Ιταλία, Roma
...Συστατικά: Κέτσαπ (συμπυκνωμένος ντομάτα 50%, νερό, ζάχαρη, ξίδι κρασιού, αλάτι, φυσικά αρώματα, πυκνωτικά: γκουάρ και γκουμά ξανθάνης), Καλοκαιρινό τρούφα 3% (Tuber aestivum Vitt.), αλάτι, άρωμα. Οξυντικό: Γαλακτικό οξύ E270. Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες. Τρόπος χρήσης: Ιδανικό για να καρυκεύσετε κρέας, κρύα πιάτα, βραστά κρέατα, σαλάτες. Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Εμφάνιση: συμπαγής κρέμα...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Venezia
...Εξαιρετικά Ισχυρό. Μπύρα υψηλής ζύμωσης με πλήρες και απαλό σώμα. Το άρωμά της είναι γλυκό και τέλεια ισορροπημένο με μια κρεμώδη και συμπαγή αφρό. Τέσσερις ειδικές βύνη κριθαριού και δύο ποικιλίες ευγενών λυκίσκων, της δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας. Εξαιρετική με κόκκινο κρέας μαγειρεμένο ή ψητό, κρέατα στη σχάρα, καπνιστό ψάρι, παλαιωμένα τυριά, καρυκευμένα τυριά κατσίκας και τούρτα Σάχερ.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Monteu Roero
...Βαθμός: 100% Arneis. Οινοποίηση: ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε θερμοκρασία 18°C για 3 εβδομάδες. Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για περίπου 8 μήνες. Χρώμα: κίτρινο χρυσαφί με ελαφρώς πράσινες ανταύγειες. Άρωμα: λεπτό και ανθώδες, πλούσιο σε φρουτώδεις νότες που θυμίζουν μήλο και ώριμο αχλάδι. Γεύση: αλμυρή και γεμάτη με επίγευση που διαρκεί. Αλκοολικός βαθμός: ±13,5% Γαστρονομικός συνδυασμός: εξαιρετικό ως απεριτίφ; προτείνεται για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα. Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Mirabella Imbaccari
... κάτω, αποσπασμένη χειροκίνητα, περνά μέσα από κόσκινα σύμφωνα με την τοπική σικελική παράδοση και τελικά συσκευάζεται. Ιδανική για να προσθέσει γεύση σε κρέατα, γεμιστά και στιφάδο. Η χειροποίητη επεξεργασία είναι αυτό που επιτρέπει να διατηρηθούν ανέπαφες οι οργανοληπτικές και ευεργετικές ιδιότητες που καθιστούν αυτή τη μπαχαρική μοναδική και πολύ διαφορετική από αυτές που παράγονται βιομηχανικά. Οι μηχανικές επεξεργασίες που περιορίζονται στο ελάχιστο, επιπλέον, επιτρέπουν τη διατήρηση της δομής του εδάφους και της φυσικής θρέψης του φυτού.
