Ιταλία, San Stino Di Livenza
Η αγροτική επιχείρηση CASERE είναι τέλεια ενσωματωμένη στην περιοχή D.O.C. Lison - Pramaggiore, που βρίσκεται στον δήμο San Stino di Livenza (Βενετία). Η ιδιαίτερη διαμόρφωση του εδάφους έχει επιτρέψει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο στα λευκά όσο και στα κόκκινα κρασιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οκτώ ποικιλίες που εκπροσωπούνται στον Εθελοντικό Συνεταιρισμό Οίνων D.O.C. Lison - Prama...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ιταλία, Fidenza
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
Χαρτοφυλάκιο (54)
...Ιδανικό για τη συντήρηση και τη συσκευασία τροφίμων όπως κρέατα, ψάρια, αλλαντικά και τυριά, παραγόμενο από καθαρές ίνες κυτταρίνης, χωρίς οπτικά λευκαντικά, επεξεργασμένο ώστε να αποκτήσει χαρακτηριστικά υγρασίας και αντοχής που το καθιστούν κατάλληλο για τη συσκευασία υγρών τροφίμων, πλήρης καταλληλότητα για επαφή με τρόφιμα. ΥΛΙΚΟ: ΦΥΤΡΙΚΟ ΧΑΡΤΙ...
Χαρτοφυλάκιο (45)
Ιταλία, Capo D'orlando
... περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη K και βιταμίνη B6, ενώ έχει επίσης υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, φυτικών ενώσεων με ισχυρές αντιοξειδωτικές δραστηριότητες. ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Το ρόδι χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα για την παρασκευή χυμών, μαρμελάδων, σαλτσών και για τη διακόσμηση πιάτων. Επιπλέον, οι μικρές πορτοκαλί φέτες του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος και γεύσης σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, ριζότο, κρέατα και γλυκά.
Χαρτοφυλάκιο (27)
Ιταλία, Novoli
...Οι σαλιγκάρια Helix Aperta, γνωστά καλύτερα ως Μονακέλλες, Αττουπατέλλες ή Μονζέττες, είναι σαλιγκάρια της υπαίθρου με ένα καφέ/πρασινωπό κέλυφος, την αναγνωρίσιμη επικάλυψη ή "κρέμα" λευκού χρώματος και πολύτιμα και νόστιμα κρέατα. Τι κάνει τις μονακέλλες μας ξεχωριστές; - Δεν προέρχονται από εντατικές εκτροφές - Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, ελεύθερες να κινούνται και να τρέφονται με...
Χαρτοφυλάκιο (71)
Ιταλία, Sizzano
...Αντίπαστι ντε τέρρα Λευκά κρέατα Τυριά μέσης ωρίμανσης ΧΡΩΜΑ Λαμπερό ρουμπινί κόκκινο ΑΡΩΜΑ Εκλεπτυσμένο και επίμονο Κόκκινα φρούτα ΓΕΥΣΗ Μαλακή και ισορροπημένη Σώμα, επίμονη και τανική γεύση Γλυκιά και φρουτώδης ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16-18 °C ΑΛΚΟΟΛ: 12.5% - 13.5% vol...
Χαρτοφυλάκιο (13)
Ιταλία, Imperia
...Έχει φρουτώδη γεύση, με γεμάτη, ευχάριστα ξινή γεύση: ανάμεσα στα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδά μας είναι αυτό με την πιο έντονη γεύση. Θα αγαπηθεί σίγουρα από όσους εκτιμούν τις ισχυρές και γεμάτες γεύσεις. Ετικέτα προϊόντος Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν. Συνοδευτικά Ο Πράσινος Καρπός είναι πολύ κατάλληλος για να καρυκεύει ψητά κρέατα και λαχανικά, σε φασόλια, μπρουσκέτες, βουτηγμένα λαχανικά και ωμό ψάρι. Εξαιρετικός σε μπακαλιάρο.
Χαρτοφυλάκιο (44)
Ιταλία, Castellamare
...Αλλαντικά με αυθεντική και εκλεπτυσμένη γεύση, που κάνουν κάθε κοινωνική στιγμή μια ευκαιρία να απολαύσετε την ιταλική ποιότητα. Αυστηρά αρωματισμένα κρέατα και λουκάνικα με τον πιο φυσικό τρόπο. Υγιεινά και απλά στοιχεία για να ξαναανακαλύψετε τη γεύση των παλιών αγροτικών παραδόσεων και των εδαφών μας.
Χαρτοφυλάκιο (26)
Ιταλία, Milano
...Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Το άρωμα είναι αρκετά έντονο και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Η γεύση είναι γλυκιά και αναζωογονητική με μια τελική νότα καρύδας. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βόειο και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή του με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους ροφημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή τορρόν.
