...Σκελίδες από μαύρο σκόρδο, καθαρισμένες. Εύκολη χρήση, χωρίς απόβλητα.
Κύβος από PP.
Προϊόν που παρασκευάζεται με φυσικό φρέσκο σκόρδο. Χωρίς πρόσθετα.
Χρώμα: Μαύρο
Άρωμα: Φρουτώδες
Γεύση: Γλυκιά. Νότες από γλυκόριζα, αποξηραμένα δαμάσκηνα.
Ειδικό για την εστίαση.
Καθαρό βάρος περίπου: 600 γρ.
Για άμεση κατανάλωση όπως ένα ώριμο φρούτο.
Γκουρμέ προϊόν για την εστίαση, φρουταρίες, βιολογικά καταστήματα, διαιτολόγους, καταστήματα τροφίμων, catering, μικρούς και μεγάλους σούπερ μάρκετ ή άλλους που χρησιμοποιούν κοινό φρέσκο σκόρδο.
Χρησιμοποιήσιμο στην κουζίνα ως καρύκευμα ή συνοδευτικό.
Η Vanilleraie de Sambava, θυγατρική της εταιρείας BIOVANILLA, είναι μια επιχείρηση με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, που βρίσκεται στη SAMBAVA, στην ανατολική ακτή της Μαδαγασκάρης.
Δεσμευόμαστε να καλλιεργούμε τη βανίλια με παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας τεχνικές χειροτεχνίας που διατηρούν την ποιότητα και τα μοναδικά αρώματα της βανίλιας της Μαδαγασκάρης.
Κάθε λοβός συλλέγεται προσεκτικά, ξ...
... συνοδεύσει τη σοκολάτα και τα εσπεριδοειδή.
Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ
Χάρη στις ιδιότητες και τα οφέλη του για την υγεία, το μαύρο σκόρδο μπορεί να καταναλώνεται σε θεραπείες μισής σκελίδας την ημέρα για ένα μήνα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
100% Σκελίδες βιολογικού μαύρου σκόρδου από το Gers.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΛΙΔΩΝ ΣΚΟΡΔΟΥ σας.
...Χρησιμοποιήστε το σκόρδο σε σκόνη στις μαρινάδες σας, στα ζυμαρικά για λουκάνικα merguez και chipolatas. Φτιαγμένο από αποξηραμένες σκελίδες σκόρδου, το σκόρδο σε σκόνη είναι πιο ήπιο από τον φρέσκο ομόλογό του, αλλά έχει πιο έντονη γεύση.
Σκόρδο σε σκόνη, το απαραίτητο συστατικό!
Χρησιμοποιούμενο σε όλο τον κόσμο σε πολλές συνταγές, το σκόρδο σε σκόνη διαθέτει γεύση εξίσου έντονη όσο και...
... ή με βαμβακερές ταινίες, σας προσφέρουμε ωτοασπίδες, σκελετούς σιγαστήρα και ακουστικά με σκελίδες σιγαστήρα. Αυτά μειώνουν τον κίνδυνο ακουστικών βλαβών και αυξάνουν την παραγωγικότητα των συνεργατών σας.
...Πιστοποιημένος σπόρος σκόρδου (Allium Sativum) ποικιλίας Edenrose. Ποικιλία που ονομάζεται «σκόρδο Lautrec», εμβληματική της περιοχής του Νοτιοδυτικού. Λευκοί βολβοί με ροζ ραβδωτές σκελίδες, λευκή σάρκα. Αυτή η ποικιλία ροζ σκόρδου, με στέλεχος, μπορεί να φυτευτεί τόσο το Φθινόπωρο όσο και την Άνοιξη*. Σκόρδο συσκευασμένο σε σακούλα 20kg. Άλλες συσκευασίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Πώληση από τον μήνα Οκτώβριο έως τον μήνα Μάρτιο. * οι περίοδοι φύτευσης και συγκομιδής δίνονται ενδεικτικά, μεταβλητές ανάλογα με τις χώρες και τις περιοχές φύτευσης.
