...Προσφέρουμε δημητριακά και σπόρους σε μια ποικιλία επεξεργασιών.
Για τη σύγχρονη διατροφή των ζώων, είναι θεμελιώδες ότι οι συγκεκριμένες ποικιλίες δημητριακών που χρησιμοποιούνται υποβάλλονται σε διαδικασία επεξεργασίας, ώστε να είναι εύπεπτες για τα κατοικίδιά μας.
Οι σπόροι χρησιμοποιούνται κυρίως στη διατροφή τρωκτικών και πουλιών. Αυτές οι φυσικές πρώτες ύλες προέρχονται επίσης από επιλεγμένες και ελεγχόμενες γεωργικές επιχειρήσεις με εγγυημένη ασφάλεια προέλευσης.
...Το μαγείρεμα χυλού κριθαριού είναι μια ευχαρίστηση. Οι σακούλες μαγειρέματος σας γλιτώνουν από το να στέκεστε πάνω από την κατσαρόλα και να την πλένετε στο τέλος του μαγειρέματος. Η συσκευασία πρέπει να βυθιστεί σε βραστό αλατισμένο νερό και να βράσει για 12 έως 17 λεπτά. Πιστέψτε με, ακόμη και ένας αρχάριος μάγειρας μπορεί να τα καταφέρει με τη διαδικασία.
... αλεύρι, του οποίου οι τελευταίοι έλεγχοι γίνονται, κατευθύνεται στη διαδικασία συσκευασίας. Εκτός από τα εργοστάσια αλευριού και σιμιγδαλιού, χρησιμοποιείται σε εργοστάσια επεξεργασίας σιταριού, καλαμποκιού και παρόμοιων δημητριακών, σε εργοστάσια ζωοτροφών, σε διάφορες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων για τον τελικό διαχωρισμό των μειγμάτων ζωοτροφών και για το κοσκίνισμα μεγάλων κόκκων καλαμποκιού...
... για τη σπορά μικρών σπόρων όπως αλφάλφα, κραμβέλαιο, σκούπα, καρότο, κρεμμύδι, σπανάκι και ντομάτα. Αυτές οι μηχανές παράγονται σε διάφορα μοντέλα με ή χωρίς λιπάσματα. Στον Καθολικό σπέρτη λιπάσματος, το εσωτερικό μέρος του κουτιού στη μηχανή αποτελείται από δύο διαμερίσματα.
Ένα διαμέρισμα χρησιμοποιείται για τους σπόρους και το άλλο για το λίπασμα. Η διαδικασία σποράς πραγματοποιείται ρυθμίζοντας τη δόση των 2 κιβωτίων ταχυτήτων που λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο στη μηχανή. Στη μηχανή χωρίς λίπασμα, το μέρος του κουτιού δεν είναι διαιρεμένο. Μόνο σπόροι φυτεύονται.
...Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, όπως δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και σοκολάτα. Για εκείνους που η διατροφή τους δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να απαιτείται συμπλήρωμα. Πώς μπορεί να συμπληρωθεί η έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου σε μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος προσφέρει την καλύτερη απορρόφηση.
...Η αλεύρι γλουτένης καλαμποκιού είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από μια διαδικασία υγρού άλεσης του καλαμποκιού κατά την παραγωγή αμύλου καλαμποκιού.
Το τελικό προϊόν είναι μια λεπτή και ομοιογενής σκόνη κίτρινου-πορτοκαλί χρώματος. Έχει άρωμα φρέσκων δημητριακών. Η αλεύρι γλουτένης καλαμποκιού είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και αρκετά καλή σε μεθειονίνη, πολύτιμη για τις κότες που γεννούν αυγά. Η σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε κίτρινες ζανθόφιλες καθιστά την αλεύρι καλαμποκιού χωρίς γλουτένη μια δημοφιλή επιλογή για την χρωματική απόχρωση της πουλερικής.
