Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
...Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό είναι ένα αποκλειστικό κομμάτι που ξεχωρίζει για την έντονη γεύση και την ζουμερή του υφή. Εξάγεται από το κάτω μέρος της ράχης του μπέικον, κοντά στον ώμο, αυτό το κομμάτι προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται φυσικά. Με βάρος περίπου 500 έως 650 γραμμάρια, το Secreto Cruceta είναι ιδανικό για παρασκευές...
... στοιχείο στα πορτογαλικά νοικοκυριά.
Το χοιρινό φιλέτο προετοιμάζεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι κάθε κομμάτι διατηρεί τους φυσικούς χυμούς και τις γεύσεις του. Η δέσμευση της Monte Safira να χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά είναι προφανής σε κάθε μπουκιά, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα ικανοποιητική και αξέχαστη. Ιδανικό για ειδικές περιστάσεις ή καθημερινά γεύματα, αυτό το χοιρινό φιλέτο είναι μια απόδειξη της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς της Πορτογαλίας.
... διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε κελάρι
Συστατικά: Ιβηρικό ώμο, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg...
...Το Secreto Ibérico είναι ένα κομμάτι κρέατος που βρίσκεται ανάμεσα στον ώμο και τη ράχη του ιβηρικού χοίρου, γνωστό για τη έντονη γεύση του και την ζουμερή του υφή. Αυτό το κομμάτι εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή περιεκτικότητα του σε ενδομυϊκό λίπος, που του προσδίδει μοναδική γεύση και ασύγκριτη τρυφερότητα. Ιδανικό για ψήσιμο ή μαγείρεμα στη σχάρα, το Secreto Ibérico είναι μια δημοφιλής...
...Το Χοιρινό Ώμου Αλτα Γαστρονομία από Χοίρους που Τρέφονται με Βελανίδια ξεχειλίζει από έντονη γεύση και τη φρεσκάδα των λιβαδιών. Το έντονο χρώμα και το άρωμά του μας μεταφέρουν κατευθείαν στο φυσικό κελάρι όπου τα χοιρινά ώμου έχουν ωριμάσει για περισσότερα από τρίαμισι χρόνια, έτοιμα να ενθουσιάσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με την απόλυτα τέλεια δόση αλατιού. Μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Αλτα Γαστρονομία.
Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, κατεψυγμένων και FMCG (πάνα, ταινία,…). Είμαστε παρόντες στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, έχουμε επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα προϊόντων μας και διευρύνει το δίκτυο διανομής μας προς όφελος της αγαπητής πελατείας μας. Εξάγουμε σε όλη την υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από το πεδίο/εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική,…) μέχρι την παρ...
... πιπέρι, τσίλι και άγριο μάραθο. Ο κιμάς τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει την κλασική "κλωστή σαλάμι". Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 45 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και ως συστατικό για πρώτα πιάτα (π.χ. Ζυμαρικά φούρνου).
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 300/350
Βάρος: 0.300 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
...Αυτή η έκδοση της Finocchiona IGP έχει καθαρό βάρος περίπου 500 γρ. και είναι συσκευασμένη ολόκληρη σε φυσικό έντερο.
Η Finocchiona IGP παράγεται από κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε: ώμο, προσούτο, σκαμόν, κόπα και μπέικον. Η επεξεργασία χαρακτηρίζεται από την προσθήκη αρωματικών σπόρων άγριου μάραθου, αλατιού, πιπεριού και σκόρδου. Αυτό το φυσικό και γνήσιο μείγμα...
...Προκουρέρ από αληθινά εξωτερικά χοίρους, απευθείας από τον αγρότη.
Ο προκουρέρ φιλέτο κόβεται από τον λαιμό/ώμο του χοίρου. Είναι όμορφο σκούρο κρέας και ωραία μαρμαρωμένο. Ο προκουρέρ είναι στην πραγματικότητα η ωμοπλάτη, αλλά χωρίς το κόκαλο και συχνά κομμένος πιο λεπτά. Είναι πολύ τρυφερό και ζουμερό κρέας με πολύ γεύση.
Πουλάμε επίσης μεγάλα κομμάτια προκουρέρ για τη σχάρα, για παράδειγμα...
...λαιμό, φιλέτο, κοιλιά, ζαμπόν για εταιρείες επεξεργασίας κρέατος, χονδρέμπορους, εμπόρους. Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου, σαλάμι, μαγειρεμένου ζαμπόν, ωμού κρέατος, αλλαντικών, φρανκφούρτερ, μπέικον. Παράγωγα όπως εντόσθια, κόκαλα για τροφή κατοικίδιων, χοιρινό δέρμα και δέρμα ψαριού, λέπια ψαριού για παραγωγή κολλαγόνου.