... εκτιμάται σε διάφορες γαστρονομικές παραδόσεις. Το αρωματικό του προφίλ το καθιστά δημοφιλή επιλογή για τη δημιουργία λικέρ όπως το «Ούζο», το «Ανισέτ» και το «Περντό», και συχνά ενσωματώνεται σε ψημένα προϊόντα όπως τα ιταλικά «μπισκότα». Το μπαχαρικό ταιριάζει επίσης καλά με εσπεριδοειδή, σκούρα ψωμιά και τσάτνεϊ, προσθέτοντας μια ευχάριστη πινελιά σε αυτά τα πιάτα.
...Τα μαύρα ραβιόλια από φρέσκια ζύμη με μελάνι σουπιάς, γεμιστά με καπνιστό σολομό, είναι ένα αληθινό γαστρονομικό αριστούργημα, σχεδιασμένα για τους γνώστες που εκτιμούν την πολυπλοκότητα και την εκλέπτυνση των γεύσεων μεβάσητοψάρι. Η φρέσκια ζύμη, χρωματισμένη και εμπλουτισμένη με μελάνι σουπιάς, προσδίδει σε αυτό το ραβιόλι μια κομψή σκούρα απόχρωση και μια λεπτή αίσθηση θάλασσας, προσφέροντας μια μοναδική οπτική και γευστική αντίθεση με τη γέμιση.
Ιδρυμένη το 2000, η FOOD PARTNERS CO ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή φρέσκων, αποστειρωμένων ή παστεριωμένων έτοιμων γευμάτων για τον τομέα Food Services & τη μεγάλη διανομή.
Παράγουμε και προσφέρουμε:
- Τρόφιμα υπό τη δική σας μάρκα
- Μια ευρεία γκάμα έτοιμων γευμάτων με βάση θαλασσινά, λαχανικά και κρέας,
που κατασκευάζουμε σε παστεριωμένα ή αποστειρωμένα πιάτα
- Έρευνα & ανάπτυξ...
...Ο τουρμπότ είναι ένα επίπεδο ψάρι που εκτιμάται για τη σφιχτή σάρκα του και τη λεπτή γεύση του. Αυτό τοψάρι αλιεύεται συχνά στα παράκτια ύδατα, εξασφαλίζοντας εξαιρετική φρεσκάδα και ποιότητα. Ο τουρμπότ είναι μια δημοφιλής επιλογή σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο, εκτιμημένος για την πολυπλοκότητά του και τη λεπτή γεύση του.
Ιδανικός για μια ποικιλία συνταγών, ο τουρμπότ μπορεί να ψηθεί στη...
... χρώμα κίτρινο άχυρο, ανοίγει με νότες από ώριμα λευκά φρούτα και εσπεριδοειδή με ανθισμένες και μεταλλικές νότες.
Στο στόμα, είναι κρεμώδες και γευστικό, με μια λεπτή και βαθιά οξύτητα. Μετά από μια έκρηξη ανθισμένων αρωμάτων, ακολουθεί μια όμορφη επίμονη επίγευση. Πολλή ένταση και ζωντάνια, αλλά χωρίς επιθετικότητα για αυτή την κομψή εναλλακτική λύση στο αλκοολούχο κρασί. Συνοδεύει ιδανικά τα λευκά κρέατα καθώς και τα πιάταμεψάρι και θαλασσινά.
...Η φλούδα έχει ένα όμορφο έντονο κίτρινο χρώμα και είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, μπορεί να είναι πιο ή λιγότερο λεπτή και από πολύ τραχιά έως λεία.
Η γεύση αυτού του υπέροχου φρούτου είναι ξινή καθώς περιέχει κιτρικό οξύ.
Μέσα παρουσιάζεται με μια λευκή σπογγώδη μάζα που ονομάζεται αλμπέντο.
Η πολύ ζουμερή σάρκα του είναι χωρισμένη σε οκτώ-δέκα φέτες και χρησιμοποιείται για να γευτεί διάφορα πιάτα τόσο μεβάσητοψάρι όσο και μεβάσητο κρέας.
... πολλές γαστρονομικές παρασκευές:
Πρώτα Πιάτα: Ιδανικός για να εμπλουτίσει ζυμαρικά, ριζότι και νιόκι.
Κρέατα και Ψάρι: Τέλειος για να αναδείξει τη γεύση κρεάτων στη σχάρα, ψητών και πιάτων μεβάσητοψάρι.
Καρυκεύματα: Εξαιρετικός για την παραγωγή ελαίων, βουτύρων και σαλτσών με τρούφο.
Ορεκτικά και Τυριά: Συνδυάζεται υπέροχα με μπρουσκέτες, ωρίμασμένα τυριά και αλλαντικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας...
...Προσφέρουμε έτοιμα πιάτα για φούρνο και σε λίγα λεπτά έχετε ένα νόστιμο και εκλεκτό παραδοσιακό πιάτο, πρώτα και δεύτερα πιάταμεβάσητο κρέας και τοψάρι από την τυπική μεσογειακή μας κουζίνα.
