... προμηθεύσει τις μεγαλύτερες ομάδες στον τομέα της βρεφικής διατροφής. Το αλεύρι σίτου «baby food» μας επιτρέπει την παραγωγή στιγμιαίων δημητριακών ή χυλών, με απόλυτη ασφάλεια.
Ίνες σίτου :
Εξαιρετικά πλούσιο σε ίνες και σε μέταλλα όπως το κάλιο, ο φώσφορος και το μαγνήσιο.
Η Limagrain Ingredients απλοποιεί τη χρήση αυτής της εντελώς φυσικής ίνας σίτου.
Σπόροι σίτου :
Είναι μια πηγή ευεργετημάτων: περιέχει 30% πρωτεΐνες, 18% ίνες και μεγάλη ποσότητα φολικών (βιταμίνη B9), μαγνησίου και ψευδαργύρου!
... έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε μέταλλα από άλλα φρούτα, ειδικά πλούσιο σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και πυρίτιο. Το έλαιο αβοκάντο, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, διεισδύει σε διάφορα στρώματα του δέρματος λόγω της εξαιρετικής του απορρόφησης και παρέχει υψηλή ενυδάτωση και απαλότητα.
Πλάτος Κουτιού: 21.5
Μήκος Κουτιού: 28
Ύψος Κουτιού: 21
Βάρος Κουτιού: 7
Αριθμός Κουτιού: 12...
...Το γάλα καρύδας είναι πολύ δημοφιλές στους αθλητές, τους vegans και τους καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο και της χαμηλής θερμιδικής του περιεκτικότητας - και έτσι είναι μια ιδανική προσθήκη για χυμούς των οποίων η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη δεν φαίνεται πλέον να τους ταιριάζει.
... μούρων κατά την κατάψυξη. Η τιμή για αυτά τα κατεψυγμένα κεράσια είναι προσιτή, και η συσκευασία μπορεί να είναι 2,5 ή 10 κιλά. Αυτό είναι προϊόν ουκρανικής παραγωγής με όλα τα πιστοποιητικά.
Όλα τα μούρα υποβάλλονται σε βαθιά κατάψυξη, η οποία επιτρέπει τη διατήρηση της ποιότητάς τους στο υψηλότερο επίπεδο. Ιδανικά για όλα τα πιάτα.
Αξίζει να αγοράσετε κατεψυγμένα κεράσια γιατί περιέχουν σημαντική ποσότητα βιταμινών A, B, C, K, PP και μετάλλων – μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, νάτριο και άλλα.
...Ειδικοί στην εισαγωγή Βιολογικών Σπόρων Κολοκύθας, βαθμού GWSAA, με 99% καθαρότητα, μέγιστη υγρασία 8%, προέλευση Κίνα, διαθεσιμότητα αναλύσεων πολλαπλών υπολειμμάτων, πιστοποίηση ECOCERT, τεχνικό φύλλο και βιολογική πιστοποίηση σύμφωνα με τον κανονισμό 834/2007 EUR.
Οι βιολογικοί σπόροι κολοκύθας έχουν ήπια και γλυκιά γεύση, είναι από τους πιο θρεπτικούς σπόρους που υπάρχουν.
Τα πολλαπλά οφέλη τους προέρχονται από την υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας: ψευδάργυρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, σίδηρο και μαγνήσιο.
...Οι αποξηραμένες βερίκοκες έχουν μια λεία, βελούδινη επιφάνεια, μαλακή σάρκα και φυσικά γλυκιά γεύση. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, ειδικά βήτα-καροτίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το φυσικό κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα των βερίκοκων.
Οφέλη για την Υγεία :
1) Πλούσια Πηγή Βιταμινών:
2) Οφέλη της Βιταμίνης Ε
3) Ισχυρό Κάλιο
4) Ακαταμάχητο Σίδηρο...
... ή καλοκαιρινών βροχών. Σε σχετικά πιο βροχερές περιοχές, μπορεί να προκύψουν προβλήματα αποσύνθεσης ριζών λόγω μυκητιασικών ασθενειών. Το ρόδι μπορεί να αντέξει τις κρύες καιρικές συνθήκες μέχρι -10 °C. Έχει δερματώδη φλούδα, πολύ σπόρο και τυλί. Υπάρχουν ξινές και γλυκές ποικιλίες. Υπάρχουν περίπου 600 σπόροι σε ένα ρόδι και τα χρώματά τους κυμαίνονται από λευκό έως σκούρο κόκκινο. Περιέχει άφθονο βιταμίνη C, σίδηρο, κάλιο και πολυφαινόλες. Αγαπώντας τα ήπια κλίματα, αυτό το φρούτο έχει μικρά δέντρα. Η αναπαραγωγή γίνεται με τη μορφή σπορόφυτων.
