...Κέντρο από αποκομμένο μπούτι μιας μακρόστενης και κομψής μορφής, με λεπτό κόκαλο. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε αποθήκη.
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg...
...Σερράνο Ρεζέρβα ζαμπόν με περίοδο ξηράνσεως 18 έως 22 μηνών, και μεσαίο προς υψηλό βάρος και ποσοστό λίπους, με ήπια γεύση και πολύ λίγο αλάτι.
Αυτή είναι μια ζαμπόν χωρίς κόκαλο με όλο το δέρμα της στην πλάτη.
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
...Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Τεμάχιο από το χοιρινό κρέας που εξάγεται από το πλευρό του χοίρου, ανάμεσα σε κόκαλο και κόκαλο, και με λιπαρή περιεκτικότητα. Τεμάχια βάρους περίπου 100 έως 150 γρ.
Η Τεμάχιο Κρέατος Πλευρού του ιβηρικού χοίρου είναι μια ειδική κοπή που προέρχεται από το πλευρό του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Αυτό το προϊόν ξεχωρίζει για την τέλεια ισορροπία του μεταξύ...
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με κόκαλο, πόδι και νύχι του πρόσθιου άκρου της μισής σάρκας του Ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με βελανίδια και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος ανά κομμάτι, περίπου 2,5 Kg.
Βάρος: 2-3 Kg...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
... διάφορες μορφές προκειμένου να προσαρμόσουμε το προϊόν στις ανάγκες των πελατών μας (χοιρινά με κόκαλο, χωρίς κόκαλο, εμπούτιτος, κατεψυγμένο ιβηρικό χοιρινό κρέας και χειροποίητα προϊόντα).
Από την άλλη πλευρά, η FISAN συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διάσημους σεφ της Ισπανίας, όπως οι Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) ή José Carlos...
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίς κόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή Jamon Serrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..