Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια είναι γεμιστά με τρία είδη φρέσκων και άπαχων κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμένο λάχανο, παντζάρια ή σπανάκι ανάλογα με την εποχή). Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν ζαμπόν, ροστ μπιφ, μαγειρεμένο κοτόπουλο...
... μπαχαρικά. Αφήνεται να ωριμάσει για περισσότερες από 80 ημέρες σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Όταν κοπεί λεπτά, λιώνει στο στόμα. Συνιστάται για ορεκτικά και ως συστατικό που προστίθεται σε πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα και πίτσες.
Κατηγορία: Χοιρινά αλλαντικά Καλαβρίας
Βάρος: 500/500g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινόκρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
Η "Mafalda" είναι η παλαιότερη λαρδερία στην Κολοννάτα, που ιδρύθηκε το 1930, όταν το "λάδι" ήταν μόνο το φτωχό συνοδευτικό των λατόμων. Το 1954, ο τότε νεαρός οινολόγος κ. Veronelli πήγαινε στη γιαγιά Mafalda για να αγοράσει το λάδι, αποκαλώντας το "Λαρδερία της μυθικής Mafalda". Από το 2002 έχει αποκτήσει πιστοποίηση IGP και από τότε παράγει μόνο Λάδι Κολοννάτα IGP. Ακόμα και για το λάδι Κολοννά...
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε.
Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν.
Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονη γεύση.
Ωρίμανση: 14/18 μήνες
Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5
Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
...Οι κασονσέι (ή κασοντσέλι) είναι ένα από τα πιο γνωστά πιάτα της κουζίνας της Μπεργκάμο. Αυτό το πιάτο με γεμιστά ζυμαρικά δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθούν τα υπολείμματα από χοιρινό και βοδινό κρέας. Το προϊόν εμπλουτίστηκε με την πάροδο των χρόνων με την προσθήκη στη γέμιση: αμaretto, σταφίδες και φλούδα λεμονιού.
Οι “Casonsèi de la Bergamasca” του Pastificio Davena είναι πιστοποιημένοι με το σήμα “Bergamo Città dei Mille... Sapori” που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g...
...Όσο πιο δημοφιλές είναι ένα αλλαντικό, τόσο περισσότερο πιστεύουμε ότι αξίζει φροντίδα και προσοχή. Για εμάς αυτό σημαίνει κυρίως κρέας μόνο από χοίρους και μόνο ποιότητας. Χρησιμοποιούμε 70% άπαχο κρέας αλεσμένο σε λεπτό κόκκο και 30% λίπος κομμένο σε κύβους, με αρώματα, αλάτι και πιπέρι. Δεν χρησιμοποιούμε λιγότερο ευγενή μέρη, δεν χρησιμοποιούμε χοιρινό έντερο, ούτε πολυφωσφορικά. Για καλύτερο...
Η KingoFood πουλά προϊόντα ιταλικής εξαιρετικής ποιότητας. Αλλαντικά όπως η Finocchiona IGP, κρέατα πρώτης ποιότητας αρωματισμένα με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και άγριο μάραθο. Ή το πεκορίνο, ωριμασμένο σε σπηλιά, με έντονη γεύση. Και κρασί: Chianti Riserva - Camperchi - Πρώτη Επιλογή - D.O.C.G. Οι χρόνοι και οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Έχουμε επιλέξει συγκεκριμ...
...Αροστιτσίνοι με επιλεγμένο χοιρινόκρέας, αρωματισμένοι με φυσικά μπαχαρικά που είναι χαρακτηριστικά της περιοχής Μολίζε, συσκευασμένοι σε πρακτικές κατεψυγμένες στρωματοποιημένες συσκευασίες, για να επιτρέπουν την μερική κατανάλωση του περιεχομένου, διαθέσιμοι σε δύο μεγέθη: 100 τεμάχια και 225 τεμάχια.
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινόκρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
...χοιρινόκρέας, μοσχαρίσιο κρέας, χοιρινό, χονδρική κρέατος, χονδρική κατεψυγμένου κρέατος, χονδρική φρέσκου κρέατος. Ασχολείται με τη λογιστική, διάφορους τύπους φόρτωσης και εκφόρτωσης. Η έδρα βρίσκεται στη Via ss 115 Modica (RG). Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
...μπριζόλες και τα χαρακτηριστικά αλλαντικά του Πιεμόντε όπως σαλάμι della rosa, σαλάμι με τρούφα, σαλάμι Barolo, λουκάνικο, ψητό προσούτο, ωμό προσούτο, cotechini και πολλά άλλα, τα οποία πωλούμε απευθείας στο κατάστημα. Για να αυξήσουμε τις πωλήσεις, έχουμε επίσης ανοίξει μια αλλαντοποιία στις Langhe, στο ιστορικό κέντρο της Alba και μια άλλη στο κέντρο του Τορίνο, κοντά στο αιγυπτιακό μουσείο, όπου μπορείτε να αγοράσετε όλο το χοιρινόκρέας και τα αλλαντικά μας.
... πιστοποιημένοι για την παραγωγή των προϊόντων μας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές για εισαγωγή στη Ρωσία και τον Καναδά. Διαθέτουμε επίσης μια γκουρμέ σειρά με αποκλειστικά ιταλικό χοιρινόκρέας, που παράγεται αυστηρά σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές για εκλεκτά καταστήματα τροφίμων και όλους όσους αναζητούν ειδικά προϊόντα.
... όλες τις ανάγκες, με μια γκάμα ειδών σε συνεχή εξέλιξη και επέκταση: προϊόντα για το πρωινό "ψωμί και κρουασάν", θαλασσινά "καρκινοειδή, μαλάκια, φιλέτα κ.λπ.", λαχανικά "πατάτες, μινεστρόνε, μανιτάρια κ.λπ.", κρέας "πουλερικά, βοδινό, χοιρινό κ.λπ.", έτοιμα γεύματα, γλυκά και πολλά άλλα, για όλες τις ανάγκες των πελατών.
... καταναλωτή. Είμαστε ειδικοί στην εκτροφή και σφαγή κρέατος Grass Fed, το ανώτερης ποιότητας κρέας που τρέφεται αποκλειστικά με χόρτο στη Lessinia. Στα καταστήματά μας διαθέτουμε επιλεγμένα κρέατα βοοειδών, μοσχαρίσιο, χοιρινό, άγριο κρέας και πουλερικά, καθώς και έτοιμα πιάτα και βιολογικά προϊόντα.
Η CASTIOGLIONI FOOD είναι ειδικευμένη στην ιταλική ζυμαρική, με διάφορους τύπους γεμίσεων όπως Κρέας, Ψητό Χοιρινό, και Λαχανικά. Σε συνδυασμό προσφέρουμε σάλτσες με βάση τρούφα από την Ούμπρια και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας από τις ποικιλίες Biancolilla, Cerasuola, και Nocellara.