...Το βιολογικό σκόρδο με το λατινικό όνομα Allium Sativum είναι ένα πολυετές λαχανικό της οικογένειας των Λιλιωδών. Η κεφαλή του σκόρδου, που αποτελείται από πολλές σκελίδες, είναι το καταναλώσιμο μέρος. Η FRDP δημιουργεί καλλιεργητικές αλυσίδες στην Ισπανία για το βιολογικό της σκόρδο, το οποίο καλλιεργείται σε ανοιχτά χωράφια από τους αυστηρά επιλεγμένους αγρότες μας. Μόλις παραληφθεί στο...
...Τα βάζα με σκελίδες επιτρέπουν γρήγορη χρήση στην κουζίνα. Χρησιμοποιούμενο ως καρύκευμα, το μαύρο σκόρδο μπορεί να εμπλουτίσει κάθε είδους παρασκευή.
Κομμένες σε λεπτές φέτες, οι σκελίδες θα προσθέσουν αντίθεση χρώματος, υφής και γεύσης για να διακοσμήσουν ένα πιάτο.
Μπορούν επίσης να καταναλωθούν ολόκληρες, κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας με μαύρο σκόρδο.
... γεύσεις
Πριν μιλήσουμε για συνταγές, εδώ είναι μια λίστα με υλικά που ταιριάζουν τέλεια με το φιλέτο αντσούγιας μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο. Αν έχετε μια συνταγή που χρησιμοποιεί κυρίως αυτά τα υλικά, τότε μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε αντσούγια και να πετύχετε σε όλες τις περιπτώσεις:
- Πράσινη ή μαύρη ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, θρυμματισμένη, ντοματίνια...)
- Κάππαρη
- Ψητές πιπεριές
- Κολοκυθάκι
- Πατάτες
- Τυριά μοτσαρέλα και φέτα
- Βραστό αυγό, μαγιονέζα ή ομελέτα
- Σκελίδες σκόρδου.
...«Λευκό σκόρδο», καθώς δεν υπάρχει ειδικό είδος σκόρδου με αυτό το όνομα. Το σκόρδο είναι γενικά ένα κρεμμυδένιο φυτό από την οικογένεια των σκόρδων, για το οποίο υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές ποικιλίες, καθεμία από τις οποίες έχει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά.
Οι βολβοί σκόρδου αποτελούνται συνήθως από πολλές ξεχωριστές σκελίδες, οι οποίες καλύπτονται με μια χαρτώδη, λευκή ή ροζ φλούδα. Η γεύση και το άρωμα του σκόρδου μπορεί να κυμαίνονται από ήπια και γλυκιά έως πικάντικη και έντονη, ανάλογα με την ποικιλία και την ηλικία του σκόρδου.
Στην B.A.B. Στην AGRARBERATUNG GmbH επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινές Energy-Drinks και άλλα ποτά που θα αυξήσουν το επίπεδο ενέργειάς τους και θα τους προσφέρουν μια αίσθηση αναζωογόνησης με βέλτιστη ενυδάτωση χωρίς παρενέργειες. Στην κατηγορία ποτών μας προσφέρουμε Sprite Energy Drinks, Lipton Ice Tea Energy Drinks, San Pellegrino Mineralwasser και άλλ...
Η οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή Ράιν-Νέκαρ ιδρύθηκε το 1986 από τους πέντε αδελφούς Μπακλάν ως επιχείρηση λιανικής πώλησης. Έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα σε μια διεθνή επιχείρηση που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Στη ομάδα Μπακτάτ ανήκουν αυτή τη στιγμή δώδεκα εταιρείες με περίπου 1.500 υπαλλήλους. Η τρέχουσα γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει 3.000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε περ...
