξη, κοπή, ανακάτεμα. Προσαρμοσμένη παραγωγή τυριού από μικρή έως μεγάλη χωρητικότητα.
... RENA Küchenhelfer GmbH σας προσφέρει μια έμπειρη και αξιόπιστη υποστήριξη. Έχουμε εμπειρία στην ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων, τα οποία συνοδεύουμε μέχρι την εμπορική τους ωρίμανση.
Η όρασή μας:
Να είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βοηθημάτων κουζίνας από πλαστικό και σιλικόνη, των οποίων τα προϊόντα απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα και βρίσκονται σε κάθε νοικοκυριό.
Η αποστολή μας:
Η παραγωγή ποιοτικών και λειτουργικών βοηθημάτων κουζίνας με βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής εξασφαλίζει ικανοποιημένους πελάτες και διαρκή επιτυχία.
Καλώς ήρθατε στην ET TAMBURU DÖNER TEKNİK, τον προτιμώμενο συνεργάτη σας για τις τελευταίες τεχνολογίες λύσεων επεξεργασίας κρέατος. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, εξυπηρετούμε περήφανα εστιατόρια, ψητοπωλεία, ξενοδοχεία και εταιρείες επεξεργασίας κρέατος από τη βάση μας στην Τουρκία. Οι Μηχανές Κρέατος Tambur μας επαναστατούν στη μαρινάρισμα και την ωρίμανση με μια προηγμένη μέθοδο...
Από το 2003, το πάθος μας μας ωθεί να εξερευνάμε τον κόσμο αναζητώντας εξαιρετικά και δίκαια φρούτα.
Ο στόχος μας: να σας προσφέρουμε καινοτόμα, υγιεινά και βιολογικά προϊόντα.
Όλα ξεκίνησαν με τον χυμό ροδιού, έναν θησαυρό με πολλές αρετές.
Το μυστικό μας έγκειται στην επιλογή φρούτων που συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση, καλλιεργημένα σε προστατευμένα περιβάλλοντα, απαλλαγμένα από κάθε...
...προάγοντας έτσι τη συγκέντρωση των μούρων από την ωρίμανση μέχρι τη συγκομιδή. Χάρη σε αυτό το εξαιρετικό κλίμα, το σταφύλι φτάνει σε ιδανική ωριμότητα και βέλτιστη συγκέντρωση, δημιουργώντας τέλειες συνθήκες για την παραγωγή των cuvées μας.
Το Châteauneuf-du-Pape rouge προέρχεται από έναν κλειστό χώρο 23 αρεών που βρίσκεται ανατολικά της ονομασίας, στην κοινότητα Bédarrides. Αυτός ο αμπελώνας...
... ξεπερνούν τα όριά τους. Η AMÉLIE στέκεται ως ένα κέντρο γαλλικών στρειδιών, χτισμένο πάνω στην τεχνογνωσία των πιο ικανών παραγωγών, οι οποίοι καλλιεργούν και επιλέγουν εξαιρετικά στρείδια. Οι θάλασσες της Ατλαντικής ακτής, σε συνεργασία με το έδαφος που τις περιβάλλει, προσδίδουν στα στρείδια AMÉLIE μια λεπτή ωρίμανση και μια αξιοσημείωτη κομψότητα, που επιθυμούν οι πιο εξέχοντες σεφ και οι πιο...
... στερεών.
Η ACU είναι ένας ισχυρός πάροχος υπηρεσιών που σας υποστηρίζει από την ανάπτυξη του νέου σας προϊόντος μέχρι την ωρίμανση του προϊόντος και την εισαγωγή στην αγορά, και επιπλέον παράγει το ώριμο προϊόν μόνιμα.
Στο πλαίσιο του πελατοκεντρικού συστήματος διαχείρισης ποιότητας μας, έχουμε αναπτύξει μια αναλυτική τεχνική και ένα σύστημα ελέγχου, με τα οποία διασφαλίζουμε συνεχώς τις υψηλές...
... εκμεταλλευόμενη καινοτόμες ιδέες όπως οι γεμιστές κατσικίσιες τυρί, τα ωριμασμένα τυριά ή απλά όπως η mozzarella, που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα, τη γεύση και την υγειονομική ασφάλεια. Η επιχείρηση υπάρχει εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Στο πνεύμα της πιο ποιοτικής παράδοσης, επιλέγει το καλύτερο γάλα της επαρχίας Έννα και της Σικελίας, "εκμεταλλεύεται" τον παράγοντα κλίμα για την φυσική ωρίμανση των λεγόμενων "ιστορικών" γαλακτοκομικών προϊόντων, που είναι ευρέως διαδεδομένα στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά. ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΤΥΡΙ.