Ιταλία, Dorgali
... Sorella προσφέρει με τη νεότητα και τη φρεσκάδα του τα αρώματα της Σαρδηνίας, με νότες από μεσογειακή βλάστηση, μύρτο και μαρασκίνο, ενσωματωμένα σε μια γκάμα ορυκτότητας. Στο στόμα ξεχωρίζει για την καλή φρεσκάδα και για μια λεπτή και γευστική τανίνη. Διακρίνεται για την ευελιξία του, προσαρμόζεται καλά τόσο σε πικάντικα ορεκτικά όσο και σε κόκκινες κρέατα, ίσως εμπλουτισμένα με τα αρώματα των μεσογειακών βοτάνων. Εξαιρετικό και με ημι-ωριμασμένα τυριά.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, μέτρια άλεση και λαρδί σε κύβους, συσκευάζεται σε έντερο κολλαγόνου και ωριμάζει. PROSCIUTTO - μηρός χοίρου "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, είναι ένα τυπικό τοσκάνικο αλλαντικό σε έντερο κολλαγόνου αρωματισμένο με σπόρους μάραθου. PANCETTA από καθαρό χοίρο, τυλιγμένη ή απλωμένη, αλατισμένη και ωριμασμένη στην τοσκάνικη παράδοση.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ιταλία, Calatafimi Segesta
...Πολυλειτουργικό λάδι. Ιδανικό για να αναδείξει και να εκτιμήσει την ποιότητα του φαγητού, τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και προστιθέμενο ωμό, όπου ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Εξαιρετικό με σοταρισμένα λαχανικά, με ψητά κρέατα, με ψάρι φούρνου, με αλμυρές τάρτες, τέλειο για ντρέσινγκ σαλάτας, στην παρασκευή του πιντζιμονίου και πάνω από ψητά λαχανικά.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, San Donaci
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια. Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση. Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Trento
... ελαίου σπόρων ηλίανθου. Μια ειδική κοκκοποίηση εξασφαλίζει άμεση διαλυτότητα, για μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση. Ιδανικό για εξαιρετικούς ζωμούς, μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες ή σάλτσες. Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο βιολογικό ζωμό αποκλειστικά από λαχανικά, διαλύστε 4g Βιολογικού Λαχανικού Γρανουλάτου Bauer (1 κουταλάκι του τσαγιού) σε 250ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Το προϊόν μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότι, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Χαρτοφυλάκιο (9)
...ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΟΪΟΝ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 100% 2017-2018 ΧΩΡΑ Ιταλία ΠΕΡΙΟΧΗ Καλαβρία ΕΔΑΦΟΣ Λόφος της Πρεσίλα Καλαβρίας ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Μη μολυσμένο και καθαρό ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Ενσωμάτωση φυσικών ουσιών: χόρτο, φάβο (συγκαλλιέργεια) ΣΥΛΛΟΓΗ Μηχανικός δονητής με ομπρέλα ΕΞΑΓΩΓΗ Ψυχρή εξαγωγή (λιγότερο από 27°) εντός 24 ωρών από τη συλλογή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Βιολογικό ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NOP: Usda 100% Βιολογικό ΠΟΙΚΙΛΙΑ Μονοποικιλία “Καρόλεα” ΧΡΗΣΗ Ωμό σε σαλάτες, όσπρια και σούπες Πρώτα πιάτα Κρέατα……..και ψάρι Μεσογειακή Διατροφή...
Χαρτοφυλάκιο (7)
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
Αντίστοιχα προϊόντα
Altropasso
Altropasso
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Maruggio
...Πορφυρό κόκκινο Μπουκέτο: Λεπτό, πολύ χαρακτηριστικό Γεύση: Καλά τανίνες και δομή, μαλακό και περιβάλλων Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 16° - 18° C Συνιστάται: Κόκκινα κρέατα, αγριογούρουνο, πικάντικα τυριά, κρέατα, αρνί, σάλτσα κρέατος, κρέας στη φωτιά, βόδι, λουκάνικο, Τυριά.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Sassello
...Η κρέμα μανιταριών τρούφας μας είναι ένα μοναδικό προϊόν. Ιδανική για άλειμμα σε καναπέδες ή κρουτόν ως απεριτίφ, ως καρύκευμα για ζυμαρικά, ριζότο, βραστά/ψητά λαχανικά, σε κρέατα ή σε πολλές άλλες συνταγές. Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος μακριά από άμεσο φως. Αφού ανοιχτεί, διατηρήστε την στο ψυγείο καλυμμένη με λάδι και χρησιμοποιήστε την εντός λίγων ημερών. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μανιτάρια, Τρούφα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, φυσικές γεύσεις Διάρκεια ζωής: 30 μήνες, διαθέσιμες διάφορες μορφές...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Scandiano
Η Frigorbox ιδρύθηκε το 1970 και προσφέρει στους πελάτες της τον σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικών και εμπορικών ψυκτικών θαλάμων, μίνι θαλάμων, ψυκτικών θυρών, τούνελ κατάψυξης, θαλάμων σταθεροποίησης, τραπεζιών και ολοκληρωμένων λύσεων "κλειδί στο χέρι". Ειδικεύεται επίσης στην παραγωγή πάνελ από ΓΥΑΛΟΝΗΜΑ.
