... είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία χλωρίδας. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από...
...αυτοί οι καρποί ανοίγονται για να εξάγουν τα λευκά τους φασόλια. Αποκτούν καφέ χρώμα και αναπτύσσουν το τυπικό τους άρωμα αφού υποβληθούν σε ζύμωση, στη συνέχεια καθαρίζονται και ξηραίνονται.
Αναφορά: CACAAB1
Οικογένεια προϊόντος: ΚΑΚΑΟ
Τύπος εκχυλίσματος: Απόλυτο
Κωδικός INCI: ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ 100% ΤΟΥ THEOBROMA CACAO
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ
Μέρος του φυτού: Φασόλι
Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες: Άρωμα
Βοτανικό όνομα: Θεοβρόμα κακάο L.
Σύνθεση: 100% Καθαρό και φυσικό.
...Ο καφές Brazil Santa Hedwig είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια εισαγωγή στον ειδικό καφέ. Με την πολύ χαμηλή του οξύτητα, είναι τέλειος για όσους προτιμούν να βιώνουν περισσότερη γλυκύτητα στον καφέ τους, και συνιστάται ιδιαίτερα για την παρασκευή του πρωινού σας cappuccino. Θα έχετε ένα πλεονέκτημα!
Με αυτόν τον καφέ, μπορείτε να απολαύσετε νότες σοκολάτας πιο κοντά στο κακάο αναμεμειγμένες με τις πιο γλυκές πλευρές των φρούτων.
... υποβάλλονται σε επεξεργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί η μεγάλη ποσότητα θρεπτικών ουσιών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορούν επίσης να καταναλώνονται μόνοι τους ή να χρησιμοποιούνται ως προσθήκη σε γλυκά επιδόρπια.
...Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό
Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη...
...Η φυσική εκχύλιση κακάου αποκτάται μέσω υδροαλκοολικής εκχύλισης από φασόλια κακάου που καβουρδίζουμε εμείς οι ίδιοι. Η εκχύλισή μας είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT FR-BIO-01.
...Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα φασόλια κακάου Criollo. Τα φασόλια καβουρδίζονται για να αποκαλύψουν τα πλούσια αρώματά τους και την τραγανή τους υφή, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τα φυσικά τους οφέλη.
1. Μοναδική προέλευση: Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη...
...Ένα κλασικό είδος αρώματος προσθέτοντας κρεμώδη φασόλια τόνκα, βανίλια, κακάο, ξηρούς καρπούς και γλυκό ρητίνη για μια σύγχρονη, πολυτελή και σχεδόν μεθυστική εντύπωση.
Καλύτερα αρώματα για γυναίκες
Κορυφαία αρώματα σε πωλήσεις
Προσιτά αρώματα κάτω από
Κριτικές αρωμάτων
Δημοφιλείς μάρκες αρωμάτων...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Μια σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά ανδρική λέσχη. Ένα απαλό ανατολίτικο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ NO V ανοίγει αμέσως με πλούσιες νότες από φύλλο καπνού και αρωματικά μπαχαρικά. Η καρδιά αποκαλύπτεται με κρεμώδη φασόλια τόνκα, άνθος καπνού, βανίλια και κακάο, και ολοκληρώνεται με μια ξηρή συμφωνία φρούτων, εμπλουτισμένη με γλυκό ρητίνη ξύλου.
Άμβρα Μπαχαρικών άρωμα
Κορυφαίες νότες: Φύλλο Καπνού και Μπαχαρικά
Μεσαίες νότες: Βανίλια, Κακάο, Φασόλι Τόνκα και Άνθος Καπνού
Βασικές νότες: Ξηροί Καρποί και Ξυλώδεις Νότες
Χωρητικότητα: 100ml...
... για την πλειονότητα των αγροτών της. Αυτό το κακάο συλλέγεται από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν, ζυμώνουν και ξηραίνουν το δικό τους κακάο.\n\nHarvest\nΟκτώβριος – Νοέμβριος και Μάιος – Ιούνιος\n\nGenetics\nΓενετική Τρινιτάριο με μικρές ποσοστώσεις Κριόλο και Φοραστέρο\n\nPost Harvesting Process\nΟι κόκκοι από κάθε φάρμα ζυμώνονται ξεχωριστά. Η ζύμωση γίνεται σε ξύλινες κούτες για μια περίοδο...
Η Buxtrade GmbH, τότε ακόμη υπό τη νομική μορφή "GbR", ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους άνδρες που ήθελαν να αναπτύξουν μια παράλληλη δραστηριότητα εκτός από την επαγγελματική τους καθημερινότητα.
Σχετικά γρήγορα, η ζήτηση για την γκάμα προϊόντων έγινε τόσο μεγάλη, ώστε έπρεπε να γίνει η πρώτη μετακόμιση και να εγκαταλείψουμε την "ιδρυτική πατρίδα" Buxtehude και να μετακομίσουμε στο γει...
...Κομμάτια κενά αέρος από ζυμωμένα βιολογικά φασόλιακακάο, που έχουν ψηθεί και ξεφλουδιστεί καθαρά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Προϊόντα με επιλεγμένα βιολογικά συστατικά: Βιολογικά φασόλιακακάο.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται να υποστηρίζει την παραγωγή των καλύτερων κακαόδεντρων της Βενεζουέλας και να μεταφέρει τους σπόρους τους στην Ευρώπη. Υπερασπιζόμαστε μια ηθική και μια παραδοσιακή τεχνογνωσία προς τους καλλιεργητές. Υποστηρίζουμε τις ποιοτικές φυτείες πληρώνοντας τους καλλιεργητές την πραγματική τους αξία. Με αυτόν τον τρόπο, εγγυόμαστε μακροπρόθεσμα μια εξαιρετική ποιότητα των κακάων μ...