... προϊόντα μπορούν να παραχθούν σε ελκυστικές μορφές για να αυξήσουν την αποδοχή τους μεταξύ των παιδιών και να εισαγάγουν την έννοια της υγείας με διασκέδαση.
Διαδικασία: Η παραγωγή δημητριακών είναι συνήθως μια πολυδιάστατη διαδικασία.
...Το Cognac είναι ένα πολυτελές ποτό, αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την εξαιρετική του ποιότητα και τη λεπτή του γεύση. Παραγόμενο στην περιοχή του Cognac στη Γαλλία, αυτό το ποτό παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα λευκά σταφύλια, που αποστάζονται δύο φορές σε παραδοσιακούς χαλκούς άμβυκες. Η διαδικασία ωρίμανσης σε δρύινα βαρέλια προσδίδει στο Cognac τα πολύπλοκα αρώματά του και το...
...Ο κυλινδρικός θρυμματιστής έχει σχεδιαστεί
για να θρυμματίζει και να αλέθει
τους κόκκους των δημητριακών σε αλεσμένο
δημητριακό προκειμένου να αυξήσει
την πεπτικότητα και για πιο
ενδελεχή ανάμειξη με άλλες
τροφές. Πριν από την θρυμματιστική διαδικασία,
οι κόκκοι θα πρέπει να έχουν προ-καθαριστεί,
δεν πρέπει να περιέχουν πέτρες,
βίδες, καρφιά και άλλα αντικείμενα.
... συγκέντρωσης, προκύπτει μια σιρόπι από ανοιχτό έως σκούρο κεχριμπάρι.
Εφαρμογές σιρόπης αγαύης ελαφριάς
Οι σιρόπες αγαύης χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ζάχαρης, ως υποκατάστατο μελιού (από χορτοφάγους) και σε διάφορες μπάρες δημητριακών ως συνδετικό υλικό. Η ανοιχτόχρωμη σιρόπι αγαύης έχει ήπια και σχεδόν ουδέτερη γεύση και γι' αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε πιάτα και ποτά με λεπτές γεύσεις.
Υγιεινές ιδιότητες της σιρόπης αγαύης
Η σιρόπι αγαύης περιέχει πολύ φρουκτόζη. Η φρουκτόζη έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργάζεται αργά από το σώμα σας. Από την ωφέλεια…...
... ασφαλή και υγιεινή διαδικασία δειγματοληψίας.
Η εγκατάστασή τους είναι απλή και δεν απαιτεί πολύπλοκες δομικές εργασίες, επιτρέποντας έτσι μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα ενσωμάτωσή τους στις υπάρχουσες λειτουργίες σας.
... αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής, συμμόρφωση με τα πρότυπα και τις αρχές HACCP, έλεγχος ποιότητας προϊόντων σε όλα τα στάδια - από την επιλογή πρώτων υλών μέχρι τη συσκευασία και τη μεταφορά.
βάρος: 450 γρ
διάρκεια ζωής: 24 μήνες...
...μηχανές για την επεξεργασία δημητριακών, πελλετ ή μείγματα δημητριακών/πελλετ μη επεξεργασμένα σε υγιεινές πίτες, κέικ ή μπισκότα, τσιπς που μπορούν να αρωματιστούν, τσιπς καλαμποκιού τύπου DORITOS, μη τηγανητά τσιπς τορτίγιας και τσιπς από αρχαία δημητριακά που έχουν φουσκώσει, όλα σε μία μόνο διαδικασία χωρίς άλλη επεξεργασία. Αυτή η μηχανή μετατρέπει πελλετ από σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι, πατάτες και σόγια, αλεύρι καλαμποκιού και πολλά άλλα συστατικά. Τα φουσκωμένα σνακ στη συνέχεια καλύπτονται με λάδι και αρωματίζονται μέσω ενός συστήματος αρωματισμού.
... μέτρα στα Ιμαλάια. Είναι το πιο αρχαίο και ακόμα το πιο σημαντικό δημητριακό της ψυχρής εύκρατης ζώνης, με τόπο προέλευσης το Θιβέτ και τα Κεντρικά Υψίπεδα της Κίνας.
