Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
...Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό είναι ένα αποκλειστικό κομμάτι που ξεχωρίζει για την έντονη γεύση και την ζουμερή του υφή. Εξάγεται από το κάτω μέρος της ράχης του μπέικον, κοντά στον ώμο, αυτό το κομμάτι προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται φυσικά. Με βάρος περίπου 500 έως 650 γραμμάρια, το Secreto Cruceta είναι ιδανικό για παρασκευές...
... διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε κελάρι
Συστατικά: Ιβηρικό ώμο, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg...
...Το Secreto Ibérico είναι ένα κομμάτι κρέατος που βρίσκεται ανάμεσα στον ώμο και τη ράχη του ιβηρικού χοίρου, γνωστό για τη έντονη γεύση του και την ζουμερή του υφή. Αυτό το κομμάτι εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή περιεκτικότητα του σε ενδομυϊκό λίπος, που του προσδίδει μοναδική γεύση και ασύγκριτη τρυφερότητα. Ιδανικό για ψήσιμο ή μαγείρεμα στη σχάρα, το Secreto Ibérico είναι μια δημοφιλής...
...Το Χοιρινό Ώμου Αλτα Γαστρονομία από Χοίρους που Τρέφονται με Βελανίδια ξεχειλίζει από έντονη γεύση και τη φρεσκάδα των λιβαδιών. Το έντονο χρώμα και το άρωμά του μας μεταφέρουν κατευθείαν στο φυσικό κελάρι όπου τα χοιρινά ώμου έχουν ωριμάσει για περισσότερα από τρίαμισι χρόνια, έτοιμα να ενθουσιάσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με την απόλυτα τέλεια δόση αλατιού. Μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Αλτα Γαστρονομία.