...Το μοντέλο 175 Αποχωριστής Σπόρων είναι κατάλληλο για την αφαίρεση σπόρων από ηλιόσπορους, ρύζι, καφέ και καβουρδισμένα φασόλιακακάο. Έχει σημαντικά υψηλότερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το μοντέλο 125 Αποχωριστή Σπόρων. Η μηχανή αποχωρισμού όχι μόνο έχει βελτιωθεί όσον αφορά τη μετάδοση και την οθόνη, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένη με ακριβή μετρητή διαφορικής πίεσης, ο οποίος μπορεί να ελέγξει...
...Ο Βιολογικός Κακάο σε Κόκκους Χύμα της Vegantis, διαθέσιμος σε χονδρικές τιμές και μορφές, είναι 100% φυσικός, από ωμά φασόλια. Πιστοποιημένος Βιολογικός.
Παράγεται στο Περού από φυτείες Θεοβρόμου Κακάο, επεξεργάζεται σε χαμηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους, για να διατηρηθούν οι οργανοληπτικές του ιδιότητες και τα μικροθρεπτικά συστατικά.
Τα φασόλια αποξηραίνονται φυσικά...
... απολαμβάνεται μόνη της είτε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των σπιτικών σας γλυκών, όπως μαλακά κέικ, μπράουνις ή μους σοκολάτας, που θα αναδείξουν αυτή τη μοναδική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλιακακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, λεκιθίνη ηλιόσπορου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ.
Περιεκτικότητα σε κακάο ελάχιστη 70%
Διατροφικές αξίες (ανά 100γρ)
Ενέργεια 2421...
... βρίσκεται μεταξύ του τροπικού του Καρκίνου και του τροπικού του Αιγόκερου. Η καλλιέργεια του κακάου της Μαδαγασκάρης εισήχθη από τους Γάλλους κατά τον 20ό αιώνα. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κακάων στον κόσμο.
Αυτή η φήμη οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των κόκκων κακάου. Πράγματι, ο κακάο καλλιεργείται πάντα με βιολογικό τρόπο. Η γεύση του με τις οξείες νότες του του προσφέρει επίσης επιτυχία. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης φέρνει χαρά στους σοκολατοποιούς και τους ζαχαροπλάστες σε όλο τον κόσμο.
... σοκολατοποιούς, αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, αυτοί οι κόκκοι είναι τέλειοι για τη δημιουργία πλούσιων, γεμάτων σοκολάτων, premium υλικών αρτοποιίας ή τεχνιτών προϊόντων κακάο. Με το ισχυρό προφίλ γεύσης τους και τη συνεπή ποιότητά τους, οι κόκκοι κακάο μας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις προσφορές σας και να προάγουν την ικανοποίηση των πελατών. Συνεργαστείτε μαζί μας για να αναδείξετε την επωνυμία σας με την εξαιρετική γεύση και την αριστεία των κορυφαίων κόκκων κακάο μας.
...Allure CD3-2020 χωρίζει τέλεια τόσο τα τηγανητά όσο και τα ωμά φασόλιακακάο, παράγοντας θρυμματισμένο κακάο και απελευθερώνοντάς τα από την φλούδα — voilà.
Χωρητικότητα 50 κιλά/ώρα: Ικανότητα, kW: 230V~50/60Hz
Διαστάσεις, mm: 80x120xh130: Βάρος, kg: 70...
...Η παραγωγή σοκολάτας από κόκκους κακάο γίνεται με τη χρήση μηχανής που χρησιμοποιείται για την παραγωγή φουντουκιού και φυστικοβούτυρου.
Χρησιμοποιούνται φυσικοί λίθοι.
Δεν θερμαίνει ποτέ το προϊόν.
Διαθέτει σχεδίαση καζανιού που μπορεί να ανατραπεί για εύκολη εκκένωση.
Διατίθεται σε εκδόσεις 110/220/380 V.
Η ταχύτητα του καζανιού μπορεί να ρυθμιστεί με inverter.
...Η οργανική σκόνη κακάο προέρχεται από φασόλια που περιέχουν μεγάλες ποσότητες φυσικών αντιοξειδωτικών. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το φυσικό κακάο έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα αντιοξείδωσης.
Η χρήση οργανικής εκχύλισης κακάο βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην εξάλειψη των σημείων γήρανσης. Μπορεί επίσης να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος σας...
...Ο αεροδιαχωριστής AS-60 χρησιμοποιείται κατά τον καθαρισμό σιτηρών για να διαχωρίσει τη σκόνη και τις ελαφρές φractions από τα σιτηρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους τύπους δημητριακών, όπως σιτάρι, σκληρό σιτάρι, καλαμπόκι, σίκαλη, σόγια, βρώμη, φαγόπυρο, κεχρί, κραμβέλαιο, ρύζι, καθώς και για ηλίανθο, μπιζέλια, ρεβίθια, φασόλια, κόκκους κακάο κ.λπ. Ο καθαρισμός των σιτηρών από σκόνη και...