Αποφλοιωμένο κριθάρι;
Τι σημαίνει αυτή η διαδικασία; Η αποφλοίωση είναι η απομάκρυνση της φλούδας και του εσωτερικού μέρους των κόκκων ορισμένων δημητριακών ή οσπρίων που είναι κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό (ρύζι, μπιζέλια, κριθάρι...
...Μηχανές καθαρισμού, κοσκινίσματος και συσκευασίας σπόρων και δημητριακών, καθώς και η διαδικασία σπασίματος καρυδιών, τις οποίες προσφέρουμε με τις τελευταίες τεχνολογίες, καινοτόμες μηχανές και ποιοτικές λύσεις υπηρεσιών για τον τομέα των τροφίμων.
... ράβδους, ώστε να μπορούν να φέρνουν τις ιδέες τους στην αγορά γρήγορα και αποτελεσματικά. Είτε βρίσκεστε στην αρχή της διαδρομής σας, είτε σχεδιάζετε μια αναδιάρθρωση, είτε είστε έτοιμοι να λανσάρετε το προϊόν σας – η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει πλήρως σε όλη τη διαδικασία, από την ιδέα μέχρι την τελική υλοποίηση.
Η Makenas Grain Milling Technology, που ιδρύθηκε το 2000, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων άλεσης αλεύρου, σιμιγδαλιού, καλαμποκιού και σιλό από χάλυβα, με έδρα την Τουρκία. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000m2 (10.000m2 κλειστός και 18.000m2 ανοιχτός χώρος), είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία. Διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων: •Διαχωριστές Σιτηρών, •Οριζόντιοι Λειαντήρες •Ξηρ...
... ζύμη μας-A που λειτουργεί σε οριζόντιες δεξαμενές. Η διαδικασία παραγωγής που διαρκεί 28 ημέρες συμβάλλει στην ανάπτυξη λεπτών και ευαίσθητων παλαιών αισθήσεων, το ελαφρύ σώμα και η απαλή νότα πικρίας αφήνουν μια καθαρή αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.
...Το Profilit προέρχεται 100% από άχυρο δημητριακών, το οποίο υποβάλλεται σε βιομηχανική διαδικασία όπου αποκτάμε υδρολυμένη και απολυμασμένη σιμιγδάλι άχυρου, αποκτώντας μια πολύ άνετη υφή με μεγάλη ικανότητα απορρόφησης στο νερό.
-Ιδανικό για τα δάπεδα κάθε τύπου μεταφοράς ζωντανών ζώων, χοίρων, προβάτων, βοοειδών, αλόγων ...
...Η Basis 18 είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο και λειτουργικό μοντέλο μας για τη συσκευασία χύμα προϊόντων σε πακέτο Stabilo Bag. Τα δημητριακά πρωινού είναι έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα που παρασκευάζονται από κόκκους καλαμποκιού, σίτου και ρυζιού. Παραδοσιακά, οι νιφάδες συσκευάζονται σε Σταθερή Πολυμερική Σακούλα ή σε σακούλα μαξιλαριού, η οποία τοποθετείται στη συνέχεια σε κουτί. Οι αναπτυγμένες λύσεις της εταιρείας "BASIS" σας επιτρέπουν να αυτοματοποιήσετε πλήρως τη διαδικασία συσκευασίας δημητριακών πρωινού και να εξασφαλίσετε βέλτιστη απόδοση.
...Άμεσο μείγμα νιφάδων "7 Δημητριακά + Σπόροι Κολοκύθας" από την Firma DІAMANT LTD, LLC, παρασκευασμένο σύμφωνα με το TU U 15.6-13929625-001:2011.
Για την παρασκευή του μείγματος χρησιμοποιούνται ολόκληροι κόκκοι δημητριακών: μαλακό χειμερινό σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, φαγόπυρο, κεχρί, καλαμπόκι, οι οποίοι έχουν υποστεί διπλή καθαριστική διαδικασία, εξαλείφοντας την παρουσία ανθών στο τελικό...