Χαρτοφυλάκιο (116)
Ιταλία, Misano Adriatico
...Αυτό το κόκκινο κρασί, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, παράγεται στην ιταλική περιοχή του Oltrepòpavese. Με χωρητικότητα 75 cl, αυτό το κρασί είναι ένα νόστιμο μείγμα από σταφύλια Barbera, Croatina και Uva Rara. Μυρίζει ώριμα φρούτα και έχει γλυκιά και φρουτώδη γεύση. Ιδανικό για να το απολαύσετε με κόκκινα κρέατα, τυριά ή επιδόρπια.
Χαρτοφυλάκιο (200)
Ιταλία, Loreggia
...Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο, κατάλληλο για να προσθέτει γεύση σε κρέατα, ψάρια, αυγά, τυριά, ντομάτες, στιφάδο και σούπες. Εκτός από τη χρήση της σε ξίδια και αρωματισμένα έλαια, χρησιμοποιείται επίσης κατά των ψυχρών ασθενειών. Διαθέσιμη σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Χαρτοφυλάκιο (47)
Ιταλία, Palagonia
Η Sicilian Goodness, μια νέα και δυναμική εταιρεία από τη Σικελία, ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων με την επωνυμία Sicilian Goodness και το εμπόριο παραδοσιακών σικελικών προϊόντων για εμπόρους και ιδιώτες. Τα προϊόντα εξάγονται και είναι παρόντα σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στέλνοντάς μας ένα email στο info@siciliangoodness.com...
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ιταλία, Massa Lombarda
Η Renato Lusa διαθέτει πάνω από πενήντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ευέλικτων συσκευασιών για τη συσκευασία τροφίμων. Οι κύριες εφαρμογές στις οποίες απευθύνονται τα προϊόντα περιλαμβάνουν τη συσκευασία φρέσκων τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, κατεψυγμένων προϊόντων, προϊόντων σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα και κενό, καθώς και προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλ...
Χαρτοφυλάκιο (11)
Ιταλία, San Pietro Clarenza
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας τις αρωματικές ελιές που είναι χαρακτηριστικές της ανατολικής Σικελίας, Nocellara Etnea. Το αποτέλεσμα είναι ένα λάδι με αρμονική και βελούδινη γεύση, ελαφρώς φρουτώδες με μια ελαφριά αίσθηση πικάντικης γεύσης. Εμπλουτίζει κάθε πιάτο, ιδανικό για να ντύσει πιάτα ζυμαρικών, πιάτα με λευκά ή κόκκινα κρέατα και ψάρια. Συσκευασίες των: 0,75 cl; 1,00 lt; σε γυάλινες φιάλες. Συσκευασίες των: 3,00 lt; 5,00 lt; σε μεταλλικά κουτιά.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Forlì
... σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.
Χαρτοφυλάκιο (50)
Ιταλία, Nave
...Προτεινόμενοι συνδυασμοί Βαλσαμικό ξύδι Μόντενα κατάλληλο για σαλάτες, λαχανικά τόσο μαγειρεμένα όσο και ωμά, ψητά λευκά κρέατα, βραστό ψάρι, ομελέτες, πιτζιμόνι, μαρινάδες. Χωρητικότητα: 500 μλ Κωδικός: 03160 Κατηγορία: Ξύδι Χώρα: Ιταλία Περιοχή: Εμίλια-Ρομάνια...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ιταλία, Viterbo
...Granatina, μέσο βάρος 400 γραμμάρια, παρασκευασμένο με τα καλύτερα εθνικά φρέσκα κρέατα. Η εταιρεία έχει επιλέξει να μην χρησιμοποιεί ψυκτικούς θαλάμους. Ελαφρώς αρωματισμένο, ιδανικό για συσκευασίες δώρων.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ιταλία, Lauro
... τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα. Μπορείς να τα προσθέσεις στα δημητριακά, στις σαλάτες, στις σάλτσες, στα πουτίγκες ή να τα χρησιμοποιήσεις για να δώσεις τραγανότητα και γεύση σε πρώτα πιάτα, σε ψαρέματα και σε κρέατα. Επιπλέον, είναι πραγματικά πολύτιμα στην ζαχαροπλαστική και στην παγωτοποιία, καθώς αποτελούν βασικό συστατικό σε πολλές δημιουργίες, όπως κρέμες, παγωτά και τούρτες. Τα...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Ventimiglia Di Sicilia
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο. Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Annone Di Brianza
...Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές. Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές. Μελετημένη τόσο για το μασάζ όσο και για το αλάτισμα κρεάτων όπως: προσούτο προς ψήσιμο, λευκά κρέατα, κ.λπ. Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση της χάρη στα περιλαμβανόμενα αξεσουάρ για την ανάμειξη μπαχαρικών και/ή φαρμάκων. Ηλεκτρική συσκευή ελέγχου με ηλεκτρονική ρύθμιση της ταχύτητας και ρύθμιση χρόνων κύκλων εργασίας μέσω PLC. Σειρά ME-V με δυνατότητα κενού.