...Ο γλυκός πιπεριάς είναι μια μικρή κόκκινη πιπεριά με πικάντικη γεύση, ελαφρώς πικρή και πολύ αρωματική.
Χρήσεις του γλυκού πιπεριά στην κουζίνα:
Συμβαδίζει επίσης καλά με βασιλικό, φενγκρέκ, μάραθο, γαρίφαλο, τζίντζερ, σκόρδο, κόλιανδρο, κύμινο, ρίγανη, μαϊντανό, θυμάρι, κανέλα και κρεμμύδι.
Αρωματίζει και ενισχύει διακριτικά τα ελαιόλαδα, τις σούπες, τις σάλτσες, τις γαρνιτούρες λαχανικών, τα κόκκινα κρέατα, πουλερικά και ψάρια…
Τα οφέλη του γλυκού πιπεριά:
Πλούσιος σε βιταμίνες C και A, φολικό οξύ, κάλιο και βιταμίνη E.
... οξέα και μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και σίδηρο).
Ιδανικές για την καταπολέμηση της κακής χοληστερόλης.
Διαθέσιμες συσκευασίες:
ΣΑΚΚΟΙ 25 KG
ΚΟΥΤΙΑ 12.5
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 10 ή 5 KG ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 1 KG ή 500 γρ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ
Δυνατότητα κωδ. EAN και εξατομικευμένων ετικετών...
...Δισκία για την ιδανική σας θρεπτική υποστήριξη
Απλά φυσικά δισκία Moringa
150 δισκία των 500mg
(Μηνιαία συσκευασία) Moringa...ένα από τα πιο θρεπτικά φυτά!
Ο δέντρο της μουστάρδας (Moringa oleifera) περιέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά για το σώμα μας. Έτσι, τα φύλλα του δέντρου Moringa περιέχουν πολλές σημαντικές βιταμίνες
• Μεταλλικά στοιχεία
• Πρωτεΐνη
• Κάλιο
• Απαραίτητα αμινοξέα
• Υψηλή...
...Το σπανάκι προσαρμόζεται καλά σε καλλιέργειες τόσο σε ανοιχτό πεδίο όσο και σε θερμοκήπιο. Μπορεί να συγκομιστεί είτε ως baby leaf για φρέσκια κατανάλωση, είτε ως ενήλικο για κατανάλωση μετά από μαγείρεμα. Τα σαρκώδη φύλλα έχουν χαρακτηριστική γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και το σίδηρο.
Ποικιλία baby leaf. Δυνατότητα χρήσης για παρασκευή μιξταρίσματος.
Διαθέσιμο σε μαύρες κούτες ή θερμοσυστεγασμένο πολυστυρένιο των 500 γρ. και 1 Kg.
... την ικανότητα να προστατεύει το στομάχι από έλκη, χάρη στη λευκοκυανιδίνη που περιέχει.
Οι μπανάνες πλατύφυλλου βοηθούν στην ανακούφιση του πόνου και του φουσκώματος, ειδικά κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε κάλιο.
Προέλευση, μέγεθος, υγρασία, συσκευασία, ποσότητα, τιμή σύμφωνα με τη συζήτηση με τον αγοραστή.
INCOTERMS: ΑΕΡΑΣ Ή ΘΑΛΑΣΣΑ...
... amygdalus, γλυκιά ή πικρή (σκληρή), είναι ένα κέλυφος (ένα βλήμα) φρούτου, ο σπόρος με το ανοιχτόχρωμο, τραγανό (ζωντανό) σάρκα, μπορεί να είναι γλυκός (ήπιος) ή πικρός (σκληρός) (η άγρια ποικιλία).
Είναι ένας ξηρός καρπός με μεγάλη διατροφική σημασία λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε φυτοστερόλες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνη, ίνες, βιταμίνες (B1, B2, B3 και E), μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και κάλιο.
Αυτή είναι μια καλή πηγή ενέργειας με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.
...Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη B, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο και κάλιο
Διευκολύνει την πέψη. Προάγει τη μείωση της ζάχαρης στο αίμα και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.
Κατανάλωση: μαγειρεμένο, το σαρκώδες μέρος των φύλλων καθώς και η καρδιά χωρίς το άχυρο απολαμβάνονται συνοδευόμενα από σάλτσες ή βινεγκρέτ.