Χαρτοφυλάκιο (1)
...Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες, ένα λουλουδάτο άρωμα με πικάντικες νότες βανίλιας. Ξηρή γεύση, ευχάριστα φρέσκια και επίμονη. Συνδυασμοί: Ιδανικό ως απεριτίφ, με λευκά κρέατα, πιάτα ψαριών, αχινούς και θαλασσινά, στρείδια.
...Καταναλώνοντας αυτό το κρέας λέτε όχι στη χοληστερόλη και ναι σε περιεχόμενο σιδήρου διπλάσιο από άλλα κρέατα. Αναιμία, δίαιτα αδυνατίσματος, αθλητική προπόνηση ή απλή επιθυμία για νέες και τοπικές γεύσεις, οι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το κρέας είναι πολλοί και όλοι προς όφελος της υγείας. Το κρέας γαϊδούρι είναι ένα προϊόν της Σικελίας. Κρέας γαϊδούρι (80%), κρέας χοίρου (20%), δεξτρόζη, σακχαρόζη, μαύρο πιπέρι, αντιοξειδωτικό: E300, συντηρητικά: E252, E250, φυσικά αρώματα. Όλα τα αλλαντικά μας είναι τυλιγμένα σε φυσικά εντέρια. Διατηρείτε σε + 4 º C...
Ιταλία, Ferrara
... ταψιά για τη συλλογή των υπολειμμάτων, ένα για τον φούρνο και ένα για την πλάκα. Είναι εξοπλισμένος με δεύτερη σχάρα από χρωμιωμένο ατσάλι που τοποθετείται στη θέση της πλάκας από ατσάλι για ψήσιμο στη σχάρα αντί για την πλάκα, αυτή η λύση μας επιτρέπει να ψήνουμε και πουλερικά ή πολύ λιπαρά κρέατα. Μηχανή αερίου για ψήσιμο χωρίς λάδι ή με λάδι. Δομή από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Ομαλή...
Ιταλία, Guidonia
...Προϊόν προσούτο από επιλεγμένα χοιρινά κρέατα, κομμένα χειροκίνητα. Ωριμάζει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για τουλάχιστον 100 ημέρες. Το ομοιόμορφο χρώμα του, που κυμαίνεται μεταξύ ροζ και κόκκινου, διακόπτεται από το καθαρό λευκό των λιπαρών τμημάτων. Συσκευασία: A.T.M. - S.V - Ελεύθερο Χωρίς Συντηρητικά Χωρίς Γλουτένη Χωρίς Λακτόζη Χωρίς Χρωστικές...
... πράσινες ανταύγειες NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Villafranca Piemonte
Με ένα νέο σφαγείο σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE, η Aimaretti είναι μια βιομηχανία σφαγής χοιρινού κρέατος και παραγωγής ποιοτικών αλλαντικών και προσούτο. Η δραστηριότητα προσφέρει μια ευρεία επιλογή από αλλαντικά και εκλεκτά κρέατα, φρέσκα, γνήσια και σφαγμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές. Τα καλύτερα φρέσκα προϊόντα, εγγυημένα και χωρίς συντηρητικά, για να φέρνουν...
... τομέα HORECA, ΙΤΑΛΙΚΟ και ΔΙΕΘΝΗ, με εξειδίκευση σε κρέατα, αλλαντικά, τυριά και όλα όσα μας κάνουν περήφανους ως MADE IN ITALY. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρονται με σταθερή ποιότητα και προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη.
Ιταλία, Marciano Della Chiana
Η KingoFood πουλά προϊόντα ιταλικής εξαιρετικής ποιότητας. Αλλαντικά όπως η Finocchiona IGP, κρέατα πρώτης ποιότητας αρωματισμένα με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και άγριο μάραθο. Ή το πεκορίνο, ωριμασμένο σε σπηλιά, με έντονη γεύση. Και κρασί: Chianti Riserva - Camperchi - Πρώτη Επιλογή - D.O.C.G. Οι χρόνοι και οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα συστήματα αποστολής με ισοθερμικό υλικό και συνθετικό πάγο που επιτρέπει τη διατήρηση των θερμοκρασιών των προϊόντων για έως και ενενήντα έξι ώρες (4 ημέρες).
