... αποδόσεις
Χειρονακτική συγκομιδή σε βέλτιστη ωριμότητα
Προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο για 48 ώρες
Παρτίδα οινοποίησης
Μακρά ζύμωση 3 εβδομάδων
Μαλακτική ζύμωση σε δεξαμενές
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες
CÉPAGES
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ΔΟΚΙΜΗ
Με μια όμορφη διαυγή ρόμπα με ανταύγειες γρανάτη, το Château Lalande κόκκινο αποκαλύπτει στη μύτη ένα νόστιμο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο, με νότες καπνιστού ξύλου. Η επίθεση είναι απαλή και στρογγυλή, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με τανίνες που έχουν απαλή υφή.
Η ARSILAC, μια εταιρεία με έδρα το Monteux, ειδικεύεται από το 2006 στο εμπόριο, την πώληση και τη μεσολάβηση βιομηχανικού εξοπλισμού, και πιο συγκεκριμένα σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές από χάλυβα ή από fiberglass.
Ανακαλύψτε τη σειρά μας από δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 304 και 316, ιδανικές για την αποθήκευση και/ή την ανάμειξη όλων των υγρών σε διάφορους τομείς όπως η αγροτι...
... για τη διαδικασία οινοποίησης (γενικά μεταξύ 1 και 4) λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμητή τυπικότητα του κρασιού. Μια βαλβίδα επιτρέπει την εκροή των ελεύθερων χυμών. Οι σχάρες διασφαλίζουν τη διαχωριστική διαδικασία των χυμών και των στέμφυλων. Για την εκκένωση, η συνεχής περιστροφή της δεξαμενής εξασφαλίζει την τακτική, γρήγορη και πλήρη απομάκρυνση των στέμφυλων χάρη στις εσωτερικές σπείρες...
...{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\n50% Γκρενάς 15% Σιρά 15% Μουρβέντρε 15% Καρινιάν 5% Σινσό\nΒαθμός 12,5°\n\nVINIFICATION\nΟι σταφύλια συλλέγονται σε ιδανική ωριμότητα για μια τέλεια ισορροπία μεταξύ τανινών και σακχάρων. Πατιούνται και αποβλασώνονται, στη συνέχεια μακεύονται για έναν μήνα. 21 μήνες οινοποίησης χωρίς παρέμβαση σε τσιμεντένιες δεξαμενές.\n\nDÉGUSTATION\nΩραίο σκούρο ρουμπινί χρώμα, νεανική...
... (103μ) στην κοινότητα του Σεν Λωράν ντε Κομπ. Οι ασβεστολιθικοί λόφοι του υποστηρίζουν μια παχιά στρώση αργίλου, επιτρέποντας στο αμπέλι μια εξαιρετική αποστράγγιση και ρύθμιση της υγρασίας.
Ποικιλίες: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Οινοποίηση: χειρονακτικός τρύγος, παρακολούθηση της οινοποίησης σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές
Ωρίμανση: 18 μήνες σε βαρέλια, εκ των οποίων το 1/3 είναι νέα...
... βανίλια
Συνοδεία φαγητού-κρασιού κανελόνια με αρνί, στιφάδο βίσον, χάμπουργκερ, ουρά βοδιού με ντομάτα, τάρτα με μαύρο πουλί και μήλα, μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες
Οινοποίηση Οι τεχνικές οινοποίησης του Domaine συνδυάζουν τις πιο σύγχρονες διαδικασίες με τον σεβασμό σε μια ορισμένη παράδοση του Μπορντό. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα
Συσκευασία:Κουτί...
...CEPAGES: Sauvignon 80% Chardonnay 20%
Μέθοδος οινοποίησης: Διατήρηση σε χαμηλή θερμοκρασία για να ενισχυθεί η έκφραση των αρωμάτων του σταφυλιού. Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 μήνες πάνω σε λεπτά οινολάσπες.
ΟΨΗ: ανοιχτό κίτρινο, διαυγές με λαμπερούς πράσινους τόνους.
ΜΥΤΗ: ένταση εσπεριδοειδών με αρώματα ανθών ακακίας.
ΓΕΥΣΗ: Καθαρή επίθεση, μαλακή μέση γεύσης, όπου αναγνωρίζουμε το...
... διατηρηθεί η φρεσκάδα και η καθαρότητα του φρούτου. Τα κρασιά στη συνέχεια ωριμάζουν ξεχωριστά σε δεξαμενές για αρκετούς μήνες. Μια ξύλινη ωρίμανση πραγματοποιείται πριν από την τελική ανάμειξη και την εμφιάλωση.\n\nDÉGUSTATION\nΑυτό το Merlot παρουσιάζει μια πολύ όμορφη ρουμπινί κόκκινη απόχρωση. Η μύτη είναι φρέσκια, με γεύσεις από ώριμα κόκκινα και μαύρα φρούτα και καπνιστές νότες. Στο στόμα, το κρασί είναι πλούσιο, με γεύσεις φρούτου και νότες βανίλιας ως συμπλήρωμα. Το κρασί είναι ζεστό και γεμάτο με βελούδινες τανίνες και μια επίμονη επίγευση."}...
... αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.
Κατασκευή μηχανών και δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα για την οινολογία. Παροχή ολοκληρωμένων οινοποιείων με υπηρεσία «κλειδί στο χέρι». Σχεδίαση και κατασκευή μη τυποποιημένων δεξαμενών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ακόμη και στον τόπο εγκατάστασης. Υλοποίηση δεξαμενών για αποθήκευση, οινοποίηση, αυτόματη οινοποίηση, συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμική ανταλλαγή και αυτοματοποιημένη διαχείριση οινοποίησης, δεξαμενές υποδοχής σταφυλιών, ανυψωτικά και μεταφορείς κοχλία και ταινίας, σκάλες και γέφυρες, σωληνώσεις, αντιδραστήρες και πρωτότυπα από ανοξείδωτο χάλυβα.