Η Vanissa, που γεννήθηκε στην Αιξ-αν-Προβάνς, διαπρέπει στον κόσμο της γαστρονομίας προσφέροντας μια επιλογή εξαιρετικών μπαχαρικών. Η γκάμα μας, συσκευασμένη σε premium φιάλες από γυαλί, αλουμίνιο και μπαμπού, ξυπνά τις αισθήσεις και υπογραμμίζει τις δεσμεύσεις μας για ποιότητα. Απολαύστε την ουσία της βανίλιας, το σαφράν, την κανέλα ή το yuzu και αφεθείτε σε λιγότερο γνωστούς θησαυρούς όπως ο κό...
... φορτιστή κρέμας διξείδιου του αζώτου παρατείνει τη διάρκεια ζωής της κρέμας, γι' αυτό θα πρέπει να την φορτίσετε πριν την αποθήκευση.
Λίστα υλικών
250 γρ. πλυμένες και καθαρισμένες συκωταριές κοτόπουλου
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Μισό κουταλάκι πιπέρι
Αλάτι
2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου
100 ml διπλής κρέμας
23 φέτες Graham ή τρίγωνα τοστ
Μαρμελάδα φραγκοστάφυλου (προαιρετική επικάλυψη)
Στραγγισμένες κάππαρες
Καθαρίστε τις ολόκληρες συκωταριές κοτόπουλου και αφήστε τις στην άκρη. Ζεστάνετε ένα ρηχό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τις συκωταριές.
...%100 φυσικό,
Φτιαγμένο με πραγματικά σκελίδες μαύρου σκόρδου, χωρίς τεχνητές γεύσεις ή αρώματα,
Διατίθεται σε μέγεθος 0,47L με ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία,
12 μήνες διάρκεια ζωής,
Έτοιμο προς χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του αλατιού και άλλων μπαχαρικών σε πιάτα,
Περιέχει σάλτσα σόγιας, πουρέ μήλου, ξίδι μήλου και άλλα!
...Σκόρδο με βότανα antipasti Ιταλία λαχανικά CROC’ELLA Μασσαλία Προβηγκία-Άλπεις-Κόλπος της Νίκαιας
Είστε έμπορος; Θα εκτιμήσετε το σκόρδο με βότανα.
Η CROC’ELLA σας παρουσιάζει το σκόρδο με βότανα. Το σκόρδο, που χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα, είναι πλέον διαθέσιμο στην CROC’ELLA σε μίνι βάζο των 290 γρ.
Το σκόρδο με βότανα πωλείται σε πακέτο των 12 βάζων των 290 γρ.
Συστατικά: Σκελίδες...
...Πολύχρωμο Βαφείο Κλωστής
Είναι μια μηχανή που βαφεί την κλωστή σε πολύχρωμη μορφή.
Η μονάδα βαφής είναι το τμήμα όπου οι σκελίδες που είναι τοποθετημένες στη κινούμενη ταινία τεφλόν βαφούνται με ειδικά ρυθμιζόμενα ακροφύσια.
Οι σκελίδες που βαφούνται στη σήραγγα σταθεροποίησης προθερμαίνονται με άμεση ή έμμεση θέρμανση.
Οι σκελίδες που βγαίνουν από τη σήραγγα σταθεροποίησης πλένονται με τη βοήθεια αντλίας με το σύστημα ψεκασμού για μαλάκωμα / πλύσιμο και υποβάλλονται σε προ-σπινάρισμα.
Υπάρχει ξεχωριστή δεξαμενή βαφής για κάθε χρώμα στη μηχανή.
...Αυτός ο αποφλοιωτής θα σας διευκολύνει τη ζωή. Είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Τοποθετήστε τις σκελίδες σκόρδου μέσα στον αποφλοιωτή και κάντε αρκετές τριβές και voilà, έτοιμο! Οι σκελίδες σκόρδου σας είναι αποφλοιωμένες. Τα παιδιά σας θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην προετοιμασία των γευμάτων.
Βάρος: 0.120 γ
Διαστάσεις: 20 × 15 × 5 εκ.