Χαρτοφυλάκιο (23)
Ιταλία, Barletta
...Η εκχύλιση με τις φλούδες γίνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και διαρκεί 20 ημέρες. Στη συνέχεια, το κρασί περνά σε δρύινες βαρέλες όπου ωριμάζει για τουλάχιστον 12 μήνες, και έπειτα για ακόμη έναν χρόνο σε φιάλη για να αποκτήσει μεγάλη ισορροπία και πλούτο αρωμάτων. Μπαρμπέρα γενναιόδωρη και μεγάλης δομής, ισχυρή, σημαντική, που γοητεύει με τις πολύπλοκες νότες μπαχαρικών, μικρών κόκκινων φρούτων, υποβάθρου, μέντας, βανίλιας και γλυκόριζας. Μπαρμπέρα εξαιρετικής ποιότητας που ταιριάζει με κόκκινα κρέατα και ωριμασμένα τυριά, για μια ενθουσιώδη γαστρονομική εμπειρία.
...Συστατικά: μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.), ελαιόλαδο, αλάτι, άρωμα. Συμβουλές: ιδανικό για πρώτα πιάτα, καρπάτσιο, βραστές ή ψητές λευκές κρέατα και μπορεί να συνοδεύσει ακόμη και κάποια επιδόρπια. Διαθέσιμο και σε μορφή 500 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Parma
...Δεν πρόκειται για ένα προσούτο με παρατεταμένη ωρίμανση: αλλά για το καλύτερο στη δουλειά μας. Η διαδικασία παραγωγής είναι παραδοσιακή, αλλά ήδη από την αρχή η επιλογή των μηρών είναι ιδιαίτερη, τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα λίπους για να επιτρέπουν την μακρά ωρίμανση. Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτα απορροφούν το αλάτι σε ένα υγρό (80%) και κρύο (από +1 έως +4...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Gussago
...ΑΦΙΝΑΡΙΣΜΑ 24 μήνες σε tonneaux των 5 ελβετικών. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ Κόκκινο γρανάτη, με εκρηκτική και κομψή μύτη που θυμίζει βιολέτα και εντυπωσιάζει με την έντονη μεταλλικότητά του, καθώς και με μια ισορροπημένη φρεσκάδα και πληρότητα. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΣ Εξαιρετικό με παρασκευές από κόκκινα κρέατα και πιάτα μακράς μαγειρέματος. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ 16-18 °C ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ 14,50%...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Ponte Galeria
... επειδή δεν απελευθερώνει καπνό και απορροφά τις πιο δυσάρεστες οσμές). Μετά από μια πρώτη ψήσιμο που αναδεικνύει την ουσία umami που υπάρχει στα κρέατα, η unagi υποβάλλεται σε ατμό για να αφαιρεθεί το περιττό λίπος.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Castelfidardo
...Μέτρια φρουτώδης εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με βοτανικές νότες και μια υπόνοια πράσινου αμυγδάλου. Κατάλληλο για ψητό ψάρι, πρώτα πιάτα, συνοδευτικά και κόκκινα κρέατα.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Το Ελαιοτριβείο Σαν Τζοβάνι Μπατίστα είναι μια συνεταιριστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1969 και σήμερα αριθμεί 139 μέλη ελαιοπαραγωγούς, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί προμηθευτές των ελιών που αλέθονται. Αυτές οι ελιές παράγονται αποκλειστικά στην περιοχή του Κολλετόρτο, ένα χωριό του Μολίζε που βρίσκεται σε μια μεσαία ορεινή γεωγραφική θέση, ιδιαίτερα κατάλληλη για την ελαιοκαλλιέργεια. Κοιτάζοντα...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Ιταλία, Firenze
...Συστατικά: βασιλικός 20%, λάδι ηλιόσπορου, πατάτες, τυρί (γάλα, αλάτι, πυτιά, λυσοζύμη πρωτεΐνης αυγού), κουκουνάρι, καλοκαιρινό τρούφα (Tuber Aestivum Vitt. - προέλευση Ιταλία) 3%, άρωμα. Ιδανικό για συνδυασμό με ζυμαρικά, κρέατα, λαχανικά και μπρουσκέτες.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Langhirano
...Είναι ένα αριστούργημα της φύσης και του ανθρώπου. Προέρχεται από την καλοσύνη αυτής της γης, από τον σεβασμό μιας καθαρής παράδοσης, από τη σοφία της τέχνης που κάνει κάθε προσούτο ένα αριστούργημα της ιταλικής γεύσης. Μόνο μπούτια ιταλικού χοίρου, φρέσκα κρέατα, ποτέ κατεψυγμένα, επεξεργασμένα, φροντισμένα και ωριμασμένα με μια φροντίδα που είναι αποκλειστική κληρονομιά αυτής της γης, της παράδοσής της, του αέρα της και του κλίματος της. Μέση ποσότητα:kg. 9.5-11 Τεμάχια ανά λαιμό:2...
Χαρτοφυλάκιο (3)