Πιάτα μονής μερίδας από 25-300 γρ, ιδανικά για οίκους ευγηρίας, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, πανεπιστημιακά εστιατόρια, στρατιωτικές κουζίνες, νοσοκομεία, στρατώνες κ.λπ.
Πολύ ενδιαφέροντες τιμές, καθώς συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς και όχι με μεσάζοντες ή άλλους, επιλεγμένα προϊόντα με προσοχή.
... περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ιδανικό ως απεριτίφ, είναι εξαιρετικό με πρώτα πιάταμεβάσητοψάρι, ψητό λευκό κρέας, ψητά λαχανικά και αλμυρά σνακ.
...
Γεύση και άρωμα: λεμονάτο-πιπεράτο
Λεμονάτο-ελαφρύ με ζωντανή πικάντικη γεύση από πράσινο πιπέρι και κάρδαμο. Αυτό το μείγμα ταιριάζει τέλεια με πουλερικά, ψάρι, πολέντα και ρύζι, με λευκά φασόλια, κολοκυθάκια ή πράσινο σπαράγγι. Εξαιρετικό και ως βάση για βούτυρο καρυκευμάτων, ντρέσινγκ και ντιπ.
Συστατικά: φλούδα λεμονιού, πράσινο πιπέρι, κόλιανδρος, κάρδαμο, μούρα σισάντρα, φλούδα λάιμ, φύλλα κόλιανδρου
Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.
Περιεχόμενο: 30 γρ σε μεταλλικό κουτί...
...Αυτή η μπαχαρική μέτριας πικράδας είναι η βάση της εθνικής σάλτσας Ταμπάσκο του Μεξικού. Για να μαλακώσει η καυτερή φύση του μείγματος καυτερών πιπεριών, η σάλτσα ωριμάζει για αρκετά χρόνια σε δρύινα βαρέλια, όπως το παλιό κρασί. Η σωστή ταμπάσκο με καλή ωρίμανση αποκτά την εγγενή της πικάντικη γεύση και μια ειδική ξινή-καυτερή γεύση.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάταμε κρέας, πουλερικά και ψάρι, συνοδευτικά.
Γεύση
Πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 12
Λίπη (γ / 100γ)… 17
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 33
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 330...
... θερμοκρασίας απελευθερώνει αυτόματα και ορατά το χρωματιστό καπάκι του χρονομέτρου προς τα πάνω. Οι Pop-Up-Timer είναι διαθέσιμοι για διάφορα επίπεδα ψησίματος από 52° C έως 85° C.
Pop-Up-Timer:
Ψημένα πιάτα ακριβώς όπως πρέπει!
Είτε είναι αγγλικά, μέτρια ή καλά ψημένα, για κάθε επιθυμία και κάθε πιάτο ψητού υπάρχει ο κατάλληλος Pop-Up-Timer. Απλά επιλέξτε τον Pop-Up-Timer ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία.
Ιδανική χρήση για:
Κάθε είδους κρέας
Κιμά
Ψάρι
Πάστες
Περιοχές χρήσης:
Φούρνος
Τηγάνι
Μικροκύματα...
...Η σάλτσα από προυνίλο παρασκευάζεται από την επεξεργασία του τυπικού ντοματοπορτοκαλιού της Πούλια, που είναι ριζωμένο στην παράδοση της περιοχής μας. Το έντονο χρώμα, η ξινή γεύση και το έντονο άρωμα μας επιτρέπουν να έχουμε στην αποθήκη μας μια εξαιρετική βάση για την παρασκευή σαλτσών τόσο μεβάσητο κρέας όσο και μεβάσητοψάρι.
Καθαρό βάρος 290 γρ.
... πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάταμεβάσητοψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
I Sognatori είναι εστιατόριο στην Ιμπέρια, στην παραλία. Μεσημεριανό και δείπνο μεβάσητοψάρι και προϊόντα πρώτης ποιότητας. Σπιτικά ζυμαρικά, πάντα φρέσκο ψάρι. Υπέροχος εξωτερικός χώρος στην παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε πιάτα της παραδοσιακής λιγουρίας με μια πινελιά σικελικής κουζίνας. Μενού à la carte και πιάτα εκτός μενού που αλλάζουν εβδομαδιαία: εξαρτάται από τις πρώτες ύλες που βρίσκονται την περίοδο. Ευγενικό προσωπικό έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, το I Sognatori είναι ένα εστιατόριο ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες φίλων.
Η ιταλική εταιρεία παραγωγής τροφίμων μετο καταχωρημένο σήμα Buon Appetito Chef! παράγει κατεψυγμένα ορεκτικά, κυρίως πιάταμεβάσητοψάρι. Οι συνταγές και τα πιάτα έχουν σχεδιαστεί και παρασκευαστεί από τον γνωστό σεφ με αστέρι Michelin, Πέτρο Δ’Αγκοστίνο, ο οποίος έχει επιλέξει τα υλικά και έχει ετοιμάσει για εμάς τα καλύτερα πιάτα της μεσογειακής παράδοσης, ανανεωμένα με σύγχρονη προσέγγιση...