... Αυστραλία, Γνωστή Ως Η "Πράσινη Ζώνη" Λόγω Της Άφθονης Βροχόπτωσης Και Του Χόρτου. Τα Ζώα Είναι Ελεύθερης Βόσκησης, Ανατρέφονται Σε Μεγάλες Πεδινές Εκτάσεις Όπου Πίνουν Μεταλλικό Πλούσιο Νερό Από Πηγή Και Γαλακτοκομούν Σε Χόρτο Χωρίς Ορμόνες. Τελειώνουν Με Μίγμα Βιολογικού Κριθαριού Και Δημητριακών Για Να Παραγάγουν Τη Σημαντική Υπογραφή Γεύσης Τους.
... με μια ειδική διαδικασία, αλέθονται και αναμειγνύονται με φυτικά έλαια, ανθρακικά, μελάσα και ζάχαρη. Μπορούν επίσης να αναμειχθούν διάφορα δημητριακά ή άλλα συστατικά (βύνη, σύκα).
Υψηλή περιεκτικότητα σε ινουλίνη (αλαντοστάρτη) - Η βιοχημική σύνθεση των συστατικών προσφέρει μια σειρά από υγειονομικά οφέλη:
• Δεδομένου ότι τα μόρια είναι ωσμωτικά ενεργά και γρήγορα διαλυτά στο νερό, μεταφέρουν γρήγορα και αποτελεσματικά ενέργεια στα κύτταρα χωρίς να αλλάζουν την ποσότητα των υπαρχόντων υδατανθράκων.
• Η προβιοτική δράση της ινουλίνης...
... βιολογικής αξίας, θα ενθαρρύνουν τη διαδικασία απώλειας βάρους σύμφωνα με μια διπλή αρχή:
Να παρέχουν στο σώμα την απαιτούμενη ποσότητα πρωτεϊνών για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Να αναγκάσουν τον οργανισμό, μέσω μειωμένης θερμιδικής πρόσληψης, να αναζητήσει στην λιπώδη του μάζα την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεται.
Είστε γλυκατζής και σας αρέσει το πρωινό;
Δοκιμάστε αυτή τη νόστιμη παρασκευή, δεν θα μπορείτε να την αποχωριστείτε! Χωρίς ενοχές χάρη στη χαμηλή της θερμιδική περιεκτικότητα.
Βάρος: 240 γρ
Ποσότητα / Περιεκτικότητα: Συσκευασία με 7 σακουλάκια των 25 γρ...
...Επιτρέπει τη φυσική γλυκιά γεύση με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Χρησιμοποιείται σε γιαούρτια, τυρί κρέμα, κρέπες, βάφλες, φρυγανιές, ψωμί, μπισκότα, μούσλι.
Επίσης, μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε παρασκευές κέικ, μπάρες δημητριακών, κέικ, τάρτες, smoothies, milkshake, χυμούς...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η υπηρεσία παραγωγής αλευριού φουντουκιού μας αλέθει ψημένα φουντούκια σε λεπτό αλεύρι, ιδανικό για χρήση σε προϊόντα ζάχαρης και ζυμαρικών, καθώς και σε υγιεινές τροφές. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι το αλεύρι φουντουκιού διατηρεί τη φυσική του γεύση και τα διατροφικά του οφέλη, καθιστώντας το εξαιρετική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά αλεύρια.
Επιλέγοντας την υπηρεσία παραγωγής αλευριού...
...Το Κρίσπι Κρύσταλ Σιτάρι παράγεται από βυνοποιημένο σιτάρι που έχει καβουρντιστεί με μια συγκεκριμένη θερμοκρασιακή διαδικασία για να ενισχυθεί η καραμελοποίηση μέσα στους κόκκους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραγανά συστατικά σε σοκολάτα, μπισκότα, παρασκευές δημητριακών, καθώς και ως επικάλυψη για πολλές παρασκευές.