Η δραστηριότητα της Labor Legno εκτείνεται σε μια επιφάνεια πέντε χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων καλυμμένων και είκοσι χιλιάδων ακαλύπτων, με στόχο την παραγωγή παρκέ: από την επεξεργασία ολόκληρων κορμών μέχρι την ωρίμανση, την φινίρισμα και την αποθήκευση.
Οι κορμοί εισάγονται απευθείας από την εταιρεία, η οποία πάντα δραστηριοποιείται τοπικά για την έρευνα και την επιλογή του προϊόντος: όλα...
... αποβουτυρωμένο γάλα, δημιουργεί τυριά που είναι πιο κρεμώδη και πλουσιότερα σε γεύση από τα τυριά που παράγονται σε εργοστάσια. Μετά από 2 εβδομάδες ωρίμανσης στη φάρμα, μεταφέρονται στην σύγχρονη αποθήκη μας κοντά στο Γκούντα για περαιτέρω ωρίμανση και προσεκτική επεξεργασία μέχρι να είναι έτοιμα για παράδοση και πώληση – για εσάς!
Εκτός από το παραδοσιακό τυρί Gouda Farmhouse (ωμό γάλα, 48% f.i.d.m...
Η Global Vacuum Presses προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για μια ευρεία γκάμα τομέων, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η ξυλουργική, η κατασκευή σύνθετων υλικών, οι σκληρές επιφάνειες και η θερμοδιαμόρφωση. Ειδικεύονται σε πρέσες κενού και βιομηχανικούς φούρνους, με έμφαση στην προσαρμογή εξοπλισμού για τη βελτιστοποίηση διαδικασιών παραγωγής, όπως η ωρίμανση, η θερμοδιαμόρφωση και η στρώση.
... άλλους κλάδους.
Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες σκέψης στο πλαίσιο της ανάπτυξης προφίλ σχεδίων κατά παραγγελία. Συνοδεύουμε τους πελάτες μας από την αρχική δημιουργία σχεδίου μέχρι την τελική ωρίμανση ενός προφίλ.
Επιπλέον, δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της μηχανικής επεξεργασίας, της συναρμολόγησης και της συσκευασίας προφίλ αλουμινίου.
Από την τοποθεσία Langenfeld στο Rheinland, η εταιρεία προμηθεύει πελάτες με φήμη σε όλη την Ευρώπη.
... αποστάγματος που επωφελείται από την ωρίμανση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα βαρέλια μας από δρυ για διακοσμητικούς και πρακτικούς σκοπούς.
Εκτός από τα βαρέλια, παράγουμε και εμπορευόμαστε ποικιλία χειροτεχνημάτων. Επισκεφθείτε μας και ρωτήστε μας.
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;...
... βρούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως αυτός της Defranceschi, και για την ωρίμανση του κρασιού χρησιμοποιούμε τόσο βαρέλια από γαλλική δρυς της Saury, άριστης ποιότητας, όσο και από την ιταλική εταιρεία Garbellotto, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική στην αγορά.
Είμαστε μια εταιρεία που βρίσκεται στο Πουέρτο ντε Σάντα Μαρία, στην Κάδιθ, η οποία κατασκευάζει και ανακατασκευάζει βαρέλια κρασιού από αμερικανική και γαλλική δρυ από διάφορες οινοποιίες της Χερέθ ντε λα Φροντέρα. Διαθέτουμε βαρέλια έως 500 λίτρων για την ωρίμανση ποτών, καθώς και για διακοσμητική χρήση. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εξάγει τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο, για να ωριμάσουν τα...
Από τον Ιούλιο του 2017, η CLAC, η Τοπική Χειροποίητη και Δημιουργική Συντηρητική, φαντάζεται και μαγειρεύει βιολογικές κονσέρβες από τοπικά συστατικά που προέρχονται από περίπου δεκαπέντε φάρμες και συνεργαζόμενες εκμεταλλεύσεις της Αωβερνής.
Στο πλαίσιο των 3 πυλώνων μας, της ΒΙΟ, του ΤΟΠΙΚΟΥ και της ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ, εργαζόμαστε με φρέσκα συστατικά, που συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση, για να σας...
... και αποτελούνται κυρίως από παλιές αμπελιές (>50 ετών). Το προφίλ τους χαρακτηρίζεται από μέτριο αλκοολικό βαθμό, μια ασυνήθιστη μεταλλικότητα και φρεσκάδα για το γεωγραφικό μας πλάτος, που τα καθιστά εξαιρετικά εύπεπτα και χωρίς καμία βαρύτητα. Τα κρασιά μας παράγονται αποκλειστικά από βιολογικά σταφύλια του κτήματος. Δεν δέχονται ή δέχονται ελάχιστους πρόσθετους παράγοντες, περιορισμένους σε ελάχιστες δόσεις θείου (γενικά <30 mg/L). Η ωρίμανση γίνεται σε μεγάλα βαρέλια και παλαιωμένα βαρέλια με σκοπό να μειωθεί στο ελάχιστο η χρήση νέου ξύλου και να μην επηρεαστούν τα κρασιά.