... με αναπηρία, αίθουσες συνεδρίων διαφόρων μεγεθών, ασανσέρ, αίθουσα τηλεόρασης και μπαρ. Οι βραδιές είναι ευχάριστες με όμορφη μουσική εναλλασσόμενη με χορευτικές βραδιές και στον εξωτερικό χώρο. Στις αίθουσες του εστιατορίου, που διαθέτουν από 100 έως 250 θέσεις, μπορείτε να απολαύσετε διάφορες ρωμαϊκές και καστανιές σπεσιαλιτέ, χαρακτηριστικά πιάταμεβάσητοψάρι; το βράδυ μια νόστιμη πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο, επιπλέον, οργανώνονται δεξιώσεις και γάμοι.
...μπισκότα, πάστες αμυγδάλου, Μπαμπάδες σε σιρόπι ρούμι σε συσκευασία για GDO, Φύλλα για κανόλι και μπουγάτσες, Φρούτα μαρτονάτα, Πάστα ρεάλ, Τρούφες αμυγδάλου, κ.λπ.. Έτοιμα πιάτα σε μερίδες και ταψιά. Πιάταμεβάσητοψάρι και το κρέας. Παραγωγή με πιστοποίηση Halal, vegan και χωρίς γλουτένη. Εξάγουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου.
... πιάτων μεβάσητοψάρι. Πρώτα και δεύτερα πιάτα μαγειρεμένα με τέχνη με τις πιο εκλεκτές ποικιλίες, όπως το καμάρι μας: ο βασιλιάς καβούρι. Ο Σεφ μας αγαπά να προτείνει καθημερινά ένα ποικιλόμορφο μενού του οποίου ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής είναι το φρέσκο ψάρι που μόλις έχει αλιευθεί και μαγειρευτεί για εσάς.
...Το Ca' Nostra είναι ένα εστιατόριο πιτσαρία που βρίσκεται στο Marcon, στην επαρχία της Βενετίας, προσφέροντας εκλεκτά πιάταμεβάσητο κρέας και τοψάρι, μαγειρεμένα σύμφωνα με τις πιο εκλεπτυσμένες συνταγές της Βενετίας.
Στο Ca' Nostra μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο της τοπικής και εθνικής κουζίνας, χάρη σε μια κουζίνα που χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά, συμπεριλαμβανομένου εξαιρετικού...
Το Εστιατόριο Shoreline βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την παραλία. Προσφέρει κυρίως πιάταμεβάσητοψάρι, το κρέας και χορτοφαγικά. Η κουζίνα του εστιατορίου υπογραμμίζει τη σημασία της εθνικής και σικελικής παράδοσης, χωρίς να παραλείπει τις ερμηνείες των συνταγών. Εκτός από την τοπική κουζίνα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ιταλικά πιάτα. Θα βρείτε μια πραγματικά μεγάλη επιλογή από...
... βότανα. Τα πιάτα απολαμβάνονται σε ένα ζεστό, ανεπίσημο αλλά κομψό περιβάλλον, όπου η φιλικότητα και η διαθεσιμότητα των διαχειριστών και των συνεργατών κάνουν το περιβάλλον φιλόξενο και οικογενειακό. Το μενού προετοιμάζεται καθημερινά μεβάση τους τύπους ψαριών που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Κάθε μέρα, προτείνεται μια γευστική δοκιμή πιάτων που είναι σε αρμονία μεταξύ τους, για να συνθέσουν ένα αξέχαστο μεσημεριανό ή βραδινό.
... μενού μεβάσητοψάρι, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα, γνήσια και σπιτικά υλικά, προσφέροντας στα πιάτα μας τη μοναδική γεύση της παραδοσιακής κουζίνας. Το Εστιατόριο Μπαρ Μαρτίνο βρίσκεται στην Κατολίκα, στην Οδό Φιούμε, στην επαρχία Ρίμινι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 0541 833862.
Το Εστιατόριο Ρινascimento είναι ένας χώρος που προσφέρει στους πελάτες του μια πολύ μεγάλη ποικιλία πιάτων που σχετίζονται με τη μεσογειακή κουζίνα, καθώς και vegan και χορτοφαγικό μενού στην καρδιά του Vigevano. Ετοιμάζονται πιάταμεβάσητο κρέας και τοψάρι, καθώς και νόστιμες πίτσες, ψημένες σε ξυλόφουρνο και χαρακτηρισμένες από γνήσια και πάντα φρέσκα υλικά. Ο χώρος διαθέτει επίσης ένα...
Το μπαρ εστιατόριο Kontatto είναι το ιδανικό μέρος για ένα γρήγορο και νόστιμο μεσημεριανό διάλειμμα. Η κουζίνα προσφέρει καθημερινά μια επιλογή από τρία πρώτα και τρία δεύτερα πιάτα, πάντα διαφορετικά, καθώς και σαλάτες και μενού για εργαζόμενους. Στο πρωινό δεν λείπει η γλύκα από εξαιρετικά φρέσκα μπριός και διάφορα γλυκά. Το σαββατοκύριακο προτείνει ένα ευρύ μενού με νόστιμα πιάταμεβάσητο κρέας, τοψάρι και την πίτσα. Προσιτές τιμές και δυνατότητα συμβάσεων με τις τοπικές επιχειρήσεις.