... στα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε καλή ποσότητα στην παπάγια, μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:
Βιταμίνη C: Η παπάγια είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C;
Βιταμίνη A: Η παπάγια είναι πηγή βιταμίνης A για τις γυναίκες, αλλά όχι για τους άνδρες;
Βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ): Η παπάγια είναι πηγή βιταμίνης B5;
Βιταμίνη B9 (φυλλικό οξύ): Η παπάγια είναι πηγή βιταμίνης B9;
Βιταμίνη E: Η παπάγια είναι πηγή βιταμίνης E;
Κάλιο: Η παπάγια είναι πηγή καλίου...
...Κάνει καλό γιατί…
Περιέχει: νερό, πολλές ίνες, βιταμίνες B1, B2, B6 και C, μέταλλα όπως το ασβέστιο, το σίδηρο, το μαγνήσιο, το κάλιο και τον χαλκό, μικροστοιχεία όπως το σελήνιο, καροτενοειδή. Η βιταμίνη C που ενισχύει τις ανοσοποιητικές άμυνες και οι βιταμίνες της ομάδας B, που είναι καλές για τα νεύρα και το δέρμα.
Στην κουζίνα, το λάχανο ραπανάκι χρησιμοποιείται σε διάφορες παρασκευές, είτε...
...Η Λοσιόν μας με CBD διαθέτει ρυθμιστικές ιδιότητες για το δέρμα.
Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν, τόσο για ξηρές όσο και για λιπαρές επιδερμίδες.
Ανακουφίζει από την ακμή, το έκζεμα καθώς και την ψωρίαση.
Το CBD συμβάλλει επίσης στη μείωση των αισθήσεων δυσφορίας και των πόνων που προκαλούνται από φλεγμονώδεις καταστάσεις.
Σύνθεση :
Έλαιο σπόρων τζοτζόμπα
Υδρογονωμένα φυτικά έλαια
Κανναβιδιόλη
Χλωριούχο νάτριο
Κιτρικό οξύ
Σορβικό οξύ
Σορβικό κάλιο...
...Το αποκαλούν επίσης "Λικέρ του Νέκταρ των Θεών". Το ιδανικό ποτό, ανεξαρτήτως περίστασης. Έχουν γραφτεί τραγούδια γι' αυτό και όλα είναι χαρούμενα και εμπνευσμένα. Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση. Και, σύμφωνα με τον διατροφολόγο Collins Akanno, αυτό το νέκταρ, εκτός από το ότι περιέχει βιταμίνες A, B1, B2 και C που βοηθούν στην πρόληψη της μυϊκής εκφύλισης, "το κρασί από φοίνικα περιέχει κάλιο που...
...Πλούσιο σε υγιεινά λιπαρά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως το κάλιο και οι φυτικές ίνες, είναι ιδανικό για τη βελτίωση της υγείας της καρδιάς και τη διατήρηση της επιδερμίδας λαμπερής. Από το guacamole μέχρι σαλάτες, τοστ και smoothies, το αβοκάντο Hass προσαρμόζεται σε κάθε συνταγή για να προσθέσει μια κρεμώδη και νόστιμη γεύση. Ανακαλύψτε τη γεύση του και τα οφέλη του σε κάθε μπουκιά.
... οξύτητα, ανοιχτό κίτρινο φλοιό και εσωτερικό χρώματος κεχριμπαριού.
Το βρώσιμο σύκο είναι ένα από τα πρώτα φυτά που καλλιεργήθηκαν από τους ανθρώπους. Τα σύκα είναι από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές ασβεστίου και φυτικών ινών. Σύμφωνα με τα δεδομένα του USDA για την ποικιλία Mission, τα αποξηραμένα σύκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χαλκό, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο και βιταμίνη Κ, σε...
...Λαχανικά: Τζίντζερ
Δύσκολα θα βρείτε μια άλλη ρίζα που να είναι τόσο δημοφιλής όσο το τζίντζερ. Δεν έχει μόνο πολύ έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση, αλλά έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Η φρουτώδης-πικάντικη γεύση του τζίντζερ οφείλεται κυρίως στο περιεχόμενο τζιντζερόλης. Η ρίζα είναι επίσης γεμάτη από βιταμίνη C, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο και σίδηρο, καθώς και πολλά μέταλλα. Παρόλο που οπτικά...
...Η ροβέγια είναι ένα μικρό όσπριο παρόμοιο με τον αρακά, με το χρώμα της ροβέγιας να είναι επίσης ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες, καλλιεργείται την άνοιξη και το καλοκαίρι και δεν χρειάζεται πολύ νερό.
Η ροβέγια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ειδικά αν καταναλωθεί αποξηραμένη, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, φώσφορο, κάλιο και πολύ λίπος.