...Η φυσική ωρίμανση στην αποθήκη μας γίνεται παραδοσιακά σε σανίδες από πεύκο. Το σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων μας διασφαλίζει έναν αυστηρό έλεγχο προϊόντων, υγιεινή εργασία καθώς και την ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων.
... γεύσεις της περιοχής μας, διατηρώντας με την πάροδο του χρόνου τις αξίες και τον σεβασμό προς την παράδοση.
Από την εμπειρία στην επιλογή και την κοπή του κρέατος, μέχρι την παρασκευή και την χειροποίητη δέσμευση, τα αλλαντικά μας παρακολουθούνται με προσοχή σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μέχρι την ωρίμανση και τη συσκευασία.
Στην παραδοσιακή τέχνη των προϊόντων μας, μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλη τη ζεστασιά και το άρωμα των ριζών μας.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που μας συνοδεύουν και μας εμπνέουν ακόμη και σήμερα να βελτιώνουμε και να προχωράμε το Αλλαντοποιείο Μπιλάντσια.
...Εξειδικευμένες πωλήσεις Χοιρινού, Παλέτας και Ιβηρικών Λουκάνικων από τις μάρκες "IBÉRICO DEL BRILLANTE" και "JAMONIA". Φρέσκο ιβηρικό κρέας. Καλάθια και ιβηρικά πακέτα για τα Χριστούγεννα.
Η Sierra Extremeña σε συνεργασία με την JAMONIA καλύπτει τον πλήρη κύκλο παραγωγής από την εκτροφή του ιβηρικού χοίρου στην Καστουέρα (Μπαδαχόθ) μέχρι την παραδοσιακή επεξεργασία και ωρίμανση στο φυσικό μας Στεγαστήριο στην Εξτρεμαδούρα. Τελικά, τα προϊόντα μας μπορείτε να τα αγοράσετε στα καταστήματα JAMONIA.
... εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με τις εξαιρετικές διατροφικές και οργανοληπτικές του χαρακτηριστικές, αναδεικνύοντας την περιοχή και προστατεύοντας το τοπίο και τη φύση. Το ελαιόλαδο Angimbe NATURES παράγεται από επιλεγμένες ελιές, που συλλέγονται με το χέρι στο ελαιώνα της Καλαταφίμι Σεγκέστα. Αλέθεται εντός της ημέρας και οι ελιές επιλέγονται πριν από την πλήρη ωρίμανση όταν υπάρχει ακόμη η επικράτηση...
Η Fonderia Artistica Bortoletti παράγει αποκλειστικά αντικείμενα φτιαγμένα στο χέρι, σύμφωνα με την παράδοση και το στυλ της βενετσιάνικης τέχνης. Ιδρύθηκε το 1980 σε ένα μικρό εργαστήριο στα περίχωρα της λιμνοθάλασσας της Βενετίας από τέσσερις αδελφούς και από το πάθος του πατέρα τους για τη γλυπτική και τη χύτευση του μπρούντζου. Η ωρίμανση μιας πολυάριθμης εμπειρίας οδήγησε σε μια ποιοτική...
... φτάνουν στο αλμυρό σπίτι χωρίς καθυστέρηση, όπου θα αναμειχθούν μόνο με νερό και αλάτι, σε υπόγειες δεξαμενές ζύμωσης. Για να μην αλλοιωθεί η γεύση, η πίεση εφαρμόζεται μόνο μέσω ειδικών πετρών που συλλέγονται από το Μπεργκάμα και το Κοζάκ. Η μέθοδος ζύμωσής μας είναι μία από τις παραδοσιακές τεχνικές, με φυσική ωρίμανση των ελιών σε 9-10 μήνες στις υπόγειες δεξαμενές, κυκλοφορούμενες με νερό για 15...
... εκτρέφονται ειδικά για εμάς και σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Οι χοίροι μας σφάζονται και τεμαχίζονται, εκμεταλλευόμενοι κάθε μία από τις μεριές τους για να καταστεί δυνατή η παρασκευή των διαφόρων προϊόντων μας. Διαθέτουμε ευρύχωρες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική νομοθεσία και διαθέτουμε αρκετούς φυσικούς ξηραντήρες που μας επιτρέπουν μια βέλτιστη ωρίμανση και την επακόλουθη εμπορία τους. Αυτό μας επιτρέπει να φροντίζουμε με προσοχή το προϊόν από την αρχή της ωρίμανσής του μέχρι την τέλεια ωρίμανσή του.
Στη Niño Manuel επιδιώκουμε ότι, κατά την ώρα...