... (συστήματα ψύξης, προστατευμένη και αυτοματοποιημένη μονάδα εμφιάλωσης, δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα ως συμπλήρωμα των τσιμεντένιων δεξαμενών, κ.λπ.), με δυνατότητα αποθήκευσης δύο ή τριών συνεχόμενων σοδειών.
Η Αγροτική Εταιρεία Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Prosecco ιδιοκτησίας όπου, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης, γίνεται η ήπια πίεση και η ζύμωση του μούστου σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία και στη συνέχεια σε αυτόκλειστες δεξαμενές για την παραγωγή αφρού. Ιδιοπαραγωγή και γευσιγνωσία. Στη κορυφή της ανηφόρας των MIRE στην τοποθεσία Refrontolo, η οικογένεια...
Η RTB srl δραστηριοποιείται στον τομέα της οινολογίας και της οινοποίησης και προσφέρει πλήρη προμήθεια προϊόντων και εξοπλισμού για οινοποιεία, όπως:
- Εξοπλισμός για οινοποίηση,
- Μεμβράνες και εγκαταστάσεις διαχωρισμού τανγκενσιαλ,
- Συστήματα και κασέτες για φιλτράρισμα και μικροφιλτράρισμα,
- Προϊόντα και βοηθήματα οινολογίας,
- Δεξαμενές αποθήκευσης από ατσάλι,
- Δρύινες κάβες για παλαίωση και ωρίμανση,
- Αντίστροφη όσμωση, σταθεροποίηση, αποαλκοολποίηση.
Η QUINTA DO PÔPA διαθέτει έναν στρογγυλό λαγάρι από ανοξείδωτο χάλυβα με χωρητικότητα 10000 λίτρων και δύο δεξαμενές ζύμωσης από ανοξείδωτο χάλυβα (ονομάζεται Ganimede) με χωρητικότητα 8000 και 10000 λίτρων, αντίστοιχα, που επιτρέπουν διαφορετικά συστήματα οινοποίησης και αυτόματης ανατροπής συνοδευόμενα από διαδικασίες εξαιρετικά προηγμένου ελέγχου θερμοκρασίας. Αυτός ο τύπος δεξαμενής έχει ως...
Η AGRIFOY είναι μια ομάδα επιχειρήσεων που εδρεύει στην περιοχή του Μπορντό και ειδικεύεται στην κατασκευή δεξαμενών, τον εξοπλισμό οινοποίησης και την κατασκευή κελαριών. Η AGRIFOY είναι ηγέτης στην αγορά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει εξοπλισμό και υλικά για το κελάρι.
- Συσκευές μέτρησης
- Βαριές σύνθετες δεξαμενές
- Δεξαμενές INOX
- Κλασικές αντλίες φλεξιμπλ
- Επινουρ...
... 1963, η SERAP είναι μια οικογενειακή ΜΜΕ, εγκατεστημένη στη Mayenne, την πρώτη περιοχή παραγωγής γάλακτος στην Ευρώπη. Ειδικός στην κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα και στις θερμικές ανταλλαγές, η SERAP αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ψυκτικά μηχανήματα γάλακτος, εξοπλισμό οινοποίησης αλλά και εξοπλισμό διαδικασίας και κατάψυξης κρυογενικά για τις βιομηχανίες αγροδιατροφών, φαρμακευτικών και καλλυντικών.
Η GIMAR είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στην παραγωγή συστημάτων για οινοποίηση και αποθήκευση. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με δεξαμενές από fiberglass και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην παραγωγή πατενταρισμένων δεξαμενών και συστημάτων οινοποίησης από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και στον σχεδιασμό λύσεων ειδικά μελετημένων για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς κρασιού.
... τις φαρμακευτικές και καλλυντικές βιομηχανίες. Δεξαμενές μεταφοράς ιξωδών προϊόντων τροφίμων, φαρμακευτικών και καλλυντικών. Κατασκευαστής δοχείων και κινητών δεξαμενών που μπορούν να πιεστούν για φαρμακευτικά ή καλλυντικά εργαστήρια. Δεξαμενές παρασκευής στείρες και μη στείρες, δεξαμενές αποστείρωσης, δεξαμενές καθαρισμού για εργαστήρια. Δεξαμενέςοινοποίησης, δεξαμενές ζύμωσης κόκκινου κρασιού. Δεξαμενές διαμόρφωσης για υγρές και στείρες μορφές.
... εκτάρια μεταξύ αμπελώνων και ελαιώνων, τοποθετημένων σε καλά στραγγιζόμενα και ηλιόλουστα εδάφη, όπου οι ποικιλίες μας, Σαν Τζιόβεζε, Καναϊόλο και Τρεμπιανό, έχουν μέγιστη απόδοση περίπου 50 κιλά σταφυλιών ανά εκτάριο. Η προσεκτική κλάδευση, η οινοποίηση σε τσιμεντένιες δεξαμενές πρώτα και σε δρύινες βαρέλια μετά, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που κάνουν το κρασί μας ένα μεγάλο κρασί. Από τις πρώτες γουλιές θα μαγευτείτε από τα αρώματα, τη μαλακότητα και τη στρογγυλότητα αυτού του νέκταρ που είναι καρπός της αγάπης μας για τη γη μας και για την δύσκολη τέχνη της οινοποίησης.