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Pisciotta
... ανακάλυψης της περιοχής, της ευημερίας, της φύσης και των γεύσεων της. Το θέρετρο έχει θέα στη θάλασσα και τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό που συνδυάζει την αισθητική, την πρακτικότητα, την καινοτομία και την εξαιρετική άνεση. Στο εστιατόριο σερβίρουμε φαγητά παραγωγής μας. Ελαιόλαδο, αλλαντικά, τυριά, κρέατα και μαρμελάδες που είναι ο καρπός της εργασίας της Αγροτικής Επιχείρησης και...
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Truccazzano
... εγγυάται την τέλεια συμμόρφωση για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικότητα για εξαιρετικά αποτελέσματα με αλλαντικά, κρέατα και τυρί. Μπορούμε να εγγυηθούμε τη λεπίδα από χάλυβα για 6 χρόνια κατά της σκουριάς και της διάβρωσης.
Ιταλία, Madonna Del Piano-Pergola
... Μάρκε μέχρι τις σπεσιαλιτέ της κουζίνας της Ούμπρια και του Λάτσιο. Όλες οι συνταγές είναι επεξεργασμένες με φαντασία και δημιουργικότητα, σεβόμενες την αγροτική κουζίνα και την τοπική παράδοση. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι αυστηρά παραγωγής μας και τα κρέατα προέρχονται από εκτροφές της περιοχής ή άμεσες προμήθειες από το κυνήγι. Όλη η δομή είναι προσαρμοσμένη για να φιλοξενεί άτομα με αναπηρίες.
Ιταλία, Mugnano Del Cardinale
Αρχικά, η δραστηριότητα ήταν εποχιακή, σε συνδυασμό με τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων, και με μια κυρίως τοπική αγορά. Χρησιμοποιούνταν φρέσκα και πρώτης ποιότητας κρέατα, παρασκευάζοντας το σαλάμι με τεράστια γνώση και προσοχή, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μπαχαρικά, τα καλύτερα έντερα και αποξηραίνοντάς το με τη μέγιστη φροντίδα, ώστε η γεύση, τα αρώματα και η γνησιότητα του να...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Caraglio
... plin» και «valgranotti» με «Castelmagno». Ετοιμάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά όπως νιφάδες πατάτας, αλεύρι σίτου "00", σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά και επιλεγμένα κρέατα. Καταψύχονται άμεσα και φτάνουν σε θερμοκρασία -18°C, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μεταξύ των νέων προϊόντων θα βρείτε: Κατεψυγμένες σάλτσες έτοιμες προς χρήση και κατεψυγμένη κρέμα λαχανικών έτοιμη προς χρήση.
Ιταλία, Reggio Emilia
...υδατάνθρακες, αυγά, φυτικά λίπη, φυτικές πρωτεΐνες, κακάο, καρύδα και διάφορα πρόσθετα τροφίμων. Τα συστατικά μας χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς τροφίμων και όχι μόνο, όπως: παγωτοποιία, ζαχαροπλαστική, βιομηχανία γλυκών, υγιεινές τροφές, ζυμαρικά, αρτοποιεία, HO.RE.CA, κρέατα και πολλούς άλλους. Διαθέτουμε επίσης υπηρεσία ανάμειξης, που επιτρέπει να έχουμε, σύμφωνα με τη συνταγή του πελάτη...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Ferrere
Η Agrisalumeria Luiset είναι μια αγροτική επιχείρηση μικρής αλυσίδας που ειδικεύεται στην εκτροφή χοίρων και στην αντίστοιχη αλλαντοποιία με μετατροπή σε κρέατα και αλλαντικά χωρίς γλουτένη, χαρακτηριστικά του Πιεμόντε. Στο Ferrere (AT), στην περιοχή Monferrato Astigiano, εκτρέφουμε τους χοίρους σε εξωτερικούς χώρους από τους οποίους παράγουμε φρέσκο χοιρινό κρέας όπως παϊδάκια, καπνιστό λαιμό...