Η χειρονακτική συγκομιδή είναι σίγουρα ο λόγος...
...για τους οποίους επιλέγονται αποκλειστικά μη γενετικά τροποποιημένα φυτά.
Στην λίπανση προστίθεται μόνο η οργανική ουσία που είναι απαραίτητη για τα καλλιεργούμενα φυτά. Οι προσφορές σε άζωτο, φώσφορο και κάλιο παρέχονται αποκλειστικά μέσω φυσικών λιπασμάτων (κοπριά, φυτικά νερά, κ.λπ.), αποφεύγοντας, επομένως, οποιαδήποτε συνθετική ουσία που έχει παραχθεί σε εργαστήριο.
Η επεξεργασία του εδάφους προτιμά τις ενέργειες που προλαμβάνουν την υποβάθμιση της δομής των εδαφών και την διάβρωση τους.
Η προστασία των φυτών από παράσιτα και ζιζάνια γίνεται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, αντιμυκητιακών κ.λπ.
... βγαίνουν από τη μαρινάδα λίγο πριν το σερβίρισμα. Μπορείτε να τις ραντίσετε επιπλέον με ελαιόλαδο πρώτης πίεσης EXTRA VIRGIN "MANZANO" και τότε μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως τη γεύση τους. Οι ελιές αποτελούν επίσης νόστιμο συμπλήρωμα σε πιάτα. Προσθήκη σε κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσα, σπαγγέτι και σαλάτες. Οι ελιές είναι πλούσιες σε βιταμίνες της ομάδας B, προβιταμίνη A καθώς και βιταμίνες C και E, και σε ανόργανα στοιχεία - κυρίως φώσφορο, κάλιο και σίδηρο. Ταυτόχρονα είναι ελαφρώς εύπεπτες.
Η LANUCO παρέχει πρώτες ύλες για τρόφιμα και καλλυντικά σε εξαιρετική ποιότητα. Στο χαρτοφυλάκιό μας θα βρείτε κατηγορίες προϊόντων όπως αρώματα, συντηρητικά, ζελατίνες, κεριά, χρωστικές, βαφές, υποκατάστατα ζάχαρης, φρουτοξέα, βιταμίνες, αμινοξέα, superfoods και βιολογικά προϊόντα. Προσφέρουμε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lanuco.com. Διαθέσιμα μεγέθη είναι 100g / 200g / 500g ...
... ο πρόδρομος των περισσότερων μαλακών και υγρών σαπουνιών, καθώς και πολλών χημικών που περιέχουν κάλιο. Είναι μια λευκή στερεά ουσία που είναι επικίνδυνα διαβρωτική.
Το KOH παρουσιάζει υψηλή θερμική σταθερότητα. Λόγω της υψηλής του σταθερότητας και του σχετικά χαμηλού σημείου τήξης, συχνά χυτεύεται σε μορφή πελλετών ή ράβδων, μορφές που έχουν χαμηλή επιφάνεια και βολικές ιδιότητες χειρισμού...
... τη δύναμη να ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και να υποστηρίζει την καλή υγεία του ανθρώπου από νεαρή ηλικία. Περιέχει 15 αμινοξέα (συμπεριλαμβανομένων 8 από τα 9 απαραίτητα), ωμέγα 6 και 9, βιταμίνες A, B1, B2, B6 και C, καροτένιο, νιασίνη, φολακίνη, καθώς και κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, νάτριο, σίδηρο, μαγγάνιο, σελήνιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε γάμμα-λινολενικό οξύ (βασικό λιπαρό οξύ για τη διατήρηση υγιούς δέρματος), ελαιϊκό, λινολενικό και παλμιτικό οξύ.
... επίπεδα καρδιοπαθειών και καρκίνου. Είναι μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, που βοηθά στη διατήρηση καλής κυκλοφορίας. Επίσης, βρίσκουμε άλλα μέταλλα στην κρέμα φυστικιού, όπως ασβέστιο, χαλκό, κάλιο και μαγνήσιο.
...Η μαρμελάδα από άγριο τριαντάφυλλο είναι πλούσια σε βιταμίνες C, P, A, B1, B2, E και K, καθώς και σε μέταλλα όπως Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Φώσφορο και Μαγνήσιο. 100 γρ μαρμελάδας από άγριο τριαντάφυλλο περιέχουν βιταμίνη C σε ποσότητα ίση με αυτή ενός κουτιού πορτοκαλιού. Επίσης, η μαρμελάδα από άγριο τριαντάφυλλο περιέχει 30-40 φορές περισσότερη βιταμίνη από το λεμόνι και την ντομάτα, και 300...