...Οι σκελίδες μαύρης σκόρδου είναι καθαρισμένες, έτοιμες προς χρήση για γρήγορη μαγειρική ή για την απόλαυση μιας εξαιρετικής γλυκιάς γεύσης.
Το μαύρο σκόρδο μας παρασκευάζεται από βιολογικό λευκό σκόρδο IGP της Δρομέ.
Το σκόρδο μαγειρεύεται σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 έως 30 ημέρες.
Το θείο που δίνει την αίσθηση της αψάδας στο σκόρδο απομακρύνεται, οι φυσικά παρόντες σακχαρίτες στο σκόρδο...
...Οι σκελίδες σκόρδου συλλέγονται, πλένονται, ταξινομούνται, κόβονται και μπλανσάρονται πριν την κατάψυξη IQF. Αυτό το προϊόν, εύκολο στη χρήση, θα ενσωματωθεί τέλεια σε όλες τις παρασκευές σας διατηρώντας πλήρως τα αρώματά του χάρη στη σακούλα ZIP. Το σκόρδο είναι ιδανικό για να ενισχύσει τη γεύση των πιάτων σας.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 8 x 250 γρ = 2 κιλά...
...Η περιοχή των Λας Πεντρονέρας αντιπροσωπεύει μία από τις κύριες παραγωγικές ζώνες σκόρδου εξαιρετικής ποιότητας. Χάρη στα κλιματικά χαρακτηριστικά και την ιδιαιτερότητα του εδάφους της, παράγεται ένας ιδιαίτερος τύπος σκόρδου. Το βιολετί σκόρδο Λας Πεντρονέρας έχει μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος. Αποτελείται από 8 έως 10 σκελίδες, διακρίνεται για το βιολετί χρώμα του και προστατεύεται από μια ...
...Η ελιά mojo picón ανήκει στην ποικιλία ελιών verdial. Στις ελιές El Cortijo, έχουμε επιδιώξει να διατηρήσουμε στο μέγιστο την παραδοσιακή συνταγή του mojo picón από τα Κανάρια Νησιά. Γι' αυτό, η σάλτσα των ελιών μας, εκτός από τη βάση της που περιλαμβάνει νερό, αλάτι και λευκό κρασί, έχει προστεθεί:
- Σκελίδες σκόρδου
- Καυτερές πιπεριές
- Κύμινο
- Γλυκιά πάπρικα
- Καυτερή πάπρικα
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο...
...Ετοιμάστε τη μαρινάδα αναμειγνύοντας 1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικό, 1 πρέζα άνθη θυμαριού, 15 cl ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, αλάτι και πιπέρι στο μίξερ. Ένα ή δύο μικρά χτυπήματα στο μίξερ αρκούν για να συνδυαστούν τα υλικά. Αλείψτε τις γαρίδες με τη μαρινάδα και αφήστε τις να μαριναριστούν στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Λαδώστε ελαφρώς την πλάκα και ζεστάνετέ την. Σοτάρετε τις γαρίδες για 3 έως 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή ζυμαρικά. Καλή απόλαυση!
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τον καθαρισμό σκόρδου.
Βρισκόμαστε στην Πολωνία, στην επαρχία Ποντλάσιε.
Για τους πελάτες μας μπορούμε να προετοιμάσουμε:
- Σκόρδο σε άλμη σε βαρέλια.
- Κατεψυγμένο σκόρδο σε σακούλες.
- Σκόρδο σε σκόνη, πάστα με αλάτι.
Επεξεργαζόμαστε ποσότητες ολόκληρων φορτηγών, και η μονάδα και οι πρώτες ύλες διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη βιομηχανί...
...Αφού αφαιρεθούν οι σπόροι από τις σάρκινες ελιές, οι σκελίδες σκόρδου τοποθετούνται προσεκτικά σε αυτές τις μικρές υποδοχές. Πέρα από τη γεύση της, προσθέτει χρώμα σε ζυμαρικά και σαλάτες.